Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΕΣΑ ή σίδερο - / ποιά πρέσα?

Mirsini77

Recommended Posts

Αχ, ευχαριστω τοσο πολυ! :)

Καταρχην επιβεβαιωσες την εντυπωση που ειχα οταν την πρωτοειδα στην εκθεση Θεσ/κης οτι ειναι ευχρηστη και κατα δευτερον, μας υπεδειξες και τροπο να τη βρουμε σε καταπληκτικη τιμη. Αυτη η χρυση ευκαιρια, ειναι αγγελιες, ετσι δεν ειναι; Ειμαι ολιγον Ποντια και μπορει να καταλαβα λαθος! :)

Με γεια σου και καλοχρησιμοποιητη! Μπραβο, φαινεται καλη αγορα!

(Δεν κανω διαφημιση βρε παιδια, μια φορα την ειδα και την ερωτευτηκα αλλα ηταν η...τιμη τσουχτερη, ακομη και τοτε!)

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 100
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, έχει καμιά μήπως τη Singer Aroma να με κατατοπίσει σχετικά με το κουμπί για το ψέκασμα αρώματος;; πρόσφατα αγόρασα την πρέσσα και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Το πρόβλημα είναι ότι δε λειτουργεί το κουμπί αυτό (ή δεν ξέρω να το χρησιμοποιήσω, τι να πω!). Στο σέρβις που πήραμε τηλέφωνο μας είπαν ότι καλύτερα να μην το χρησιμοποιούμε καθόλου γιατί δημιουργεί προβλήματα στην πρέσσα... Εσείς τι λέτε;:roll:

Αυτη η χρυση ευκαιρια, ειναι αγγελιες, ετσι δεν ειναι; !)

ναι καλε η εφημεριδα με τις αγγελιες;)

απλα κανε καλο τσεκαρισμα να μην εχει φθορες κλπ.

εμενα ητανε ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!:D

uDuOp2.png

Με βαζετε στην πριζα κοριτσια.....

Εγω πριν ενα χρονο και κατι που δεν ειχα παιδι και με τον αντρα μου ειμασταν πολυ ελευθεροι ειχα ενα σιδερο της πλακας....δεν θυμαμαι μαρκα....

Μετα ομως μου εκανε δωρο ο καλος μου το στιρελα συστημα σιδερωματος με ατμο...

Εγω πρωτον σοκαριστηκα γιατι καταλαβα οτι μπηκαμε στο μονοπατι χωρις γυρισμο(δωρο σιδερο στην γυναικα του αντι κανενα κοσμημα......) και μετα ξανασοκαριστηκα οτι εκανε 300 ευρω...

Με 300 ευρω επερνε καινουργια ρουχα.

Ημουν με μουτρα και με νευρα αρχικα...ντοπη μου...αλλα στην πορεια καταλαβα οτι επιτελους ΣΙΔΕΡΩΝΩ ευχαριστα και απορησα πως ειχα εκεινο το παλιοσιδερο τοσο καιρο.

τωρα με ενα φσιιιιιτ και ετοιμο το μπλουζαΚΙ.Οχι να καθομαι απο πανω με τις ωρες να σιδερωσω ενα μανικι!!!

Ειμαι ευχαριστημενη...αλλα επειδη πεταξα κουτι και τα παντα δεν ξερω τι ειναι αυτο το σακουλακι που εχω με κατι μεσα σαν σκονη....???ξερει καποια κοπελα???]

Επισης να πω οτι τα σεντονια με λαστιχο δεν μποπω να τα σιδερωσω....και μαλιστα δεν ξερω καν να τα διπλωσω...και επιδη αλλαζω σχεδον καθε μερα σεντονια και παπλωματοθηκες και με κουραζουν απιστευτα μου βαλατε ιδεα τωρα για πρεσα...

Βρε κοριτσια εγω εχω την nova s της σινγκερ, αλλα την εχω χρησιμοποιησει ελαχιστα 5-6 φορές, δεν τρελλάθηκα κιόλας, γιατι μέψρι να στρωσω το ρουχο για να το πρεσσάρω θα το ειχα σιδερωσει και με το σίδερο μπόιλερ που εχω επίσης σινγκερ και επίσης φτηνο μοντελο. Βεβαια πετσετες δεν σιδερωνω και σεντονια και ρουχα σπιτιου ενα γρηγορο πατημα και ας εχουν τσακίσεις. Μηπως να μου κανει καμμια σας ιδιαίτερα μαθηματα? Να δω βρε παιδι μου πως σε 10 ' ολο το πλυντηριο (αντε και 20 θα το δεχτω, αλλα θα χρονομετρησω και με το μποιλερ :))

