Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.

Είμαστε μια παρέα μαμάδων με παιδάκια 7-10 ετών. Την Πέμπτη που τελειώνουν τα σχολεία και θα πάμε μόνο για να πάρουμε βαθμούς/αναμνηστικά, λέγαμε να οργανώσουμε αμέσως μετά κάτι για να τα επιβραβεύσουμε για τον κόπο όλης της χρονιάς - να χαλαρώσουν και να χαρούν. Κι εμείς μαζί μ' αυτά.

Έχουν πέσει διάφορες ιδέες στο τραπέζι : παιδότοπος (πολυφορεμένο), υπαίθριος ανοιχτός χώρος (θα μας φάει η ζέστη), μπόουλινκ (πολύ σκοτεινό για καλοκαίρι), γκούντις (μικρός χώρος χωρίς πολλά πράγματα να κάνουν).

Με δεδομένο ότι εκείνη την μέρα θα έχει καύσωνα, έλεγα να τα πηγαίναμε για κολύμπι (που σίγουρα θα ευχαριστηθούν), κάπου όμως όχι ιδιαίτερα μακριά. Σε κάποια ΚΑΘΑΡΗ κι ΑΣΦΑΛΗ παραλία ή σε ΚΑΘΑΡΗ κι ΑΣΦΑΛΗ πισίνα μεγάλου ξενοδοχείου. Μιλάω για την Αθήνα. Έχετε κάτι ανάλογο υπόψιν σας?

Θα βόλευε να υπάρχει πρόσβαση και με μέσα μαζικής μεταφοράς γιατί δεν ξέρω αν και ποιές θα πάρουμε αυτοκίνητο.

Κάθε ιδέα καλοδεχούμενη. Κι όχι βέβαια απαραίτητα για μπάνιο.

Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Μπορείτε να πάτε και στο Αττικό Πάρκο!

Έχει προσφορά στο goldendeals...

θα τους φαει η ζεστη βρε:-P:razz::-P:razz:

αυτα τα ρωτησατε τι θελουνε???το αλλου φαν παρκ για απογευμα το εχετε σκεφτει σαν ιδεα???

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

Εμείς θα τους πάμε στην Ωκεανίδα (Βουλιαγμένη) για μπάνιο και είναι κατενθουσιασμένα !!!

Που ακριβώς? Δεν τα ξέρω καθόλου καλά αυτά τα μέρη. Είναι καθαρή η θάλασσα?

αυτα τα ρωτησατε τι θελουνε???το αλλου φαν παρκ για απογευμα το εχετε σκεφτει σαν ιδεα???

Τα παιδιά δεν τα έχουμε ρωτήσει γιατί θέλουμε να τους το κάνουμε έκπληξη!

Λέγαμε κάτι για πρωί - να φύγουμε από το σχολείο και βουρ για...?

Μπορείτε να πάτε και στο Αττικό Πάρκο!

Έχει προσφορά στο goldendeals...

Έχει πολύ ζεστη για κάτι τέτοιο fragola μου. Άσε που όλοι μας έχουμε πάει πολλές φορές.

Kαμιά μαμά που να έχει κήπο με αυλή και να οργανώνατε το παραδοσιακό μπουγέλο.

Εγώ με τη διπλανή μου αυτό θα κάνουμε.

Φοβερή ιδέα! Με γύρισε πίσω στα μικράτα μου!:-D Εγώ έχω έχω κήπο με αυλή...:roll: Αλλά με 10 άτομα μίνιμουμ που θα είμαστε, δεν λέει, δεν μπορώ να το κάνω σπίτι μου.

Που ακριβώς? Δεν τα ξέρω καθόλου καλά αυτά τα μέρη. Είναι καθαρή η θάλασσα?

Κι εγώ δεν έχω ξαναπάει. Μία φίλη πηγαίνει εκεί συχνά και λέει ότι είναι πολύ ωραία. Απ'οτι κατάλαβα, στρίβεις από την παραλιακή δεξιά (όπως πας προς Βουλιαγμένη) εκεί που στρίβεις και για τον Λαιμό Βουλιαγμένης.

εμείς θα πάμε σχοινιά σε όποιο και να πας ειδικά πρωι καθημερινής είναι καλά!!! αλλα ναι μπουγελο θα παίξουμε με νερομπομπες στην αυλή του σχολείου και αμέσως μετά βουρ για θαλασσα και φαγητό εξω μεχρι το απογευματακι!!!!!!!!!!!!!!!

