Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συναντηση στον Πειραια

dora

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια :) ωλαια ηταν οπως λεει και ο μικρος. να το ξανακανουμε συντομα. χαρηκα για τα νεα προσωπα που γνωρισα,underage, ελσα,zana και για οσες δεν ηρθαν αυτες εχασαν :wink:

για οσες δεν μπορεσαν να ερθουν επειδη τα ζουζουνια τους ηταν αρρωστα περαστικα τους. ευχαριστω και την Αρτελουλα για την φιλοξενια.

5Ikbp3.png

as1cCDx0g411210MTA5bGR8MjIzOTM5ZHxpIHN0YWxpdHNhIG1hcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 242
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• balabol

balabol 51 δημοσιεύσεις

• dora

dora 39 δημοσιεύσεις

• lenagr1

lenagr1 24 δημοσιεύσεις

• Vann

Vann 14 δημοσιεύσεις

χάρηκα πολύ που γνώρισα καινούργια άτομα και είδα και τις παλιες ίδιες "βαρετές" :lol::lol: φυσιογνωμίες, βλεπε zana και dora και αρτεμούλα!!!πλάκα κάνω βέβαια κορίτσια, όλα ήταν φανταστικά και ειλικρινά περάσαμε υπέροχα για αυτό να το ξανακάνουμε.

Από τώρα βάζω στο μυαλό μου τι να φτάξω την επόμενη φορά!! κατι σε πρόχειρο μουσακά ίσως?? :lol::lol:

Ευχαριστώ κορίτσια και αγόρια είδαμε και τον ΠΑΝΟΖ , ευχαριστώ ιδιαίτερα την βαρετή φίλη lenagr για τα πιο άθλια κεφτεδάκια που έχω φάει.\\

ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΡΗΓΟΡΑ!

Θα μπορούσαμε να περάσουμε καλύτερα αν δεν είχαμε την ΖΑΝΑ και τη ΝΤΟΡΑ να χορεύουν όλη την ώρα και να μας επιδεικνύουν τις ΚΟΡΜΑΡΕς ...ΤΟΥς Ε τι δίκιο δεν έχω.?

.png.png

χάρηκα πολύ που γνώρισα καινούργια άτομα και είδα και τις παλιες ίδιες "βαρετές" :lol::lol: φυσιογνωμίες, βλεπε zana και dora και αρτεμούλα!!!πλάκα κάνω βέβαια κορίτσια, όλα ήταν φανταστικά και ειλικρινά περάσαμε υπέροχα για αυτό να το ξανακάνουμε.

Από τώρα βάζω στο μυαλό μου τι να φτάξω την επόμενη φορά!! κατι σε πρόχειρο μουσακά ίσως?? :lol::lol:

Ευχαριστώ κορίτσια και αγόρια είδαμε και τον ΠΑΝΟΖ , ευχαριστώ ιδιαίτερα την βαρετή φίλη lenagr για τα πιο άθλια κεφτεδάκια που έχω φάει.\\

ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΡΗΓΟΡΑ!

Θα μπορούσαμε να περάσουμε καλύτερα αν δεν είχαμε την ΖΑΝΑ και τη ΝΤΟΡΑ να χορεύουν όλη την ώρα και να μας επιδεικνύουν τις ΚΟΡΜΑΡΕς ...ΤΟΥς Ε τι δίκιο δεν έχω.?

xaxaxa συνταγή από την πεθερά μου, τετοια μου έκανε και με έπεισε να πάρω τον γιο της!!! για να τον ξεφορτωθεί από τον δικό της καναπέ και να τον φορτωθώ εγώ στον δικό μου! :roll::roll:

στην στέλνω σε πμ "βαρετη" μου φιλενάς!!

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια αγάπη μου.

Κατά τ' άλλα μου θες συνταγές για κεφτεδάκια!!!!!!

Διαφημίσεις

Αγαπητή Λένα.. μπήκα μέσα στο μήνυμα και το μόνο που είδα ήταν

ΑΥΤΆ Καλημέρα.

Που είνια ΟΕΟ η συνταγή...... και μου πέφτουν τα σάλια... Μην περιμένεις βέβαια να αποκρυπτογραφήσω τη λέξη ΑΥΤΑ δεν βγαίνει με τίποτα η συνταγή :D:D:D .

