Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

MOLTEX OKO MAXI 9-18 - ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Recommended Posts

Θέλω τη βοήθεια σας! Ψάχνω εδώ και 1 εβδομάδα να βρώ τις οικολογικές πάνες MOLTEX OKO MAXI 9-18 για τις οποίες έχω γυρίσει όλα τα καταστήματα της περιοχής μου, αλλά κανένα δε φαίνεται να έχει καταλάβει οτι τα έχουμε απόλυτη ανάγκη και δεν είναι απλά μια ΕΛΛΕΙΨΗ στα προϊόντα του καταστήματος τους. Όποτε αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω τις άλλες που μας δίνουν μέσα στο κατάστημα μας "θυμούνται" ξανά οι αλλεργίες και αλλάζουμε τα σεντόνια το πρωί!

Μένουμε στο Μαρούσι... ανυπομονούμε για νέα απο κατάστημα στην Αττική (Βόρεια Προάστεια αν είναι δυνατόν) απο που, κάποιος, τις προμηθεύτηκε πρόσφατα. Παρακαλώ να μου στείλετε ένα μύνημα. Μας βρήκε το σαββατοκύριακο χωρίς πάνες.

Διαφημίσεις

η moltex βγαζει καινουργες συσκευασιες και ξερω οτι θα αρχιζαν να κυκλοφορουν απο ιανουαριο. Αν τωρα ο εδω αντιπροσωπος θελει να εξαντηληση πρωτα οτι αλλο του εχει μεινει πιστεψε με θα αργησεις να βρεις moltex

Δες και στο http://www.panes.gr. Εχει τις Moltex oko με 15€ το πακέτο (πρέπει να αγοράσεις 3 πακέτα) και σου τις φέρνουν δωρεάν χωρίς έξοδα αποστολής

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

Η άμεση ανταπόκριση σας μας έβγαλε απο τη δύσκολη θέση!

Αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα μας εξυπηρέτησε πολύ γρήγορα! Επικοινώνησα μέσω του LIVE HELP (ή κόκκινο τηλέφωνο!) και σήμερα το πρωί μου παρέδωσαν 3 κούτες x 3 MOLTEX MAXI. Καλού κακού πήραμε stock γιατί μετά τη πρώτη απάντηση της ANTU μας έπιασε μια κρίση πανικού!

Επίσης μας βγήκε σε καλό αφού βρήκαμε επιτέλους βιολιογικά μωρομάντηλα σε προσιτή τιμή. Στα καταστήματα οι τιμές είναι απλησίαστες αφου το κάθε πακέτο κοστίζει απο 8 ευρώ και πάνω. Αυτά τα FRIA BABY BIO κοστίζουν μόλις 4 ευρώ στο http://www.panes.gr και απο τις πρώτες χρήσεις πραγματικά φαίνονται πολύ καλής ποιότητας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σας, χωρίς αυτό το forum θα ψάχναμε απο κατάστημα σε κατάστημα για να τα βρούμε!

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το κατάστημα για την κατανόηση που έδειξε και την αμεσότητα στην εξυπηρέτηση μας.

vZTFp2.png

παντωσ οτι θα αλλαξει η συσκευασια στο ειπα γιατι ξερω την Bαμβακα που τις φερνει εισαγωγη και γιατι μεχρι προτεινος δουλευα σε μαγαζι με βιολογικα και ειχαμε το ιδιο προβλημα

Διαφημίσεις

• 7 months later...

γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρω στην ΑΘήνα πανες moltex midi εκτός από το σάιτ panes.gr;;;;Τι τιμές υπάρχουν; Επίσης, επειδή είναι γερμανικές, υπάρχει περίπτωση να τις στείλει κάποιο γερμανικό eshop; Ξέρω ότι η ίδια η εταιρία δεν στέλνει..δυστυχώς!

ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...