Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΟΗΘΕΙΑ! ΚΑΝΕΝΑ "ΜΑΤΖΟΥΝΙ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΟΥΡΕΣ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 126
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• galat

galat 6 δημοσιεύσεις

• peny

peny 5 δημοσιεύσεις

• xena

xena 4 δημοσιεύσεις

• Myrella

Myrella 3 δημοσιεύσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Και εγώ με το γάλα βρήκα σωτηρία.. Έχει μια βδομάδα που ξεκίνησαν οι καούρες και τα σφηνάκια με το γάλα πάνε και έρχονται!! Τα μήλα μου τα απαγόρεψε ο γιατρός γιατί έχω πρόβλημα με το έντερο και τα πορτοκάλια ποτέ δεν ήταν αγαπημένο φρούτο.. Βέβαια και με τα ακτινίδια ηρεμώ κάπως.. Τη σόδα και το σουσάμι δεν τα δοκίμασα ακόμα και ελπίζω να μην μου χρειαστούν.. Κατά τα αλλά υπομονή.. λίγοι μήνες έμειναν..

EwCip3.png

Κορίτσια αυτο με το ξυνομηλο το ειπα στον γιατρό και ξεραθηκε στα γέλια...

Καλά λεει ξυνο στην καούρα? που θες να εξουδετερώσεις το οξινο περιβαλλον, και επισης το μηλο ειναι απο τα πιο δυσπεπτα φρουτα ουτως ή αλλως...ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

Γαλατάκι γουλιά γουλιά και οχι ξαπλα αμεσως μετά το φαγητό. Στα πολύ δυσκολα μου επετρεψε maalox se ygrh morfh mia koytalia thw soypaw, akoma den xreiasthke na parv bebaia ua to apofygv oso ginetai...

eNeap2.pngNziDp2.png

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

προχθές από την απελπισία μου - το γάλα με χειροτερεύει - ήπια .....ξύδι και ΝΑΙ κοιμήθηκα σαν πουλάκι μετά, ξαπλωμένη στο κρεββάτι όχι καθιστή!!!!!!!!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Κοριτσάκια κι εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα με τις καούρες. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη υπέφερα πάρα πολύ. Σε αυτή την εγκυμοσύνη είμαι κάπως καλύτερα. Δεν έχω τόσο συχνά αλλά όταν με πιάνει .... χάλια, χάλια χάλια. Ο γιατρός μου μου απαγόρευσε το οποιοδήποτε χάπι (υπερβολικό μου φαίνεται, αλλα τελοσπάντων). Είχα διαβάσει εδώ για το κρύο γάλα. Το δοκίμασα λοιπόν και ΝΑΙ έπιασε. Μπορώ να πω ότι μόλις πιω γαλατάκι μετά από λίγο ηρεμώ.

Κοριτσάκια δεν αντέχω άλλο!!! Έχουν φλογιστεί τα μέσα μου!! :shock::shock: Ξέρετε τίποτα που να βοηθάει στις καούρες του οισοφάγου??? Όλη μέρα, κάθε μέρα τις έχω.

Heeelppp.... :(:(:(

Eυχαριστώ εκ των προτέρων. :D:D

Ένα μου κάνει καλο...DROSATO.....ξινόγαλα...Με το που το πίνω βρίσκω την υγειά μου....:P:p:p

• 7 months later...

Να 'στε καλά!!!! Με σώσατε - μπήκα στον 6ο - και χθες και σήμερα νόμιζα πως θα πεθάνω από την καούρα... Λέω καλά έτσι θα πάνε τώρα οι υπόλοιποι μήνες??? Μέχρι που μπήκα εδώ και διάβασα για τη σόδα αραιωμένη σε νερό. Με το που ήπια μισό ποτηράκι άρχισα να ρεύομαι και αμέσως είδα διαφορά. Βέβαια δεν είμαι σούπερ, αλλά σε σχέση με το πως ήμουνα....δεν το συζητώ...

