Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Στιγμές με χιούμορ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

stella36 με το καλό να έρθει το μωράκι σου...σορρυ για το άσχετο ποστ αλλά ήθελα να σου πω ότι τα κορίτσια από Ηράκλειο κάναμε μια συνάντηση και θα χαρούμε να σε δούμε σε μια επόμενη. σε αυτά που γράφεις για την εγκυμοσύνη έχεις απόλυτο δίκιο...κι εγώ που ήμουν έγκυος καλοκαίρι...μάχη έδινα με τα πόδια μου.. :D

Jean :lol::lol:

Kαι κάτι άλλο. Το κλυσματάκι μπορεί και να το γλυτώσετε όπως εγώ, που εκείνη τη μέρα είχα από το πρωί ελαφρά δοιάροια. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι ο τρόπος της φύσης να αδειάζει το έντερο πριν τον τοκετό. Έτσι στο μαιευτήριο το ανέφερα στη νοσοκόμα, μου είπε κατευθείαν "οκ" και το γλύτωσα. Το ξύρισμα ούτε που το κατάλαβα. Θα πρέπει να έγινε μέσα σε 5". :wink:

Εγω παντως οπως σας ειπα εχω λαβει τα μετρα μου!!! :lol:

Εριξα εκεινο το γκραντε ξυρισμα τις προαλλες κι απο τοτε συχνα πυκνα κανω μια συντηρηση για να ειμαι ετοιμη σε περιπτωση που τυχει κατι.

Τωρα για το κλυσματακι εχω ακουσει για υποθετα γλυκερινης αλλα και για κλυσμα που μπορεις να το κανεις μονη σου στο σπιτι πριν πας στο μαιευτηριο. Νομιζω πως αν εχω την πολυτελεια χρονου και ψυχραιμιας θα φροντισω να τα εφαρμοσω γιατι κοριτσια,μπορει να λετε οτι εκεινη τη στιγμη δε σκεφτεσαι τιποτα και ζεις στη νιρβανα σου,αλλα επειδη ξερω τον εαυτο μου και ειμαι υπερβολικα ντροπαλη,ειμαι ικανη να σηκωθω να φυγω αμα δω κανεναν αντρα νοσοκομο να πλησιαζει με τον αφρο και το ξυραφι στο χερι!!! :oops:

Και γυναικα να δω βασικα το ιδιο θα μου ειναι.Ευχομαι απλα να εχω το χρονο και την ψυχραιμια να προετοιμαστω μονη μου!!!

Ναι καλε... το ξυρισμα ειναι σε dt, αλλά αφρος ??? Ποιος αφρος ??? Στεγνα γινεται !!! βεβαια εχουν αυτοι ειδικα ξυραφακια που ξυριζουν και αρκουδες !!!

Όσο για το κλίσμα... εγω ειμαι η χειροτερη του πλανητη... κι ομως το εκανα και ειπα κι ενα τραγουδι... εκεινη την ωρα σκεφτομουν μονο να τελειωνω!!! Να δω το ζουζουνακι μου !!! Και τις δυο φορες !!!

Διαφημίσεις

Μαριλενα πλακα μου κανεις οτι δε σου βαζουνε αφρο!!! :shock:

Και τοτε πώς γινεται,δεν πετσοκοβεσαι; Εδω εγω με μισο κιλα αφρο και γινομαι σαν τραυματιας πολεμου!!! Παντως κοριτσια αμα δεν προλαβω να τα κανω ολα αυτα μονη μου,θα πεσω στα γονατα και θα παρακαλεσω να μου στειλουν εστω γυναικα νοσοκομα!!!

