Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΤΑΝ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ...ΣΟΥ "ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ"

Recommended Posts

Και επανέρχομαι για ΤΡΙΤΗ φορά!!! :-)

Χθές επισκεφθήκαμε και 3ο γιατρό (Πιστοφίδης), ο οποίος είναι καταπληκτικός στην προσέγγισή του, ανθρώπινος, ήρεμος και είχαμε και καλές συστάσεις.

Η γνώμη του είναι πως ΠΡΕΠΕΙ να κάνω τη λαπαροσκόπηση για να γίνει λύση των συμφύσεων αλλα και για να ελεγχθούν κι άλλα πιθανά προβλήματα και να λυθούν εκείνη τη στιγμή.

Μου είπε επίσης, πως ακόμα και στην περίπτωση της ενδομητρίωσης θα αφαιρεθούν οι εστίες αλλα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ για 4-8 μήνες μετά (εξηγώντας μου πως η άποψη αυτη είναι old fashion και την ακολουθούν συγκεκριμένοι γυναικολόγοι). Για την ακρίβεια μου είπε πως είναι λάθος το οτι καυτηριάζουν τις εστίες ενδομητρίωσης (ενώ θα έπρεπε να τις αφαιρούν για να μην υποτροπιάσουν) και γι' αυτό και επανεμφανίζεται ενδομητρίωση μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα.

Για το σπέρμα του αντρούλη μου είπε πως είναι μια χαρα (παρά την σχετικά μειωμένη κινητικότητα) και πως καλό θα ήταν να κάνω τη λαπαροσκόπηση σύντομα μιας και δεν έχω συλλάβει ακόμα (9 μήνες) για να λύσω το οποιοδήποτε πρόβλημα!

Τι λέτε;;; Εγώ σαν γιατρό...τον "λάτρεψα"! Αλλά φοβάμαι να κάνω λαπαροσκόπηση...Βέβαια ξέρω πως μάλλον δεν θα την αποφύγω...

Τι εμπειρίες έχετε απο αποτελέσματα λαπαροσκοπήσεων; Απέδωσαν καρπούς;

Α! Και παρεπιπτόντως... Ξέρει κανένα κοριτσάκι αυτόν τον γιατρό;;;

XO0jp3.png

Διαφημίσεις

Προσωπικά δεν τον ξέρω αλλά πήγε σε εκείνον η κουμπάρα μου που είχε πρόβλημα με αποβολές και είχε ταλαιπωρηθεί 3 χρόνια για να κάνει μωρό. Τώρα έχει ένα παίδαρο και τον γιατρό αυτόν Θεό της.

bou-bou, κι εμένα μου φάνηκε καταπληκτικός! Είναι η πρώτη φορά που σκέφθηκα ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ να αλλάξω γυναικολόγο και να φύγω απο τη δική μου (που την έχω 7 χρόνια...)! Αν δεν ήμουν ΤΟΣΟ φοβιτσιάρα, θα πήγαινα τον άλλο μήνα για λαπαροσκόπηση. Με έπεισε με αυτά που μου είπε...

XO0jp3.png

Χθές επισκεφθήκαμε και 3ο γιατρό (Πιστοφίδης), ο οποίος είναι καταπληκτικός στην προσέγγισή του, ανθρώπινος, ήρεμος και είχαμε και καλές συστάσεις.

Η γνώμη του είναι πως ΠΡΕΠΕΙ να κάνω τη λαπαροσκόπηση για να γίνει λύση των συμφύσεων αλλα και για να ελεγχθούν κι άλλα πιθανά προβλήματα και να λυθούν εκείνη τη στιγμή.

Μου είπε επίσης, πως ακόμα και στην περίπτωση της ενδομητρίωσης θα αφαιρεθούν οι εστίες αλλα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ για 4-8 μήνες μετά (εξηγώντας μου πως η άποψη αυτη είναι old fashion και την ακολουθούν συγκεκριμένοι γυναικολόγοι). Για την ακρίβεια μου είπε πως είναι λάθος το οτι καυτηριάζουν τις εστίες ενδομητρίωσης (ενώ θα έπρεπε να τις αφαιρούν για να μην υποτροπιάσουν) και γι' αυτό και επανεμφανίζεται ενδομητρίωση μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα.

Για το σπέρμα του αντρούλη μου είπε πως είναι μια χαρα (παρά την σχετικά μειωμένη κινητικότητα) και πως καλό θα ήταν να κάνω τη λαπαροσκόπηση σύντομα μιας και δεν έχω συλλάβει ακόμα (9 μήνες) για να λύσω το οποιοδήποτε πρόβλημα!

Τι λέτε;;; Εγώ σαν γιατρό...τον "λάτρεψα"! Αλλά φοβάμαι να κάνω λαπαροσκόπηση...Βέβαια ξέρω πως μάλλον δεν θα την αποφύγω...

Τι εμπειρίες έχετε απο αποτελέσματα λαπαροσκοπήσεων; Απέδωσαν καρπούς;

Εγώ τον έχω ξανακούσει. Δεν τον γνωρίζω, ούτε έχω πάει προσωπικά. Στο ΑΚΕΣΩ δεν είναι;

Λαπαροσκόπιση και υστεροσκόπιση έκανα κι εγώ. Τη δεύτερη την έκανα για να αφαιρέσω ινωμυόματα, και την πρώτη την έκανα για διαγνωστικούς λόγους (τυχών συμφύσεις κτλ). Τα ινωμυώματα αφαιρέθηκαν με επιτυχία. Συμφύσεις ή άλλα προβλήματα δε βρέθηκαν. Τις επεμβάσεις τις έκανα στο ΛΗΤΩ και έφυγα την ίδια μέρα, χωρίς να μου χρεωθεί διαμονή σε δωμάτιο. (Το είχα συζητήσει με το γιατρό μου νωρίτερα αυτό).