Διαφημίσεις

Bοήθεια κορίτσια!!! Σήμερα δεν με έσωσε το νερό + λεμόνι + σόδα και μ' έχει πιάσει από το πρωί. Το ζήτημα είναι ότι για μεσημέρι έφαγα πολύ λίγο ακριβώς για να μη γίνει αυτό, αλλά και πάλι υποφέρω. Σαν να μη μου έφτανε αυτό αισθάνομαι τσούξιμο στο λαιμό εδώ και κάμποση ώρα (σαν αρχή κάποιας αρρώστιας) και πίνω τώρα βραστό νερό με μέλι, πείτε μου όμως είναι φυσιολογικό με κάθε γουλιά να πονάω στον οισοφάγο? Είναι σαν μην μπορεί να κατέβει ούτε το νερό!!!! Φυσιολογικό???

Κάθε πρόταση θα ήταν πολύτιμη. Ευχαριστώ πολύ.

Λενε οτι αν εχεις καουρες το μωρο θα εχει πολλα μαλλια..Ε λοιπον ο δικος μου βγηκε ετοιμος για κοτσιδακια!! Αλλα ειχα πεθανει κατα την εγκυμοσυνη...καιγομουν απο τον 6 μηνα κ κανενας δν μπορουσε να κανει τιποτα. Το μονο που με ανακουφιζε (κ αυτο για λιγο) ηταν το γιαουρτι!! Δοκιμασε το!

Georgia87 σ' ευχαριστώ, η αλήθεια είναι ότι χθες έφαγα γιαούρτι και ανακουφίστηκα - αλλά 1ον μόνο για κανένα μισάωρο, 2ον μετά νομίζω ήταν χειρότερο (δεν ξέρω αν έφταιγε το γιαούρτι γι αυτό ή απλά έτυχε). Θα το ξαναδοκιμάσω. Το ζεστό γάλα κάνει κάτι??? Το είχες κάθε μέρα?

Ολοι λενε οτι το γαλα βοηθαει, αλλα οσο ημουν εγκυος δν μπορουσα ουτε να το μυριζω! μη σου πω ουτε να το βλεπω...! Με το γιαουρτι κατι γινοταν! Ειδικα τους 2 τελευταιους μηνες που ειχε μεγαλωσει το μωρο ενιωθα οτι θα βγει το στομαχι μου απο το στομα! Καιγομουν συνεχεια! Ανοιγα καθε 5 λεπτα το ψυγειο κ ετρωγα μια κουταλια!!!

Διαφημίσεις

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΤΟΥΣ, 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΜΕΤΟ ΗΤΑΝ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΟΥΡΕΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΨΗΤΑ & ΑΝΑΛΑΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ. ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΓΙΑΤΡΕΙΑ.

Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΣΤΑΡΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ.

• 1 month later...
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ. ΥΠΕΦΕΡΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΥΠΟΦΕΡΩ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΗ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ ΣΕ ΕΝΑ SITE ΓΙΑ ΤΑ ΞΥΝΟΜΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ, ΔΟΥΛΕΥΕΙ!

Εμένα πάντως το ξινόμηλο δε μου κάνει κάτι ... ίσως λίγο παροδικά αλλά σε κανένα μισάωρο πάλι τα ίδια.

Τώρα κάνω μια λίστα με αυτά που γράφουν όλες οι κοπέλες και θα τα εφαρμόσω όλα. Μέχρι στιγμής μόνο η coca cola με βοηθάει ...

