Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΟΗΘΕΙΑ! ΚΑΝΕΝΑ "ΜΑΤΖΟΥΝΙ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΟΥΡΕΣ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 126
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• galat

galat 6 δημοσιεύσεις

• peny

peny 5 δημοσιεύσεις

• xena

xena 4 δημοσιεύσεις

• maan

maan 3 δημοσιεύσεις

Μια από τα ίδια. Στην εγκυμοσύνη πήρα 9 κιλά. Όταν βγήκα από το μαιευτήριο είχα χάσει τα 7. Όταν θήλαζα τα ξαναπήρα. Τί έτρωγα! Όμως ΠΕΙΝΟΥΣΑ.

Εγώ δεν μπορώ να πω οτι πεινούσα αλλά ήθελα να φάω οτι είχα στερηθεί ολους αυτούς τους μηνες!!!

• 1 month later...

Κορίτσια εγώ τυχαία στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ανακάλυψα τις μέντες και απο τότε σώθηκα. Διανύω την τρίτη μου εγκυμοσύνη και όποτε νιωθω καούρες παίρνω μια καραμέλα μέντας και αυτό ήταν. Δοκιμάστε και πείτε μου θα χαρώ αν έχω καταφέρει να βοηθήσω εστω και μια μανούλα.:-D

κορίτσια εγώ τώρα στον 7ο έχω καούρες και τάσεις για εμετό!έχω όμως απο παλιά γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και τώρα χειροτερεύει η κατάσταση.maalox κάνει?δεν ρώτησα τον γιατρό μου

Q03fp2.png

κορίτσια εγώ τώρα στον 7ο έχω καούρες και τάσεις για εμετό!έχω όμως απο παλιά γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και τώρα χειροτερεύει η κατάσταση.maalox κάνει?δεν ρώτησα τον γιατρό μου

Δοκίμασε να φας μία κουταλιά σουσάμι μήπως και σε βοηθήσει

Διαφημίσεις

στον γιο μου ειχα σχεδον σε ολη την εγκυμοσυνη καουρες στην κορη μου αναγουλες και εμετους μεχρι τον 4μ.μετα μεχρι να γεννησω καουρες κυριος το απογευμα καποιες ωρες στο τριτο οχι τιποτα τι ιδιαιτερο αλλα το καλυτερο νομιζω οτι ειναι στιμενος χυμος λεμονιου με λιγο ζαχαριτσα μονο ετσι ηρεμουσα απο οτι θυμαμε

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΚΑΟΥΡΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΑΝ ΜΑΣΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ. ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΛΜΑ ΤΗΝ ΜΠΛΕ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΖΟΥΝΙ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

• 2 months later...

Και εγω στο club .

Και καούρες και πάρα πολλά ρεψίματα .

Επειδή σε λαδερά και σε όσπρια εντείνεται το φαινόμενο . Τα έχω κόψει . Και πίνω πολλά αφεψήματα δυόσμου .

JJBjp3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ. ΥΠΕΦΕΡΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΥΠΟΦΕΡΩ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΗ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ ΣΕ ΕΝΑ SITE ΓΙΑ ΤΑ ΞΥΝΟΜΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ, ΔΟΥΛΕΥΕΙ!

XI64p2.pngtk60p2.png

Koρίτσια μου καλήσπέρα κι από μένα,και χρόνια πολλά σε όσες δεν τα έχουμε πει....!

Εγώ έκλεισα τον 7ο και βαδίζω στον 8ο.Παρότι ότι δεν είχα καούρα ούτε για δείγμα ποτέ ως τώρα,μου είπε μια φίλη,ότι όχι μόνο το χαμομήλι το ζεστό βοηθάει στο να ενυδατώνεται σωστά ο οργανισμός (ναι,παρότι ζεστό,ενυδατώνεται σούπερ το σώμα) και μας ηρεμεί απίστευτα,αλλά βοηθάει και στις καούρες.Μου είπε ότι της το είπε ο γιατρός της και έπιανε σε εκείνη,αρκεί να μην έχει υπερβολή ζάχαρης,και να μην είναι καυτό,βέβαια!

Αυτά...Φιλιά πολλά σε όλες σας!:idea:

Διαφημίσεις

• 1 month later...
Koρίτσια μου καλήσπέρα κι από μένα,και χρόνια πολλά σε όσες δεν τα έχουμε πει....!

