Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΚΟΨΑΝ 45 ΔΕΝΤΡΑ!!!

Λέγκω

Recommended Posts

Η κα Πιπιλή πάντως το πρωί ,αναφερόμενη στους κατοίκους που διαμαρτύρονταν (καμια 10αριά ) πρωί -πρωί τους χαρακτήρισε "στοιχεία" που περιφέρονται απο γειτονιά σε γειτονιά και διαμαρτύρονται.Και είπε ότι δε δικαιούνται να ομιλούν γιατί οι ίδιοι που παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους?

:evil::evil::evil:

:evil::evil::evil:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 75
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

45 πνευμονες ζωής δεν υπάρχουν πιά..αν θέλησετε να αναπνευσετε εεε κοντά είναι και η Πάρνηθα βρε αδερφέ..όσο υπάρχει ακόμη και αυτή..

ντροπή και αίσχος...

κατα τ΄'αλλα ο Κακλαμάνης μας προτρέπει να φυτέψουμε πράσινο στις ταράτσες για να έχουμε οικολογική συνείδηση!!

:evil::evil:

Κατα τ'αλλα ο Κακλαμάνης διοργανώνει πορεία γιατί το συμβούλιο επικρατείας μπλόκαρε ύστερα από κινητοποιήσεις κατοίκων το κτίσιμο πολυκαταστημάτων απ'τον Βωβό στον Ελαιώνα... Εμμ σου λέει ο "ανθρωπος" δέντρα έχουμε τι να τα κάνουμε, πολυκαταστήματα όμως δεν έχουμε...

Είναι αλήτες λέμε!!!

Για την "κυρία" Πιπιλή δεν σχολιάζω... είναι γνωστή αλήτρα! Σιχτηρ αυτοί και το συνάφι τους!!!

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

45 πνευμονες ζωής δεν υπάρχουν πιά..αν θέλησετε να αναπνευσετε εεε κοντά είναι και η Πάρνηθα βρε αδερφέ..όσο υπάρχει ακόμη και αυτή..

ντροπή και αίσχος...

Πάρνηθα... πάρνηθα... κάτι μου θυμίζει... ααα Φυσαλιδάκι, εννοείς εκείνο το δάσος που κάηκε για να σωθεί το καζίνο; :(

Πάρνηθα... πάρνηθα... κάτι μου θυμίζει... ααα Φυσαλιδάκι, εννοείς εκείνο το δάσος που κάηκε για να σωθεί το καζίνο; :(

εννοώ το άλλο μισό Λέγκω μου που ακόμη αναπνέει ..ευτυχώς..

Διαφημίσεις

εννοώ το άλλο μισό Λέγκω μου που ακόμη αναπνέει ..ευτυχώς..

Το κατάλαβα γλυκούλα μου αλλά είναι τόσο τραγική η κατάσταση γμτ... παντού καμένα και κομμένα...

Έλαβα αυτό το μέιλ από greenpeace

Καταρχάς, το φύτευμα ενός δέντρου είναι καλό. Αν φυτέψουμε περισσότερα δέντρα είναι πολύ καλό. Αυτή η δενδροφύτευση όμως είναι ακόμα καλύτερη καθώς θα σταματήσει την κατασκευή ενός λιθανθρακικού εργοστασίου!

Πρόσκληση

Η δενδροφύτευση θα γίνει το πρωί της Κυριακής 1 Φεβρουαρίου και σας καλούμε να έρθετε. Τα δέντρα που θα φυτέψουμε θα εμποδίσουν την κατασκευή ενός ρυπογόνου λιθανθρακικού εργοστασίου, που θα υποθηκεύσει το ενεργειακό μέλλον της χώρας μας και την υγεία των κατοίκων της περιοχής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο γραφείο της Greenpeace,

Το Μυλάκι είναι ένας οικισμός στο Αλιβέρι Ευβοίας, που βρίσκεται στην κυριολεξία ανάμεσα στην τσιμεντοβιομηχανία της ΑΓΕΤ και τον πετρελαϊκό σταθμό της ΔΕΗ. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του οικισμού είναι ένα παραλιακό κτήμα, έκτασης 186 στρεμμάτων, το οποίο εποφθαλμιά η ΔΕΗ για να κατασκευάσει λιθανθρακική μονάδα ισχύος 800MW.

