Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Αχ ποσο θελεις να μας τρελανεις? Τιονειρεμενα πραγματακια ειναι αυτα. Αν και εγω δεν ειμαι τοσο ρομαντικη εχω ξετρελαθει...ΥΠΕΡΟΧΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 126
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Υπεροχα πραγματακια . Πριν ομως ξεσηκωθω για πες μου αν ξερεις οτι στελνουν Ελλαδα... Μην κανω ονειρα τρελα χωρις λογο!

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

μερικα ναι μερικά δεν ξέρω... :cry: για ποιο θες;;

Στο καταφύγιο ο ένας του άλλου είναι που ζουν οι άνθρωποι...

Ενας πυργος-ξενοδοχειο 50 χμ εξω απ το Παρισι κοντα στις βερσαλλιες και στην disneyland ...Το βρηκα σε συγκεκριμενο ταξιδιωτικο πρακτορειο και δεν κοστιζει μια περιουσια..Οι τιμες ειναι οπως σ ενα αξιοπρεπες ξενοδοχειο μεσα στο Παρισι..Φιλιω μου ειμαι σιγουρη οτι θα σ αρεσει(αν δεν εχεις παει ηδη)... :D

Διαφημίσεις

Πραγματικα φανταστικο ειναι!!!!!!!!!!!!

εγω αν με το καλο μεγαλωσει η μπεμπα μου και παει 5 χρονων θα την παμε στην ντισνειλα!!

θα πεξουμε μεχρι σκασμου!!

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Ενας πυργος-ξενοδοχειο 50 χμ εξω απ το Παρισι κοντα στις βερσαλλιες και στην disneyland ...Το βρηκα σε συγκεκριμενο ταξιδιωτικο πρακτορειο και δεν κοστιζει μια περιουσια..Οι τιμες ειναι οπως σ ενα αξιοπρεπες ξενοδοχειο μεσα στο Παρισι..Φιλιω μου ειμαι σιγουρη οτι θα σ αρεσει(αν δεν εχεις παει ηδη)... :D

πανεμορφο!!!

μερικα ναι μερικά δεν ξέρω... :cry: για ποιο θες;;
για το thefrogandtheprinces & dimplesanda...

δεν ξερω για αυτο.. :cry:

Διαφημίσεις

Θα ειθελα εαν εχεισ δει να πουλανε χαρτονια πολιχρομα και χροματιστα

ριγωτα διαφορα σχεδια τετεια

θα ηθελα αν με σημφερει να φτιαξω προσκλιτιριο τσαντακι

εχω δει καπιο στο φορουμ ειναι ριγοτο με ροζ κορδελιτσα δεμενη και θα ηθελα να τη φτιαξω

ψαχνω να βρω υλικο στο φορουμ δε βοσκω

αν εσυ ξερεισ θα σε ευχαριστουσα πολυ!!!

Τι τέλεια που είναι όλα!!!! :P:P:P

Σκέφτομαι να αλλάξω τα παιδικά και θα ήθελα να ήξερα κάποιο κατάστημα με τέτοια παιδικά νεραιδοεπιπλα στην Θεσσαλονίκη.

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Διαφημίσεις

Λες και δεν μου έφτανε το πάρτι την προηγούμενη μέρα που ήταν η γιορτή της ..την επόμενη έκανα και άλλο!!Όμως το πάρτι αυτό ήταν για δύο για μας τους δυό!! Ήθελε να κάνω κάτι ξεχωριστό για τη μικρούλα μου και έτσι στόλισα το δωμάτιο της και έκανα princess tea party...κάναμε αυστηρά και μόνο κοριτσίστικα πράγματα... ήπιαμε το γάλα και φάγαμε κεκάκια..βάλαμε κοκαλάκια και στέμματα στα μαλλιά , ντυθήκαμε με στολές, περάσαμε υπέροχα και η μικρή ένιωθε πραγματικά η πρωταγωνίστρια της βραδιάς...!! Το απόλαυσα και θα το ξανακάνω...!

Λες και δεν μου έφτανε το πάρτι την προηγούμενη μέρα που ήταν η γιορτή της ..την επόμενη έκανα και άλλο!!Όμως το πάρτι αυτό ήταν για δύο για μας τους δυό!! Ήθελε να κάνω κάτι ξεχωριστό για τη μικρούλα μου και έτσι στόλισα το δωμάτιο της και έκανα princess tea party...κάναμε αυστηρά και μόνο κοριτσίστικα πράγματα... ήπιαμε το γάλα και φάγαμε κεκάκια..βάλαμε κοκαλάκια και στέμματα στα μαλλιά , ντυθήκαμε με στολές, περάσαμε υπέροχα και η μικρή ένιωθε πραγματικά η πρωταγωνίστρια της βραδιάς...!! Το απόλαυσα και θα το ξανακάνω...!

ΕΙΣΕ ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΜΕΡΗΝΩΤΗΤΑ ΜΑΣ!!!

Φιλιω respect !!!!

Αλλα οχι !!!! Το μετανοιωσα

Δεν σε χωνευω , δεν σε χωνευω :lol::lol::lol::lol::lol:

Περα απο τα αστεια ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.

:!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!:

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Τωρα εξηγηται γατι χαθηκες τοσες μερες.. :D ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ στην φαντασια σου,στον ρομαντισμο σου,στην αφοσιωση σου..Και λιγα λεω.. :DΓιατι ομως μας τα κανεις αυτα σε μας τις αγορομανες?Εμεις τι θα κανουμε για τ αγορια μας? :(

Ερωτησεις..Το δεντρακι και τα κεκακια πως τα εφτιαξες?Επισης ειδα οτι κρεμονται κατι υπεροχα φωτακια..Τι ακριβως ειναι και πως τα στηριξες?Επισης εχεις καμμια εναλλακτικη λυση για κατι τετοιο για αγορακια?Σιγουρα δεν γινεται να παιξουμε με κοκκαλακια κ.λ.π :lol: αλλα π.χ αν τον εντυνα ξωτικο και εγω ντυνομουν νεραιδα?Εγω βεβαια εχω καιρο για τετοια γιατι ο μικρος μου ειναι πολυ νινι αλλα ρωταω για αργοτερα..

ευχαριστώ πολύ κορίτσια..όχι δεν χάθηκα για αυτό... αυτό ήταν παρόρμηση της στιγμής..κάνω ένα ιδιωτικό ιστολόγιο για τη μικρούλα μου για αυτό χάθηκα... λοιπόν το δεντράκι είναι θάμνος βαμμένος με σπρέι σε λευκό.. τα κεκάκια είναι με αμυγδαλόπαστα... και τα φωτάκια είναι χριστουγεννιάτικα..ναι ναι καλά καταλάβατε ανέβηκα στο πατάρι να τα κατεβάσω.. :roll::lol:

Mε όλα αυτά τα καταπληκτικά που βλέπω θα ντύσω το μπέμπη πριγκηπονεράιδούλη και θα στον φέρω Φιλιώ&Ασημένια εκεί στο σπίτι σας ,στο μαγικό και παραμυθένιο καταφύγιο σας....Μπράβο σου...πάντα τέτοια

SOFTZ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...