Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Λοιπόν για την ρεβυθοσυζήτηση να πω ότι τα πιο νόστιμα και βραστερά είναι τα χύμα που παίρνω από την βιολογική λαική και χυλώνουν και απίστευτα

Επίσης έχω δοκιμάσει του Αντωνόπουλου και ήταν καλά..

Βέβαια εγώ τα ρεβύθια τα κάνω πάντα στην χύτρα βιολογικά και μη

Rosie για πες την συνταγή για το κινόα εγώ όσες φορές το έφτιαξα με λαχανικά έγινε μπλιαξ και το πέταξα, ο μικρός ούτε να το κοιτάξει δεν ήθελε,

ισως έβαλα πολύ και μου έγινε σφιχτό πολύ και λάσπωσε δεν έγινε δηλαδή ούτε σούπα ούτε σαν πιλάφι με λαχανικά

Rosie του μικρού πόσες φορές την εβδομάδα του δίνεις κρέας? Εμένα τρώει μόνο κιμά και κοτόπουλο τίποτα άλλο δεν του αρέσει..απλά θέλω να είμαι σίγουρη ότι καλύπτεται το παιδί διατροφικά

Έπίσης ρε κορίτσια δύο μέρες τώρα είμαι με φριχτούς πόνους στο σώμα, κόκκαλα κλειδώσεις αυχένα μέχρι και τα βλέφαρά μου πονάνε, νιώθω τρομερή αδυναμία και έχω μία θερμοκρασία 37-37.4. Το κεφάλι μου από την παρασκευή το μεσημέρι πάει να σπάσει

Πίνω πορτοκαλάδες κάθε μέρα, παίρνω εχινάκεια αναβράζοντα δισκία, τρώω σούπες, ξηρούς καρπούς τίποτα συνεχίζω να σέρνομαι...Πείτε καμιά ιδέα ρε κορίτσια τι να κάνω?

FXWyp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμείς ρεβύθια βρήκαμε πολύ νόστιμα από τη βιολογική λαϊκή.

Σοφία και ο Μανδραγόρας έχει πολύ ωραία ρεβύθια, συμβατικά μου φαίνεται αλλά πάλι σίγουρα θα είναι καλύτερα από τα 3Α...

Εγώ είμαι πολύ δύσκολη στις φακές, καμία βιολογική φακή δεν μου έχει αρέσει μέχρι τώρα, χύμα ή μη, έτσι παίρνω συμβατικές από το Μανδραγόρα.

Ζυμαρούλη βρήκες το Soybella τελικά;

Aν όχι και ενδιαφέρεσαι στείλε μου πμ να σου πω από που να το πάρεις.

Το κινόα πάντα το μουλιάζω από το προηγούμενο βράδυ.

Τσιγαρίζω κρεμμυδάκι και πιπερίτσες πολύχρωμες σε λάδι καρύδας, προσθέτω συνήθως μανιταράκια και αρακά, ένα κύβο από σπιτικό ζωμό (βοδινό, κοτόπουλο ή λαχανικών που φτιάχνω εγώ) και μετά το κινόα και το αλάτι με καυτό νερό σε αναλογία ένα προς ένα εφόσον έχει μουλιάσει.

Κλείνω το καπάκι και χαμηλώνω τη θερμοκρασία και γίνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Κλαίει η μικρή, φεύγω...

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Ευχαριστούμε Rosie για την συνταγή! Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο?

Νομίζω ότι είχες αναφέρει ότι έχεις πάρει camu camu από το biosophy για βιταμίνη c. Eπειδή το μωρό εμφάνισε αλλεργία έχω περιορίσει κάποιες τροφές από το διαιτολόγιο μου όπως πχ τα εσπεριδοειδή.Νομίζεις ότι θα ήταν ασφαλές να πάρω το camu camu ή κάποιο συμληρωμα βιταμίνης c?. Εχω φρικάρει με τις ιώσεις...

[U][URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lbff.lilypie.com/BI1sp2.png[/IMG][/URL][/U][COLOR=Black][I]

.. [SIZE=1][B]βλέφαρό μου, σκαλιστό, αχ τυχερό μου
μη χαράζεις, άστρο της αυγής , μη μου τρομάζεις..[/B][/SIZE][/I][/COLOR]

Διαφημίσεις

Κι εμείς ρεβύθια βρήκαμε πολύ νόστιμα από τη βιολογική λαϊκή.

