Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συναντηση στον Πειραια

dora

Recommended Posts

Εεεεεεε ΠΡΟΣΚΗΝΩ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΒΙΚΥ...ΑΠΑΛΛΟΥ ΕΙΣΑΙ...

ΣΠΙΤΣΛΕΣ (Κολησαν οι αγγλικοι χαρακτηρες και κοιτα πως τογραψα :lol::lol::lol::lol: )

ΥΓ...δεν εχω και απο αυτά τα καραγκιοζάκια που ανεβοκατεβάζουν τα χερια...πανω κάτω...πανω κάτω να το βαλω...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 242
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• balabol

balabol 51 δημοσιεύσεις

• dora

dora 39 δημοσιεύσεις

• lenagr1

lenagr1 24 δημοσιεύσεις

• Vann

Vann 14 δημοσιεύσεις

Εμείς είμαστε με πυρετό από χτες :mad::mad::mad:

Αν μέχρι την Πέμπτη το βράδυ δεν πέσει, δεν θα την φέρω μη κολλήσει κανένα παιδάκι κάτι.

Μπορεί να την αφήσω στο μπαμπά της την Κυριακή το πρωί και να φέρω τις μπόμπες που έταξα :D

Ζανα :lol::lol:

Με βαζεις σε πειρασμο... μηπως να ανεβασω και γω ενα πυρετο στον μικρο να τον αφησω στη γιαγια για να φερω τα πιροσκακια??? :lol:

Κατάλαβα ............after θα το κάνουμε πρωϊνιάτικα πάλι.

Μου'ρθε κι άλλη ιδέα :idea:

Λέω να κατεβάσω την πεθερά μου την Κυριακή το πρωί που έχει να δει καιρό το παιδί και να την αφήσω παρέα με τον γιόκα της και την εγγονή της.

Μήπως είμαι άστοργη μάνα............ λέω μήπως?

Πλάκα πλάκα, επειδή μέχρι σήμερα το πρωί είχε 39.5, αν δεν έχει πυρετό την Κυριακή το πρωί, λέω να την εφαρμόσω την ιδέα μου.

Διαφημίσεις

1.Dora + Χαρης (θα φερω πιροσκι με λουκανικανι )

2. lenagr1 + Εύα (κάτι light)

3.Νινεττα + Αλεξανδρος(ρολακια με φιλαδελφεια και ζαμπον)

4. Ελενα + Μάριος ( κάτι σφολιατοειδές αλλά δεν ξέρω ακριβώς ακόμα )

5.Vann+eva(μαλλον πιτσακια θα φερω)

6. zana (λεω να κάνω 2 μπόμπες διαφορετικών γεύσεων-ναπάλμ μη βγούνε μόνο).

7. renik και κυριάκος

8.Pam +τέκνα (κατι σε κρουασάν έτοιμα από φούρνο)

9.gakos+Ιωάννα

10.ΒΙΚΥ+Σύζυξ+τέκνα

11. Παιζει και εμεις με το Σσισινι αν και ειναι πολύ μικρό το τσαμενο για τετοιους χώρους αλλά θα το παλέψω...Αν ερθουμε να φερω κρέπες με ζαμπόν -τυρι και κρεμα γαλακτος η θα το παιξετε ολες διαιτουσες Laughing Exclamation

12.Nanou με το Θωμα (δεν ξερω ακομα τι θα φτιαξω μαλλον κατι σε μακαρονοσαλατα)

13. Ελισάβετ + Γιάννης (δεν ξέρω τι θα φτιάξω)

14. Πάνος και κόρη (καμία πάριζα θα την έφερνα )

τελικά μόνο light που δεν θα φτιάξω!! βρήκα μια απιθανη τουρτίτσα για τα πιτσιρίκια καθώς και θα φτιάξω κεφτεδάκια, τι σοϊ χασάπης είναι ο μπαμπάς μας, αφού όλοι θα κάνετε σφολιατοειδή και ψωμοειδή, είπα να πρωτοτυπήσω.

1.Dora + Χαρης (θα φερω πιροσκι με λουκανικανι )

2. lenagr1 + Εύα (κάτι light)

3.Νινεττα + Αλεξανδρος(ρολακια με φιλαδελφεια και ζαμπον)

4. Ελενα + Μάριος ( κάτι σφολιατοειδές αλλά δεν ξέρω ακριβώς ακόμα )

5.Vann+eva(μαλλον πιτσακια θα φερω)

6. zana (λεω να κάνω 2 μπόμπες διαφορετικών γεύσεων-ναπάλμ μη βγούνε μόνο).