Ιδιοκτήτης του κτήματος ήταν το Δημόσιο και το παραχώρησε στον Δήμο, με τον όρο αυτός να κάνει εργασίες ανάπλασης μέχρι τον Φεβρουάριο του 2009 (σε 2 εβδομάδες από τώρα). Αν η ανάπλαση δε γίνει, τότε ο Δήμος χάνει την κυριότητα του κτήματος. Αυτή επανέρχεται στο Δημόσιο, το οποίο με τη σειρά του φαίνεται θετικό στο αίτημα της ΔΕΗ για παραχώρηση, επομένως ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή του εργοστασίου.

Aυτή τη στιγμή ο Κακλαμάνης μιλά στον ΑΝΤ1 για το θέμα και αρνείται πως κόπηκαν τα δέντρα. Επίσης υποσχέθηκε 110 δέντρα στον ίδιο χώρο. Για να δούμε.

Ας ελπίσουμε πως λέει αλήθεια...

*

Aυτή τη στιγμή ο Κακλαμάνης μιλά στον ΑΝΤ1 για το θέμα και αρνείται πως κόπηκαν τα δέντρα. Επίσης υποσχέθηκε 110 δέντρα στον ίδιο χώρο. Για να δούμε.

Έχει 110 αιωνόβια για να αντικαταστήσει τα κομμένα? :roll:

Τι νομίζει έιναι τα δέντρα μαρούλια ?

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

Έχει 110 αιωνόβια για να αντικαταστήσει τα κομμένα? :roll:

Τι νομίζει έιναι τα δέντρα μαρούλια ?

Τον κακλαμάνη μόνο θα χριστουγεννιάτικα δέντρα τον ενδιαφέρουν!!! Είναι δυνατόν, να πάρει και να σηκώσει, να μην ήξερε ότι κοπήκαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αφού αυτός δίνει τις διαταγές... για ηλίθιους ψάχνει!!! Το μοναδικό που θα βάλει είναι γκαζόν... κι όπως είπε και η Γραβια κόβει αιωνόβια δέντρα για να φυτέψει καινούργια... δηλαδή ΕΛΕΟΣ με κάθε καραγκιόζη!!! Και στον Ελαιώνα τι θα φυτέψει;;; Γήπεδα αειθαλη και πολυκαταστήματα φυλλοβόλα!!! :evil::evil::evil:

Ο Κακλαμάνης και οι τραμπούκοι του ξαναχτυπήσανε... Στις 4 το πρωί πήγανε και ξηλώσανε τα δεντράκια που είχανε φυτέψει τις προηγούμενες μέρες οι κάτοικοι και όχι μόνο αυτό φέρανε και άτομα με πολιτικά να περιφρουρήσουν το χώρο. Ρίξανε πολύ ξήλο στον κόσμο που πήγε να προστατέψει το παρκάκι... δύο γυναικες χτυπηθήκανε αρκετά!!!!!!!!!!!!!!

Ο Κακλαμάνης και οι τραμπούκοι του ξαναχτυπήσανε... Στις 4 το πρωί πήγανε και ξηλώσανε τα δεντράκια που είχανε φυτέψει τις προηγούμενες μέρες οι κάτοικοι και όχι μόνο αυτό φέρανε και άτομα με πολιτικά να περιφρουρήσουν το χώρο. Ρίξανε πολύ ξήλο στον κόσμο που πήγε να προστατέψει το παρκάκι... δύο γυναικες χτυπηθήκανε αρκετά!!!!!!!!!!!!!!