Αχ μανουλα μου τι με περιμενει!!! :oops:

Λυστε μου επ΄ευκαιριαν και μια απορια εσεις οι πιο εμπειρες: απαξ και το εκανες το κλυσμα (μονη σου ή με παρεα) αποκλειεται να συμβει ατυχηματακι οποιασδηποτε μορφης (στερεης,υγρης ή αεριας :lol::P:D ) την ωρα των εξωθησεων;

Koρίτσια εγώ όταν είδα τη μαία να κατευθύνετε προς τα πάνω μου με το ξυράφι ένοιωθα σαν να είναι ο δολοφόνος με το πριόνι!Αφού τη κοιτούσα με ένα βλέμμα.....Τα έπαιξε η γυναίκα! :roll::roll::roll:

ικανη να σηκωθω να φυγω αμα δω κανεναν αντρα νοσοκομο να πλησιαζει με τον αφρο και το ξυραφι στο χερι!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol: Ποιον αφρο;;; :lol::lol: Πλακα εχεις βρε Joe...

Ούτε αφρός, ούτε after shave..... :lol::lol::lol:

Αλλά ποιος νοιάζεται εκείνη την ώρα; Εγώ,προσωπικά πονούσα (όχι από το ξύρισμα) και βογγούσα και η νοσοκόμα με καθησύχαζε ότι τα ξυραφάκια τους δεν κόβουν..... "Είχα μια σκασίλα για το αν κόβουν" της είπα.... Εδώ σε λίγο θα βγει ολόκληρο ανθρωπάκι από μέσα..... (Μεταξύ μας όμως τα ξυραφάκια τους έκοβαν.... ΄Μετά τη γέννα που το έψαξα είχα κάτι κοψίματα..... ΝΑΑΑΑ!!!!)

:D:D:D

sL7ap2.png

ειναι ειδικα ξυραφια...κοβουν αστα να πανε!!!!

εμενα σε 2 λεπτα μη σας πω σε δευτερόλεπτα ειχε τελειωσει ..τσακ τσακ τσακ τελος!!!και μιλάμε για τον αμαζονιο!!!

Διαφημίσεις

Μ' αρέσει που στα χαρτιά τους το γράφουνε " καλλωπισμός'.....

Τι καλλωπισμός..... Ξέρετε πως με είχαν κάνει; Κοψίματα εδώ κι εκεί και αλλού ξεχασμένες τρίχες...... Αλλά τι να κάνεις.... Ανάγκες....

:lol::lol::lol:

Εγώ ήταν αδύνατον να το κάνω μόνη μου (καθότι με την κοιλιά πέρα δεν εβλεπα τίποτα).... εκτός του ότι δεν ηξερα πότε θα γεννούσα.... Πήγα μια βόλτα στην κλινική να δω γιατί είχα πονάκια και με κρατήσαν μέσα.....

sL7ap2.png

Μ' αρέσει που στα χαρτιά τους το γράφουνε " καλλωπισμός'.....

Τι καλλωπισμός..... Ξέρετε πως με είχαν κάνει; Κοψίματα εδώ κι εκεί και αλλού ξεχασμένες τρίχες...... Αλλά τι να κάνεις.... Ανάγκες....

:lol::lol::lol:

Εγώ ήταν αδύνατον να το κάνω μόνη μου (καθότι με την κοιλιά πέρα δεν εβλεπα τίποτα).... εκτός του ότι δεν ηξερα πότε θα γεννούσα.... Πήγα μια βόλτα στην κλινική να δω γιατί είχα πονάκια και με κρατήσαν μέσα.....

και εγω λία...ειχα γινει σαν γαλλικό 8 να προσπαθω στο μπανιο με χιλια καθρεπτακια... :lol::lol: και μου λεει η αδερφη μου (σπουδαζει νοσηλευτική) τσαμπα κουραζεσαι...θα στο κανουν γυαλι στο νοσοκομείο.Οντως... :lol::lol:

:lol::lol: πλακα εχετε!

εγω παρολα αυτα ακομη ντρεπομαι πολυυυυ και μετα την γεννα με το ζορι πηγα οταν σαραντισα στο γιατρο παλι...και ποσο σκεφτομαι και την σημερινη επισκεψη.... :?:?:?

Aggeliki σε καταλαβαινω απολυτα κι εγω ο,τι και να μου λενε ντρεπομαι παρα πολυ.Βρε απαντηστε μου καποια που τα εχει ζησει,υπαρχει περιπτωση αν εχεις κανει αυτο το ερμο το κλυσμα απο πριν να σου ξεφυγει κατι την ωρα των εξωθησεων; :oops: Κι οταν λεω "κατι" εννοω οποιασδηποτε μορφης!!!

