Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

H mata μας είναι έγκυος!!!!!!!!!

Recommended Posts

mata,μου με το καλο κοπελα μου να ερθει το νινακι.Χαρηκα πολυ για σενα,ευχωμαι να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη και να μας λες τα νεα σου συχνα..ευχωμαι με 1 κοριτσακι τωρα αφου εχεις ηδη ενα παληκαρακι. :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 103
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν και το πήρα είδηση λίγο καθυστερημένα :oops: ...

Μάτα μου πολύ χάρηκα με τα σούπερ νέα σου!!!

Σου εύχομαι εννιά υπέροχους μήνες και ένα γερό μωράκι σύντομα στην αγκαλίτσα σου!!!

378935mh8n6opcdz.gif

1aLup3.png

BtUIp3.png

Συγχαρητήρια...σου εύχομαι μιά υπέροχη εγκυμοσύνη :D

1934815o2vpkv5zlc.gif

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

1452244b8pstl214o.gif

Αγαπημένη μου Mata,τί υπέροχα νέα!!!Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο πολύ χάρηκα με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης σου!!!

Σου εύχομαι ,μέσα από την καρδιά μου,να περάσεις 9 υπέροχους μήνες εγκυμοσύνης και γλυκειάς αναμονής και μετα από ένα γρήγορο κι εύκολο τοκετό να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου τον δεύτερο θησαυρό σου!!!

Φιλάκια πολλά!!!

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

Διαφημίσεις

Aggeloudia, pegi, Athena, Olga, sardelaki, Stella, σας ευχαριστώ όλες κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Με κάνετε ακόμα περισσότερο χαρούμενη με όσα ύπέροχα διαβάζω!!!!!!!!!!

Χαίρομαι που χαίρεστε με τη χαρά μου!!!!!!!!! :D:D:D

Να είστε όλες καλά και να χαίρεστε τις οικογένειες σας!!!!!!!! :D:D:D

937915x6lyil8j1w.gif

n3kPp3.png

zewgp3.png

Τελευταία και καταιδρωμένη που λένε αλλά δεν μπορούσα να μην ευχηθώ.

Μata μου πολλά πολλά συγχαρητήρια για το ευχάριστο αυτό γεγονός.

Να περάσεις μια αξέχαστη εγκυμοσύνη και όταν έρθει ο καιρός να κρατήσεις στα χέρια σου ένα υγιέστατο μωράκι. :D:D:D

glitterfy071816980D37.gif 767d1f5390.png

όχι όχι εγώ είμαι τελευταία

σόρυ καλή μου mata :oops::oops::oops:

727713k5dcbhitzj.jpg

698930d7wvcgypfr.gif

με το καλό κοριτσάκι μου

να απολαύσεις αυτούς τους 9 μήνες γιατί κάθε εγκυμοσύνη είναι μία ευλογία

αν και το έχεις ξαναζήσει φαντάζομαι ότι η χαρά σου είναι σαν και την πρώτη φορά

με το καλό να κρατήσεις ένα γερό μωρό

α, και όπως λέγαν και σε μένα τους τρεις πρώτους μήνες εύχοντε

ΚΑΛΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ

age.png

Menia, nano, Κατερίνα, σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ευχές σας!!!!!! :D:D:D

Όντως, ακόμα κι αν το έχει ζήσει, αυτό δεν μειώνει τα αισθήματα χαράς που νοιώθεις!!! :D:D

Και ίσως τώρα είναι και καλύτερα γιατί τουλάχιστον όλα είναι στρωμένα, είμαστε μέσα στο σπίτι μας, και η ζωή μας είναι ήδη τακτοποιημένη!!!Δεν υπάρχει το άγχος του αγνώστου όπως την πρώτη φορά!!!!

Ότι επιθυμείτε και εσείς μέσα από την καρδιά μου!!!!!!! :D:D:D

904053b1haqyxguw.gif

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Η ΠΗΤ μου είναι 27/9/2009!

Θα το φάω κορίτσια το καλοκαίρι με το κουτάλι...αλλά δεν μασάω σκέφτομαι το μπεμπέ και παίρνω κουράγιο!!!!

:D:D:D:D:D Ε....θα παίρνω και το κλιματιστικό παραμάσχαλα και θα περιφέρομαι στο σπίτι!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Του τα πα του συζύγου χθές!!!!!βρε αγόρι μου, χάθηκε ο κόσμος, να είχες πειστεί λίγο πιο νωρίς, να μην είχα το καλοκαίρι στη μέση;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Του τα πα του συζύγου χθές!!!!!βρε αγόρι μου, χάθηκε ο κόσμος, να είχες πειστεί λίγο πιο νωρίς, να μην είχα το καλοκαίρι στη μέση;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: αχάριστη!!! ε, αχάριστη!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Γλυκιά μου με το καλό...να έχεις μία υπέροχη εγκυμοσύνη!

1687750u110gobl5m.gif

φιλιά

Αλεξάνδρα

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Καλή εγκυμοσύνη όλα να σου πάνε τέλεια και να κρατάς στην αγκαλιά σου το δεύτερο αγγελούδι σου!!

(Κάθε μέρα έλεγα να σου ευχηθώ και το ξεχνούσα, έστω και καθυστερημένα το έκανα!)

MATA ....κάλιο αργά παρά ποτέ....τώρα το πείρα χαμπάρι ότι είσαι εγκυος!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Μέσα απο την καρδιά μου να έχεις μια τελεια εγκυμοσίνη και μετο καλό ένα γερό μωράκι :D:D:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...