Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μπομπο-παπουτσακια!!!!

fistikaki

Recommended Posts

Κοριτσια για δειτε εδω http://www.italianoptions.gr/products.php?page=3&id=465&cat_id=10&parent_id= και εδω http://www.italianoptions.gr/products.php?page=3&id=465&cat_id=10&parent_id=

φοβερες ε ;

Παιρνω τωρα τηλ να ρωτησω τιμες :lol:

SANDY Καλημερα

αν μαθεις τιμες μπορεις να μας πεις

Καλημερα , πηρα τηλ και ρωτησα, οι πρωτες που ειναι πλεκτα παπουτσακια ειναι πολυ μικρες χωρανε 1 κουφετο στο καθε παπουσακι , μπορεις δηλαδη να παρεις ενα πουγκι μου ειπε και να το δεσω και κοστιζουν 1,05 ευρω το ζευγαρι, τα δευτερα παπουτσακια δεν τα φερνει ποια!

Ωραια ειναι τα πλεκτα αλλα πολυ μικρα, κριμα, δεν ξερω αν σε πουγκακι θα δειχνουν ωραια δεμενα :shock:

SANDY σε ευχαριστω παρα πολυ για την πληροφορια

τοσο μικρα ειναι που χωρανε μονο 1 κουφετο κριμα .................

sandy πηρα τηλ . για να μαθω το μεγεθοσ που εχουν τα παπουτσακια στο τηλ. που γραφει το site βγηκε μια κυρια και μου ειπε οτι πουλανε μονο χονδρικη ...... και θα τα βρω σε καταστηματα

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 141
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλήθεια βρε Fistikaki, τι είναι αυτά τα άλλα τρεχάματα που έχεις τώρα???????? :oops::oops::oops::oops::oops: Γιατί δεν λες και εδώ στα κορίτσια για τα ευχάριστα μαντάτα; (ουουουπς, έκανα γκάφα? :lol: )

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

Αλήθεια βρε Fistikaki, τι είναι αυτά τα άλλα τρεχάματα που έχεις τώρα???????? :oops::oops::oops::oops::oops: Γιατί δεν λες και εδώ στα κορίτσια για τα ευχάριστα μαντάτα; (ουουουπς, έκανα γκάφα? :lol: )

+λιτσα, ο κόσμος το 'χει τούμπανο!!!!! :lol::lol::lol:

Φυστικάκι μη με παρεξηγείς εεεεε??

Α! Βρήκα ένα κείμενο για προσκλητήριο βάπτισης και σε θυμήθηκα.

Κάτσε να τελειώσω κάτι που έχω και θα στο στείλω να το διαβάσεις.

Βρε φυστίκι...

δε περιμένεις και τη νέα παραλαβή (φυστικομωρό Νο 2)

και να κάνεις μιά βάφτιση με 2 παπουτσάκια;;; να τα δίνεις και ζευγάρι;;;

θα έχει γούστο, θα μειώσεις και τα έξοδα!!

πλάκα πλάκα, μιά φίλη που είχε κοντινές γέννες...

μιά βάφτιση έκανε! :wink:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

δεν εννοοουσα αυτα τα τρεχαματα!!! εχουμε και δουλειες, you know...

δε παιζει να τις κανω μαζι τις βαφτισεις... καθε παιδακι ξεχωριστα αξιζει τη μερα του!!! :D

δε παιζει να τις κανω μαζι τις βαφτισεις... καθε παιδακι ξεχωριστα αξιζει τη μερα του!!! :D
συμφωνώ!

τα παπουτσάκια με παρασύρανε!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Πάντως και εγώ το ίδιο θα σου πρότεινα αλλά ετσι όπως το σκέφτεσαι έχεις δίκιο. Τωρα θυμήθηκα ότι είχα δει κείμενο για προσκλητήριο αλλα τελικά είναι άκυρο γιατί είναι για αγόρι. :oops::oops::oops: Αν ομως το φυστίκι Νο2 είναι αγόρι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.

Για δες

Με φωνάζουν φυστικάκι , φρατζολάκι & μπεμπάκι. Τέλειωσαμ όμως τα αστεία γιατί έγινα αντράκι και στην κολυμπήθρα μπαίνω για να πάρω ονοματάκι. Θέλω όλοι σας να 'ρθείτε και τη βάπτιση να δείτε . Ραντεβού την __________ και ώρα ___στον Ιερό Ναό____________.

Αντε πότε θα κάνεις την Β επιπέδου να μάθουμε τι είναι :lol::lol::lol:

Με φωνάζουν φυστικάκι , φρατζολάκι & μπεμπάκι. Τέλειωσαμ όμως τα αστεία γιατί έγινα κοριτσάκι και στην κολυμπήθρα μπαίνω για να πάρω ονοματάκι. Θέλω όλοι σας να 'ρθείτε και τη βάπτιση να δείτε . Ραντεβού την __________ και ώρα ___στον Ιερό Ναό____________.

Ετσι?

εχω να σας προτεινω και εγω ενα ζευγαρι παπουτσακια που μου αρεσαν πολυ και τα ειδα σε εναν καταλογο...

DSC01388.jpg

η τιμη του ειναι 1,30 τελειωμενο με οργαντζα και κουφετακια.

Διαφημίσεις

Στα τζαμπο τοΥ Πειραια, εκεινα που ναι απεναντι απο τα Κρητικα καραβια εχει παπουτσακια ροζ, (οχι και τοσο χαριτωμενα) με 1,50 ευρω! Ειναι σαν ροζ βελουτε.. Δεν μπορεσα να βγαλω φωτογραφια κοριτσια, βιαζομουνα να ψωνισω γιατι θα εχανα το καραβι...

Διαφημίσεις

• 4 months later...

Δυστυχως δεν σε προλαβα φυστικι, αφου την εκανες ηδη την βαφτιση αλλα το γραφω εδω για να το δει οποια αλλη κοπελα ψαχνει. Βρηκα χτες παπουτσακια στην Ανθεων σαν κι αυτα http://ftiaxtomonosou.forumotion.net/forum-f27/topic-t325.htm?highlight=%f0%f1%ef%f3%ea%eb%e7%f4%e7%f1%e9%ef (ακριβως οπως τα κιτρινα αλλα σε διαφορα χρωματα) 4,12 Ε + ΦΠΑ τα δωδεκα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...