Κι αν κανεις καισαρικη παλι το χρειαζεσαι το κλυσματακι;

η πιθανότητα ατυχήματος έστω και μηδαμινή πρέπει να υπάρχει.δε γνωρίζω σίγουρα να σου πω αλλά...μη φοβάσαι.εμένα στην διαδικασία του ξυρίσματος η κοπέλα μου έβαλε αντισηπτικό υγρό και φυσικα όχι αφρό.ευτυχώς δεν με έκοψε καθόλου!yes!!!

aggeliki τί είδα;άντε με το καλό και το δεύτερο!

Διαφημίσεις

joe μου, να σου απαντήσω: αν και, όπως έχω ήδη πεί, το κλυσματάκι δεν το απέφυγα, υποψιάζομαι ότι όλο και κάτι πρέπει να τους άφησα ως "δωράκι" την ώρα των εξωθήσεων! :oops: :oops: :oops:

Και παρά τις επίμονες, σχετικές ερωτήσεις μου στο έτερον ήμισυ που τα είδε όλα, μέχρι εξαντλητικής λεπτομέρειας...δεν έχω λάβει κάποια καθησυχαστική απάντηση περί του αντιθέτου... :wink:

fUvDp2.png

Και στην καισαρική το κάνουν, απ'όσο ξέρω. Δε νομίζω ότι έχει να κάνει τόσο με την επέμβαση. Μάλλον το κάνουν για να διευκολύνουν την μετεγχειρητική κατάσταση, όπου με ράμματα και λοιπές ιστορίες, το μόνο που σου λείπει είναι να πρέπει να πας και στην τουαλέτα. Γι'αυτό αφήνουν και τον καθετήρα, αν έχεις κάνει καισαρική, για ένα 24ωρο.

fUvDp2.png

Κοριτσια ευχαριστω πολυ που μου απαντησατε.Ενταξει μωρε,το παρηγορο ειναι οτι οι γιατροι κι οι νοσοκομες εχουν δει τοσα πολλα στη δουλεια αυτη που τιποτα δε θα τους σοκαρει ουτε θα τους αηδιαζει.

Και καλα εμεις οι απλες καθημερινες γυναικες.Φανταστειτε τις επωνυμες οταν πηγαινουν να γεννησουν,που εχουν κι ενα ιματζ να προστατεψουν οι καημενες!!! Βρε χιλιες φορες στην ανωνυμια μου,να φαω το ξυρισμα και το κλυσμα και κανεις να μη με ξερει παρα να ειμαι η ταδε ή η δεινα και να χει μετα να λεει ο νοσοκομος ή η νοσοκομα "παιδια μαντεψτε ποιαν ξυρισα σημερα"!!! :P

εγώ δεν έκανα ούτε κλύσμα ούτε το ξύρισμα (παρά μόνο τοπικά την ώρα του τοκετού). Το είχα μεγάλο άγχος και απεύφευγα το πολύ φαγητό αλλά εκείνη την ώρα τα ξεχνάς όλα. Είχα ένα μικρό ατυχηματάκι αλλά δεν έδωσα σημασία, ούτε εγώ ούτε το προσωπικό που φαντάζομαι το ζει καθημερινά.

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Χριστίνα 04/10/10

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!! ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΕΤΟΙΜΗ. ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ Α ΩΡΑΙΑ ΕΙΣΑΙ ΞΥΡΗΣΜΕΝΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΥΣΜΑ. ΛΕΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ? ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ. ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΗΤΑΝ Η ΝΤΡΟΠΗ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμένα με ξύρισε μία κοπέλα που πηγαίναμε μαζί σχολείο (διαφορετκή τάξη) αλλά δεν γνωριζόμασταν τότε γνωριστικαμε όμως στο μαιευτήριο. Λοιπόν αυτή η κοπέλα έτυχε και στις 2 τελευταίες εγκυμοσύνες!

