Βαφτιστικά
Ρούχα, μέγεθος ρούχων μωρού, μαρτυρικά, σταυρουδάκια, κλπ.
44 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 2 απαντήσεις
- 22,8k εμφανίσεις
Καλησπερα κοριτσια μου! Οπως εχω ξαναπει 10/6 βαπτιζω την κορουλα μου..και ενω τα εχω σχεδον ολα ετοιμα ανακαλυψαμε με τη νονα οτι δεν εχουμε κουτι μαρτυρικων Ρωτησα στο καταστημα απο οπου πηραμε τα βαπτιστηκα και μου ειπε πως εχει κατι μαξιλαρακια και κατι κουτια χαρτινα που ειναι τελειως σκετα και που δεν μου αρεσαν καθολου! επειδη ειναι παραμανες θα μου ειναι δυσκολο να τα βαλω πανω στο μαξιλαρακι ηθελα να μου πειτε που μπορω να βρω ενα ομορφο κουτι,γουστοζικο και συναμα οικονομικο; οπου και να κοιταξα μεσα στο ιντερνετ, οτι μου αρεσε, ηταν πανακριβο τα φωτα σας:idea: κοριτσιααααα
Last reply by fonitsa, -
Διαφημίσεις
-
- 1 απάντηση
- 21,1k εμφανίσεις
καλημερα ψαχνω να βρω παιδικο παπουτσακι burberry σε μπεζ ψρωμααθλητικο μποτακι σαν το all star Eαν καποιος εχει δει κατι ενημερωστε με ευχαριστω
Last reply by κάτια_82, -
- 7 απαντήσεις
- 23,8k εμφανίσεις
Τι δικαιολογιτικα,τι χαρτια χρειαζονται να εχω μαζι μου για την βαφτιση του μωρου μου?
Last reply by oyk147, -
- 0 απαντήσεις
- 20,6k εμφανίσεις
Μανούλες απο Λάρισα SOS! Σε 2 μηνες βαφτίζω το μωρακι μου στο χωριο του άντρα μου κοντά στη Λάρισα! Θελω διευθύνσεις και προτάσεις για: - Βαφτιστικά επώνυμα ρούχα (τύπου lapin) - Στολισμό - Γλυκά
Last reply by vertigo, -
- 3 απαντήσεις
- 22,2k εμφανίσεις
Γειααααα σε ολους! ειμαι μελλοντικη νονα και επειδη μενω σε νησι και οι επιλογες ειναι περιορισμενες και σε τιμες και σε σχεδια σκεφτομαι την παραγγελια σταυρου μεσω ιντερνετ, γενικα ψωνιζω απο το ινερνετ αλλα κοσμημα δεν εχω παρει ποτε, Εχω βρει αυτο το σαιτ εχει πολυ καλες τιμες και ειναι στη Θεσσαλονικη. Εχει καμια σας υπ΄οψιν για αυτο το σαιτ???
Last reply by iroulitaki, -
- 2 απαντήσεις
- 21,1k εμφανίσεις
Κορίτσια να ρωτήσω κάτι : Για Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο τί βαφτιστικά θα χρειαστώ? Γιατί η μαμά θέλει για τότε καλοκαιρινά ρούχα.
Last reply by matilnta, -
- 17 απαντήσεις
- 48,4k εμφανίσεις
Γνωριζει καποια μανουλα να μου πει στοκ μαγαζια για βαφτιστικα aslanis.makis tselios.guy laroce κ.α;
Last reply by korrina, -
- 1 απάντηση
- 21,8k εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλες! Βαφτίζω το γιο μου και θέλω να του πάρω παπούτσια babywalker από το internet.Ξέρετε πια είναι η αντιστοιχία με τα crocodilino?Είναι τα μόνα που του έχω βάλει μέχρι στιγμής!Αν του έπαιρνα τώρα σε crocodilino θα του έπαιρνα το 20 Καλημέρα!!!!
