Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συναντηση στον Πειραια

dora

Recommended Posts

Είμαι άχρηστη στο να δίνω οδηγίες αλλά μπορώ να σου πω ότι είναι πολύ κοντά στο Σταυρό (ένα τεράστιο τσιμεντένιο μνημείο) στην Πειραϊκή.

Α! επίσης δεν είναι ισόγειο, είναι πάνω από τις ταβέρνες οπότε να κοιτάς ψηλά :D για να δεις τις ταμπέλες του.

Αν το βάλεις στον χάρτη του In.gr σε εξυπηρετεί να βρεις την τοποθεσία?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 242
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• balabol

balabol 51 δημοσιεύσεις

• dora

dora 39 δημοσιεύσεις

• lenagr1

lenagr1 24 δημοσιεύσεις

• Vann

Vann 14 δημοσιεύσεις

Ειναι αρκετα μεσα προς πειραικη σχεδον φτανεις στο τελος, λιγο πριν τον τον "Διασημο" (την ψαροταβερνα..) Πανω σε μια μεγαλη στροφη.. Την ταβερνα που εχει απο κατω δεν θυμαμαι πως την λενε.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Κοριτσάρες...θαρθω και εγω...

Θα πάρω το Σισινι μου και θαρθω...

Επειδη δεν προλαβαινω να το διαβάσω οοοολο απο την αρχή...σας παρακαλώ ας μου απαντησει κάποιος στα σημεια...

1. καπνίζου...;

2. που ειναι;

3. Πως το λένε...;

4. Εχει εισοδο...(ή οτι καταναλώσουμε...ετσι πληροφοριακά...δεν θα κανει την διαφορά αυτό...!)

5. ...Αυτά...αααα και τι ώρα και μερα...

Ευχαριστώ ...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Aggeloudia:

CHILDREN'S PLAYLAND

Ακτή Θεμιστοκλέους 278

Πειραική

Οι οδηγίες της doras: Ειναι αρκετα μεσα προς πειραικη σχεδον φτανεις στο τελος, λιγο πριν τον τον "Διασημο" (την ψαροταβερνα..) Πανω σε μια μεγαλη στροφη.. Την ταβερνα που εχει απο κατω δεν θυμαμαι πως την λενε.

ΣΗΜΕΡΑ 19:00

Διαφημίσεις

Aggeloudia:

CHILDREN'S PLAYLAND

Ακτή Θεμιστοκλέους 278

Πειραική

Οι οδηγίες της doras: Ειναι αρκετα μεσα προς πειραικη σχεδον φτανεις στο τελος, λιγο πριν τον τον "Διασημο" (την ψαροταβερνα..) Πανω σε μια μεγαλη στροφη.. Την ταβερνα που εχει απο κατω δεν θυμαμαι πως την λενε.

ΣΗΜΕΡΑ 19:00

Καλά ΔΕΝ παιζεσαι...

I'll be there!!!!!!!

Κοριτσάρες...θαρθω και εγω...

Θα πάρω το Σισινι μου και θαρθω...

Επειδη δεν προλαβαινω να το διαβάσω οοοολο απο την αρχή...σας παρακαλώ ας μου απαντησει κάποιος στα σημεια...

1. καπνίζου...;

2. που ειναι;

3. Πως το λένε...;

4. Εχει εισοδο...(ή οτι καταναλώσουμε...ετσι πληροφοριακά...δεν θα κανει την διαφορά αυτό...!)

5. ...Αυτά...αααα και τι ώρα και μερα...

Ευχαριστώ ...

1. Καπνίζουμε σε εξωτερικό χώρο (προστατευμένο από κρύο εννοείται).

2.3. ακολουθήστε την ντόρα :lol:

4. είσοδος, ότι χρεώουν οι παιδότοποι για την είσοδο του παιδιού και από κει και πέρα ότι καφέ πιεις κλπ, πληρώνεις.