Σοφία και ο Μανδραγόρας έχει πολύ ωραία ρεβύθια, συμβατικά μου φαίνεται αλλά πάλι σίγουρα θα είναι καλύτερα από τα 3Α...

Εγώ είμαι πολύ δύσκολη στις φακές, καμία βιολογική φακή δεν μου έχει αρέσει μέχρι τώρα, χύμα ή μη, έτσι παίρνω συμβατικές από το Μανδραγόρα.

Ζυμαρούλη βρήκες το Soybella τελικά;

Aν όχι και ενδιαφέρεσαι στείλε μου πμ να σου πω από που να το πάρεις.

Το κινόα πάντα το μουλιάζω από το προηγούμενο βράδυ.

Τσιγαρίζω κρεμμυδάκι και πιπερίτσες πολύχρωμες σε λάδι καρύδας, προσθέτω συνήθως μανιταράκια και αρακά, ένα κύβο από σπιτικό ζωμό (βοδινό, κοτόπουλο ή λαχανικών που φτιάχνω εγώ) και μετά το κινόα και το αλάτι με καυτό νερό σε αναλογία ένα προς ένα εφόσον έχει μουλιάσει.

Κλείνω το καπάκι και χαμηλώνω τη θερμοκρασία και γίνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Κλαίει η μικρή, φεύγω...

Σε ενημερώνω απλά ότι στο Μανδραγόρα στη Σαλαμίνα (άρα και αλλού) βρήκα ωραίες βιολογικές ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ φακές. Από Γρεβενά αν δεν κάνω λάθος, συσκευασμένες κανονικά.

Νομίζω ότι τρώγονται σαν δημητριακά μέσα στο γάλα ή ανακατεμένα με άλλα δημητριακά ή μούσλι

Ααααα...ευχαριστώ! Δηλαδή ωμά...Κάτι διάβασα ότι μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και σε κέικ αλλά δεν πολυκατάλαβα πως...Τελοσπάντων και για πρωινό μια χαρά θα είναι....

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Γεια σας κοριτσια. Εχω καταφέρει να διαβάσω όλες τις σελίδες του θέματος και ειμαι ετοιμη για μεγαλες αλλαγες-αγορές για τους δύο μπεμπηδες μου! Ευτυχως υπαρχει αυτη η βάση πληροφοριών και δε χρειάζεται να χαθώ στο ιντερνετ! Ενα μεγάλο ευχαριστώ λοιπον καταρχήν.

Ήδη παράγγειλα πιπίλες ( -:) ) απο littleacornstomightyoaks και παρελαβα μια χαρα!

Θέλω να παραγγείλω απο http://www.spiritofnature.co.uk αλλά γράφει ότι δεν στέλνει παρά μονο Αγγλία. Έχει αλλάξει απο παλιά ή όσες πήρατε απο εκεί τα πήρατε με myukmail;

Ευχαριστώ!!

Θέλω να παραγγείλω απο www.spiritofnature.co.uk αλλά γράφει ότι δεν στέλνει παρά μονο Αγγλία. Έχει αλλάξει απο παλιά ή όσες πήρατε απο εκεί τα πήρατε με myukmail;

Ευχαριστώ!!

Γεια σου camouflage, καλως ήρθες στην βιο-παρέα μας! :P

Είσαι σίγουρη οτι στέλνει μόνο Αγγλία??...... :confused:

Εγώ προσωπικά δεν έχει τύχει να πάρω απο εκεί......

Εαν είναι έτσι, θέλω να το ξέρω για να το βγάλω απο τη λίστα!

Διαφημίσεις

Nα σας ενημερώσω για κάποια πραγματάκια που είχα πάρει απο το iherb (τα είχαμε βάλει στη λίστα)

αυτό http://www.iherb.com/Hugo-Naturals-Vanilla-Sweet-Orange-Body-Butter-4-oz-113-g/17223?at=0 μυρίζει τέλεια!!!

αυτά τα δύο, για τα μωρούλια http://www.iherb.com/Hugo-Naturals-Baby-Vanilla-Chamomile-Baby-Oil-4-oz-118-ml/17148?at=0

http://www.iherb.com/Hugo-Naturals-Baby-Naturals-Shampoo-Baby-Wash-Shea-Butter-Chamomile-8-oz-236-ml/17113?at=0

επίσης μυρίζουν πολύ ωραία....το αφρολουτράκι βέβαια δεν κάνει πολύ αφρό.