Last reply by mariakr, -
- 8 απαντήσεις
- 22,2k εμφανίσεις
οσες εχετε βαφτισει τελευταια μηπως ξερετε περιπου σε τι τιμες κυμαινονται τα μαρτυρικα;
Last reply by KonstantinaDimitris, -
Γεια σας κοριτσια ξεκιναω τις διαδικασιες για την βαπτιση του Παναγιωτακη μου αλλα επειδη ειμαι λιγο ασχετη απο αυτα,δεν ξερω τι πρεπει να κανει ο νονος και τι εμεις σαν γονεις.θα θελα να μου πειτε αν γνωριζετε. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠ ΤΟΝ administrator αν υπαρχει σαν θεμα ηδη αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι.
Last reply by ALIKOYLA, -
- 17 απαντήσεις
- 38,2k εμφανίσεις
Καλησπερα σας!!! Ξερετε μηπως σε τι τιμες κυμαινονται τα βαπτιστικα ρουχαλακια για κοριτσι: bambolino, moumou και κατι σε αυτο το στυλ, δηλαδη οχι πολυ στιμμενο? Επισης ξερετε καποιο μαγαζι που να εχει και ρουχαλακια και ωραια παπουτσακια σαν τα babywalker (αν εχει αυτη τη μαρκα ακομα καλυτερα). Ψαχνω να παω σε ενα μαγαζι να τα παρω ολα μαζι μηπως μου κανουν και καμια καλυτερη τιμη.... Ευχαριστω εκ των προτερων.
Last reply by bea, -
- 6 απαντήσεις
- 23,3k εμφανίσεις
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΑ ΣΙΕΛ Ή ΤΑ ΜΠΕΖ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΝΕ (ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΑΛΟΠΕΤΑ Ή ΣΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΤΟΝΟ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ.ΣΕ ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΡΟ,ΣΕ ΚΙΤΡΙΝΟ Ή ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ. ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΛΟ;
Last reply by kourkoumpini, -
- 5 απαντήσεις
- 22,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα!Βλέπω πολλές πληροφορίες από τη σκοπιά των μαμάδων-σε λίγους μήνες θα έρθει και η σειρά μου...- αλλά ως νονά που να πρωτοψάξω;Δε θέλω να δώσω πολλά σε κουτί και τα σχετικά και τα περισσότερα site που προτείνονται δενείναι και οικονομικά, άσε που πολλά είναι κακόγουστα. Καμιά βοήθεια;Βιαζόμαστε............
Last reply by Eli-0411, -
- 5 απαντήσεις
- 23,3k εμφανίσεις
Λοιπον βοηθηστε με οσες μπορειτε! Κλεισαμε τα βαπτιστικα μας απο την bambineria. Λινο παντελονακι με πουκαμισα και καπελακι, λαμπαδα, σετ λαδιου, κουτι, πετσετες και λαδοπανα ολα εχουν πανω κορωνες. Το θεμα της βαπτισης ειναι πριγκιπας. Το προσκλητηριο μας ειναι αυτο http://www.dory.gr/baptism_invitations.html το επανω αριστερα σε γαλαζιο και οι μπομπονιερες μας ειναι πολυχρωμα κεραμικα κορωνες, πριγκιπες και βατραχακια. Το θεμα ειναι οτι ψαχνω απεγνωσμενα να βρω μαρτυρικα παραμανες ή βραχιολακια με κορωνα ή πριγκιπα επανω και οσο εχω ψαξει δεν εχω βρει κατι. Εχει πεσει κατι στην αντιληψη σας να με βοηθησετε?????
Last reply by ninette, -
- 4 απαντήσεις
- 22k εμφανίσεις
Μανούλες του forum, βαφτιζόμαστε αρχές Ιουνίου και ήθελα την γνώμη σας για κάτι. Η είσοδος του μπέμπη μας στην εκκλησία είναι πολύ σημαντική, γιατί πάντα η πρώτη εντύπωση μετρά αλλά επίσης οι περισσότερες φωτογραφίες θα είναι πριν την μεγάλη βουτιά. Έτσι αγόρασα κάτι υπέροχα ρουχαλάκι (άσπρο και κόκκινο) στο αστεράκι μου, παπουτσάκια καλτσάκια όλα ασορτί... η ερώτηση μου είναι τι μπορώ να του βάλω στο κεφάλι του??? η μπαντάνα είναι πολύ casual, το καπελάκι πηγαίνει στην περίσταση? Εσείς πως πήγατε τα αγοράκια σας στην εκκλησία?