Εμένα με ξύρισε μία κοπέλα που πηγαίναμε μαζί σχολείο (διαφορετκή τάξη) αλλά δεν γνωριζόμασταν τότε γνωριστικαμε όμως στο μαιευτήριο. Λοιπόν αυτή η κοπέλα έτυχε και στις 2 τελευταίες εγκυμοσύνες!

χαχα!! Φαντάζεσαι να της είχες φάει κανένα γκόμενο???!!! :lol::lol::lol:

χαχα!! Φαντάζεσαι να της είχες φάει κανένα γκόμενο???!!! :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

920035f02d.png

• 2 χρόνια μετά...

Αστείες σκέψεις:

Εγκυμοσύνη. Από τη στιγμή που μεγαλώνει η κοιλιά σου και μεταλλάσσεσαι σταδιακά σε σημαδούρα κάποιες καταστάσεις ήδη δυσκολεύουν ή θα δυσκολέψουν σύντομα:

• Θα υπάρξει απώλεια οπτικής επαφής με τις πατούσες σου, αδυναμία κοπής ποδόνυχων (αν δεν σου κόψει κάποιος άλλος τα νύχια των ποδιών θαʼχουν μεγαλώσει τόσο που θα μπορείς να τρως τραχανά) αλλά και βαψίματος – ξεβαψίματος τους, δυσκολία στην αποτρίχωση των κάτω άκρων (θα καταλήξεις σιγά σιγά σαν τον Σταμούλη τον λοχία εν καιρώ πολέμου).

• Ο ύπνος είναι ολόκληρη επιστήμη. Τη στάση «μπρούμυτα» την έχεις ξεγράψει ήδη από τον τρίτο μήνα φοβούμενη πως θα καταπλακώσεις το φασόλι. Είναι όμως η αγαπημένη σου στάση και σκέφτεσαι διάφορα ευρηματικά κόλπα: «Θα σκάψω βαθούλωμα στο στρώμα».

Η πιο βολική στάση τελικά φαίνεται ναʼναι στο πλευρό με τοʼνα πόδι λυγισμένο μπροστά σαν ναʼχεις μπει σε στάση ανάνηψης. Όταν επιχειρείς να γυρίσεις από το πλευρό ανάσκελα ήδη δυσκολεύεσαι και σκέφτεσαι πως όταν βαρύνεις κι άλλο και γίνεις σαν βόδι θα πρέπει να είναι δίπλα σου ο καλός σου για να κάνει το βίντζι αφού εσύ θα γυρνάς μεν το σώμα σου αλλά η κοιλιά θα μένει εντελώς πίσω.

(Την κατάσταση σώζουν πάντως χαλαρά τα ειδικά μακρουλά μαξιλάρια εγκυμοσύνης που θυμίζουν εφευρέσεις του Ιάπωνα Chindogu, μπορείς να καταφέρεις παρκάρισμα κοιλιάς και ποδιού σε μια στάση πλαγιομπρούμυτα ασφαλή).

• Έχεις ξεχάσει τι σημαίνει σεξ. Ο καλός σου φοβάται διάφορα, ότι θα βγεί και θα τον χτυπήσει στο κούτελο το φασόλι λέγοντας σου «σʼαρεσε ρε;», ότι θα διακόψει στο αποκορύφωμα της πράξης κάνοντας τοκ τοκ, ότι θα νιώθει κι αυτό και θα ηδονίζεται κι άλλα περίεργα. Άσε που όσο φουσκώνει η κοιλιά για να πετύχει ο άνθρωπος ικανοποιητική στάση θα πρέπει να γίνει το παιδί λάστιχο ή ο Μελισσανίδης.