5. σήμερα λέμε :lol:

PS: Οι πίτσες έμαθα ότι θα κεραστούν πάλι :lol::lol::lol:

Ευτυχως που ο γιος μου εχει συνηθισει με την ξινη μανα και συμπαθησε δεοντος την ξινη Ζανα και ετσι ειπαμε και καμια κουβεντα... Thanks για το μπειμπισιτινγκ ξινη :lol:

Κοριτσια πολυ χαρηκα που σας γνωρισα.. (οσες δεν ηξερα)

Jena που θα παει θα θυμηθω.. :lol:

Παντως καθε φορα και καλυτερα... σημερα ηταν πολυ λαος..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Ηταν πολύ ωραία. Ο Φιλιππος πολύ χαρούμενος. Ηθελε να σταματησουμε στον Πειραιά να δούμε τις βάρκες. :lol:

Σας ευχαριστώ όμορφες και εσενα Αρτεμις για τη φιλοξενία

Διαφημίσεις

Ντόρα , ξινή ξινή η φίλη μας..... αλλα βράχος.... ( πουντηνα τώρα να απαντήσει. )

H ξινή και η μικρή περάσανε υπέροχα αλλά τους βγήκε ξυνό γιατί την βγάλανε στο Κρατικό Νικαίας από τις 3 έως τις 5.30 τα ξημερώματα για να σιγουρευτούμε ότι οι πόνοι που είχε στην κοιλιά η μικρή ήταν από την δισκοιλιότητα και όχι τίποτε σκωληκοειδήτηδες κλπ.

Τέλος καλό όλα καλά, αλλά κάτι πρέπει να την κάνω με την δισκοιλιότητα γιατί χτες βράδυ έσκουζε σαν να την σφάζουνε.

Και μόλις φτάσαμε στο νοσοκομείο την ρωτάγανε οι γιατροί "πονάς"...... τίποτε αυτή, η Σφήκα της Αιγύπτου το έπαιζε, άσε που κάποια στιγμή που εγώ έτρεχα να βρω τι εξετάσεις της αυτή έπαιζε με τον πατέρας της σαν να μην συνέβει τίποτε.

Κοριτσάρες χάρηκα που σας γνώρισα όλες, είσασταν ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ γλυκές και συμπαθέστατες και πιο πολύ η μαμά την Vann.

κοριτσια καλημερααααααααααααααααααα

χθες περασαμε πολυ ωραια,λεω στην κορη μου σημερα το πρωι,σ αρεσε χθες στον παιδοτοπο,περασες καλα?κ μου απανταει μαμα να ξανα παμε 100φορες,κ της λεω ενταξει αγαπη μου με επεισες.

Ζανα μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια,για την μανουλα μου,αλλα τα λες αυτα επειδη δεν ειναι δικη σου μανα :lol:

ας την ειχες κι ας μου ελεγες :lol:

κοριτσια χαρηκα που ηρθα χθες,κ γνωρισα κι αλλες κοπελες,ελπιζω να το ξανα επαναλαβουμε :lol:

καλημέρα συμφορουμίτισσες, όπως έλεγε και η zana χθες! Περιττο, αλλά και εμείς περάσαμε φανταστικά. Τελικά όπως σου είπα Αρτεμούλα μια δεύτερη φορά θα μας έπειθε, πιο πολύ για να εξοικιωθούμε με τον κόσμο και με τα παιχνίδια!! Σε ευχαριστούμε για την φιλοξενία και τις πιτσες, οι οποίες μετά, χαρτί και καλαμάρι στον μπαμπά. Με το που μπηκαμε στο σπίτι τα είπε όλα "-Έφαγα και πιτσα μπαμπα" "Ναι?" της λέει εκείνος "-ελπίζω όχι πολύ!!" και με κοιταγε ο μπαμπας με μισο μάτι, για να δείτε τι τραβάω η δυσμοιρη!! :lol::lol:

Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και που ξαναείδα μερικές, και να το επαναλαμβάνουμε που και που! Εμείς πάντως δηλωνουμε θαμώνες, όποτε έχουμε χρόνο θα την κάνουμε για ένα καφεδάκι πιο συχνά.

Επίσης! καημένη zanaμικρή τι έπαθες?? περαστικά σας- δεν της δίνεις κανένα δαμάσκηνο, λιώσε της το με λίγη μπανάνα σαν πουρε ή φτιάξε της φρουτόκρεμα με αυτά. Ίσως την βοηθήσει!

Διαφημίσεις

Ευτυχως που ο γιος μου εχει συνηθισει με την ξινη μανα και συμπαθησε δεοντος την ξινη Ζανα και ετσι ειπαμε και καμια κουβεντα... Thanks για το μπειμπισιτινγκ ξινη :lol:

Κοριτσια πολυ χαρηκα που σας γνωρισα.. (οσες δεν ηξερα)

Jena που θα παει θα θυμηθω.. :lol:

Παντως καθε φορα και καλυτερα... σημερα ηταν πολυ λαος..