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Λοιπόν ο Πιστοφίδης.. είναι πια στο Γεννημα, μαζί με το γιατρό μου. Το έμαθα σήμερα. Πρέπει να είναι αρκετά καλός...

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

Λοιπόν ο Πιστοφίδης.. είναι πια στο Γεννημα, μαζί με το γιατρό μου. Το έμαθα σήμερα. Πρέπει να είναι αρκετά καλός...

Alcyon μου, καλά που μου το λές γιατί ο επόμενος που θα έβλεπα είναι ο δικός σου γιατρός (θυμάσαι που μου είχες στείλει pm;)! :-)

Πάντως ο Πιστοφίδης με εντυπωσίασε, κυρίως για τον χαρακτήρα του και την προσέγγισή του!

XO0jp3.png

Από Σεπτέμβρη έχει αλλάξει και έχει πάει στην κλινική που άνοιξε ο γιατρός μου. Εχθές πήγα για έλεγχο και άκουσα το όνομά του... οπότε ρώτησα το γιατρό μου και μου είπε πως είναι πια στην κλινική του.

Candy μου... πήγαινε όπου σου αρέσει καλύτερα. Ο γιατρός εκτός από επιστήμονας, πρέπει να μας "ταιριάζει", να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί του.

Υ.Γ. Αααα νομίζω πως είναι στην κλινική μόνο τα πρωινά (αλλά για αυτό δεν είμαι σίγουρη).

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ! Λέω να μείνω στον Πιστοφίδη...Έχω βέβαια μπροστά μου περίπου έναν μήνα μέχρι να αποφασίσω για την λαπαροσκόπηση.

Ήθελα να ρωτήσω αν είχατε παρενέργειες ή επιπλοκές μετά τη λαπαροσκόπηση. Εμένα μου είπε πως ΜΟΝΟ καλό μπορεί να μου κάνει (γιατι θα διορθώσει πράγματα) και δεν μου μίλησε καθόλου για παρενέργειες ή επιπλοκές. Σχεδόν μου απέκλεισε την πιθανότητα να μην πάει κάτι καλά...

XO0jp3.png

Η λαπαροσκόπιση είναι επέμβαση ρουτίνας.. δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αν σου το συστήνει να το κάνεις. :D

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Για πειτε βρε κοριτσια για τη λαπαροσκοπηση γιατι μαλλον απο Ιουλιο με βλεπω να μπαινω και εγω στη σκεψη..ευχομαι να εχει φυγει μεχρι τοτε η κυστη που εχει κατσει στην δεξια ωοθηκη μου και δε λεει να φυγει αλλα θα θελα να ξερω τι να περιμενω.Αυτο με τη μη διακοπη της περιοδου με καθησυχασε γιατι ουτε να το σκεφτομαι δε θελω, αφου προσπαθουμε για παιδι εδω και 7 μηνες.

• 2 χρόνια μετά...

loipon akouste oles gia na mhn eiste xazes k peftete sto trypaki ton iatron pou sas othoun se eksosomatiki.o antras mou eixe 6.000.000 kinht 10% thn proth ora kai 1% meta.to psaxname sxedon ena xrono.sto telos kapoios embryologos gnostos tou tou eipe na parei antioksidotika,l-carnitine,l-arginine kai sosth diatrofh me fountoukia ktl gia 3 mhnes.meta tous 6 mhnes dokimasame.phrme kapoia test ooriksias gia na piasoume to timing pou peftei to oario kai to kaname 5-6 fores thn hmera kai piasame amesos kai malista didyma gi auto mhn akoute xaza,kai 1 spermatozoario arkei na gonimopoihsei!oxi 6.000.000.

loipon akouste oles gia na mhn eiste xazes k peftete sto trypaki ton iatron pou sas othoun se eksosomatiki.o antras mou eixe 6.000.000 kinht 10% thn proth ora kai 1% meta.to psaxname sxedon ena xrono.sto telos kapoios embryologos gnostos tou tou eipe na parei antioksidotika,l-carnitine,l-arginine kai sosth diatrofh me fountoukia ktl gia 3 mhnes.meta tous 6 mhnes dokimasame.phrme kapoia test ooriksias gia na piasoume to timing pou peftei to oario kai to kaname 5-6 fores thn hmera kai piasame amesos kai malista didyma gi auto mhn akoute xaza,kai 1 spermatozoario arkei na gonimopoihsei!oxi 6.000.000.

Διάβασα καλά;;;;:shock:5-6 φορές την ημέρα;;;;;;;;;;;;Μπράβο παιδιά!!!!!!Να σας ζήσουν τα δίδυμα!!!!!!!!!!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

κουκλα μου εμενα ο αντρας μου ειχε μονο 11.000.000 σπερματοζωαρια ανα ml και συνολικα 54.000.000 ενα μηνα ακριβως πριν συλλαβω. τωρα εχω ενα μπεμπακι στη κοιλιτσα μου και περιμενω. μη στεναχωριεσαι απολαυστε τον ερωτα σας και δωστε χρονο στο μπεμπακι σας.

candycandy, τα μηνυματά σου ήταν από το 2009!!!Τι έγινε;;;;Διαβάζω από την αρχή το θέμα σου κι εμεινα με την απορία! Πάντως το σπέρμα του άντρα σου ηταν πραγματικά τέλειο! Απορώ γιατί σας έτρεξαν τόσο....Ο δικός μου με 35εκ.μλ και 36% κινητικότητα και ο γιατρός είπε όχι ότι είναι τέλειο αλλά ότι μπορεί να γονιμοποιήσει....

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...