Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 59
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Vann

Vann 4 δημοσιεύσεις

• baduz

baduz 4 δημοσιεύσεις

• aspassia

aspassia 4 δημοσιεύσεις

• LOUCY

LOUCY 4 δημοσιεύσεις

Mετα την διαρροια και την γαστερντεριτιδα της περασμενης τριτης κανενα σημαδι δεν εχω απο το εντερακι μου οτι λειτουργει....Εγω μαλλον θα παρω ΝΟVA στην τουαλετα..... Να ψυχαγογουμαι γιατι απο το σκυψιμο για να διαβασω το περιοδικο πιανεται ο λαιμος μου!!!!Φοβαμαι να παρω dulcolax λες να ειναι ακινδυνα??

Beboulix απο τοτε που εμεινα εγκυος δεν μπορω να πιω καφε....ουτε φιλτρου, φαντασου. Με ανακατευει φοβερα! Και να φανταστεις εγω χωρις καφε δεν μπορουσα! Καλα εφαγα all bran χθες το πρωι και το βραδυ που γυρισα...... Ειχα συναντηση με την λεκανη σημερα το πρωι...αααααααχ ξαλαφρωσα :lol::lol:

Εγω μαλλον είμαι απο τις "τυχερες" εκτοσ απο τη δυσκιλιοτητα μου "φυτρωσαν και 3 ωραιοτατες αιμοροιδες και ετρεχα και δεν εφτανα για κανα δεκαπενθημερο! Τωρα η συνταγη για μένα ειναι 2 ακτινιδια στο multi το βραδυ μια κουταλια ελαιολαδο μετα και το πρωι γαλλικο καφε με Π Ο Λ Υ γαλα!!!!!! :wink:

Προς το παρων ολα πανε καλα! Αντε γιατι ειχα αρχισει να ανησυχω οτι στο τελος θα "γεννησω" απο πισω! :D:):shock:

ejdnoznx2qfczs7i.png

Διαφημίσεις

Εγω μαλλον είμαι απο τις "τυχερες" εκτοσ απο τη δυσκιλιοτητα μου "φυτρωσαν και 3 ωραιοτατες αιμοροιδες και ετρεχα και δεν εφτανα για κανα δεκαπενθημερο! Τωρα η συνταγη για μένα ειναι 2 ακτινιδια στο multi το βραδυ μια κουταλια ελαιολαδο μετα και το πρωι γαλλικο καφε με Π Ο Λ Υ γαλα!!!!!! :wink:

Προς το παρων ολα πανε καλα! Αντε γιατι ειχα αρχισει να ανησυχω οτι στο τελος θα "γεννησω" απο πισω! :D:):shock:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Να πω και γω ενα μυστικο για τη δυσκοιλιοτητα..μιας και ειμαι παθουσα πολλά έτη...

Βαζεις στο μουλτι 5-6 καροτα και 1 μηλο.

Εινα αηδία απιστευτη αλλα θαυματουργό...δε θα προλαβαινετε!!!! :lol:

η κούκλα μου...18/8/2009

το αγορακι μου... 6/11/2012

Έπαιρνα 4 χαπάκια σιδήρου και δυστυχώς η δυσκοιλιότητα είχε φτάσει στο ζενίθ!! Δοκίμασα τα πάντα. Ότι μου λέγανε κορίτσια. Δυστυχώς όμως δεν έπιασε τίποτα. Παίρνω λοιπόν την αιματολόγο μου τηλέφωνο και της λέω, δεν μπορώ άλλο με αυτό το θέμα τι θα γίνει?? Και μου απαντάει: Καλά γιατί δεν μου το έλεγες τόσο καιρό? Θα αλλάξουμε το σίδηρο και έτσι θα παίρνεις 2 χαπάκια από το παλιό και 2 από ένα άλλο που μου έδωσε. Από τότε σώθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Πως σας νιώθω δεν ξέρετε!

Ό,τι έχετε γράψει ως τώρα το έχω δοκιμάσει...

Μιλάμε για μεγάλη απελπισία!

Τι φυτικές ίνες, τι φρούτα, τι κουταλιές λάδι ωμό... τίποτα δεν βοηθούσε.

Και κλάαααμα η κυρία.....