• Από τη στιγμή που λες πρώτη φορά στον καλό σου «αγάπη μου, νομίζω πως ένιωσα το φασόλι», εκτός από το ότι κοντεύει να κατουρήσει τα σώβρακα του από τη χαρά του, δεν ξεκολλάει από πάνω σου, νομίζει ότι μπορεί να το νιώσει κι αυτός ή ότι αυτό μπορεί να τον ακούει από τόσο νωρίς και αρχίζει να μιλά στον αφαλό σου και να κάνει γούτσου γούτσου στα πλευρά σου. Και επιμένει και θα επιμένει για εβδομάδες ώσπου να συμβεί το θαύμα. Πάει κι αγοράζει μια φορητή ψευδοσυσκευή Doppler και στήνεται από πάνω σου την ώρα που σε πάει να σε πάρει επιτέλους ο ύπνος σαν χαζός προσπαθώντας να πετύχει σύνδεση και να πιάσει σήμα να ακούει την φασολοκαρδιά. Όταν επιτέλους πιάνει το σήμα αρχίζει να κάνει διάφορα πάνω στην κοιλιά σου να ακούει αλλαγές στον ήχο που λαμβάνει. Μετά ειδοποιείς τον μπόγια.

• Από την στιγμή που αρχίζει να φουσκώνει η κοιλιά και πλέον είναι εμφανές ότι είσαι έγκυος χάνει επίσης και την ιδιωτικότητα της κι εσύ την ησυχία σου. Ο κάθε ένας που σου μιλά πρέπει οπωσδήποτε να απλώσει τη βρόμικη χερούκλα του. Έπειτα τα βλέμματα που μαγνητίζει η σημαδούρα σου δεν χαρακτηρίζονται από καμιά απολύτως διακριτικότητα. Σε ένα πιο πρώτο στάδιο, στον 4ο- 5ο μήνα όπου ακόμα δεν έχεις φτάσει επακριβώς τις διαστάσεις της Νέλλυ της ελεφαντίνας δεν αποφεύγεις και τα βλέμματα στο σύνολο του κορμιού σου, στους κώλους, στα μπράτσα, στα κουμπιά του πουκαμίσου που φοράς και λοιπά με την εμφανέσταση απορία «Θα πρέπει να μην αφήνει φαΐ και γλυκό αμαγάριστο η τύπισσα, έγινε γουρούνα;» ή «δες την πώς έγινε βουβάλω, κατέβασε 10 στρέμματα κώλους». Νιώθεις έντονη την ανάγκη να δικαιολογηθείς για τα περιττά σου κιλά και να στενά πλέον ρούχα σου. Άσε που αρχίζεις να φοβάσαι ότι το παντελόνι από πίσω θα σου ανοίξει, ότι σφίγγει υπερβολικά στην κοιλιά, ότι είναι σκληρό το ύφασμα και ένα σωρό άλλα.

(Και πας από περιέργεια μια βόλτα από τα Maternity έτσι για να δεις αν κυκλοφορεί τίποτα βολικό για τις επόμενες εδβομάδες κι εκεί διαπιστώνεις αφενός πως όταν θα φτάσεις στα οριακά σου μεγέθη θα πρέπει τα επίσημα στυλάτα βράδια να βγαίνεις πλασάροντας την «Ελένη Λουκά Moda» αφετέρου πως δεν φτάνει αυτό πρέπει να κάνεις και νέο δάνειο. Καλά η Αλεξίου από πού ψωνίζει τα νυχτικά της πίσταςwink.gif

• Το πλύσιμο των πιάτων θα γίνεται ολοένα και πιο άβολο αφού η κοιλιά και ο νεροχύτης θα έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση και για να τα βολέψεις θα πρέπει ναʼέχεις τα μακρυά χέρια του Τιραμόλα και πρεσβυωπία να βλέπεις τους λεκέδες από μακρυά.

7.Θα συνηθίσεις να περπατάς και κάθεσαι κορδωτά σαν τον Λόρδο Βύρωνα. Όταν επιχειρείς να σηκωθείς από το κάθισμα σου ήδη είναι σαν να έχουν κρεμάσει στη μέση σου βαρίδια.

Β) Όταν διαπιστώνεις πως το πλασματάκι που κουβαλάς μέσα σου θα έχει τσουτσού σκέφτεσαι πώς θα το μεγαλώσεις:

1.Θα πρέπει να το μάθεις να κατεβάζει το καπάκι της τουαλέτας.

2.Θα τον λένε Ανδρέα και θα γίνει αρχιτέκτονας.