0b8bfa6eaf.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μετα απο 14 χρόνια γάμου και σήμερα 4 παιδια και αφού έβγαλα νοκ-άουτ μια stirella και ένα euro-pro(μετά από πολλές επιδιωρθόσεις) πριν απο μερικούς μήνες αγόρασα το πρεσοσίδερο της tefal το πιο ακριβό μοντέλο(εχει 2 εκδόσεις )γύρω στα 350 ευρω.....Κορίτσια εμεινα ενθουσιασμένη.....δεν χρειαζεται πια να βάζω απιονισμενο νερό(πέρνει νερο βρύσης),δε χρειαζεται να περιμένω 10 με 15 λεπτά για να ζεσταθει το νερό στο μπόιλερ (μέσα σε 1 λεπτό έιναι 'ετοιμο γιατι ζεσταίνει μονο την ποσότητα νερού που θα ατμοποιήσει την φορά) δεν το 'εχω χρησιμοποιήσει ακόμα στο maximoon των δυνατοτήτων του (ουτε στην ποσότητα ατμού ανα ψεκασμο αλλα ουτε και στο τέρμα για την δύμανη του σίδερου) σε μια μέτρια κατασταση το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό...........και το συμαντικοτερο δεν μαζευει αλατα αλλα έχει ένα μικρο μεταλικό φίλτρακι που έκεινο καθαρίζεις όταν σου αναψει το λαμπάκι ένδειξης(το έχω 5 μήνες και ακόμη τιποτα)...

Οποια έιναι στην διαδικασία αγορά σίδερου ας το ρίξει και αυτό μία ματιά.....έγω το συνιστώ με κλειστά μάτια.....τελικά άλλος έχει το όνομα και άλλος την χάρη.....

Βρε κοριτσια εγω εχω την nova s της σινγκερ, αλλα την εχω χρησιμοποιησει ελαχιστα 5-6 φορές, δεν τρελλάθηκα κιόλας, γιατι μέψρι να στρωσω το ρουχο για να το πρεσσάρω θα το ειχα σιδερωσει και με το σίδερο μπόιλερ που εχω επίσης σινγκερ και επίσης φτηνο μοντελο. Βεβαια πετσετες δεν σιδερωνω και σεντονια και ρουχα σπιτιου ενα γρηγορο πατημα και ας εχουν τσακίσεις. Μηπως να μου κανει καμμια σας ιδιαίτερα μαθηματα? Να δω βρε παιδι μου πως σε 10 ' ολο το πλυντηριο (αντε και 20 θα το δεχτω, αλλα θα χρονομετρησω και με το μποιλερ :))

Κι εγώ την πρώτη φορά που χρησιμοποίησα πρέσσα (δανεική) είπα ότι δεν πρόκειται να αγοράσω ποτέ...Το βαρέθηκα όμως και το σιδέρωμα και το στιρέλα που όλο χαλούσε...Πήρα την Αρόμα της Σίνγκερ και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Όντως σιδερώνεις στο μισό χρόνο σε σχέση με το σίδερο! Ακόμα και τα πουκάμισα τα σιδερώνω με την πρέσσα, μόνο το γιακά και τους ώμους χρειάζεται μετά να πατήσω με το σίδερο (έχει ενσωματωμένο). Πολύ βολική!

Δώσε της άλλη μία ευκαιρία, νομίζω ότι απλώς είναι δύσκολο να τη συνηθίσεις στην αρχή...

ΤΟ θέμα είναι με αυτό το κουμπί για το άρωμα που δεν ξέρω πώς να το χρησιμοποιήσω!! Καμιά βοήθεια βρε κορίτσια;; Έχει καμιά σας την Aroma;;

Πηρα δανεικη αποψε απο την αδελφη μου την πρεσα της αν και εκεινη μου λεει να την κρατησω.

Ειναι ομως μοντελο του 2002 ...ειναι σινγκερ...

Δεν ειναι τοσο μεγαλο οσο περιμενα και περνει απιονισμενο νερο...

Θα το τσεκαρω αυριο που με περιμενουν πολλα σεντονια....

καλημερα, να σας πω και εγω την γνωμη μου μιας και δουλευω σε καταστημα ηλεκτρικων και μπορω να σας πω και την αποψη των πελατων μας.

γενικα πουλαμε πολυ λιγοτερες πρεσσες απο πρεσσοσυστηματα.

οι πελατισσες ή θα ειναι πολυ ευχαριστημενες ή δεν θα την θελουν καθολου.

πρεπει να μπορεις να την δουλεψεις σωστα.

πιστευω και εγω πως οι πρεσσες ειναι δυσκολοχρηστες.