Ντόρα,,τρέχα γιαυτό που σού είπα ρώτησα τον άντρα μου και του φαίνεται ότι αν δεν έχεις πάει μέσα στα τρία χρόνια δεν έχεις δικαίωμα να το πάρεις.

Τα χαρτιά που θέλεις είναι . Φυλλάδιο, Πιστοποιητικό οικ. κατάστασης, και απο τα Μητρώα ( Δευτέρας Μεραρχίας 18) Μηχανογραφικό με την υπηρεσία. β' Μεραρχίας 18

.png.png

Επίσης! καημένη zanaμικρή τι έπαθες?? περαστικά σας- δεν της δίνεις κανένα δαμάσκηνο, λιώσε της το με λίγη μπανάνα σαν πουρε ή φτιάξε της φρουτόκρεμα με αυτά. Ίσως την βοηθήσει!

Καλό αυτό μου άρεσε :lol:

Δεν τα τρώει αυτά, εδώ κοιτάει με το μάτι να δει αν της αρέσει αυτό που βλέπει και ξινίζει τη μούρη της (ίδια εγώ αυτό το παιδί), γι'αυτό καταλήξαμε στο νοσοκομείο.

Ευχαριστώ για τα περαστικά κορίτσια.

PS: Η μπανάνα είναι για την διάροια, ότι χειρότερο για την δισκοιλιότητα

Ζανα πολλα περαστικα σας,το χαμομηλι ειναι πολυ καλο,η πρασοσουπα,κ το αχλαδι ισως ενα απο αυτα να της αρεσει λιγο κ να την βοηθησουν,το καταλαβαινω απολυτα το μικρο γιατι ειμαι κ εγω ομοιοπαθης

α κ αν μπορεις βαζε ωμο το λαδι πανω απο το φαγητο της,η μαγειρεψετ ο για 5λεπτα να ειναι σχεδον ωμο.

Να ναι κι σημερα... τελικα δεν πηγα για δουλεια :lol: Τωρα ξυπνησα :lol:

Αρτεμουλα θα ρωτησω πρωτα τον αντρα μου αν το παιρνουμε μην παω τσαμπα.. Θυμαμαι οτι μια φορα πηραμε ενα επιδομα για το παιδι αλλα δεν ξερω αν ηταν αυτο...

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Ευχαριστούμε πολύ πολύ για ολα εχθες...

Αρτεμούλα για την ...πίτσα και τον ομορφο χωρο...

και το Σνι μου ζητησε να μεταφέρω στους νεους του φίλους την αγάπητου και την ικανοποιηση του για το παιχνίδι...

Επειδή ου γαρ ερχεται μόνο του...Αλτσάιμερ λέγεται κι αλλιώς...δεν θελω να αδικίσω καμια με το να ξεχάσω το ονομά της αλλά ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ χωρις ΟΥΤΕ μια δόση υπερβολής στα λεγόμενά μου...Με βοηθήσατε να φυγει η μαυρίλα απο τον θειο μου :(:cry:

Θα τα ξαναπούμε συντομα :!::!::!::!::!::D:D

Σκεφτηκα επειδη αρχισαμε να μαζευομαστε οι Πειραιωτισσες ... αλλα επειδη τις κανονιζουμε στο τσακ μπαμ και πολλοι δεν προλαβαινουν να προγραμματισουν η να το δουν και περα απο τις συναντησεις που θα γινουν στο ενδιαμεσο μεχρι να γινει αυτη να κανουμε μια συναντηση την οποια θα την προγραμματισουμε λιγο καιρο νωριτερα..

Τι λετε για Κυριακη 15 Φλεβαρη? Πρωι???

Βολευει? νομιζω 3 βδομαδες ειναι αρκετες να το δουν ολοι..

Μπορουμε επισης να μαγειρεψουμε και να κανουμε εναν μπουφε μονες μας, ετσι να ωστε να μην εχουμε το αγχος του μεσημεριανου φαγητου... Τι λετε?

Περιμενω..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

τωρα για να πω την αληθεια μην περιμενετε κ απο μενα να μαγειρεψω,δεν ειναι κ το καλυτερο μου :cry: ντρεπομαι που το λεω,αλλα ψεμματα να πω?

αχ κοριτσια μην το κανονισουμε για πρωι,εμεις τα σ/κ εχουμε κολυμβητηριο

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...