3.Θα πρέπει να μάθει να φέρεται στις γυναίκες.

4.Θα είναι ωραίος παίδαρος αλλά με τρόπους.

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Αστείες σκέψεις:

Εγκυμοσύνη. Από τη στιγμή που μεγαλώνει η κοιλιά σου και μεταλλάσσεσαι σταδιακά σε σημαδούρα κάποιες καταστάσεις ήδη δυσκολεύουν ή θα δυσκολέψουν σύντομα:

• Θα υπάρξει απώλεια οπτικής επαφής με τις πατούσες σου, αδυναμία κοπής ποδόνυχων (αν δεν σου κόψει κάποιος άλλος τα νύχια των ποδιών θαʼχουν μεγαλώσει τόσο που θα μπορείς να τρως τραχανά) αλλά και βαψίματος – ξεβαψίματος τους, δυσκολία στην αποτρίχωση των κάτω άκρων (θα καταλήξεις σιγά σιγά σαν τον Σταμούλη τον λοχία εν καιρώ πολέμου).

• Ο ύπνος είναι ολόκληρη επιστήμη. Τη στάση «μπρούμυτα» την έχεις ξεγράψει ήδη από τον τρίτο μήνα φοβούμενη πως θα καταπλακώσεις το φασόλι. Είναι όμως η αγαπημένη σου στάση και σκέφτεσαι διάφορα ευρηματικά κόλπα: «Θα σκάψω βαθούλωμα στο στρώμα».

Η πιο βολική στάση τελικά φαίνεται ναʼναι στο πλευρό με τοʼνα πόδι λυγισμένο μπροστά σαν ναʼχεις μπει σε στάση ανάνηψης. Όταν επιχειρείς να γυρίσεις από το πλευρό ανάσκελα ήδη δυσκολεύεσαι και σκέφτεσαι πως όταν βαρύνεις κι άλλο και γίνεις σαν βόδι θα πρέπει να είναι δίπλα σου ο καλός σου για να κάνει το βίντζι αφού εσύ θα γυρνάς μεν το σώμα σου αλλά η κοιλιά θα μένει εντελώς πίσω.

(Την κατάσταση σώζουν πάντως χαλαρά τα ειδικά μακρουλά μαξιλάρια εγκυμοσύνης που θυμίζουν εφευρέσεις του Ιάπωνα Chindogu, μπορείς να καταφέρεις παρκάρισμα κοιλιάς και ποδιού σε μια στάση πλαγιομπρούμυτα ασφαλή).

• Έχεις ξεχάσει τι σημαίνει σεξ. Ο καλός σου φοβάται διάφορα, ότι θα βγεί και θα τον χτυπήσει στο κούτελο το φασόλι λέγοντας σου «σʼαρεσε ρε;», ότι θα διακόψει στο αποκορύφωμα της πράξης κάνοντας τοκ τοκ, ότι θα νιώθει κι αυτό και θα ηδονίζεται κι άλλα περίεργα. Άσε που όσο φουσκώνει η κοιλιά για να πετύχει ο άνθρωπος ικανοποιητική στάση θα πρέπει να γίνει το παιδί λάστιχο ή ο Μελισσανίδης.

• Από τη στιγμή που λες πρώτη φορά στον καλό σου «αγάπη μου, νομίζω πως ένιωσα το φασόλι», εκτός από το ότι κοντεύει να κατουρήσει τα σώβρακα του από τη χαρά του, δεν ξεκολλάει από πάνω σου, νομίζει ότι μπορεί να το νιώσει κι αυτός ή ότι αυτό μπορεί να τον ακούει από τόσο νωρίς και αρχίζει να μιλά στον αφαλό σου και να κάνει γούτσου γούτσου στα πλευρά σου. Και επιμένει και θα επιμένει για εβδομάδες ώσπου να συμβεί το θαύμα. Πάει κι αγοράζει μια φορητή ψευδοσυσκευή Doppler και στήνεται από πάνω σου την ώρα που σε πάει να σε πάρει επιτέλους ο ύπνος σαν χαζός προσπαθώντας να πετύχει σύνδεση και να πιάσει σήμα να ακούει την φασολοκαρδιά. Όταν επιτέλους πιάνει το σήμα αρχίζει να κάνει διάφορα πάνω στην κοιλιά σου να ακούει αλλαγές στον ήχο που λαμβάνει. Μετά ειδοποιείς τον μπόγια.

