Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Playgroup

Στέλλα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 57
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια sorry αλλα εγώ θα είμαι ελεύθερη μετά τις 27-11-07 γιατί έχω να παραδόσω εργασία στο Πανεπιστήμιο και καίγομαι.... :cry::cry:

Αν δεν κανονίσετε μέχρι τότε είμαι μέσα για οποιαδήποτε μέρα και ώρα ...

dev277pr___.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια sorry αλλα εγώ θα είμαι ελεύθερη μετά τις 27-11-07 γιατί έχω να παραδόσω εργασία στο Πανεπιστήμιο και καίγομαι.... :cry::cry:

Αν δεν κανονίσετε μέχρι τότε είμαι μέσα για οποιαδήποτε μέρα και ώρα ...

οκ! :D

• 2 εβδομάδες μετά...
Στέλλα, πες μου τί κανονίσατε με τη Ρένα με πμ και θα σου απαντήσω! :D:D

Είπαμε ότι μπορούμε αυτό το Σαβ/κο.Και καλύτερα την Κυριακή.

Διαφημίσεις

άσχετο με το θέμα αλλά jojito σε ποιο πανεπιστήμιο είσαι? (μου μυρίζει εαπ η υπόθεση με τις εργασίες)

Στης Ξάνθης λογικά είναι. 8)

Διαφημίσεις

Ομοιοπαθουσα (πλέον πρώην) και εγώ...(και ίσως και μέλλουσα) και η ατάκα "δεν μπορώ, δίνω εργασία" είχε γίνει το σλόγκαν μου...

Υπάρχουν και άλλοι από εδω μέσα του ΕΑΠ πάντως...

Ομοιοπαθουσα (πλέον πρώην) και εγώ...(και ίσως και μέλλουσα) και η ατάκα "δεν μπορώ, δίνω εργασία" είχε γίνει το σλόγκαν μου...

Υπάρχουν και άλλοι από εδω μέσα του ΕΑΠ πάντως...

Αααααα ωραία... άρα υπάρχουν άτομα που με καταλαβαίνουν :cry::cry::cry:

dev277pr___.png

Λοιπόν jodido φαντάζομαι τελείωσε η εργασία σου!Την Κυριακή μπορείς για συνάντηση? :?:

Αν την Κυριακή δεν βγάλουμε τα τσίπουρα μας είμαι μέσα... αλλα αυτό θα το ξέρω την Παρασκευή.... Εξαρτάται βλεπεις απο το άν τελικά κλείσει την ώρα καποιος άλλος οποτε τα δικά μας θα τα βγάλουμε άλλη μέρα...

dev277pr___.png

Λοιπόν jodido φαντάζομαι τελείωσε η εργασία σου!Την Κυριακή μπορείς για συνάντηση? :?:

Αν την Κυριακή δεν βγάλουμε τα τσίπουρα μας είμαι μέσα... αλλα αυτό θα το ξέρω την Παρασκευή.... Εξαρτάται βλεπεις απο το άν τελικά κλείσει την ώρα καποιος άλλος οποτε τα δικά μας θα τα βγάλουμε άλλη μέρα...

ok!Tην Παρασκευή όμως να ξέρουμε σίγουρα για να κανονίσουμε και με τις υπόλοιπες αν μπορούν. :wink:

Λοιπόν για ακόμη μια φορά θα σας απογοητεύσω και δεν θα μπορέσω να έρθω στην συνάντηση που κανονίζετε για την Κυριακή.

Ωστόσο καλά να περάσετε και να πιείτε και κανένα καφεδάκι και για μένα.... :lol::lol::lol::lol:

dev277pr___.png

Λοιπόν για ακόμη μια φορά θα σας απογοητεύσω και δεν θα μπορέσω να έρθω στην συνάντηση που κανονίζετε για την Κυριακή.

Ωστόσο καλά να περάσετε και να πιείτε και κανένα καφεδάκι και για μένα.... :lol::lol::lol::lol:

Γιατι καλε θα ετοιμάζεις βαλιτσες;;;;;;;;; :o:o:o:o:lol::lol::lol:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

κοριτσια συγνωμη που μπαινω στην κουβεντα αλλα ειδα Ξανθη και ταραχτηκα!φυγαμε αυτο το καλοκαιρι απο Ξανθη κλαιγοντας :cry::cry: τοσο καλα περασαμε τρια χρονια!!Θαυμα πολη πολυ καλοι και ανοιχτοι ανθρωποι,εχω τις καλυτερες αναμνησεις!!Η κορη μου πηγαινε στο 5ο Δημοτικο ειχε φιλες και τεσσερις μηνες τωρα μου λεει οτι θελει να φυγουμε απο δω και να γυρισουμε πισω στο σχολειο και στους φιλους της!ευχομαι να παμε παλι μια αλλη φορα!περασα 8 χρονια γενικα στη Μακεδονια(Κοζανη-Θεσ/νικη-Ξανθη) και τα νοσταλγω.....να ειστε καλα ολοι εκει.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...