Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ως νονά;;;;;;;;;;;

anna15

Recommended Posts

Καλησπέρα!Βλέπω πολλές πληροφορίες από τη σκοπιά των μαμάδων-σε λίγους μήνες θα έρθει και η σειρά μου...- αλλά ως νονά που να πρωτοψάξω;Δε θέλω να δώσω πολλά σε κουτί και τα σχετικά και τα περισσότερα site που προτείνονται δενείναι και οικονομικά, άσε που πολλά είναι κακόγουστα. Καμιά βοήθεια;Βιαζόμαστε............

JiOAp3.png

Διαφημίσεις

Αν ψάξεις έχουν προταθεί πολλά μαγαζιά μέσα στο φόρουμ για κουτιά, λαμπάδα κ.λ.π.

Το παιδάκι είναι αγοράκι ή κοριτσάκι και θέλεις όλο το πακέτο ή ρουχαλάκια έχεις βρει?

Αν ψάξεις λίγο θα δεις ποτι υπάρχουν πολλές μαμάδες που επιλέξανε μαζί με τη νονά...Μία από αυτές και εγώ!!! Εμείς τα κλείσαμε όλα από εδώ. http://efamore.com/

Δεν θα στο πρότεινα αν θες πολύ πολύ οικονομικά γιατί τα πακέτα τους παίζουν στο 500ρικο. Είναι απλά οικονομικοί για τα πράγματα που έχουν αν συγκρίνεις καταστήματα με τα ίδια πράγματα και ποιότητα. Έχουν παρα πολύ ωραία δουλειά πάντως έμεινα πολύ ευχαριστημένη!

Τώρα αν θες για πολύ οικονομικά πακέτα ξέρω για το κέντρο, στην Αγίου Μάρκου ότι έχουν αρκετά καταστήματα γύρω στα 250-300 ευρώ! Μία ματιά στα σχόλια κοριτσιών εδώ θα σε πείσει.

Με το καλό!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

ως νονά & εγώ θα πω... πολύ διάβασμα στο forum & όσο το επιτρέπει ο χρόνος τρέξιμο στα μαγαζιά... έχει πάρα πολλές λύσεις, αξιοπρεπέστατες & "για όλα τα βαλάντια". Εγώ αποφάσισα μαζί με την μαμά να τα κάνουμε όλα μόνες μας & μελετώ πολύ καιρό όλα τα θέματα σχετικά (σας ευχαριστώ όλες τις μανούλες & τις νονές που μοιράζεστε τις ιδέες σας & τις δουλειές σας).

Σίγουρα θα γίνουν όλα καθώς πρέπει... το σημαντικό είναι ότι θα κάνεις ένα παιδάκι "δικό σου" σαν νονά... όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες !!!

Υ.Γ. Εκτός του να σας διαβάζω, χρυσοχέρες, θα χρειαστώ & τις συμβουλές σας, αλλά αυτά όταν επανέλθω με πλούσιο φωτογραφικό υλικό !!! ;)