Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συναντηση στον Πειραια

dora

Recommended Posts

Κορίτσια δυστηχώς και εγώ δεν κατεβαίνω Πειραιά(αν και το περίμενα πως και πως εδώ και 1 μήνα), γιατί οι ανιψιές μου έχουν ίωση αμυγδαλίτιδας και μπορεί να κολλήσει και η μικρή μου .

1.Dora + Χαρης (θα φερω πιροσκι με λουκανικανι )

2. lenagr1 + Εύα (κάτι light)

3.Νινεττα + Αλεξανδρος(ρολακια με φιλαδελφεια και ζαμπον)

4. Ελενα + Μάριος ( κάτι σφολιατοειδές αλλά δεν ξέρω ακριβώς ακόμα )

5.Vann+eva(μαλλον πιτσακια θα φερω)

6. zana (λεω να κάνω 2 μπόμπες διαφορετικών γεύσεων-ναπάλμ μη βγούνε μόνο).

7. renik και κυριάκος

8.Pam +τέκνα (κατι σε κρουασάν έτοιμα από φούρνο)

9.ΒΙΚΥ+Σύζυξ+τέκνα

10. Παιζει και εμεις με το Σσισινι αν και ειναι πολύ μικρό το τσαμενο για τετοιους χώρους αλλά θα το παλέψω...Αν ερθουμε να φερω κρέπες με ζαμπόν -τυρι και κρεμα γαλακτος η θα το παιξετε ολες διαιτουσες Laughing Exclamation

11.Nanou με το Θωμα (δεν ξερω ακομα τι θα φτιαξω μαλλον κατι σε μακαρονοσαλατα)

12. Ελισάβετ + Γιάννης (δεν ξέρω τι θα φτιάξω)

13. Πάνος και κόρη (καμία πάριζα θα την έφερνα )

Καλή διασκέδαση

4f1Up3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 242
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• balabol

balabol 51 δημοσιεύσεις

• dora

dora 39 δημοσιεύσεις

• lenagr1

lenagr1 24 δημοσιεύσεις

• Vann

Vann 14 δημοσιεύσεις

Σκεφτηκες οτι μπορει να ειχαν παρτυ?? Συνηθως στα παρτι υπαρχει ομαδικη αποχωρηση..

Anyway φερε τα Μαρτινι και θα συγχωρεθεις.. ολοι κανουμε λαθη αλλα πλεον οπως εχουμε γινει το θεμα δεν ειναι να μην λεμε βλακειες, αλλα τουλαχιστον αν λεμε βλακειες να ειμαστε πραγματικα προσωπα..

Και γω λεω βλακειες αλλα τουλαχιστον ολοι ξερουν οτι "υπαρχω" οτι ειμαι αυτη που δηλωνω πως ειμαι και πανω απο 200 μελη με εχουν συναντησει τουλαχιστον μια φορα στη ζωη τους.. (βασικο αυτο..)

Οποτε σε περιμενουμε στην συναντηση της Κυριακης.

ΥΓ. Εκτος απροοπτου θα ερθουν και καποιες φιλες μου.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

.....αλλα τουλαχιστον ολοι ξερουν οτι "υπαρχω" οτι ειμαι αυτη που δηλωνω πως ειμαι και πανω απο 200 μελη με εχουν συναντησει τουλαχιστον μια φορα στη ζωη τους.. (βασικο αυτο..)

Οποτε σε περιμενουμε στην συναντηση της Κυριακης.

μ'αρεσε πολυ dora :wink:

5Ikbp3.png

as1cCDx0g411210MTA5bGR8MjIzOTM5ZHxpIHN0YWxpdHNhIG1hcw.gif

Καλημέρα κορίτσια, δυστυχώς μάλλον ούτε εμείς θα μπορέσουμε να έρθουμε γιατί από χθες το βράδυ ο Κυριάκος μου έχει διαλυθεί στην διάρροια και στον εμετό και είναι κρίμα να κολλήσουμε και κανένα άλλο παιδάκι και να ταλαιπωρηθεί και εκείνο όπως εμείς. :cry: αν βέβαια δω ότι το Σαββάτο είμαστε μια χαρά θα αλλάξουν τα σχέδια και την κυριακή θα είμαστε μαζί σας(θα φέρω καλτσουνια).Πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά...

