Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Ωραία δεν θα 'ταν να μπορούσαμε να ομορφήνουμε λίγο τη ζωή μας;... να τη κάνουμε λίγο πιο παραμυθένια..; Να ένα στέκι για μικρές νεράιδες, για πρίγκιπες και πριγκίπισσες, για όμορφους ιππότες και για καλές μάγισσες... άντε δεκτοί και οι μαγεμένοι βάτραχοι...Ας τους μαγέψουμε όλους λοιπόν με οτιδήποτε σχετικό με το θέμα... ζωγραφιές, διακοσμητικά,κάρτες ,βιβλία,δωμάτια ακόμα και ρουχάκια ή ιδέες για πάρτι και κατασκευές..οτιδήποτε το είδαμε και μας άρεσε ή οτιδήποτε έχουμε κάνει με τα χεράκια μας...Τα ραβδάκια μας στο χέρι και έτοιμοι ..πάμε..

ζωγραφική σε καμβά..

drooz_princesshang_3.jpgdrooz_tutuhang_3.jpgpetunia_pinkdress_3.jpgoops_fairycastlepink_2.jpgyhst-83532116742892_2027_1472409260.jpg

να και τα δικα μου...

DSC06428.jpgDSC06429.jpgDSC06427.jpgDSC06426.jpgDSC06446.jpg

παιδικό δωμάτιο... princess -prince room

kidrooms6_SH05I119DIVINEDESIGN_w609.jpgglenna_libby_3.jpgglenna_gracie_3.jpgfront_pic1.jpgglenna_babyella_3.jpgglenna_maribelle_3.jpg

για μικρούς ιππότες..

SL_asherboy_1.jpgSL_gabeboy_3.jpgSL_nateboy_3.jpgziglet_greenroom_3.jpg

φορεματάκι για μικρές νεράιδες...

il_fullxfull_38523911.jpgil_fullxfull_38523910.jpgDSC06094.jpgεδω το πως το έκανα...

ακόμα ενας ευκολος τρόπος να το κάνεις...

βιβλία...

Lisa Janes , my little friends

DSC06200.jpgDSC06206.jpgDSC06205.jpgDSC06202.jpg

-------------------------------------------------------------------------

Νεραιδες, ταξιδι σε ενα μαγευτικο βασιλειο , εκδοτης Κ.Γιαννικος

DSC06514.jpgDSC06515.jpg

--------------------------------------------------------------------------

Παραμυθενια χιονουπολη ,εκ. Ψυχογιος

DSC06521.jpgDSC06509.jpg

-----------------------------------------------------------------------------

Η πριγκιπισσα Κρινονεραιδα, εκ.Πατακη

DSC06384.jpg

PRINCESS PARTY

Μερικά παρτι που μου αρεσαν.. ( είναι λίγο υπερβολικά μερικά απ΄αυτά.. αλλά θα σας τα δείξω όλα..οκ;;)

http://www.youtube.com/watch?v=A21b6zRzxl4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=DKMMF7_tY1I

http://www.youtube.com/watch?v=l4nKEzOgJmM&feature=related

τα πολύ κυριλέ παρτι δεν μου αρεσουν ούτε κι εμενα απλά τα στελνω για να κλεψουμε ιδεες διακοσμισης.. :wink:

Στο καταφύγιο ο ένας του άλλου είναι που ζουν οι άνθρωποι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 126
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγορίστικα... :cry::cry::cry::cry:

Πάααααρα πολύ ωραία Φιλιώ μου!!!! Και το νυφικό και το ξανθό μαλλί! Σου πάει καλύτερα το ξανθό, μου αρέσεις πιο πολύ! :wink:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Φιλιω νασε καλα κοπελα μου τη ξεκουραση στα ματια ειναι αυτη οταν τα κιταζεισ;;

εχω παρει καπιεσ ιδεεσ για το δωματιο που θα τησ φτιαξω σε 3 χρονια που θα παμε στο δικο μασ σπιτι

ολο τουλια ροζ λιλα φανταστικο θα τισ το κανω

πριγκιπισα πραγματικη!