Οσο για σένα Ζανούλα....... όλο φιγούρα είσαι...... Αχώνευτη.~ :twisted:

.png.png

Ποια κεφτεδακια και κουραφεξαλα...

Εγω θελω παλι εκεινο το γλυκακι που φαγαμε στο τελος και ακομα μου τρεχουν τα σαλια... Το υπολοιπο τι εγινε? Εγω δεν πηρα τιποτα για το σπιτι.. Ποια "χοντρη" το καβατζωσε? Να το επιστρεψει και γρηγορα μαλιστα.. :lol::lol:

Οντως η ιδεα με το μπουφε - ρεφενε ηταν απεχτη (μπραβο μου και παλι..) Ειδατε πως μαζευτηκαν? Εφτασε να φαει ολος ο παιδοτοπος.. Εγω παντως μπορει να παω και σημερα μπας και εχει μεινει γλυκακι απο τα χτες.. :lol::lol:

Επισης εφαγα και κατι τυροπιτακια πολυ ωραια..

Αν ηταν χειροποιητα θελουμε συνταγη.. Αν ηταν του φουρνου να μας πειτε που ειναι.. :lol:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Εγω θελω παλι εκεινο το γλυκακι που φαγαμε στο τελος και ακομα μου τρεχουν τα σαλια... Το υπολοιπο τι εγινε? Εγω δεν πηρα τιποτα για το σπιτι.. Ποια "χοντρη" το καβατζωσε? Να το επιστρεψει και γρηγορα μαλιστα.. :lol::lol:

αχαχα Δόρα για την μηλόπιτα λες; Η γυναίκα ξέρει περισσότερα να σας πει που την πήρε. Εγώ πάλι ρε γμτ δεν έφαγα, γιατί είμαι προκατειλημμένος αρνητικά για τις μηλόπιτες και δε μου αρέσουν, αλλά αυτή μου λέει καμία σχέση με τις συνηθισμένες μηλόπιτες είναι πολύ ωραία.

αχαχα Δόρα για την μηλόπιτα λες; Η γυναίκα ξέρει περισσότερα να σας πει που την πήρε. Εγώ πάλι ρε γμτ δεν έφαγα, γιατί είμαι προκατειλημμένος αρνητικά για τις μηλόπιτες και δε μου αρέσουν, αλλά αυτή μου λέει καμία σχέση με τις συνηθισμένες μηλόπιτες είναι πολύ ωραία.

όχι η dora είχε φτιάξει ένα γλυκό με μπισκότα και σαντυγί

....αλλά και η μηλόπιτα ήταν θεική, τρία κομμάτια έφαγα, ενώ από το γλυκό της doras μόνο ένα, δεν είχα χώρο να φάω άλλο έπρεπε να ζητήσω να πάρω σε ταπεράκι για το σπίτι.....

:wink:

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Καλε δεν το ειχα φτιαξει εδω εκεινο το γλυκακι... Αν το ειχα φτιαξει εγω σιγα μην εφτανε μεχρι τον παιδοτοπο... :lol::lol:

Η Lenagr1 το εφτιαξε... Αααα θα σας μαλωσω.. μπερδεψατε τα μπουτια σας.. Εγω τα πιροσκι απο το φουρνο της γειτονιας εφερα.. :oops::oops::oops:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!! μπράβο βρε παιδιά που περάσατε τόσο ωραία!!ο μπουφές έκανε θραύση βλέπω ε? :lol: ελπίζω στην επόμενη συνάντηση που θα κάνετε να είμαστε και εμείς μια χαρά και να καταφέρουμε να έρθουμε!!κοιτούσα την κυριακή το ρολόι και ήταν 10:30 και σκεφτόμουν "προλαβαίνω να παω!!!" , αλλά δεν έλεγε να αφήσω το παιδί στη μαμά έτσι που ήταν :? ελπίζουμε να τα καταφέρουμε στην επόμενη συνάντηση να σας γνωρίσουμε και από κοντά!φιλιά πολλάααα

Καλε δεν το ειχα φτιαξει εδω εκεινο το γλυκακι... Αν το ειχα φτιαξει εγω σιγα μην εφτανε μεχρι τον παιδοτοπο... :lol::lol:

Η Lenagr1 το εφτιαξε... Αααα θα σας μαλωσω.. μπερδεψατε τα μπουτια σας.. Εγω τα πιροσκι απο το φουρνο της γειτονιας εφερα.. :oops::oops::oops:

Καλημέρα,

ναι εγώ το έφτιαξα, αλλά μετά η Αρτεμούλα μου έδωσε πίσω ότι είχε περισσέψει. Αν και της είπα να το κρατήσει.