7. renik και κυριάκος

8.Pam +τέκνα (κατι σε κρουασάν έτοιμα από φούρνο)

9.gakos+Ιωάννα

10.ΒΙΚΥ+Σύζυξ+τέκνα

11. Nanou με το Θωμα (δεν ξερω ακομα τι θα φτιαξω μαλλον κατι σε μακαρονοσαλατα)

12. Ελισάβετ + Γιάννης (δεν ξέρω τι θα φτιάξω)

13. Πάνος και κόρη (καμία πάριζα θα την έφερνα )

τελικά μόνο light που δεν θα φτιάξω!! βρήκα μια απιθανη τουρτίτσα για τα πιτσιρίκια καθώς και θα φτιάξω κεφτεδάκια, τι σοϊ χασάπης είναι ο μπαμπάς μας, αφού όλοι θα κάνετε σφολιατοειδή και ψωμοειδή, είπα να πρωτοτυπήσω.

ξέχασα να βγάλω το σισίνι -θα λείπει λόγω κουμπάρας-!! :lol::lol:

Εμείς είμαστε με πυρετό από χτες :mad::mad::mad:

Αν μέχρι την Πέμπτη το βράδυ δεν πέσει, δεν θα την φέρω μη κολλήσει κανένα παιδάκι κάτι.

Μπορεί να την αφήσω στο μπαμπά της την Κυριακή το πρωί και να φέρω τις μπόμπες που έταξα :D

Πάλι βρε φιλενάδα?????? Θα σε πάρω τηλ. το βράδυ?

Σ/Κ μάλλον θα είμαστε Καμίνια, οπότε παίζει πιθανότητα να έρθουμε κι εμείς.

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Για να πω την μαυρη μου αληθεια...περασα ενα απογευμα απο κατω...για να κοψω κατασταση.

Τρομαξα !

Τιγκα στο πιτσιρικι....εξαερισμος 0...και τα τζαμια-ζελατινες απο τα χνωτα να εχουν γινει φιμε.

Ηταν σα να αναβε λεζαντα απ'εξω : "Εδω η καλη Ιωση"

:roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

Από που πέρασες? από το children's playland?

Γιατί αν πέρασες από κάτω είναι αδύνατο να είδες αυτά που λες

Απο κατω...και ανεβηκα και πανω.

Πανω στην στροφη δεν ειναι ? πριν το Σταυρο ?

Που απο την πλευρα της Θαλλασας αντι για τζαμαρια...εχει κατι ζελατινες ?

Για ριξτε μια υπενθυμηση ποτε , που, ωρα;;;

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, γύρω στις 11 το πρωί

CHLDRENS PLAYLAND

Ακτή Θεμιστοκλέους 278

πειραική

τηλ: 2104186732

Δεχόμαστε με ή χωρίς φαγητά :lol::lol: (εσύ όμως φέρε τις κρέπες και θα σου προσέχω εγώ το σισινι)

Αν έρθουμε, θα φέρω πατατοσαλάτα τι λέτε και για μακαρόνια φούρνου?

Εάν ανέβηκες επάνω και μπήκες μέσα θα έβλεπες ότι οι ζελατίνες που λες είναι για να κατεβαίνουν το χειμώνα να προστατεύουν το μπαλκόνι που έχει το μαγαζί. Αυτές οι ζελατίνες ανεβαίνουν την άνοιξη αφού αυτό είναι μπαλκόνι. Και είναι χωριστός τελείως χώρος που είναι για καπνίζοντες ο οποίος χωρίζεται με τζαμαρίες.

Ανέβηκες μέχρι επάνω και μπήκες μέσα?

Γιατί πρέπει να μπεις τελείως μέσα για να δεις πόσα πιτσιρίκια έχει, από την σκάλα δεν φαίνεται ούτε ο εξαερισμός ούτε πόσοι άνθρωποι είναι μέσα.\

Μιλάμε για στο συγκεκριμένο μαγαζί που είναι στο νο 278 και πάνω από ταβέρνες.

Τιγκα στο πιτσιρικι....εξαερισμος 0...και τα τζαμια-ζελατινες απο τα χνωτα να εχουν γινει φιμε.

Τα παιδιά δεν φαίνονται με τίποτα, είναι μέσα.

Αυτό που περιγράφεις (πολύ σωστά) είναι το μπαλκόνι, το οποίο απομονώνεται από τον υπόλοιπο παιδότοπο με συρόμενες τζαμαρίες, όπως έχουμε στα σπίτια μας.

Εκεί έξω λοιπόν έχει σκαμπό και κανα δυο τραπεζάκια και βγαίνουν οι γονείς με τον καφέ τους και ξεχαρμανιάζουν...

Δεν βρέχονται αλλά κρυώνουν αμά δεν φορέσουν μπουφάν

Τώρα το φιμέ, ζελατίνες είναι σε έναν πολυσύχναστο δρόμο, μπροστά στη θάλασσα, με τον ήλιο όλη την ημέρα να το βαράει, όπως και να το κάνεις τη θολούρα τους θα την έχουν.