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Διαφημίσεις

EnchantedKingdom2.jpggalleryPRINCESSBDR.jpggalleryprincessroom.jpgNew_Bailey_princess_bed.jpgcarriagebed.jpg

walltastic-princess-girl.jpg

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτες ειναι δικες μου φωτο!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: Φιλιω μου η ιδεα σου ειναι τελεια,φωτισες για ακομα μια φορα την μερα μας και την ζωη μας!!Οταν θα ειμαι ετοιμη θα στειλω φωτο και ιδεες!Να σε ρωτησω κατι που ηθελα απο καιρο?Επειδη βλεπω οτι εχεις τρομερο μερακι και φτιαχνεις υπεροχα πραγματα,πως τα προλαβαινεις ολα?Εγω τωρα με τον μικρο μου δεν προλαβαινω και πολλα,παρολο που δεν δουλευω(απο επιλογη).Ποιο ειναι το καθημερινο σου προγραμμα?Θελουμε την καθημερινοτητα της νεραιδας με την νεραιδουλα της!! :D:D

ΦΙΛΙΟ-ΑΣΗΜΕΝΙΑ

εχω παθη πλακα!!!!!!!!!

θα παραγκιλο για τα γεννεθλια τησ κορησ μου το Σεπτεβριο ειναι καταπλικτικα

με 100 ευρω θα γινη τελειο απο διακοσμηση το παρτι τησ!!!

Φιλιω μπραβο σου ολα τελεια!Δωσε και καμια ιδεα για αγορακι και ειδικα με θεμα πριγκιπας ή μικρος πριγκιπας (απο το βιβλιο).

Επισης εχω να προτεινω ακομη ενα ελληνικο on-line καταστημα το: http://www.neraidorama.gr

κorinaki.. ευχαριστώ κούκλα μου... λοιπόν θα σου πω τι κάνω, όλα αυτά που βλέπεις τα φτιάχνω κατα καιρούς κ όταν εχω όρεξη... :wink:

Η καθημερινότητα μου είναι η συνηθισμένη μιας μαμάς ...(ούτε εγώ εργάζομαι επίσης από επιλογή).. έχω επιλέξει να αφιερώνω το χρόνο μου στο μεγάλωμα της κορούλας μου.. έχω ενα πρόγραμμα και το τηρώ καθημερινά.

Το πρωί κατα της 9 θα σηκωθούμε η μικρή έρχεται για φιλάκια κ αγκαλίτσες στο κρεβάτι μας... μετά ακολουθεί το πρωινό ,εγώ θα κάνω τις δουλειές του σπιτιού κ η μικρή θα δει καρτούν.. Μετά αρχίζουμε τα παιχνίδια ,βάζουμε μουσική και χορεύουμε ,κάνουμε χαρούλες κ σαχλαμαρίτσες... πολλά φιλάκια ,κρυφτό κ κυνηγητό... Μετά έρχεται η ώρα του μεσημεριανού, πιο πριν εχει φάει μόνο 2 φρούτακια, οπότε πεινάει και τρώμε όλοι μαζί στο τραπέζι... Το μεσιμεράκι κοιμάται 1 ωρίτσα ανάλογα τις ορέξεις της, δεν την πιέζω. Κάποιες ώρες θα παίξει και με τους δυο μας εκει ειναι το τέλειο !Κάθε μέρα ειναι σαν ενα μικρό πάρτι !Πέφτουμε στο χαλί κ οι 3 και το τι παιχνίδι κ γαργαλητό πέφτει δε λέγεται... Το απόγευμα κάποια στιγμή θα κάνουμε ζωγραφική ή πλαστελίνες ή κάνουμε μάθημα ..λέμε τα χρώματα ,τους αριθμούς ,τις πρώτες λέξεις στα αγγλικά κτλ. Η μικρή το απολαμβάνει πολύ αυτό κ εχει μάθει τα πάντα...τρώει κατι ελαφρύ για βραδινό και κατα τις 9.30 -10 θα πέσει για ύπνο, θα κάνει το χαλαρωτικό μπανάκι στης 9 και αφου πίνει το γαλατάκι της ,της λέω ενα παραμυθάκι και την αφήνω να κοιμηθεί μόνη της στο κρεβατάκι της, μου παίρνει περίπου 15 λεπτά και έχει κοιμηθεί... :cool:

Πολύ συχνά την αφήνω στους παππούδες της να την χαρούν κ αυτοί ,εμεις οσο καιρο είναι με τους παππούδες βγαίνουμε κ λίγο εξω και χαιρόμαστε ο ενας τον άλλον γιατι εκτός απο γονείς είμαστε και ζευγάρι...

Όταν εχω όρεξη για δημιουργίες ή την αφήνω για κανα δυό μέρες στις γιαγιάδες ή την αφήνω να συμμετέχει ...

Τα βράδια θα κάτσω στον υπολογιστή για να δημιουργήσω κανενα βιντεακι ή scrapbook με τις φωτογραφίες μας.. λατρεύω να το κάνω αυτό! Μεχρι τώρα έχω κάνει την κάθε σημαντική στιγμή της ζωής μας -απο την αρχή μέχρι σήμερα- και απο ένα dvd γεμάτο αναμνήσεις..

Ευτυχώς για μενα η μικρή τις περισσότερες ώρες της ημέρας είναι ήρεμη και αρκετά φρόνιμη,της αρέσει να περνάει και λίγες ώρες μόνη της με τα παιχνίδια της και γενικά ευτυχώς δεν ξέρει να χτυπάει ,ούτε να λέει άσχημα λόγια...δεν πειράζει πράγματα που δεν είναι δικά της κ δεν χαλάει ευτυχώς τα παιχνίδια της. Κάποια πείσματα τα κάνει, φωνάζοντας και ψευτοκλαίγωντας.. αλλά την αντιμετωπίζω πάντα με ηρεμία και είμαι πάντα συνεπής όταν την προειδοποιώ οτι αν συνεχίσει θα την πάω ¨τημορία¨ ,που δεν είναι τίποτε άλλο απο το να κάτσει time out σε ένα σημείο μόνη της (οχι στο δωμάτιο της γιατί εκεί παίζει) , μέτα της εξηγώ γιατί την έβαλα τιμωρία και μου λεει συγνώμη. Τώρα προσπαθώ να της εξηγώ οτι πρέπει να μαζεύει τα παιχνίδια της και να τρώει μόνη της.. κατι καταφέρνω και με αυτά... Αλλά αυτό που θεωρώ πολύ σημαντικό είναι ότι της φέρομαι σαν παιδάκι πια και όχι σαν νινί.. εννοώ ότι με πολύ προσπάθεια και κουβέντα (σε αντίθεση με πολλά παιδάκια της ηλικίας της ) έχει ¨απογαλακτιστεί¨ απο το καλοκαίρι κιόλας πιπίλες,πάνες ,μπιμπερό, κάγκελα στην κούνια κ γιογιό είναι παρελθόν... πάντως σε ώρες που φωνάζει και γκρινιάζει παίζοντας θέατρο της μιλάω όμορφα και αν συνεχίζει απλά αδιαφορώ.. Αυτό που θεωρώ επίσης πολύ σημαντικό είναι να της δίνω χρόνο με πολύ παιχνίδι, αγάπες , χαρές κ πολλούς επαίνους...

Διαφημίσεις

ΦΙΛΙΟ-ΑΣΗΜΕΝΙΑ

Σε βρισκο πολυ σωστη

εγω οταν ξηπναει η μπουμπου 4μιση μηνων ξηπναει παντα με γελιο

ολη την ημερα γελαει!!