τα πρεσσοσυστηματα ειναι πιο βολικα και πιο ευχρηστα.

οσες απο εσας εχετε singer μπορειτε να καλεσετε την εταιρεια και να σας κανουν δωρεαν επιδειξη στον χωρο σας.

η αρομα plus παιρνει το αρωμα που εχει στο κουτι και το βαζετε εκει που μπαινει το νερο και μετα πατατε το μπλε λεβιεδακι που εχει στο κεντρο της λαβης και ψεκαζει αρωμα πανω στα ρουχα.

η μαμα μου που ειχε δεν καταφερε να την συνηθισει ουτε και εγω και ετσι την πουλησε.

παντως οι καλυτερες ειναι οι singer.

668bab1939.png

προσωπικά δεν θεωρώ πολύ πρακτική την πρέσσα. Προτιμώ ένα καλό σύστημα ατμοσίδερου όπως τα TEFAL (και όχι το κλασσικό STIRELA), και θεωρώ πολύ καλύτερο από την πρέσσα για σεντόνια, μπλούζες κτλ, τον κύλινδρο της MIELE

Διαφημίσεις

καλημερα, να σας πω και εγω την γνωμη μου μιας και δουλευω σε καταστημα ηλεκτρικων και μπορω να σας πω και την αποψη των πελατων μας.

γενικα πουλαμε πολυ λιγοτερες πρεσσες απο πρεσσοσυστηματα.

οι πελατισσες ή θα ειναι πολυ ευχαριστημενες ή δεν θα την θελουν καθολου.

πρεπει να μπορεις να την δουλεψεις σωστα.

πιστευω και εγω πως οι πρεσσες ειναι δυσκολοχρηστες.

τα πρεσσοσυστηματα ειναι πιο βολικα και πιο ευχρηστα.

οσες απο εσας εχετε singer μπορειτε να καλεσετε την εταιρεια και να σας κανουν δωρεαν επιδειξη στον χωρο σας.

η αρομα plus παιρνει το αρωμα που εχει στο κουτι και το βαζετε εκει που μπαινει το νερο και μετα πατατε το μπλε λεβιεδακι που εχει στο κεντρο της λαβης και ψεκαζει αρωμα πανω στα ρουχα.

η μαμα μου που ειχε δεν καταφερε να την συνηθισει ουτε και εγω και ετσι την πουλησε.

παντως οι καλυτερες ειναι οι singer.

Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τις οδηγίες...αυτό το μπλε πατάω και εγώ αλλά ούτε ψεκάζει, ούτε φαίνεται να δουλεύει το κουμπί ... Τέλος πάντων...λεπτομέρεια, αλλά αφού μου δίνει τη δυνατότητα ήθελα να το χρησιμοποιήσω:)

Δεν ειμαι σιγουρη αν σε βοηθω με αυτο που λεω, αλλα οταν εψαχνα για την Εlna στο ιντερνετ, βρηκα επιδειξη του τροπου χρησης. Βαλε στο google να δεις τι θα βγαλει. Το πιο σιγουρο, στο site της singer κατι θα βρεις απο επιδειξη.

Και φυσικα αν ερχοταν καποιος στο σπιτι για επιδειξη, εφοσον αναφερθηκε οτι ισχυει αυτη η δυνατοτητα...καλό θα ηταν!

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Στο ερώτημα εγώ απαντάω γιατί όχι και τα δύο (με τα λεφτά που θα δίνατε για το ένα;). Μετά από έρευνα αγοράς κατέληξα ότι ούτε οι πολύ ακριβές πρέσες έχουν κάτι ιδιαίτερο να μου προσφέρουν , αλλά ούτε τα πολύ ακριβά συστήματα σιδερώματος.Πχ. αυτή με το δεύτερο σίδερο που αναφέρετε έχει διπλή τιμή από την απλή και ουσιαστικά χρειάζεται μόνο για πουκάμισα κι αν το βολευτείς.Γιαυτό εχώ κατέληξα σε διπλή αγορά:στην απλή πρέσα singer (200 €) και σ'ένα απλό σύστημα σιδερώματος με απεριόριστη αυτονομία-τυχαία είναι και αυτό singer, (100 €).Οπότε πήρα και από τα δύο με τα ίδια λεφτά που κάνει πχ. το συστημα σιδερώματος tefal και έχω βολευτεί πάρα πολύ.Στην πρέσα κάνω σεντόνια, πετσέτες, φανέλες, μπλουζάκια και φυσικά τα ρούχα της μπέμπας σε dt.Στο σίδερο κάνω πουκάμισα,΄παντελόνια και κανένα ρούχο δικό μου με λεπτομέρειες (βολάν κλπ).Πάντως την πρέσα την έχω βολευτεί πάρα πολύ, έχω μειώσει πολύ το χρόνο σιδερώματος.

nCE2p3.png

Όποιος προτιμά την ασφάλεια έναντι της ελευθερίας δεν του αξίζει να έχει τίποτα από τα δύο

• 2 months later...