και αυτά http://www.iherb.com/Crystal-Body-Deodorant-Crystal-Essence-Mineral-Deodorant-Roll-On-Pomegranate-2-25-fl-oz-66-ml/21066?at=0

http://www.iherb.com/Crystal-Body-Deodorant-Crystal-Essence-Mineral-Deodorant-Roll-On-Chamomile-Green-Tea-2-25-fl-oz-66-ml/21070?at=0

έχουν ωραίο άρωμα....βέβαια όσον αφορά την κάλυψη δε μπορώ να είμαι σίγουρη γιατί είναι χειμώνας και δεν ιδρώνω πολύ οπότε...

gNrhp2.png

Καλησπέρα κορίτσια, εγώ προσπάθησα να παραγγείλω κάτι πραγματάκια από το bce- europe.com και μου έβγαλε αυτό το μήνυμα:

"Currently we have no delivery method set up for this country.

We are aiming to find a possible delivery method and we will inform you as soon as possible via eMail about the result, including further information about delivery costs."

Έχει τύχει σε καμία άλλη κοπέλα ή εγώ έκανα καμια βλακεία :confused:

Και κάτι ακόμα μήπως έχετε υπόψη σας κανένα καλό σαμπουάν για ξηροδερμία; έχει η μαμα μου μεγάλο πρόβλημα κ θελω να της βρω κάτι καλό;

Υ.Γ. Rosie σε ευχαριστούμε για την συνταγούλα ;)

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

ania είχα παραγγείλει πριν τα χριστουγεννα και παρέλαβα κανονικά, δυστυχώς δεν έχω κάνει πρόσφατα παραγγελία για να ξέρω:?

για ξηροδερμία ακόμα ψάχνω κι εγω...

gNrhp2.png

Γεια σου camouflage, καλως ήρθες στην βιο-παρέα μας! :P

Είσαι σίγουρη οτι στέλνει μόνο Αγγλία??...... :confused:

Εγώ προσωπικά δεν έχει τύχει να πάρω απο εκεί......

Εαν είναι έτσι, θέλω να το ξέρω για να το βγάλω απο τη λίστα!

Καλως σας βρήκα :wink:

Στο σαιτ τους λεει:

We are only able to ship to within the UK and the Republic of Ireland.

We are sorry for any inconvenience that this may cause.

Τους εστειλα και μειλ, μπας και...αλλα δε το βλεπω. Παντως σε προηγουμενα ποστ ειχα δει οτι καποιες κοπέλες είχαν ψωνίσει. Ίσως να άλλαξαν γνώμη..κριμα και εχουν αρκετα πραγματάκια..

Διαφημίσεις

Καλως σας βρήκα :wink:

Στο σαιτ τους λεει:

We are only able to ship to within the UK and the Republic of Ireland.

We are sorry for any inconvenience that this may cause.

Τους εστειλα και μειλ, μπας και...αλλα δε το βλεπω. Παντως σε προηγουμενα ποστ ειχα δει οτι καποιες κοπέλες είχαν ψωνίσει. Ίσως να άλλαξαν γνώμη..κριμα και εχουν αρκετα πραγματάκια..

:confused::confused: μα τώρα που κοίταξα βγάζει κανονικα τον πινακα με τις χωρες + την ελλάδα http://www.bce-europe.com/Shipping-Discounts/

gNrhp2.png

:confused::confused: μα τώρα που κοίταξα βγάζει κανονικα τον πινακα με τις χωρες + την ελλάδα http://www.bce-europe.com/Shipping-Discounts/

Oχι amande......

.............η camouflage λέει για το www.spiritofnature.co.uk

Mπλέξαμε τα μπούτια μας! :mrgreen:

ΥΓ: Στο bce-europe πάντως έκανα κι εγώ προχθές μια παραγγελία χωρίς κανένα πρόβλημα!

Στο spiritofnature δεν έχει τύχει να κάνω και δεν ξέρω......

γεια σας!να ενημερωσω για babykind ...την ελαβα τελικα την παραγγελια, απλα αργησαν να μου τη στειλουν , παρηγγειλα 14/1 εστειλαν 19/1 κ ηταν εδω στις 27.

ολα οκ με το δικο μας βαρος ... για να μην υπαρχει παντως κανενα προβλημα επειδη ειναι μαλλον μικρη εταιρεια, καλου κακου γραφετε στις σημειωσεις ο,τι νομιζετε πως σας βολευει με την αποστολη.(πχ εγω εγραψα να μην μας τα στειλουν αν εχουν ελλειψη σε ενα προιον που θελαμε και να μας ενημερωσουν για να δουμε τι θα κανουμε, ολα οκ τελικα)

Oχι amande......