Tι να πω ρε παιδί μου... Τελικά μας εμπαίζουν. Το θέμα είναι πως αυτοί βρίσκουν βήμα για να πουν αυτά που έχουν να πουν... αντίθετα με όλους αυτούς που μέχρι και ξύλο έφαγαν!!!! Με πειράζει που λένε τα ψέματα με την ίδια ευκολία που λένε καλημέρα. Με πειράζει που για να μάθω τι πραγματικά συμβαίνει πρέπει "να ρίξω του ήλιου πετριές" που λένε στα μέρη μου. :evil:

Ντρέπομαι για λογαριασμό τους :oops:

*

δηλαδή τί; τα δέντρα δεν κόπηκαν.... μας φάνηκε;;;;;... και σε λίγο καιρό δεν θα έχουμε μόνο 45 δεντρα αλλά 155;;;; :roll:

που τα πουλάνε ρε αυτά;;; που;;; ούτε στο νηπιαγωγείο δεν τα χάφτουν

ανάθεμά τους όλοι!

έχετε περισσότερη πληροφόρηση για αυτό που είπατε για το Αλσος Παγκρατίου;

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Μόλις γυρίσαμε από τη λαϊκή συνέλευση στο κατεστραμμένο πάρκο Κύπρου και Πατησίων. Μαζεύονται διαρκώς υπογραφές για "Να ξαναγίνει πάρκο και να μη γίνει πάρκινγκ" και γίνονται προσπάθειες να βγουν βάρδιες περιφρούρησης του χώρου όλο το 24ωρο. Αφού μίλησαν πολλοί για το τί έγινε τα ξημερώματα - αυτά που γράφει και η Λέγκω πιο πάνω, πρότειναν, και νομίζω πως αποφασίστηκε (ήμουν λίγο πίσω με τα παιδιά και δεν άκουγα πολύ καλά, θα βγει και ανακοίνωση στο indy.gr έτσι κι αλλιώς όμως) πως θα κάνουν συγκέντρωση τη Δευτέρα 14.00 στο Δημαρχείο για να τους γιουχάρουν και ίσως και κάποια πορεία.

Μετά, έγινε μια μεγάλη πορεία από το πάρκο στη Φωκίωνος και στις γειτονιές της Κυψέλης, όπου ήταν πολλά άτομα (250; ίσως και παραπάνω) και από πίσω "διακριτικά" 2 διμοιρίες ΜΑΤ για παρέα... Ήταν πολύ όμορφα, εμένα συνεχώς με πιάναν τα κλάματα από την αγανάκτησή μου δεν αντέχω άλλο αυτόν τον εμπαιγμό και την καταστροφή...

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...

Διαφημίσεις

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

* Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ

* Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ

* Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

* Σάββατο 31/1 στις 20:00 μμ συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα της περιοχής

* Κυριακή 1/2 στις 12:00 μμ λαϊκό γλέντι και δεντροφύτευση στο πάρκο (φέρτε μαζί σας φαγητό, κρασί, μουσικές)

* Δευτέρα 2/2 στις 14:00 μμ συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο στην πλ.Κοτζιά.

Αν δεν αντισταθούμε σ' όλες τις γειτονιές οι πόλεις μας θα γίνουν μοντέρνες φυλακές

(από το πρωΐ ενημέρωση και δράσεις, κάθε μέρα στις 18:30μμ συνέλευση των κατοίκων.)

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ

παρολο που δε ξερω που ειναι οι πλατειες φανταζομαι ποσο σημαντικο ειναι για εσας που μενετε σε αυτη τη πολη...

εμας πριν καμια 10ρια χρονια μια πλατεια που ηταν πνιγμενη στο πρασινο στο κεντρο της πολης τη στρωσαν τσιμεντο κ τη καναν "μοντερνα"! ευτυχως δεν ειχα προλαβει να δω πως ηταν κ πως εγινε..

παντως στο σκαι εδειξε πολιτες μαζεμενους σε ενα παρκο κ εβριζαν τον λαλιωτη!!! :lol::lol::lol: το καταφχαριστηθηκα!

να δειτε πως εφυγε.....πολυ γιουχαρισμα μιλαμε....