Αφού είναι ο δρόμος σου πέρνα κάποια στιγμή να ανέβεις να δεις το χώρο η ίδια, γιατί λογικό είναι να θέλουμε το καλύτερο για το παιδί μας.

Εγώ έχω πάει εκεί τον μπέμπη που δεν ήταν ακόμα τριών μηνών και τον θήλασα κι όλας, μέχρι πάνες και μωρομάντηλα για τους "ξεχασιάρηδες" διαθέτει το κατάστημα

Προς θεου....δεν κατηγορησα το μαγαζι.

Απλα ετσι οπως το ειδα (μεσα δεν μπηκα...που να παρκαρω να μπω ? :lol: με αλαρμ....μεχρι μπροστα στην εισοδο εφτασα και ειδα μιλουνια πιτσιρικια).

Αυτο που λετε για την τζαμαρια....ΟΚ δεν το ξερα.

Απλα ειμαι λιγο αρνητικα προκατειλημενος με τους παιδοτοπους :(

Εξαερισμο εχει ?

Διαφημίσεις

Ναι Πανο, εχουν δικιο τα κοριτσια, μια φορα εχω παει και δεν ηταν ετσι οπως περιγραφεις...

Εγω παιδια δε λουφαρω, ακομα δεν ξερω αν θα τα καταφερω... τελευταια στιγμη θα ξερω. Αν ερθω θα φερω κατι ετοιμο κατι απο φουρνο.

Απλα ετσι οπως το ειδα (μεσα δεν μπηκα...που να παρκαρω να μπω ? :lol: με αλαρμ....μεχρι μπροστα στην εισοδο εφτασα και ειδα μιλουνια πιτσιρικια).

Απλα ειμαι λιγο αρνητικα προκατειλημενος με τους παιδοτοπους :(

Εξαερισμο εχει ?

Sorry για το "η ίδια" :roll:

Δεν είπαμε ότι κατηγόρησες το μαγαζί, απλώς σου εξηγήσαμε την δομή του.

Κι εγώ ήμουν αρνητική για τους παιδότοπους μέχρι που άκουσα την παιδίατρο "Πόπη Βλάχου" μια μεγάλη σε ηλικία καθηγήτρια πανεπιστημίου η οποία έλεγε όχι στο δρόμο ναι στον παιδότοπο!!! Περισσότερο κινδυνεύει το παιδί από τα μικρόβια που έχει μια υπαίθρια παιδική χαρά παρά ένας παιδότοπος.

Για τον εξαερισμό να σου πω την μαύρη αλήθεια δεν παρατήρησα, ας απαντήσει η Ζανα που έχει πάει περισσότερες φορές

Eμένα μου φάνηκε λίγο περίεργο το να πάρκαρες με alarm και να είδες πιτσιρίκια ! Δεν φαίνονται με τίποτα απο κάτω !

Ο εξαερισμός είναι πολύ καλός στο χώρο που είναι τα παιδιά και στο χώρο που καπνίζουν οι μεγάλοι απλά δεν χρειάζεται για τον λόγο που είπαν και τα κορίτσια πιο πάνω ! Οτι είναι στην ουσία έξω απο τον χώρο του παιδότοπου ! Οπως και να χει καλύτερα να πας ο ίδιος για να καταλάβεις ! :)

Χωρις να θελω να γινω κυνικη και κακια φιλε μου μαλλον μας δουλυεις..

Εδω λες οτι ολη αυτη την φρικτη κατασταση την ειδες με τα ματια σου.. εφοσον ανεβηκες πανω..

Και αμεσως μετα λες οτι δεν ανεβηκες γιατι δεν βρηκες να παρκαρεις..

Απλα ετσι οπως το ειδα (μεσα δεν μπηκα...που να παρκαρω να μπω ? με αλαρμ....μεχρι μπροστα στην εισοδο εφτασα και ειδα μιλουνια πιτσιρικια).

Απλα ειμαι λιγο αρνητικα προκατειλημενος με τους παιδοτοπους

Εξαερισμο εχει ?

