Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΟΗΘΕΙΑ! ΚΑΝΕΝΑ "ΜΑΤΖΟΥΝΙ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΟΥΡΕΣ

Recommended Posts

Κοριτσάκια δεν αντέχω άλλο!!! Έχουν φλογιστεί τα μέσα μου!! :shock::shock: Ξέρετε τίποτα που να βοηθάει στις καούρες του οισοφάγου??? Όλη μέρα, κάθε μέρα τις έχω.

Heeelppp.... :(:(:(

Eυχαριστώ εκ των προτέρων. :D:D

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Διαφημίσεις

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Σε ένα ποτήρι νερό στάξε 2-3 σταγόνες λεμόνι και να δεις που θα σου φύγουν οι καούρες. Ή επίσης γάλα, όχι ζεστό όμως. Το νερό δεν βοηθάει, δεν ανακουφίζει καθόλου δυστυχώς. Αυτά... :):):)

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ!!! Θα δοκιμάσω και τα δύο αμέσως! Το νερό όντως δεν βοηθάει. Έχω μπακιάσει αλλά τίποτα!

:D:D:D

Φιλάκια!

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ!!! Θα δοκιμάσω και τα δύο αμέσως! Το νερό όντως δεν βοηθάει. Έχω μπακιάσει αλλά τίποτα!

:D:D:D

Φιλάκια!

Ρωτα και το γιατρό αν σε αφηνει να παρεις simeco. Εγω μόνο με αυτά ηρεμούσα και καταφερνα να κοιμηθώ το βραδυ (από ματζούνια ΤΙΠΟΤΑ μα ΤΙΠΟΤΑ δεν με βοήθησε γιατι ειχα απελπιστικά μεγάλο πρόβλημα με τις καούρες. Μιλάμε για κλάμα από τον πόνο και το κάψιμο...)

Διαφημίσεις

Έχω ακούσει ότι κάνει πολύ καλό στις καούρες το φρούτο παπάγια!! Τώρα το θέμα είναι πού θα το βρεις!! :lol: Εγώ πάντως το έχω πετύχει σε μεγάλα σούπερ-μάρκετ και δεν είμαι και στην πρωτεύουσα. Αν είσαι σε μεγάλη πόλη όλο και κάπου θα βρεις. Αν όντως έχει αποτελέσματα να μας το πεις κι εμάς να παραγγέλνουμε στο μέλλον... :lol:

Αχ τι μου θυμίσατε !!!!! υπομονή κορίτσια μονό υπομονή σε λίγο καιρό θα τα έχετε ξεχάσει και εγώ έτσι ήμουν από τον 6 μέχρι να γεννήσω είχα πεθάνει στις καούρες δεν έπιανε τίποτε ούτε το simeco μέχρι και που γέννησα μετά ως δια μαγείας όλα εξαφανίσθηκαν εκτός από τα κιλά !!!!!

Η μητέρα μου μου έλεγε ότι εκείνη έτρωγε σουσάμι για τις καούρες της εγκυμοσύνης, φρόντισε κιόλας να με προμηθεύσει με μια ποσότητα. Δεν την χρειάστηκα προσωπικά για να σου πω, αλλά είναι κι αυτό μια ιδέα.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

κοιμόμουν με τέσσερα μαξιλάρια στο κεφάλι (σχεδόν καθιστή) και δυο στα πόδια γιατί ήταν πολύ πρησμένα. Φανταστείτε πως ήμουν...

Το μόνο που με ανακούφιζε ήταν ο εμετός :cry:

Τρομερή καούρα και στα δυο παιδιά, όμως εντάξει τα ξεχνάς όλα μετά.

Αυτό με το σουσάμι το έχω ξανακούσει όμως δεν είδα διαφορά.

...κι όμως μια φορά είχα φάει βλήτα με σκόρδο και ξύδι και δεν "κάηκα" καθόλου!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Στον γιο μου ξεκίνησαν μαζί με γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση από τον 5ο μήνα ως το τέλος! ΄Ηταν βασανιστήριο γιατί έπρεπε να είμαι ξάπλα και δεν τολμούσα ούτε νερό να πιω. ΄Επαιρνα simeco και ανακουφιζόμουν λίγο. Δυστυχώς από σήμερα έχω πάλι τα ίδια συμπτώματα... Τώρα μου είπαν πως κάνει καλό ο ζωμός του σιταριού μετά από το γεύμα.΄Εχω ήδη προμηθευτεί και θα το δοκιμάσω.

Να πω και εγώ κάτι άσχετο ?

Έχω ακούσει ότι αν έχεις καούρες το μωρό έχει πολλά μαλλιά όταν γεννηθεί. Ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι ιδέες των παλιών μαμάδων ?