Που να το ήξερα αγαπητή dora ότι θα πήγαινες χθες το απογευμα.

Μην ανησυχείς την επόμενη φορά ειδική παραγγελία για σένα και τον Χαρούλη!! ένα ταψί για πάρτη σας

Φιλάκια

Ε μα τα καλύτερα έχασα δηλαδή; Τι σκατά έφαγα; Μόνο ένα μισό κεφτεδάκι (το άλλο μισό το έφαγε η κόρη) και μερικά τυροπιτοειδή;

Την επόμενη φορά σας υπόσχομαι να είμαι περισσότερο οργανωμένος :)

Πανο τα βγαζαμε στη ζουλα οπως καταλαβες για να μην μας τα φας... :lol::lol: Ας προσεχες.. αυτα παθαινει οποιος μπαστακωνεται στην καρεκλα του και δεν πηγαινοερχεται συχνα πυκνα να δει τι καινουργιο βγαζει ο μπαξες.. :lol: Εγω ειχα τον Χαρουλη που με πηγαινε βολτες περα δωθε και ολα τα επερνα ειδηση...

Δεν πηγα τελικα βρε κοριτσακι γιατι ο Χαρης ξεκινησε τις μυξες απο χτες..

Επρεπε να το καβατζωσω εκεινη την ωρα το ταψακι (ποιος θα το επερνε ειδηση.. την πατησα.. :cry: )

Οποτε την επομενη φορα φερε το ταψακι με το γλυκο παλι και επειδη ειμαι καλη θα σου φερω κι εγω ενα ταψακι... αδειο για να μην σου λειψει.. :lol::lol::lol:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Εμεις δυστυχως ειμαστε σε καραντινα γιατι οι μυξες μας αρχισαν να γινονται πολλες.. Αφου για να καταλαβαιτε ερχεται μονος του να του τις σκουπισω ο καημενος.. :cry: Και ολα αυτα γιατι σκεφτηκαμε μετα απο 1 μηνα να τον ξαναπαμε στο σχολειο.. που δηλαδη και να τον πηγαιναμε.. Η φιλη μου το πηγε σημερα το πρωι και το απογευμα εκανε πυρετο.. ελεος δηλαδη..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Πειραιώτισσες !!!! τι έγινε βρε κορίτσια??? Δεν θα κανονίσετε καμιά συνάντηση τώρα που είμαστε και εμείς καλά (φτου φτου μην μας ματιάσω!!) να σας γνωρίσουμε και από κοντά??? Dora, Ζana εσείς που είστε στο να τα συντονίζετε αυτά για αναλάβετε δράση!!! :)

zanoula δεν το κανονίζεις για αυριο? σήμερα πρέπει να πάμε την γιαγιά μας στο εξοχικό και δεν θα έχουμε προλάβει να επιστρέψουμε για να πιουμε καφεδάκι παρεούλα? Αύριο πολύ ευχαρίστως να βρεθούμε και να τα πούμε. Ειμασταν λίγο πιεσμένες αυτό το διάστημα και το έχουμε ανάγκη να πάμε για παιχνίδι.

Λενιώ μου έχουμε κανονίσει και με μια άλλη κοπέλα να βρεθούμε και το πάμε από μέρα σε μέρα, οπότε θα'ναι δύσκολο να το ακυρώσουμε πάλι.

Αν δεν τα καταφέρεις και θες να κατέβεις αύριο στείλε μου ένα μήνυμα μπας και ξανάρθω κι εγώ αύριο, αλλά δεν είναι σίγουρο.

zanoula μαλλον δεν θα προλάβουμε σήμερα, και κατά 90% εκτός απροόπτου να κατέβουμε αυριο.(θα στείλω μνμ) renik αν μπορέσεις ελα να σε γνωρίσουμε αυριο μαζί με τον Κυριάκο σου!! το πιο πιθανό είναι να περάσουμε.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...