Τελικά μου είπε ο γιατρός να παίρνω duphalac πρωι-βράδυ και μόνο έτσι ησύχασα.

lamlamard20090225_-8_H+Zoi+mou+einai.png

αχ δεν μπορω να περιγραψω τι περασα πριν μια βδομαδα... νομιζα οτι μ'επιασαν οι πονοι απο τωρα και ειχα διπλωθει επι 2 ωρες στο κρεβατι με φρικτους πονους... τελος παντων δεν θελω να το θυμαμαι... παντως με βοηθησε μετα ο χυμος δαμασκηνο που κυκλοφορει στο σουπερ μαρκετ... 1 ποτηρακι=3 επισκεψεις! :wink:

me and my men...

Εγώ παίρνω το hemafer αλλα δεν ανεβαινει η ρημάδα η φεριττίνη.

Επίσης ενώ ήμουν παντα δυσκοίλια τώρα τελευταία πάω τουαλλέτα μέρα παρά μέρα.Αρχισα κ τρώω από ένα ακτινίδιο το βράδυ κ πίνω μπόλικο νερό.

• 2 months later...

καλημέρα κορίτσια!

Τώρα είδα τυχαία το τόπικ.

Πολύ αποτελεσματικό για τη δυσκοιλιότητα είναι το ολισιτκό μασάζ κάτω κοιλίας, μασάζ και μαλάξεις ειδικές, στην κοιλίτσα. Βέβαια οι εγκυούλες δεν μπορούν να το κάνουν, μπορούν να κάνουν μόνο κάποιες χαλαρές μαλάξεις, που ενεργοποιούν και "ξυπνάνε" το έντερο.

Το μασάζ αυτό ουσιαστικά "εκπαιδεύει" το έντερό μας, καταπολεμά πολύ αποτελεσματικά το πρόβλημα, και μέσα σε πολύ λίγο διάστημα απαλλαγόμαστε από την ανυπόφορη δυσκοιλιότητα. Είναι θαυματουργό!

Όποια κοπέλα θέλει πληροφορίες, ας το πει, ή ας μου στείλει πμ.

Φιλάκια!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια κ από'μένα! όντως μεγάλο το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας. κ εγώ δοκίμασα τα ΠΑΝΤΑ! τώρα βρήκα το εξής κόλπο. μία η δύο μερούλες σταματάω τα χαπάκια του σιδήρου κ πάω αμέσως! κ το γιαούρτι το ACTIVIA με μπόλικο νεράκι βοηθάει....

hATb.jpgppcCp3.png

Εγώ παίρνω το hemafer αλλα δεν ανεβαινει η ρημάδα η φεριττίνη.

Επίσης ενώ ήμουν παντα δυσκοίλια τώρα τελευταία πάω τουαλλέτα μέρα παρά μέρα.Αρχισα κ τρώω από ένα ακτινίδιο το βράδυ κ πίνω μπόλικο νερό.

Κορίτσια, νομίζω ότι βοηθάει πάααααρα πολύ ένα ποτήρι νερό το πρωί, πριν φάτε, εμένα με έσωσε...!

Και, φυσικά, ακτινίδια και χυμοί..!

Το hemafer fol παίρνω κι εγώ, mellousa_mama, και ο αιματοκρίτης όλο και κατεβαίνει, λες να μην είναι τόσο δραστικό......???

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Ναι, η βιταμίνη C βοηθάει πάρα πολύ στην καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου από τον οργανισμό μας.

Αν παίρνουμε σκέτο σίδηρο, απορροφάται ένα 50-55% μόνο, ενώ αν παίρνουμε μαζί και C (είτε χυμό πορτοκάλι, φρούτα, είτε ταμπλέτες C), απορροφάται πάνω απο 80% του σιδήρου από τον οργανισμό!

Παρεμπιπτόντως, τα ακτίβια και όλα αυτά τα "βοηθήματα", ενώ δρουν προσωρινά (και δρουν αρκετά καλά τις πιο πολλές φορές), κάποια στιγμή ο οργανισμός εθίζεται, και σταματάει ή περιορίζεται η δράση τους. Και μετά χρειάζεται όλο και κάτι πιο δραστικό για να ενεργηθούμε, κλπ κλπ, και δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος...

• 1 month later...

ο γιατορς της αδελφης μου της ειχε δωσει αγκιολαξ, δε ξερω προς γραφεται στα αγγλικα, εμενα μου εδωσε υποθετα γλυκερινης, δεν εχω χρησιμοποιησει ακομη, παντως να ξερεις οτι δε κανει να ζοριζεσαι!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...