Διαφημίσεις

Εμεις σιγουρα δεν θα ερθουμε γιατι κ χθες ανεβασαμε 39πυρετο,ηρθε ο γιατρος κ μας ειπε οτι εχουμε ιωση,οποτε κ καλυτερα να ειναι, εαν ερθουμε σιγουρα θα σας κολλησουμε, :cry: καλα να περασετε

Εμείς τελικά (η μικρή δηλαδή) έχει μια "ωραιοτάτη " πυώδη αμυγδαλύτιδα, τρόμαξα που μου έδειξε ο γιατρός το απόστημα στις αμυγδαλές της :shock: . Οπότε ούτε που το διανοούμε να την φέρω σε επαφή με άλλη παιδάκια, έστω και αν παίρνει 3-4- μέρες αντιβίωση.

Στο μεταξύ με άκουσε ο άντρας μου που μίλαγα στο τηλ. με την μάνα μου για τις μπόμπες που έχω παραγγείλει στο φύρναρη να μου κάνει και ζήλεψε αισχρά.

Μου δήλωσε ότι θέλει να'ρθει κι αυτός στην συνάντηση (φυσικά όπου βλέπει φαγητό πέφτει "ελαφρώς" μετα μούτρα το παλληκάρι μου :lol: ), οπότε θα πρωτοτυπήσουμε............. θα έρθουμε εγώ με τον άντρα μου.... χωρίς τη μικρή όμως :D:D:D .

Λοιπόν δέχομαι προσφορές για baby-sitting.............. ελάτε κορίτσια σφαχτήτε στην ποδιά μου :lol::lol:

Εμείς τελικά (η μικρή δηλαδή) έχει μια "ωραιοτάτη " πυώδη αμυγδαλύτιδα, τρόμαξα που μου έδειξε ο γιατρός το απόστημα στις αμυγδαλές της :shock: . Οπότε ούτε που το διανοούμε να την φέρω σε επαφή με άλλη παιδάκια, έστω και αν παίρνει 3-4- μέρες αντιβίωση.

Στο μεταξύ με άκουσε ο άντρας μου που μίλαγα στο τηλ. με την μάνα μου για τις μπόμπες που έχω παραγγείλει στο φύρναρη να μου κάνει και ζήλεψε αισχρά.

Μου δήλωσε ότι θέλει να'ρθει κι αυτός στην συνάντηση (φυσικά όπου βλέπει φαγητό πέφτει "ελαφρώς" μετα μούτρα το παλληκάρι μου :lol: ), οπότε θα πρωτοτυπήσουμε............. θα έρθουμε εγώ με τον άντρα μου.... χωρίς τη μικρή όμως :D:D:D .

Λοιπόν δέχομαι προσφορές για baby-sitting.............. ελάτε κορίτσια σφαχτήτε στην ποδιά μου :lol::lol:

τι να πω βρε μαμαζανα!!! πρωτότυπο και αυτό άντί να πάτε κάπου σαν ζευγάρι κανονίζετε να έρθετε στον παιδότοπο!!!ε, ναι λοιπόν είστε φοβεροί!

Zanoula τον Γιάννη τον αγκαζάρω εγώ απο τώρα για τον Μάριο ! Ξέρεις πολύ καλά πόσο αδυναμία του έχει και ότι μόνον με αυτόν παίζει !

Οπότε ο Γιάννης έκλεισε !!!! :D:D

Διαφημίσεις

Zanoula τον Γιάννη τον αγκαζάρω εγώ απο τώρα για τον Μάριο ! Ξέρεις πολύ καλά πόσο αδυναμία του έχει και ότι μόνον με αυτόν παίζει !