Εγώ έκλεισα τον 7ο και βαδίζω στον 8ο.Παρότι ότι δεν είχα καούρα ούτε για δείγμα ποτέ ως τώρα,μου είπε μια φίλη,ότι όχι μόνο το χαμομήλι το ζεστό βοηθάει στο να ενυδατώνεται σωστά ο οργανισμός (ναι,παρότι ζεστό,ενυδατώνεται σούπερ το σώμα) και μας ηρεμεί απίστευτα,αλλά βοηθάει και στις καούρες.Μου είπε ότι της το είπε ο γιατρός της και έπιανε σε εκείνη,αρκεί να μην έχει υπερβολή ζάχαρης,και να μην είναι καυτό,βέβαια!

Αυτά...Φιλιά πολλά σε όλες σας!:idea:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ Π.Η.Τ.; ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΣ!

XI64p2.pngtk60p2.png

Να πω και εγώ κάτι άσχετο ?

Έχω ακούσει ότι αν έχεις καούρες το μωρό έχει πολλά μαλλιά όταν γεννηθεί. Ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι ιδέες των παλιών μαμάδων ?

Εγώ πάντως δεν είχα καούρες και όντως ο γιος μου δεν είχε μαλλιά. Περιμένω να δω τώρα η κόρη μου. Αλλά μπορεί να ήταν και τυχαίο. Αν κάποια ξέρει κάτι ας μας πει.

Εγώ αυτό (αν κ είμαι στην πρώτη μου εγκυμοσύνη) το διάβασα κ σε βιβλία... Ότι δημιουργούνται καούρες, όταν το μωρό αρχίζει να βγάζει μαλλιά... Άρα πρέπει να ισχύει.... κ ρώτησα κ τη μαμά μου (γιατί εγώ γεννήθηκα με πολλά μαλλιά) κ όντως είχε κ εκείνη σε μένα... :rolleyes:

Κι εγω στον γιο μου ειχα πολλες καουρες τους τελευταιους 2 μηνες κ το ελεγα στον ιατρο μου οτι βγαζει μαλλια το παιδι κ με κοροιδευε....τελικα βγηκε με πολυ μαλλι!!!!

Τωρα εχω καουρες απο τον 2ο μηνα...μαλλον θα βγουνε με κοτσιδια τα διδυμα!!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

εγω κοριτσια τις καούρες τισ αντιμετωπίζω μονο με μήλα... οποιοδηποτε ειδος μηλου με ανακουφιζει απιστευτα... δοκιμαστε το και ελπιζω να σας ανακουφισει λιγακι... φιλια πολλα σε ολες

Διαφημίσεις

Εγώ είχα πολλές καούρες στον πέμπτο και στον έβδομο μήνα, αυτό που με βοηθούσε ήταν να τρώω μικρές ποσότητες και πολύ ελαφριά φαγητά. Στα δύσκολα η γιατρός μου μου είπε να πίνω απο καμιά σουρωτή και αυτό γιατί έμενα νηστική προκειμένου να μην έχω καούρες μετά.

Πάντωας απο μαλλία τίποτα. Φυσικά δεν ισχύει οτι καούρες = μαλλιά. Απλά το μωρό πιέζει το στομάχι με τέτοιο τρόπο που έχουμε καούερες. Η Ηλέκτρα μου ακομη και σήμερα είνα ιχωρίς μαλλιά γιατί είναι ξανθό μωρό.

Οντως ειχα και εγω τρελες καουρες στην εγκυμοσυνη. Τι μηλα ετρωγα, τι φρυγανιες, τι μικρα γευματα. Τιποτα δε μου εκανε καλο ωσπου το γυρισα λιγο στη σουρωτη και τη νυχτα που ηταν το χειροτερο μου επαιρνα μαλοξ. Οχι βεβαια καθε μερα προσπαυθουσα να τα αποφευγω αλλα οταν εφτανα στο αμην το επαιρνα.

Ο Αργυρακης βγηκε με πολυ μαλλι αλλα και μενα η γιατρος μου μου ειπε οτι δεν ισχυει η καουρα = μαλλι και οτι απλα το μωρο οσο μεγαλωνει πιεζει το στομαχι.

Ευχομαι σε ολες να περασουν ολες οι ταλαιπωριες συντομα και να χαρειτε τα μωρακια σας.

Υπομονη.

