Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Κι εμείς είχαμε media και μας βγήκε πολύ καλό. Στα 7 χρόνια που το έχουμε, πλέον θέλει αλλαγή!

Λόγω οικονομικών θα πάρουμε από κάποια βιοτεχνία στα μισά χρήματα.

(Δοκιμασμένο στρώμα βέβαια, από δικούς μας ανθρώπους)

Το καλό στρώμα σε ξεκουράζει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 88
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ το optimum gold της media strom έχω, αλλά στην 5ετία άρχισε να βουλιάζει. Κατέληξα πως είναι μάλλον μαλακό για ενήλικες, γιατί στο κρεββάτι του γιου μου του μεγάλου, που έχω το ίδιο, δεν έχει πάθει τίποτα. Θα το αλλάξω μέχρι το καλοκαίρι και σκέφτομαι να αλλάξω κι εταιρία, να δω coco-mat πχ. Καμια γνώμη;

• 1 month later...

Κι εμείς πήραμε για το κρεβάτι της μίντια στρομ γύρω στα 500ευρώ και παραείναι μαλακό. Βασικά, όταν πας να το αγοράσεις σου λένε ότι το μαλακό στρώμα είναι το πιο καλό, αλλά τελικά με σκληρό στρώμα κάνω πολύ καλύτερο ύπνο. Για την κούνια του μωρού επίσης πήραμε μίντια στρομ και τον πρώτο καιρό που το μωρό δεν κουνιόταν από τη θέση του, έκανε λακκούβα! Αναγκαζόμασταν να το γυρίζουμε τούμπα ανά βδομάδα! Και φανταστείτε ότι το μωρό κοιμόταν τις περισσότερες ώρες ή στην αγκαλιά μου ή στο κρεβάτι μου.

Κι εγώ το optimum gold της media strom έχω, αλλά στην 5ετία άρχισε να βουλιάζει. Κατέληξα πως είναι μάλλον μαλακό για ενήλικες, γιατί στο κρεββάτι του γιου μου του μεγάλου, που έχω το ίδιο, δεν έχει πάθει τίποτα. Θα το αλλάξω μέχρι το καλοκαίρι και σκέφτομαι να αλλάξω κι εταιρία, να δω coco-mat πχ. Καμια γνώμη;

Αγγελινα κοιτα μονο να μην παρεις στρωμα με φυσικα υλικα μεσα, γιατι μαζευουν πιο πολλα ακαρεα κλπ. Καλυτερα ενα υποαλλεργικο.

Εμεις πηραμε αμερικανικο στρωμα πριν λιγα χρονια, και ειναι αλλο πραγμα. Και δεν εχει χαλασει ακομα. Το εχουμε 4 χρονια μονο βεβαια, αλλα ειναι σαν καινουργιο. Και ηταν και μεσαιας ποιοτητας στρωμα οχι το πιο ακριβο τους. Στην Κηφισιας υπαρχουν μαγαζια που φερνουν πλεον στρωματα της serta οποτε αυτο θα ειναι το επομενο που θα παρουμε με το καλο! Δες την μαρκα στο google.

• 1 month later...

Ψάχνοντας και διαβάζοντας πολλά άρθρα και αναφορές σε sites και forums, αποφάσισα να σηκωθώ από τον καναπέ και να επιδοθώ σε όσο το δυνατών περισσότερα test sleep μπορούσα. Οφείλω να ομολογήσω ότι οι καλές επιλογές ήταν αρκετές. Οι 2 καλύτερες ήταν το στρώμα Πρωτέας και το στρώμα Ποίημα (διαφορετικών εταιρειών). Η ποιότητα αλλά και η αξία αγοράς ήταν το βασικό τελικό κριτήριο. Χαίρομαι που αφιέρωσα χρόνο για τη σωστή επιλογή του στρώματός μου, πλέων ο ύπνος μου είναι ποίημα… :wink:

Marios

Διαφημίσεις

εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημνη με το οναρ της candia strom....το εχω 5 χρονια κ αν χρειαστει να αλλαξω καποια στιγμη, παλι το ιδιο θα παρω....ουτε μαλακο ουτε σκληρο-απλα τελειο!!!

• 3 months later...
  • 4 months later...

Αλλάξα και εγώ στρώμα τον περασμένο Οκτώβριο προηγουμένως έκανα μια έρευνα και μελέτησα και το σχετικό forum στο Parents , φοβάμαι ότι παρασύρθηκα κάνοντας λάθος επιλογή από υπάρχουσες απόψεις.

Αγόρασα το στρώμα Νεφέλη της Coco- mat και διαπίστωσα ότι σε ένα μήνα είχε κάνει γούβα στην μεριά μου ( είμαι 90 κιλά), με τα πολλά ήρθε ή υπάλληλος του καταστήματος που το αγόρασα στην Πάτρα και πήρε μετρήσεις και φωτογραφίες και είπε να γυρίσουμε το στρώμα ( στους 3 μήνες) ενώ κανονικά θα το γυρίζαμε στους 6 μήνες. Προ ημερών μας ενημέρωσαν ότι η γούβα είναι φυσιολογική και να παρακολουθούμε αν μεγαλώσει να το ξαναδούμε. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΓΟΥΒΕΣ!!

• 4 months later...

Καλησπέρα σε όλους,

Το τόλμησα, και πήγα και δοκίμασα τα 2 στρώματα που αναφέρονται πιο πάνω (Πρωτέας και Ποίημα / Φυσικά Υλικά) αφού πρώτα βέβαια είχα περάσει και από τα πολύ γνωστά καταστήματα. Το ένα μαγαζί κοντά στο σπίτι μου (Χαλάνδρι), το άλλο μαγαζί στη Βάρη. Αρκετά καλή εξυπηρέτηση και τα 2, με απαντήσεις σε σχεδόν όλες μου τις ερωτήσεις. Δεν μπορώ να πω, ήταν και οι 2 επιλογές καλές. Όμως εκεί που ένιωσα το κάτι άλλο ήταν όταν δοκίμασα στρώμα με υπέρ-στρώμα.

Βασικά κριτήρια τελικής επιλογής ήταν η συνολική τιμή, τα 100% βαμβακερά καλύμματα και ο σύντομος χρόνος παράδοσης. :D:D:D

Διαφημίσεις

Παρέλαβα χθες το στρώμα και το ανώστρωμά μου (Αρετή και Χαρά):D. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου και δικαιωμένος για την τόσο μεγάλη έρευνα αγοράς που έκανα.

Τώρα όμως πρέπει να ασχοληθώ :shock::? και με το σωστό μαξιλάρι, το οποίο θα ταιριάζει με το σωματότυπο μου αλλά και με το στρώμα που διάλεξα. Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν το μαξιλάρι Σίθων της Cocomat και το Armony Plus της Media(και τα 2 από φυσικό καουτσούκ).

Καλημέρα !!! :D:D:D:D

Ρώτησα για το θέμα της γούβας, και έμαθα ότι έχει να κάνει με την πυκνότητα του υλικού, επομένως έχει να κάνει με τις επιλογές των υλικών της κάθε εταιρείας.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...