Το γάλα μαγνησίας δε μου το επέτρεψε ο γιατρός μου. Μπορεί να προκαλέσει πρόωρο τοκετό λέει.

azHYp2.png

vwuep3.png

Δεν ξέρω αν το ανέφερε κάποια κοπέλα στις προηγούμενες σελίδες, άλλα η μαστίχα Χίου βοηθάει πολύ! Εμένα με έσωσε! Όχι όμως αυτή που έχουν τα περίπτερα η τσίχλα που λέμε, άλλα η φυσική μαστίχα Χίου. Την είχα βρει σε μαγαζί με βιολογικά αν θυμάμαι καλά, και ήταν σε ένα κουτάκι κομματάκια μαστίχας όχι ίδου σχήματος και μεγέθους μεταξύ τους. Ήταν λίγο σκληρή αλλά σωτήρια για μένα!

Ελπίζω να βοηθήσει και άλλες κοπέλες με καούρες..

Για την ιστορία πάντως η κόρη μου βγήκε με τόσο μαλλί που κάθε μέρα οι μαίες τη "χτενίζαν" διαφορετικά, μια το μαλλί κολλημένο στο πλάι, μια με "καρφάκια", είχε πολύ γέλιο! :-)

zhGbp3.png

εγώ (θηλάζοντας): "βγάζει;;"

απάντηση κόρης που πίνει γάλα: "βααδει βααδει"

εγώ: "τι βγάζει;"

απάντηση:"αλα με μει" (γάλα με μέλι) :-)

Εμενα με βοηθησε παρα πολυ το ξυνομηλο , τα εσβηνε ολα! Ετρωγα καθε βραδυ απο ενα για προληπτικους λογους γιατι συνηθως με επιανε το βραδυ η καουρα.

Ajnwp2.png

• 3 εβδομάδες μετά...
  • 4 months later...

:(

Εδω κ 3 μερες υποφερω απο καουρες...

Ξεκινανε το απογευμα. Πρωτα παιρνω το ασβεστιο κ μου πεφτει βαρυ, εχω ρεψιματα (σορυ!) κ γουργουριζει η κοιλια μου, κ μετα απο κανενα 2ωρο αρχιζει φωτια κ λαβρα να μου καιει τον οισοφαγο!!!! Σημερα εφαγα μονο 4 βερικοκα μικρα ολο το απογευμα κ ειμαι χαλια.

Ρωτησα να παρω κανενα αντιοξινο αλλα απαγορευονται ολα λεει!

Αχ τι θα κανω? Δε μπορω να κοιμηθω το βραδυ, κ επισης κ το αλλο σπασιμο, ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΦΑΩ!

K πιστεψτε με, πειναω!

Εχετε τετοιο προβλημα? Ειμαι 17 εβδομαδων.... βγαζει μαλλακια το τσουτσουκι? ναι, αλλα εγω τι φταιω? κλαψ!!!!!

εγω είχα καουρες και πρεπει αν αληθευει οτι τα μωρακια που εχουν πολλα μαλλια φέρνουν καουρες.Εγω διαβασα για τα ξυνόμιλα και έτρωγα αρκετα ,επισης επινα παγωμενο γαλα και ηρεμουσαν οι καουρες.

YiMXp3.png

Γεια:-).Καούρες είχα και εγώ και μάλιστα τρελές και όχι επειδή το μωρό είχε μαλλιά ,γλόμπος βγήκε σαν τον μπαμπά του:lol::lol::lol:.Ο γιατρός μου είχε πει να έχω για περίπτωση πολύ μεγάλης ανάγκης αυτό το σιρόπι που διαφημίζουν κατά καιρούς στην τηλεόραση:rolleyes:...Δεν θυμάμαι τώρα το όνομα.Τεσπα ,το πήρα μόνο 3 φορές,Κατά τ'άλλα έπινα πολλά υγρά και έτρωγα και κάτι γλυκό.Γράφεις ότι δεν τρως ,κακός:|.Θα πρέπει να τρως απλα να προσέξεις τι μπορεί να σε πειράζει.Εμένα για παράδειγμα με πείραζε το λάδι ,το ψάρι :rolleyes: δεν μπορώ να θυμηθώ τι άλλο:rolleyes:.Πάντως νηστικιά μην μένεις...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...