Y9MXp3.png

Εγώ είχα πολλές καούρες στον πέμπτο και στον έβδομο μήνα, αυτό που με βοηθούσε ήταν να τρώω μικρές ποσότητες και πολύ ελαφριά φαγητά. Στα δύσκολα η γιατρός μου μου είπε να πίνω απο καμιά σουρωτή και αυτό γιατί έμενα νηστική προκειμένου να μην έχω καούρες μετά.

Πάντωας απο μαλλία τίποτα. Φυσικά δεν ισχύει οτι καούρες = μαλλιά. Απλά το μωρό πιέζει το στομάχι με τέτοιο τρόπο που έχουμε καούερες. Η Ηλέκτρα μου ακομη και σήμερα είνα ιχωρίς μαλλιά γιατί είναι ξανθό μωρό.

και η μικρη μου το ιδιο, ειναι ξανθια και δεν εχει πολυ μαλλι, αν και ειχα πολλες καουρες!!!

Πω πω τί μου θυμήσατε τώρα?Λοιπόν στην κόρη μου είχα απίστευτες από τον 7ο και μετά και στον γιό μου σχεδόν καθόλου.Δεν έτρωγα ψωμί,τόστ,πορτοκάλι και ότι είχε φύλλο.Το μόνο που με ανακούφιζε ήταν παγωμένο γάλα.Οτι άλλο και να είχα δοκιμάσει δεν έπιανε τίποτα.

και στις δυο εγκυμοσυνες ειχα τρελες καουρες.

στην πρωτη η μονη μου γιατρεια ηταν η φαντα!!!! στη δευτερη τσιχλες η οτι αλλο περιειχε μαστιχα Χιου.

ελπιζω να σας βοηθησουν και εσας

Λοιπόν, από όσα έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής, αυτά που με έχουν βοηθήσει είναι...

1. το γάλα (όχι πολύ, όμως, γιατί είναι υγρό οπότε η μεγάλη ποσότητα μπορεί να κάνει το πράγμα χειρότερο!!)

2. 1-2 κράκερ πριν πέσω για ύπνο

3. Καθόλου νερό το βράδυ (αν και διψάω σαν τρελή!!!)

X4v5p2.png

Ζω το απόλυτο θαύμα με την Αθηνά μου!

Και τα τρια μου παιδια ήταν γλομπακια, αλλά οι καουρες που ειχα ήταν αφανταστες. Τωρα καθε απογευμα με πιανει ενα καψιμο στο οισοφάγο(ο γιατρος μου ειπε οτι οφειλεται σε γαστροοισοφαγική παλλινδρομηση λογω χαλαρωτητας του διαφραγματος στην εγκυμοσυνη). Αναγκαζωμε καθε βραδυ να κανω εμετό για να φυγουν τα υγρά αλλιως νιωθω χαλια. Δε βοηθαει τιποτα, και αν φαω μήλο οπως ειπε μια αλλη κοπελα,ειμαι χειρότερα. Θα δοκιμασω το χαμομηλι σημερα, και μαστιχα χιου να δω.

Σόδα και φρυγανιά άλλοτε πιάνει και άλλοτε όχι.

Είναι φοβερά κουραστικό συναίσθημα, άσε που ώρες ώρες νιώθω ότι πνίγομαι στον ύπνο μου.

Αν ισχύει αυτό που λένε για τα μαλλιά τότε ο δικός μου θα έχει και μούσια!!!!!!!!!!!!!!

Καλή μου το μόνο ματζούνι που έπιασε σε μένα ήταν η υπομονή κυρίως. Καταρχάς δεν ισχύει αυτό που λένε για τα μαλλιά. Εγώ ένιωθα ότι είχα καταπιεί ηφαίστειο και το μωρό γεννήθηκε φαλακρό. Είχα δοκιμάσει ότι διαβαζα σε βιβλία εγκυμοσύνης δεν έπιανε τίποτα. Το μόνο που με ανακούφιζε λίγο ήταν παγωτό κρέμα και λίγο το καρπούζι. Δοκίμασα μια μέρα να φάω μήλο που μου σύστησε μια φίλη και κόντεψα να πεθάνω. Λες και είχα καταπιεί κάρβουνα. Νόμιζα ότι η καρδιά μου θα σκάσει από την υπερθέρμανση. Δοκίμασε τα πάντα μέχρι να βρεις τι κάνει για την περίπτωση σου. Και υπομονή είναι κάτι που περνάει.

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...