• Από την στιγμή που αρχίζει να φουσκώνει η κοιλιά και πλέον είναι εμφανές ότι είσαι έγκυος χάνει επίσης και την ιδιωτικότητα της κι εσύ την ησυχία σου. Ο κάθε ένας που σου μιλά πρέπει οπωσδήποτε να απλώσει τη βρόμικη χερούκλα του. Έπειτα τα βλέμματα που μαγνητίζει η σημαδούρα σου δεν χαρακτηρίζονται από καμιά απολύτως διακριτικότητα. Σε ένα πιο πρώτο στάδιο, στον 4ο- 5ο μήνα όπου ακόμα δεν έχεις φτάσει επακριβώς τις διαστάσεις της Νέλλυ της ελεφαντίνας δεν αποφεύγεις και τα βλέμματα στο σύνολο του κορμιού σου, στους κώλους, στα μπράτσα, στα κουμπιά του πουκαμίσου που φοράς και λοιπά με την εμφανέσταση απορία «Θα πρέπει να μην αφήνει φαΐ και γλυκό αμαγάριστο η τύπισσα, έγινε γουρούνα;» ή «δες την πώς έγινε βουβάλω, κατέβασε 10 στρέμματα κώλους». Νιώθεις έντονη την ανάγκη να δικαιολογηθείς για τα περιττά σου κιλά και να στενά πλέον ρούχα σου. Άσε που αρχίζεις να φοβάσαι ότι το παντελόνι από πίσω θα σου ανοίξει, ότι σφίγγει υπερβολικά στην κοιλιά, ότι είναι σκληρό το ύφασμα και ένα σωρό άλλα.

(Και πας από περιέργεια μια βόλτα από τα Maternity έτσι για να δεις αν κυκλοφορεί τίποτα βολικό για τις επόμενες εδβομάδες κι εκεί διαπιστώνεις αφενός πως όταν θα φτάσεις στα οριακά σου μεγέθη θα πρέπει τα επίσημα στυλάτα βράδια να βγαίνεις πλασάροντας την «Ελένη Λουκά Moda» αφετέρου πως δεν φτάνει αυτό πρέπει να κάνεις και νέο δάνειο. Καλά η Αλεξίου από πού ψωνίζει τα νυχτικά της πίσταςwink.gif

• Το πλύσιμο των πιάτων θα γίνεται ολοένα και πιο άβολο αφού η κοιλιά και ο νεροχύτης θα έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση και για να τα βολέψεις θα πρέπει ναʼέχεις τα μακρυά χέρια του Τιραμόλα και πρεσβυωπία να βλέπεις τους λεκέδες από μακρυά.

7.Θα συνηθίσεις να περπατάς και κάθεσαι κορδωτά σαν τον Λόρδο Βύρωνα. Όταν επιχειρείς να σηκωθείς από το κάθισμα σου ήδη είναι σαν να έχουν κρεμάσει στη μέση σου βαρίδια.

Β) Όταν διαπιστώνεις πως το πλασματάκι που κουβαλάς μέσα σου θα έχει τσουτσού σκέφτεσαι πώς θα το μεγαλώσεις:

1.Θα πρέπει να το μάθεις να κατεβάζει το καπάκι της τουαλέτας.

2.Θα τον λένε Ανδρέα και θα γίνει αρχιτέκτονας.

3.Θα πρέπει να μάθει να φέρεται στις γυναίκες.

4.Θα είναι ωραίος παίδαρος αλλά με τρόπους.

ποσο δικιο εχεις για την εγκυμοσυνη.Οσο για το τυπακο με την τσουτσου ηδη σκεφτομαι την νυφη που θα μου φερει:lol::cool: και πολλα αλλα ωραια χαχαχαχαχαχαχα

Fa3Lp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...