δε ξερω τη θα τραβιξω μετα τωρα λεω τη κανει

την αλαζω την ταιζω τη βαζω στο ριλαξ και μιλαμε παιζουμε τησ τραγουδαω γενικα ειναι πολυ καλο μωρακι

θελει σηνεχεια νατησ μιλαω και να μου απανταει

πριν λιγο τησ εδιξα τη στολη που θα την ντισω

πριγκιπισα ολο ροζ

εχει αδιναμια στα ροζ

γελαγε λεσ και το καταλαβενε οτι ειναι δικο τησ το τη χαρουλεσ και νιαουρισματα που την εβλεπε αλο να στο λεω

νομιζω οτι εχω ενα μεγαλο παιδι οχι μωρο ολο γελιο και χαρα ειναι η κουκλιτσα μου

ολοι μου λενε οτι οταν μεγαλωσει θα μου τα βγαλει ολα αυτα

δε ξερω

παντοσ νομιζω οτι η ηρεμια η γλυκιτιτα η αγαπη που τησ προσφερουμε θα γινη ησειχο παιδι

ο κεροσ βεβεα θα το διξει

Θα ειθελα εαν εχεισ δει να πουλανε χαρτονια πολιχρομα και χροματιστα

ριγωτα διαφορα σχεδια τετεια

θα ηθελα αν με σημφερει να φτιαξω προσκλιτιριο τσαντακι

εχω δει καπιο στο φορουμ ειναι ριγοτο με ροζ κορδελιτσα δεμενη και θα ηθελα να τη φτιαξω

ψαχνω να βρω υλικο στο φορουμ δε βοσκω

αν εσυ ξερεισ θα σε ευχαριστουσα πολυ!!!

Φιλιώ και Ασημένια ειστε καταπληκτικες! Μπραβο και στις δυο σας! Πολύ θα ηθελα και η δικη μου η ζουζουνα, οταν θα μας ερθει με το καλο, να ειναι τοσο ησυχη! Φιλιώ ολα σου ειναι καταπληκτικα! Δεν ξερω απο που να πρωτοεμπνευστω πραγματα για το δωματιο της μπουμπους μας! Βεβαια αγορασα ταπετσαριες με ασχετο θεμα με τις νεραιδες (νταμπο το μικρο ελεφαντακι,ειναι πολυ γλυκος και δεν μπορεσα να του αντισταθω!), γιατι ειπα αργοτερα που θα καταλαβαινει περισσοτερα θα το κανουμε μαζι παραμυθενιο, να το χαρει περισσοτερο! Τωρα δεν ξερω ακριβως, ισως το ψιλομετανιωσα μετα απο ολα αυτα που μας εδειξες!! Κατι θα κανω παντως! Ευχαριστουμε πολυ για ολα!!!

Συγχαρητηρια και παλι!! :D

Φιλιω μου ετσι οπως μας τα περιγραφεις η καθε σας μερα ειναι υπεροχη,φωτεινη,χαρουμενη και δημιουργικη!!Ελπιζω κι εμεις οταν μεγαλωσει λιγο ο μικρος μας(ειναι μολις 2 1/2 μηνων)να αλλαξουν λιγο τα πραγματα προς το καλυτερο(αν και νομιζω πως ηδη αρχιζουν λιγο να γινονται καλυτερα)γιατι μεχρι πριν λιγο καιρο περασαμε βασανηστηρια με το μωρο..Εκλαιγε σχεδον ολη μερα,και δεν κοιμοταν καθολου απο τους κολικους! :( ..Ειναι καλο παντως που την αφηνεις και λιγο στις γιαγιαδες της γιατι οπως λες εκτος απο γονεις ειστε και ζευγαρι.Σας αρεσουν τα ταξιδια?Γιατι εχω να σου προτεινω κατι που πιστευω πως θα ξετρελαθεις(αν δεν εχεις παει μεχρι τωρα)..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...