Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ???(παιδικό κρεβάτι)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

δεν ξερω που θα το βρεις ξερω μονο οτι μου αρεσει πολυ

ακριβως αυτο θα ελεγα.μ'αρεσει να ειναι ολα συγκεντρωμενα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Διαφημίσεις

δεν ξερω που θα το βρεις ξερω μονο οτι μου αρεσει πολυ

καλε εχουν και χωρο να καθεσαι να χαζευεις το μωρο . τελειο ειναι

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

μιαζει ΛΙΓΟ σαν κι αυτήν ή μου φένετε?

http://www.motherbaby.gr/kounisto_krevataki.htm

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

ωχ την θελω πολυ ειναι η καλυτερη που εχω δει μεχρι τωρα ever!!!αλλα και αυτη που εχεις παραθεσει αννικο ειναι παρα πολυ ωραια!!

πως ειναι οι ελβετικοι σουγιαδες?ε μαλλον και αυτη θα ειναι ελβετικη κουνια

eQMGp2.png

• 3 εβδομάδες μετά...
μιαζει ΛΙΓΟ σαν κι αυτήν ή μου φένετε?

http://www.motherbaby.gr/kounisto_krevataki.htm

Καλησπέρα κορίτσια εγώ πήρα αυτή την κούνια πριν απο 2 χρόνια περίπου και μετά απο εμένα την πήραν άλλες τρεις φίλες είναι πάρα πολύ βολική και πολύ φθηνότερη από άλλες που είχα δει σε διάφορα καταστήματα. Αλλά και αυτή που είδες ERIANTON είναι super ελπίζω να καταφέρεις να την βρεις

Διαφημίσεις

την βρηκα τελικα ειναι της MICUNA conver dream και ο μοναδικος αντιπροσωπος ειναι στο Ηρακλειο Κρητης ΟΜΗΡΟΛΗΣ και δυστυχως κοστιζει 950 ευρω,με τα μεταφορικα παλι καλα πληρωμενα

εβιτα τι εννοει οτι ειναι κουνιστο?

eQMGp2.png

Η αλλη που σου εχει δειξει η Αννικο ειναι πολυ οικονομικοτερη, ειχαμε παει και εμεις αλλα καταληξαμε σε κλασικη κουνια. Δεν θυμαμαι ακριβως μην σε παρω στο λαιμο μου, νομιζω κατω από 400 ή καπου εκει..

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

950 :shock::shock:

Kαλα μην τρελαθουμε κι ολας. Για 2 χρονια το πολυ ειναι η χρηση της. Κρατα τα για οταν κανεις παιδικο δωματιο με κρεβατακι ;) που θα εχει για πολυυυ καιρο

Διαφημίσεις

http://www.vivababy.com/showproductitems.aspx?productid=407&subcatid=1

επισκεφτειτε την σελιδα παραπανω που παραθεσα και μετα πειτε μου αν ειναι ακριβη

α οκ παω πασο.

Ετσι οπως το θετεις και εγω την επαιρνα :-D:grin:

Δεν ειχα καταλαβει οτι γινεται και κρεβατι μετα.

Οι ανθρωποι ειναι απαιχτοι τελικα και αξιζει τα χρηματα της.

Θα ελεγα να το παρεις. Σε 2 χρονακια θα ψαχνεις νεο κρεβατι και θα ψαχνεις να βρεις τι θα κανεις την κουνια

• 2 εβδομάδες μετά...
την βρηκα τελικα ειναι της MICUNA conver dream και ο μοναδικος αντιπροσωπος ειναι στο Ηρακλειο Κρητης ΟΜΗΡΟΛΗΣ και δυστυχως κοστιζει 950 ευρω,με τα μεταφορικα παλι καλα πληρωμενα

εβιτα τι εννοει οτι ειναι κουνιστο?

Καλημέρα συγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα αλλά δεν είχα μπει καθόλου λόγω δουλειάς. Λοιπόν το κομμάτι που βλέπεις με τα κάγκελα λειτουργεί και σαν λίκνο μετά αν θέλεις βάζεις κάτι πίρους και το κάνεις σταθερό. Επίσης όταν τα μπουμπούκια μας μεγαλώσουν το κομμάτι με τα συρτάρια και αυτό με τα κάγκελα βγαίνουν και γίνεται ένα ωραιότατο κρεβάτι με κομοδίνο (το κομμάτι με τα συρτάρια). Δεν ξέρω τελικά τι έκανες με την άλλη κούνια ???? Αααα και ναι η τιμή της την τελευταία φορά που πήγα μαζί με την φίλη μου για να την κλείσει ήταν γύρω στα 400,00€ αν θυμάμαι καλά.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...