Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΓΑΛΑ...?

Recommended Posts

Εγω μεγαλωσα με ζαχαρουχο βλαχας..

Το ιδιο και ολα τα παιδια στην οικογενεια μου.. Ο χαρης προς το παρον πινει νουλακ αν και ο παιδιατρος προτεινε να παρω το Advance η το ABC.

Τα δοκιμασα (εγω) και δεν μου αρεσαν καθολου στη γευση οπότε τα απερριψα.. Αν θελει φρεσκο θα του δωσω κανονικο. Η Ολυμπος ή Κουκακη που μου αρεσουν και μενα. Τυχαινει ομως και πινει και ζαχρουχο γιατι πινω και εγω καθε βραδυ

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 131
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω μεγαλωσα με ζαχαρουχο βλαχας..

Το ιδιο και ολα τα παιδια στην οικογενεια μου.. Ο χαρης προς το παρον πινει νουλακ αν και ο παιδιατρος προτεινε να παρω το Advance η το ABC.

Τα δοκιμασα (εγω) και δεν μου αρεσαν καθολου στη γευση οπότε τα απερριψα.. Αν θελει φρεσκο θα του δωσω κανονικο. Η Ολυμπος ή Κουκακη που μου αρεσουν και μενα. Τυχαινει ομως και πινει και ζαχρουχο γιατι πινω και εγω καθε βραδυ

Πρόσεξε μόνο να μην εθιστεί στη ζάχαρη! :wink:

Πρόσεξε μόνο να μην εθιστεί στη ζάχαρη! :wink:

Αυτό ακριβώς φοβήθηκα και γω και θα το γυρίσω στο φρέσκο που πίνουμε και μεις.

Τα παιδικά παραείναι γλυκά.

• 2 εβδομάδες μετά...
Εγω βεβαια που ζω στο βουνο οι αγελαδες κανουν βολτα διπλα μας ελευθερες και ισα που μου ερχεται να αρμεξω μια.......

:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ! Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ (14 ΜΗΝΩΝ) ΕΧΕΙ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΙΩΣΗ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑΣ. ΠΑΙΡΜΕΙ ΤΩΡΑ CECLOR ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΝΕΦΡΩΝ. ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ;; ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΟΛΥ!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαβάζω τόσα πράγματα για το φρέσκο γάλα, για τις φάρμες, τις εταιρείες δεν εχω δει όμως πουθενά εδώ και πολύ καιρό αγελάδες.Ως καχύποπτη λοιπόν που ειμαι για όλα μου περνάει από το μυαλό μήπως το γαλα που πίνουμε είναι εισαγώμενο φρεσκο αγελαδινό γάλα?

Διαφημίσεις

Εγω βεβαια που ζω στο βουνο οι αγελαδες κανουν βολτα διπλα μας ελευθερες και ισα που μου ερχεται να αρμεξω μια.......

:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ! Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ (14 ΜΗΝΩΝ) ΕΧΕΙ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΙΩΣΗ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑΣ. ΠΑΙΡΜΕΙ ΤΩΡΑ CECLOR ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΝΕΦΡΩΝ. ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ;; ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΟΛΥ!!!

Αντωνια μην ανυσηχεις περασαμε κ εμεις ουρολοιμωξη κ τον υπερηχο τον δινουν παντα για προληπτικους λογους κ γιατι οι αντιβιωσεις χτυπανε συνηθως νεφρα αλλα κ γιατι οι ουρολοιμωξεις εχουν αμεση σχεση με τα νεφρα.Μην στεναχωριεσαι εμεις περασαμε κ απο κυστεοουρηθρογραφια τι να πουμε?Ολα θα πανε καλα!!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

ο παιδίατρος μου είπς ότι μετα το πρώτο έτος να σταματήσω το almiron τη σκόνη που έδινα στο παιδί και να του δίνω φρέσκο γάλα και μάλιστα αυτο που πίνουμε και εμείς.με το κοινό το γάλα το παιδί θα παίρνει όλες τις βιταμίνες και τα απαρ4αίτητα για την ανάπτυξη του συστατική ή να πάρω καλύτερα το almiron το φρέσκο γάλα, εσεις ποιο τους δίνεται?

Εμεις πινουμε τωρα πια ή το Ολυμπος Ζωης ή το Κτημα Βραχιας ή της Αμερικανικης Γεωργικης Σχολης.

Πιναμε το Advance αλλα ξαφνικα δεν το ηθελε. Μαλλον του φαινοταν πολυ γλυκο.

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Πρωτα απ'ολα να σας ευχηθω καλη χρονια.Εγω εχω ενα προβλημα με το γιο μου(18 μηνων) εδω και μια βδομαδα ,γιατι ξυπναει το βραδυ γυρω στις 2.00για να πιει γαλα .Του εδινα το NESLAC1 το εβαπορε μετα το NESLAC2 μηπως δεν του εφτανε το γαλα τωρα του πηρα το ALMIRON τα ιδια.Μηπως ξερετε τι να κανω;Ειχαμε κοψει το βραδυνο γαλα απο τον τεταρτο μηνα.