Εγώ πάντως δεν είχα καούρες και όντως ο γιος μου δεν είχε μαλλιά. Περιμένω να δω τώρα η κόρη μου. Αλλά μπορεί να ήταν και τυχαίο. Αν κάποια ξέρει κάτι ας μας πει.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Να πω και εγώ κάτι άσχετο ?

Έχω ακούσει ότι αν έχεις καούρες το μωρό έχει πολλά μαλλιά όταν γεννηθεί. Ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι ιδέες των παλιών μαμάδων ?

Εγώ πάντως δεν είχα καούρες και όντως ο γιος μου δεν είχε μαλλιά. Περιμένω να δω τώρα η κόρη μου. Αλλά μπορεί να ήταν και τυχαίο. Αν κάποια ξέρει κάτι ας μας πει.

Κι εγώ δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή όχι, πάντως υπέφερα τους 4 τελευταίους μήνες και ο γιος μου είχε πολλά μαλλιά!

σις προηγουμενες εγκυμοσυνες για τις καουρες επινα χυμο βυσσινο ή μπανανα, τωρα σε αυτο δεν εχω ακομα εχω ομως πονο στο στομαχι και δυσκολια να χωνεψω οτι τρωω, ξερετε κατι για αυτο τι να κανω? ασε αυτην την παραξενη γευση στο στο στομα που δεν φευγει με τιποτα :(

πολυτεκνη μαμα 

Διαφημίσεις

α!ξεχασα να σας πω δεν παιζει ρολο αν εχει μαλλι το μωρο στις καουρες εγω σας ειπα ειχα και πολυ μαλιστα αλλα και τα τρια τα εβγαλα φαλακρα μονο χνουδακι ειχαν :?

πολυτεκνη μαμα 

Εκτός από τα παραπάνω, βοηθάει το γάλα Μαγνησίας. Αν υποφέρετε από δυσκοιλιότητα, είναι σουπερ, αλλιώς θελει προσοχή, μία κουταλιά της σούπας όταν υπάρχουν καούρες. Σε όλα τα παιδιά είχα τρομερές καούρες που κράταγαν 24ωρα, χωρίς διακοπή, ούτε να κοιμηθώ δεν μπορούσα. Με το γάλα Μαγνησίας σώθηκα. Μου έκανε διπλό καλό και το συνιστώ. Με τα μαλλιά δεν έχει σχέση, τα μαλλιά είναι στη μήτρα και οι καούρες έρχονται από το στομάχι.

• 6 months later...

Μήλα κορίτσια! Εγώ από τον 5ο μέχρι που γέννησα έτρωγα 10 μήλα τη μέρα. Μόνο μαυτα ηρεμούσα λίγο και μπορούσα να κοιμηθώ.

Τώρα δεν θέλω ούτε να τα δω.

Αυτό που με βοήθησε εμένα με τις καούρες ήταν το σουσάμι.Μια κουταλιά σουσάμι και οι καούρες σταμάταγαν και είχα παρατηρήσει κάτι όταν έτρωγα του σκασμού το βράδυ δεν με έπιανε τίποτα και όταν ετρωγα ελαφριά πέθαινα απο τις καούρες.

Εγω αντιθέτως ούτε κουλούρι με σουσάμι δεν μπορούσα να φάω. Τρελαινόμουνα μετά!!! Τι να πω...άβυσσος η εγκυμοσύνη!!!

Εμένα το μόνο που με ανακουφίζει είναι να μην ... ξαπλώνω εώς ότου από τη νύστα πέφτω ξερή. Στην πρώτη εγκυμοσύνη το μόνο πράγμα που με ανακούφισε ήταν το ότι γέννησα! Από εκείνη την ώρα τέρμα οι καούρες.

Εγω ειχα καουρες μονο το βραδυ που επεφτα για υπνο τους τρεις τελευταιους μηνες. Ηταν καλοκαιρι οποτε την εβγαλα στο μπαλκονι παρεα με σοδες. Καθε βραδυ και απο μια. Ο αντρας μου ειχε βαρεθει να κουβαλαει. Εγω δεν ηξερα και κατι αλλο απο αυτα που προτεινεται πιο πανω πχ σουσαμι, φρουτα κλπ. Παντως με ανακουφιζε η σοδα μετα απο λιγο.

an1cA4-0g410010MjQ1fDkyMjQwMGRhfG8gem91bXBvdXJsYWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

260964d0kehdi79a.gif

Στην πρώτη εγκυμοσύνη το μόνο πράγμα που με ανακούφισε ήταν το ότι γέννησα! Από εκείνη την ώρα τέρμα οι καούρες.

καλά το τι έφαγα μόλις γέννησα δε σου λέω τίποτα!! Έβγαλα το άκτι μου!!!!