Last reply by NESTOROUDI, -
- 22 απαντήσεις
- 51,9k εμφανίσεις
Θα ήθελα εδω να γράψουμε όλες ό,τι βιοτεχνία γνωρίζουμε που να έχει βαπτιστικά σε πολύ καλές τιμές. Έπίσης κάλο είναι να αναφέρουμε και βιοτεχνίες για όλο το σετ της βάπτισης. Για παράδειγμα έγώ ξέρω μια βιοτεχνία η οποια έιναι Ιερά οδό και πειραιώς η οποία έχει τα πάντα για την βάπτιση σε πολύ καλές τιμές. Όταν πάω θα σας το πώ. Ξέρω και μια κυρία η οποία στο σπίτι της φτιάχνει μπομπονιέρες στην Νίκαια και έχει καταπληκτικές τιμές . Απο εκεί πήρα της μπομπονιέρες του γάμου μου με 1? μόνο.(Ένα πουγκάκι τέλειο οργάντζα με μία μεταλλική πεταλλούδα.Όποιος θέλει πληροφορίες να του στείλω το τηλεφωνο της
Last reply by Dawid, -
- 5 απαντήσεις
- 54,7k εμφανίσεις
Σας βάζω εδω τα στοκατζιδικα γιατι κάποια είναι και πολύ καλά αλλά και γιατι κυριως τις θεωρω.... ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.... ΠAIΔIKA POYXA ALOUETTE: Φιλικών 58, Περιστέρι τηλ.: 210-5718014. Παιδικά ρούχα και αξεσουάρ ηλικίας από 0 - 16 ετών με έκπτωση 30% έως 50%. CROCODILINO: Πειραιώς 91 και Kυθήρων 2, Πειραιάς, τηλ. 210-4839535. Παιδικά ρούχα και παπούτσια φετινής σεζόν, από τον 1ο μήνα μέχρι 14 ετών, με έκπτωση 30 - 40%, αλλά και περσινά μοντέλα σε προσφορά. HPA: Tιτάνων 26, Eλληνικό τηλ.: 210- 9933109, Λ. Δημοκρατίας 246, Aγιοι Aνάργυροι τηλ.: 210-2388085. Παιδικά ρούχα της προηγούμενης σεζόν για ηλικίες 0-12 ετών με μεγάλες εκπτώσεις. GRANT: Λεωνίδου 7 & Mπουμ…
Last reply by artemis, -
Βαφτιστικα Ρουχα ??? 1 2 3
από Fivi- 61 απαντήσεις
- 73,1k εμφανίσεις
Αν γνωριζετε μαγαζια με ωραια βαφτιστικα ρουχα, πειτε που ειναι να ριξουμε μια ματια. Γιατι εχουμε μπροστα μας την βαφτιση της μικρης μας αλλα θα γινω και πολυ συντομα νονα!!!
Last reply by mersy, -
- 15 απαντήσεις
- 27,4k εμφανίσεις
Θα βαφτίσω το γιο μου σε ένα μήνα, όταν θα είναι 5 μηνών. Χτες έκανα μία "ερευνα αγοράς". και μου είπαν σε ενα κατάστημα ότι τα βαπτιστηκά βγαίνουν για παιδιά από 9 μηνών και πάνω. Ειναι αλήθεια αυτό ή απλά το συγκεκριμένο κατάστημα δεν βγάζει μικρότερα μεγέθη ? Επίσης είναι αναγκαίο τα ρουχα της βάπτισης να είναι λευκά ή σε ανοιχτο μπεζ/γαλάζιο χρώμα?
Last reply by mimika,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 απαντήσεις
- 19.980 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 9.369 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 7.696 εμφανίσεις