Ακομα κι αν εφτανες μεχρι την εισοδο του συγκεκριμενου παιδοτοπου.. (η ταμπελα του οποιου φαινεται πολυ καλα ωστε να κανεις λαθος και οντως εκει δεν υπαρχει αλλος παιδοτοπος..) δεν υπηρχε περιπτωση να δεις οχι πιτσιρικια αλλα μετα βιας θα διεκρινες μια σκαλα, .. Ομως δυστυχως με τα αλαμρ ουτε την εισοδο του παιδοτοπου δεν εισαι σε θεση να δεις .. γιατι εγω οταν πηγα πρωτη φορα εκανα γυρω γυρω το τετραγωνο για να δω που ειναι η εισοδος (με τα ποδια οχι με το αυτοκινητο) γιατι πολυ απλα η εισοδος εκει που ειναι δεν φαινεται.. :lol:

Οποτε προτου προσπαθησεις να κανεις δυσφημιση σε οποιοδηποτε μαγαζι καλο θα ειναι να πας πρωτα ουτως ωστε τουλαχιστον να γινεις πιστευτος εστω απο αυτους που δεν εχουν παει ποτε και που δεν ξερουν τον χωρο.. :lol::lol:

καλη συνεχεια

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Χωρις να θελω να γινω κυνικη και κακια φιλε μου μαλλον μας δουλυεις..

Εδω λες οτι ολη αυτη την φρικτη κατασταση την ειδες με τα ματια σου.. εφοσον ανεβηκες πανω..

Και αμεσως μετα λες οτι δεν ανεβηκες γιατι δεν βρηκες να παρκαρεις..

Απλα ετσι οπως το ειδα (μεσα δεν μπηκα...που να παρκαρω να μπω ? με αλαρμ....μεχρι μπροστα στην εισοδο εφτασα και ειδα μιλουνια πιτσιρικια).

Απλα ειμαι λιγο αρνητικα προκατειλημενος με τους παιδοτοπους

Εξαερισμο εχει ?

Ακομα κι αν εφτανες μεχρι την εισοδο του συγκεκριμενου παιδοτοπου.. (η ταμπελα του οποιου φαινεται πολυ καλα ωστε να κανεις λαθος και οντως εκει δεν υπαρχει αλλος παιδοτοπος..) δεν υπηρχε περιπτωση να δεις οχι πιτσιρικια αλλα μετα βιας θα διεκρινες μια σκαλα, .. Ομως δυστυχως με τα αλαμρ ουτε την εισοδο του παιδοτοπου δεν εισαι σε θεση να δεις .. γιατι εγω οταν πηγα πρωτη φορα εκανα γυρω γυρω το τετραγωνο για να δω που ειναι η εισοδος (με τα ποδια οχι με το αυτοκινητο) γιατι πολυ απλα η εισοδος εκει που ειναι δεν φαινεται.. :lol:

Οποτε προτου προσπαθησεις να κανεις δυσφημιση σε οποιοδηποτε μαγαζι καλο θα ειναι να πας πρωτα ουτως ωστε τουλαχιστον να γινεις πιστευτος εστω απο αυτους που δεν εχουν παει ποτε και που δεν ξερουν τον χωρο.. :lol::lol:

καλη συνεχεια

Με επιασες !

Ειπα ψεμματα.

:oops:

Τα πιτσιρικια τα ειδα μπροστα απο την ταβερνα με τους γονεις τους οποτε υπεθεσα οτι απο εκει ερχοντουσαν...οσο για την σταθμευση..σταματησα πανω στην Ακτη Θεμιστοκλεους ακριβως απεναντι απο την πολυκατοικια.

Ζητω συγνωμη για την συγχηση και την δυσφημηση που προκαλεσα.

Και μετα απο αυτη την "ηληθια" ενεργεια μου ζητω ξανα συγνώμη και αποχωρώ.

Ειμαι αδικαιολογητος.

:roll:

Με επιασες !Ειπα ψεμματα.:oops:

Ζητω συγνωμη για την συγχηση και την δυσφημηση που προκαλεσα.

Και μετα απο αυτη την "ηληθια" ενεργεια μου ζητω ξανα συγνώμη και αποχωρώ.

Ειμαι αδικαιολογητος.

:roll:

Μωρέ από την αρχή σε καταλάβαμε ότι έλεγες ψέματα :lol: αλλά θέλαμε να σε κάνουμε να το παραδεχτείς :lol: ....

Παραδέξου το δεν είσαι γεννημένος ψεύτης, αν ήσουν δεν θα μπορούσαμε να σε πιάσουμε :lol:

Νομίζω ότι η συγνώμη σου θα γίνει δεκτή από τους υπεύθυνους του καταστήματος...

.......Δεν δέχομαι την λέξη "αποχωρώ", μετά από τη συγνώμη και αφού σου εξηγήσαμε την δομή του καταστήματος,είσαι εύπροσδεκτος την Κυριακή να συμμετάσχεις στο πάρτυ.

Θα φέρεις όμως μια κούτα MARTINI (αλά Κλουνεϊ :lol: )

Τώρα για το "αδικαιολόγητος" δεν το σχολιάζω!

Κάτι άλλο στην στροφή πως πάρκαρες? πλάκα κάνω δεν θέλω απάντηση!!!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...