Οπότε ο Γιάννης έκλεισε !!!! :D:D

Σου διαφεύγει βολικότατα το γεγονός ότι δεν έκανες προσφορά αγαπητή φιλενάδα :lol: , καλά κάνε κάτι σπέσιαλ του Γιάννη σε φαί και είσαι μέσα.

Αν και ο Γιάννη έχει κι αυτός αδυναμία στο Μάριο, οπότε σε βλέπω να την βγάζει τσάμπα τυχερούλα!!! :lol:

Λενάκι εμείς πρωτοτυπούμε πάντα σαν ζευγάρι!!!

Βρε παιδια τι γινεται με τις ιωσεις?

Η μανα μου εχει απο την Τεταρτη το βραδυ μια ιωση με πυρετο (ευτυχως ειχα κανονισει αδεια και δεν ηρθε το παιδι σε επαφη μαζι της) και μιλαγα με μια φιλη μου που δουλευει σε σταθμο και λεει εχουν αποδεκατιστει με μια ιωση με πυρετο και διαρροιες.. Το ιδιο μου ειπαν και απο το σταθμο του μικρου και γι αυτο δεν τον παω..

Εμενα αρχισε να τρεχει η μυτη μου ξαφνικα πριν 1 ωρα.. και ελπιζω να ειμαστε καλα μεχρι την Κυριακη.. Ο Θεος βοηθος.. (οχι τιποτα αλλο αλλα μετα θα πρεπει να φαω μονη μου και ολα τα πιροσκακια που παρηγγειλα να μου φτιαξει ο φουρνος (τι νομιζατε με τα χερακια μου? :lol: )

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

εμείς τελικά σίγουρα δεν θα έρθουμε, ανεβάσαμε και πυρετό σήμερα μαζί με τα άλλα και ο παιδίατρος είπε ότι είναι ίωση , κρίμα να κολλήσει και κανένα άλλο παιδάκι

Καλά να περάσετε και περιμένουμε να μας πείτε πως περάσατε!!!

Λυπαμαι μα πρεπει να ακυρωσω και εγω :(

ελπιζω να τα καταφερουμε την επομενη φορα.Θελω πολυ να παω τον Αλεξανδρο στον παιδοτοπο της Αρτεμουλας.Απο το σαιτ και απο οσα εχω ακουσει απο τα κοριτσια εδω,πρεπει να ειναι παρα πολυ καλος παιδοτοπος!

Καλη διασκεδαση σε οσους πανε τελικα,και περαστικα στα αρρωστα παιδακια!

Καλά μιλάμε ότι γίνεται χαμός με τις ιώσεις. Έλεγα να φέρω την βαφτιστήρα μου αλλά κι αυτή βήχει. Ευτυχώς η δικιά μου με την αντιβίωση πάει κάπως καλύτερα οπότε θα την αφήσω στη μαμά μου το πρωί και θα'ρθω.

Έχω πάρει και τα υλικά για τις μπόμπες.............. ελπίζω να μην τις φάω μόνη μου :D:D

Μπαίνω από δανεικό η/υ.

Περάσαμε καταπληκτικά, ιδίως τα καλύτερα για την nanou, εύχομαι περαστικά στα πιτσιρίκια που αναγκάστηκαν οι μανούλες να ακυρώσουν, λόγω ασθενίας :)

ευχαριστούμε το μαγαζί για την περιποίηση :wink:

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

χάρηκα πολύ που γνώρισα καινούργια άτομα και είδα και τις παλιες ίδιες "βαρετές" :lol::lol: φυσιογνωμίες, βλεπε zana και dora και αρτεμούλα!!!πλάκα κάνω βέβαια κορίτσια, όλα ήταν φανταστικά και ειλικρινά περάσαμε υπέροχα για αυτό να το ξανακάνουμε.

Από τώρα βάζω στο μυαλό μου τι να φτάξω την επόμενη φορά!! κατι σε πρόχειρο μουσακά ίσως?? :lol::lol:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...