Εμείς πριν κανα μήνα κλείσαμε χρόνο και συνεχίζουμε να τα σκάμε στο φαρμακείο με NOVALAC 2... νομίζω μέχρι και τα δύο χρόνια η παιδίατρός μας προτιμάει να συνεχίσουμε αυτό το μοντέλο...

χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!

η βασιλική σε λίγες μέρες γίνεται ενός - και ομολογώ πως με απασχολεί και μένα.....το ζήτημα: τί γάλα????

για την ώρα της δίνουμε NOULAC και όλα μια χαρά. κάτι μέσα μου με σπρώχνει να της δώσω κανονικότατο πια...ή το ADVANCE.....

και δεν ξέρω τί να κάνω...η παιδίατρος θα μου πεί βέβαια αλλά κι΄από την άλλη κάθε παιδίατρος λέει άλλα..... :shock:

και μένω αναποφάσιστη!!

maroulakicorfou τι ώρα δίνεις στο μωράκι σου το τελευταίο γεύμα? έχει βγάλει και η αλμιρον γάλα με ρυζάλευρο και κάτι άλλο μέσα το οποίο το είδα στο σούπερ μάρκετ το οποίο είναι πιο χορταστικό από τα άλλα γάλατα και βοηθάει το μωρό στο να μην πεινάει το βράδυ και να κοιμάται περισσότερο, βέβαια δεν το έχω δοκιμάσει και καλό θα ήταν να ρωτήσεις και τον παιδίατρο σου, όσο για το γάλα μου είπε να πάρω φρέσκο γάλα μπλε αυτό που πίνουμε εμείς και να αποφύγω να του δώσω παιδικά γάλατα τύπου almiron και τα σχετικά γιατί είναι πιο γλυκά από αυτά που πίνουμε εμείς και είναι για τα παιδάκια που δυσκολεύονται να πιουν το δικό μας γάλα

Διαφημίσεις

renik δινω γαλα γυρω στις 10.30 οπως εδινα και πριν.Θα δω και αυτο που μου ειπες και θα ρωτησω την παιδιατρο,αν και νομιζω οτι πρεπει να του δωσω ενα απλο γαλα μαλλον θα ειναι καλυτερα.Σ'ευχαριστω πολυ καληνυχτα και καλη χρονια :evil:

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 17 ΜΗΝΩΝ ΠΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΓΑΛΑ ΣΚΟΝΗ.ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΜΕ ΓΑΛΑΤΑ ΕΒΑΠΟΡΕ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΓΑΛΑ?

Υπάρχει και το Νο 3 στις περισσότερες εταιρείες για μεγαλύτερα παιδιά.Η πρώτη μας παιδίατρος, μου έιχε πεί να συνεχίσω με σκόνη όσο το παιδί δεν αντιδρά.Άρα μην ανησυχείς :):):):):)

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

και μενα ακομα σκονη πινει με προτροπη του παιδιάτρου μας ...πινουμε nan3 και μου ειπε όσο το πινει καλό ειναι γιατι ειναι πολύ εμπλουτισμενα γαλατα....το καλοκαιρακι θα τη παω σε φρεσκο...παντως και εγω ειμαι της αποψης να της δινεις μισο μισο και καθε φορα να αφαιρεις λίγο απο τη σκονη και να προσθετεις φρεσκο ωσπου να ειναι μονο φρεσκο...

ακριβως αυτο που λεει η jean να της το δινεις μισο μισο στην αρχη και καθε μερα να ελλαττωνεις κατα 30 ml την σκονη και να βαζεις φρεσκο αυτο εκανα κ γω :D:D

5db512b769.pngae89dcbaef.png σας αγαπω πολυ!!!

γειά σας κορίτσια!

η βασιλική έγινε ενός έτους και η παιδίατρος σύστησε να της δώσουμε φρέσκο αγελαδινό γάλα.

αγοράζουμε γάλα της αμερικανικής γεωργικής σχολής - θεωρείται από τα καλύτερα. λέτε να εντάξω την μικρή στο γάλα της οικογένειας ή να προτιμήσω τα τύπου advance???

εσείς τί γάλα δίνετε??

Εχω συζητηση με μια φιλη που εργαζεται στο χημειο γαλακτοβιομηχανιας και μου ειπε οτι το γαλα της αμερικανικης γεωργικης σχολης θεωρειτε το καλυτερο. Μου ειπε επίσης οτι στο γαλα τύπου advance προσθετουν φαρμακευτικους ορούς, για να εχουν περισσοτερο σιδηρο κλπ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...