Κορίτσια σκέφτομαι να αγοράσω σύστημα σιδερώματος και είμαι ανάμεσα σε tefal kai stirella. Αν έχει καμια σας κάτι από τα δυο, θα ήθελα να μου πείτε αν είστε ευχαριστημένες...

Διαφημίσεις

Κορίτσια σκέφτομαι να αγοράσω σύστημα σιδερώματος και είμαι ανάμεσα σε tefal kai stirella. Αν έχει καμια σας κάτι από τα δυο, θα ήθελα να μου πείτε αν είστε ευχαριστημένες...

Εγω εχω τη stirella εδω και 8-9 χρόνια και ειμαι πολυ ευχαριστημενη, δεν μου εχει παθει τιποτα και με 2 παιδια την χρησιμοποιω παρα πολυ. Βεβαια δεν μπορω να συγκρινω με tefal γιατι δεν την ξερω, δεν την εχω, αν καποια κοπελα εχει δοκιμασει και τα δυο ας μας πει. Καλημερα !

Η δικη μου πρεσουλα ειναι η Singer Divina Lady . Eχω ασφαλως και σιδερο χειρος με μποιλερ αλλα βαριεμαι πολυ το σιδερο οποταν επιλεγω να σιδερωνω μονο με πρεσα να τελειωνω . Και επειδη σχεδον παντα βιαζομαι κανω και τσαχπινιες.Βαζω 2 σλιπ του αντρουλη μου μαζι και τελος. Βαζω 3 βρακακια μου και τελος. Τα σεντονια μου στα 4 τυλιγμενα και οι πετσετες τυλιγμενες στα 2 και εξω απο την πορτα.Μονο του μωρου μου σιδερωνω πολυ σχολαστικα.

εγω εχω tefal και ειμαι ευχαριστημενη...βεβαια δεν το εχω δουλεψει πολυ καιρο για να σου πω...αλλα γενικα εχει πολυ δυνατο ατμο κ ειναι πολυ ευκολη στην χρηση...

για την stirella δεν εχω ακουσει τα καλυτερα...ειναι κ τι θα σου τυχει...

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

• 1 χρόνο μετά...

Επαναφέρω το θέμα, αν και παλιο, για να μην ανοιγω νεο;)!

Εχω και γω την πρέσσα της singer(vive la france),αλλα έχω κανει λίγο χάλια την πλάκα της με τις στάμπες απο ρουχα :oops:!Ξερει καμια κοπέλα απο σας καποιο καλο καθαριστικο πλάκας να μου προτεινει???

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

• 1 month later...
Επαναφέρω το θέμα, αν και παλιο, για να μην ανοιγω νεο;)!

Εχω και γω την πρέσσα της singer(vive la france),αλλα έχω κανει λίγο χάλια την πλάκα της με τις στάμπες απο ρουχα :oops:!Ξερει καμια κοπέλα απο σας καποιο καλο καθαριστικο πλάκας να μου προτεινει???

κι εγω πρεσα της singrer εχω κι εχω το ιδιο προβλημα..θα μας προτεινει καποια κοπελα καθαριστικό?:oops:

Λοιπον εγω εχω και απο τα δυο. Οταν παντρευτικα πηρα ενα πολυ καλο και ακριβο σιδερο στιρελλα. Σουπςρ με πολυ ατμο. Ελα που μισω το σιδερο και την ορθοστασια. Μετα απο κανα χρονο πηρα πρεσα. Δεν την αλλαζω με τιποτα. Φοβερη ευκολια, σιδερωμα στο μισο χρονο, ειδιμοτερα τα ρουχα του μικρου. Το μονο που δεν καταφερνω ειναι τα πουκαμισα και τα κανω στο σιδερο. Βεβαια δεν καθομαι να ασχολουμαι με λεπτομερειες. Αν δεν εισαι τρελη με το σιδερο μα τα θελεις ολα πολυ κολλαριστα θα σου προτεινα πρεσα και να υπαρχει ενα σιδερο για τα ρουχα που ειναι πιο δυσκολο να βαλεις στην πρεσα.

• 2 months later...

γεια σασ σκεφτομαι να αγορασω την πρεσα πρεσα σινγκερ σουπερ νοβα την εχει καποια να μου πει αν κανει δουλεια? σκεφτηκα αυτη γιατι εινι αρκετα οικονομικη

• 1 month later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...