Ζώπυρον τώρα μπήκα και είδα το θέμα. Αν και μάλλον θα έχετε ήδη κανονίσει, το ρίχνω σαν ιδέα και για μελλοντικές σας συναντήσεις ;). Χθες πήγαμε εκδρομή νηπιαγωγοί, μαμάδες και πιτσιρίκια από το νήπιο του μικρού στο Καβούρι. Εχει 2 καφέ με τραπέζια και ξαπλώστρες, τα παιδιά παίξανε στην άμμο, έκαναν μπάνιο, νεροπίστολα, μπουγέλα, περάσαμε φανταστικά. Η θάλασσα ήταν πολύ καλή, δροσερή -όχι κρύα- καθαρή -είχε ελάχιστα φύκια στην άκρη- και άμμο. Ηταν η 3η χρονιά που κάναμε αυτή την εκδρομή και ήταν πολύ όμορφα.

Να περάσετε υπέροχααααααα!

Και μεις παίξαμε μπουγέλο στην αυλή σήμερα και αύριο έχουμε ραντεβού για συνέχεια στο πάρκο :D

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

...ωραία ιδέα βρήκα μιας φίλης που θα κάνει τα γενέθλια του γιού της στις νεροτσουλήθρες κοπα κοπάνα....μάλιστα για 15 παιδάκια της ζήτησαν 75 ευρώ σύνολο....ένα σάντουιτσ; ένα μινι μπέργκερ ; (δε θυμάμαι καλά) με ένα χυμό και όλη μέρα στις τσουλήθρες!!! ακόμα της είπαν (έξυπνο αυτό) πως μπορούνε να διαθέσουνε και πουλμανάκι με έξτρα 150 ευρώ.

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις ωραίες ιδέες.

Τελικά, επειδή συνέβησαν διάφορα δυσάρεστα απρόοπτα σε κάποιες από τις μαμάδες της παρέας... πήγαμε σε μια ωραία παιδική χαρά με αρκετά δέντρα, οι μαμάδες ήπιαμε καφεδάκι και τα μικρά ξεσάλωσαν!!

Παρ' όλα αυτά, θα χαρώ να διαβάσω κι άλλες πρωτότυπες σκέψεις/εμπειρίες για να μπουν στα υπόψιν. Έχουμε μεγάλη ανάγκη τις ευχάριστες, απλές ανατροπές της δύσκολης καθημερινότητας που ζούμε.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!

...ωραία ιδέα βρήκα μιας φίλης που θα κάνει τα γενέθλια του γιού της στις νεροτσουλήθρες κοπα κοπάνα....μάλιστα για 15 παιδάκια της ζήτησαν 75 ευρώ σύνολο....ένα σάντουιτσ; ένα μινι μπέργκερ ; (δε θυμάμαι καλά) με ένα χυμό και όλη μέρα στις τσουλήθρες!!! ακόμα της είπαν (έξυπνο αυτό) πως μπορούνε να διαθέσουνε και πουλμανάκι με έξτρα 150 ευρώ.

εχετε παει ηδη εκει???εχει χλωριο πολύ???γιατι κατι διαβασα οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο ,,,δε ξερω ενδιαφερομαι να παω με τα μικρα

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

δεν έχω πάει γιατι τα δικά μου είναι μικρά ακόμα ....αν τα βάλεις κάτω υπάρχουν πάντα τα θετικά και τα αρνητικά. Παντως αν θα πηγαινα, θα προσπαθούσα όσο απόγευμα γίνεται (για τον ήλιο), αυστηρά μόνο Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη (τις υπόλοιπες ειμαι σίγουρη πως εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κόσμο) και τέλος θα επαιρνα συν μια φίλη παραπάνω για να έχω "έξτρα μάτια" στα παιδιά μου.....!!!!ααααα της φίλης που προανέφερα, τα παιδιά (Πέμπτη Δημοτικού) περάσαν λέει φανταστικά....οπότε αν πάτε καλή διασκέδαση!!!

Καλημέρα, πήρα τηλέφωνο στο copa copana και μου είπαν για πάρτυ γενική είσοδο 10ευρώ. Είτε μεγάλος είτε παιδί. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται τίποτα εκτός από την είσοδο. Ούτε υπάρχει ειδικός χώρος να σου κλείσουν. Πρέπει λέει να πας νωρίς εσύ να πιάσεις χώρο. Αν έρθει μαμά μπαμπάς και ένα παιδί θέλει 30ευρώ χ 15παιδάκια=450ευρώ μόνο για είσοδο. Νομίζω οτι είναι πάρα πολλά.

Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε ανοιχτό χώρο θα με ενδιέφερε πολύ. Σας ευχαριστώ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...