Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Playgroup

Στέλλα

Recommended Posts

Maria70, είδες τί ωραία πόλη έχουμε :lol::lol::lol::lol:

Αφού σου αρέσει τόσο πολύ τότε να έρχεστε συχνά.

1ον σίγουρα θα έχετε φιλους εδώ που θα θέλουν να σας δούν και 2ον τώρα γνωρίζεις ότι υπάρχουν στην Ξάνθη και μέλη του φόρουμ. :lol:

dev277pr___.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 57
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nαι Μαράκι να έρχεσαι!Εμείς μένουμε ανάμεσα σε Ξάνθη και Καβάλα,στη Χρυσούπολη.Βέβαια υπαγόμαστε στο νομό Καβάλας,αλλά οι αποστάσεις είναι ίδιες. :wink:

Καλέ εγώ τώρα το πήρα χαμπάρι το ποστ.

Απο Ξάνθη κι εγώ!

Βέβαια τώρα μου είναι λίγο δύσκολο να έρθω σε συνάντηση γιατί έχω τη μπέμπα να θηλάζει όλη μέρα,αργότερα όμως που θα ξεκολλήσουμε λίγο είμαι μέσα κι εγώ!

.png.png.png

κοριτσια μακαρι να μπορουσα να ερθω αλλα ειμαι τουλαχιστον 8 ωρες μακρια!!!!Κορινθια τωρα ,αλλος τοπος-αλλος λαος!!Στελλα φυσικα και την ξερω την Χρυσουπολη!δυστυχως δεν μπορουσαμε να μεινουμε αλλο....τρομαξα να συνεφερω την μεγαλη μου κορη με την αλλαγη περιβαλλοντος και νοοτροπιας....και ακομη προσπαθω!!!να ειστε καλα κοριτσια! :D:D:D χαιρετισματα σε ολη την πολη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Tελικά κορίτσια μόνη μου παλεύω να συναντηθούμε.Περίμενα χθες απάντησή σας για σήμερα,αλλά τίποτα. :(

Έτσι κι εγώ δεν θα το συνεχίσω άλλο.Πάντως είναι κρίμα.

Βρε Στέλλα, δεν σε πήρα χθες τηλέφωνο όπως επίσης και τη Ρένα;Αφού συμφώνησες για να βρεθούμε μετά τις 21 του μηνός, που δεν θα δουλεύω, για να το κανονίσουμε και με πρωινή βολτα στην αγορά!¨Οπως επίσης και η Ρένα συμφωνησε. Το ότι δεν μπορέσαμε μέχρι τώρα, δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε. Μην το παιρνεις προσωπικά, απλά η συνάντηση είναι καλό να γίνει όταν θα είναι το πρόγραμμα χαλαρό. Και γι'αυτό είπα για τις μέρες των εορτών που είμαστε χαλαρά. Δεν θα είναι καλύτερα έτσι να είμαστες όλες πιο άνετες; :D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Μια συνάντηση κάναμε ήδη στην Καβάλα... η επόμενη να γίνει στην Ξάνθη....

Άντε γιατί και εμείς έχουμε ψυχή....

Τώρα μάλιστα που εμφανίστηκε και η elen... :lol::lol::lol::lol:

Πρέπει να δείξουμε κατανόηση στο ζουζούνι της παρέας που θηλάζει...

dev277pr___.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...