δε προλαβα να το δω ολο αλλα μαλλον για τους ιδιους λογους!

Ρε κοριτσια μπαστα που λενε και στο χωριο μου,

ελεος.... δεν ξερω τι εγινε στη Κυψελη, ακουσα το πρωι τον Κακλαμανη και γουσταρω να τον πιστεψω, αλλα οσον αφορα στο Αλσος Παγκρατιου τις Κουνιες ξηλωσαν για να βαλουν οικολογικες συμφωα με τα ευρωπαικα προτυπα

Δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις οι ιδιες......

διαβαζουμε επισημα sites και μετα εκφερουμε γνωμες..

ο αστερης μας, ηρθε στη ζωη 29/10/07!!!!

η τοσοδουλα μας,ηρθε στη ζωη 14/11/09!!!

Αναστολή εργασιών στο πάρκο Κύπρου και Πατησίων

Μόλις βγήκε από το διοικητικό εφετείο αναστολή εργασιών στο πάρκο Κύπρου και Πατησίων μέχρι την Πέμπτη που είναι η δίκη

Ο μπετοφρενής δολοφόνος και τα αφεντικά του οι εργολάβοι θα χρειαστεί να περιμένουν. Περισσότερα αργότερα...

Δεν είσαι δήμαρχος, των Αθηνών, αλλά των εργολάβων και των εταιριών

http://indy. gr/newswire/ gioypiiii- anastol-ergasin- sto-parko- kyproy-kai- patision

Ρε κοριτσια μπαστα που λενε και στο χωριο μου,

ελεος.... δεν ξερω τι εγινε στη Κυψελη, ακουσα το πρωι τον Κακλαμανη και γουσταρω να τον πιστεψω, αλλα οσον αφορα στο Αλσος Παγκρατιου τις Κουνιες ξηλωσαν για να βαλουν οικολογικες συμφωα με τα ευρωπαικα προτυπα

Δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις οι ιδιες......

διαβαζουμε επισημα sites και μετα εκφερουμε γνωμες..

Εγώ θα έλεγα κάτι άλλο... καλό είναι να πάμε μια βόλτα απ'την Κυψέλη και μετά να εκφέρουμε γνώμη!!! Και επίσης δεν διάβασα πουθενά στο τόπικ να μπαίνει θέμα για οικολογικές κούνιες.

Εγώ αυτό που είδα είναι πως στο μικρό πάρκο στην Κύπρου και Πατησίων που είχε κούνιες, παγκάκια, λουλούδια και πανύψηλα δέντρα (πεύκα και άλλα που δεν ξέρω), τώρα υπάρχει μόνο χώμα και 2 φοίνικες σκέτοι (μάλλον αυτοί δεν έχουν βαθιές ρίζες και μεταφέρονται) και λάσπη και πίκρα και αγανάκτηση... Δεν κόβουν 50 αιωνόβια δέντρα για να βάλουν οικολογικές κούνιες... Ούτε στέλνουν μπράβους να περιφράξουν τα ξημερώματα...

Στην τηλεόραση λένε ό,τι θέλουν γιατί πολύ απλά ο κόσμος αυτό θα πιστέψει... Η πραγματικότητα όμως είναι άλλη...

Τα δέντρα δε δίνουν μίζες.

Τα δέντρα δε δίνουν μίζες.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΥΡΙΟ το ΣΑΒΒΑΤΟ 31/01/2009

ΑΠΟ ΤΙΣ 5.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 12.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΠΡΟΥ & ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΗΛΑΤΗΘΗΚΕ

(ΚΟΠΗ 55 ΔΕΝΔΡΩΝ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 26.01.2009 ΚΑΙ 28.01.2009.

ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΗΔΗ ΟΙ:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΣ - ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ - ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ - COMMON SENSE - YELLOW ELEPHANT ENSEBLE - ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ - GENITALS - TRISLA LOON - NAKED AS WE - PINK TANK PROJECT - ΤO STUDIO ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ - ΕΝΕΔΡΑ - THE SNAILS - ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...