-
-
- 4 απαντήσεις
- 232 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 4.955 εμφανίσεις
-
Περίοδος μετά από απόξεση / παλλίνδρομη
Από Guest andro2, in Θέλω να γίνω μαμά/μπαμπάς
- 705 απαντήσεις
- 228.363 εμφανίσεις
-
- 17 απαντήσεις
- 623 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 56 εμφανίσεις
-
- 9 απαντήσεις
- 9.464 εμφανίσεις
-
- 30 απαντήσεις
- 21.767 εμφανίσεις
-
- 247 απαντήσεις
- 119.127 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 171 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 277 εμφανίσεις
-
Αίτηση στα ΕΣΠΑ για παιδικό σταθμο
Από dama87, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 9 απαντήσεις
- 704 εμφανίσεις
-
- 24 απαντήσεις
- 12.385 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από PAVLOS79,παιδια καλησπερα
ξερει καποια τα χαπια visannette? τα εδωσε ο γιατρος στη γυναικα μου μετα απο δυο αποτυχυμενες εξωσωματικες, για να μικρινει το ενδομητριο οπως μας ειπε που ειναι ο λογος για την αποτυχια. αν και η αποτυχια ηρθε πριν απο την εμβρυομεταφορα λογω κακης ποιοτητας των ωαριων που δεν διαιρεθηκαν σωστα. εχει σχεση το ενδομητριο με τη ποιοτητα των ωαριων? -
Από katia78,Γεια σας, είμαι καινούργιο μέλος και ήθελα τη βοήθεια σας.
Έχω 2 κύστες ενδομητρίωσης (σοκολατοειδή) 4 και 4,5 εκ. και θέλω να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα έχει κάνει λαπαροσκόπηση, που έχει κάνει, με ποιο γιατρό και πόσο κόστισε;
Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι ότι καλύτερο σε όλες μας που προσπαθούμε για ένα μωράκι. -
Από figaro,Γεια σας, πρώτη φορά αποφασίζω να μοιραστώ κάτι τόσο προσωπικό σε μία ιστοσελίδα. Πήρα το θάρρος όμως γιατί οι ιστορίες σας με συγκίνησαν και με έκαναν να καταλάβω ότι δεν είμαι μόνη.
Εμένα το πρόβλημα μου ξεκίνησε πριν 2 χρόνια όταν σε μία απλή επίσκεψη στο γιατρό μου για test pap διαγνώσθηκε ενδομητρίωση. Ούτε καν είχα ξανακούσει γι΄αυτό. Υποβλήθηκα σε λαπαροσκόπηση όπου επιβεβαιώθηκε ότι όντως ήταν ενδομητρίωση. Μετά από θεραπεία 6 μηνών μένω έγκυος. Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη. Δυστυχώς όμως η κύηση ήταν παλίνδρομη. Πέρασε καιρός για να ξεπεράσω αυτή την απώλεια. Λίγο καιρό μετά, ήταν πάλι εποχή που έπρεπε να κάνω test pap. Ο γιατρός μου βλέπει πάλι ενδομητρίωση. Καλά δεν μπορείτε να φανταστείτε την απογοήτευση και την απελπισία μου. Ξανά πάλι θεραπεία 5 μηνών. Τελείωσα και αυτήν την θεραπεία τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά δυστυχώς οι προσπάθειές μας μέχρι και σήμερα για παιδάκι υπήρξαν άκαρπες. Την άλλη εβδομάδα πρόκειται να πάω πάλι στο γιατρό για να δούμε που βρίσκομαι στο θέμα της ενδομητρίωσης. Έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά να προχωρήσω σε εξωσωματική. Δεν αντέχω άλλο. Δεν είμαι και μικρή (γίνομαι 35 χρονών στις 15/5) και πιστεύω ότι κάποια πράγματα όταν υπάρχει πρόβλημα δεν πρέπει να τα αφήνουμε στην τύχη. Θα ήθελα πολύ να μου πείτε την άποψή σας και να συζητήσουμε. Ελπίζω να μην σας κούρασα -
Από ANNETA-THES,Ξέρει καμιά σας εαν επηρεάζει η ενδομητρίωση στην εξωσωματική?
Δεν εχει διαγνωστεί σε εμένα ενδομητρίωση αλλά είναι το μόνο που δεν έχω κάνει απο εξετάσεις.
Οι γνώμες των γιατρών πάνω σε αυτό διίστανται.
Η αιτία που έχουμε φτάσει στην εξωσωματική είναι ανεξήγητη υπογονιμότητα αλλά δυστυχώς χωρίς επιτυχία.
Μήπως έχετε καμιά σας αντίστοιχη εμπειρία?
Να μην πετυχαίνανε οι εξωσωματικές λόγω ενδομητρίωσης και μετά την επέβαση να πέτυχαν? -
Από anna-d,ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΝΝΑ 29 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΘΟΥΣΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗΣ. 2009 ΠΡΩΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΥΣΤΗΣ 8 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΩΟΘΗΚΗ. 2011 ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΥΣΤΗΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ. 2013 ΚΥΣΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 6 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ.ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΩΝ.1Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΕ ΤΗΝ 8Η ΒΔΟΜΑΔΑ.ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΞΑΝΑ?ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΑΥΓΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΩΟΘΗΚΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ.ΜΟΝΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΩΟΘΗΚΗ ΔΙΝΕΙ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΣΤΗ.Ο ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΩ.ΑΛΛΑ ΠΩΣ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΤΡΟΦΗ?Ο ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ.
-
Από Chrysanthemo,Γεια σας φίλες! Καμία που να γνωρίζει τον συγκεκριμένο γυναικολόγο; Είναι στο endogynecology που φαίνεται ότι ειδικεύεται στη λαπαροσκόπηση. Ενδιαφέρομαι για διερεύνηση ενδομητρίωσης. Ευχαριστώ!
-
Από Fleur15,κορίτσια, επειδή θα υποβληθώ σε μια επέμβαση αφαίρεσης ινομυωμάτων με μάλλον τελικά ανοιχτό χειρουργείο και ο κ.Πιστοφίδης ήταν αυτός που μου έκανε "κλικ" μεσα στον κυκεωνα του ψαξίματος της περίπτωσης μου, έχετε κάποια εμπειρία από τον συγκεκριμένο γιατρό;;;;
-