.............η camouflage λέει για το www.spiritofnature.co.uk

Mπλέξαμε τα μπούτια μας! :mrgreen:

ΥΓ: Στο bce-europe πάντως έκανα κι εγώ προχθές μια παραγγελία χωρίς κανένα πρόβλημα!

Στο spiritofnature δεν έχει τύχει να κάνω και δεν ξέρω......

α!καλά:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

gNrhp2.png

Amande και εμένα στον πίνακα με τις χώρες μου την βγάζει την Ελλάδα κανονικά όπως κ το κόστος αποστολής αλλά όταν κάνω το checkout ενώ έχω βάλει όλα τα στοιχεία μου στο τρίτο βήμα μου βγάζει αυτό το μήνυμα, τι να πω θα ξαναπροσπαθήσω αφού τα καταφέρατε εσείς ίσως κάνω κάτι λάθος... ευχαριστώ κ πάλι

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

Καλά, σας ζητώ χίλια συγνωμη, εγώ έκανα λάθος , είχα πατήσει στην επιλόγή χώρας αντί για greece - greenland :roll:

Τουλάχιστον η απορία μου για το σαμπουαν για την ξηροδερμία ισχύει ...

iTLNp3.pnguQzNp3.png

Κορίτσια καλημέρα και από μένα!

Έχω κάνει 5 παραγγελίες και περιμένω πώς και πώς πότε θα μου τα στείλουν. Γιατί έχω να παραγγείλω και άλλα τόσα :mrgreen:

Επίσης να πω κάτι άσχετο σχετικά με τα βιολογικά αυγά? Πήρα από κάποιον στην βιολ λαική και δεν μου άρεσαν καθόλου, γιατί 1) μερικά δεν ήταν όπως τα περιγράφει ο μερκολα, δλδ λεία και υπήρχε και ένα σπασμένο και 2) από τα 6 μόνο το ένα ήταν φρέσκο! όταν τον είχα ρωτήσει για ημ/νια γεννησης μου είπε ότι αυτός δεν είναι σούπερ μαρκετ για να έχει ημ/νιες κλπ κλπ. Τεσπα εγώ δεν ξαναγοράζω από λαική αυγά, αλλά θα μείνω στου s/m που ήταν παραγματικά φρέσκα. Το κακό είναι ότι το καταλαβαίνεις όταν τα βράζεις και όχι όταν τα αγοράζεις...

camouflege καλώς όρισες!!! :P

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Κορίτσια καλημέρα και από μένα!

Έχω κάνει 5 παραγγελίες και περιμένω πώς και πώς πότε θα μου τα στείλουν. Γιατί έχω να παραγγείλω και άλλα τόσα :mrgreen:

Επίσης να πω κάτι άσχετο σχετικά με τα βιολογικά αυγά? Πήρα από κάποιον στην βιολ λαική και δεν μου άρεσαν καθόλου' date=' γιατί 1) μερικά δεν ήταν όπως τα περιγράφει ο μερκολα, δλδ λεία και υπήρχε και ένα σπασμένο και 2) από τα 6 μόνο το ένα ήταν φρέσκο! όταν τον είχα ρωτήσει για ημ/νια γεννησης μου είπε ότι αυτός δεν είναι σούπερ μαρκετ για να έχει ημ/νιες κλπ κλπ. Τεσπα εγώ δεν ξαναγοράζω από λαική αυγά, αλλά θα μείνω στου s/m που ήταν παραγματικά φρέσκα. Το κακό είναι ότι το καταλαβαίνεις όταν τα βράζεις και όχι όταν τα αγοράζεις...

camouflege καλώς όρισες!!! :P[/quote']

ευχαριστώ!

πως καταλαβαίνεις οτι ειναι πραγματικά φρεσκα; απο της λαικης που παιρνω εγω στο Γερακα, οταν τα βρασω δεν ξεκολαει η φλουδα απο το ασπραδι ευκολα..ενω απο το σουπερ μαρκετ πανευκολα..αυτο ειναι; (ειμαι ασχετη με το πως να ξεχωριζεις τα φρεσκα γενικως - ψαρια, αβγα κλπ). Α, και το χρωμα των αβγων απο το χωριο πορτοκαλι σκουρο και εντονο που δε το εχω δει σε κανενα βιολογικο αβγο - αρα..δεν ειναι και 100% βιολογικα..

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΤΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΠΑΤΑΤΕΣ, ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΑ ΑΠΟ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΒΟΙΩΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...