Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βοήθεια! Κρυολόγημα και θηλασμός

Recommended Posts

Καλησπέρα μανουλες, έχω δέκα μέρες που γέννησα και σήμερα έχω συνάχι, λίγο βήχα, πονοκεφαλο και τώρα έχω λίγα δέκατα.. φοβαμαι μην κολλήσω το μωρό.. επίσης παίρνω ήδη αντιβίωση λόγω του ότι μάλλον έπαθα μόλυνση στα ράμματα (φυσιολογικός τοκετός) να πάρω και παυσίπονο η θα επιβαρυνθεί με πολλά φάρμακα ο οργανισμός μου;; Η παιδίατρος ήταν πολύ καθησυχαστική αλλά αγχώνομαι 

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει το μωράκι... Λίγο αργά βέβαια η απάντηση αλλά τον χειμώνα ήμουν στην θέση σου κ ίσως ακόμα χειρότερα γιατί είχα κ 2 παιδιά που πήγαιναν σχολείο. Είχα τρομερό άγχος γιατί 2 φορές τον μήνα ιδιαίτερα ο μεσαίος ήταν άρρωστος... Κ κολλούσα λίγο κ εγώ συνάχι, μια φορά ανέβασα κ δέκατα. Αυτό που έκανα ήταν να φοράω συνέχεια μάσκα όταν την είχα αγκαλιά, να βάζω αντισηπτικό κ να μην την φιλάω σε πρόσωπο κ χέρια. Το ίδιο έλεγα κ στα μεγαλύτερα παιδιά μου. Τώρα είναι πλέον 9 μηνών κ δεν μου αρρώστησε καθόλου όσο ήταν μωράκι, μετα το 6μηνο το καλοκαίρι μόνο αλλά λίγο βήχα χωρίς πυρετό κλπ. Ίσως βοήθησε κ ο θηλασμός στο ανοσοποιητικό της! 

Εύχομαι κ σε σένα όλα καλά να πάνε 

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα! Να σου ζήσει το μικρούλι σου!! Γνώμη μου είναι πάντα να έχεις παιδίατρο που εμπιστεύεσαι και να ακούς τι θα σου πει πρώτα απ΄όλους. Ειδικά, για ότι έχει σχέση με φάρμακα.

Από τη δική μου εμπειρία, που έχω 2 παιδιά, 3 και 7 χρονών, είναι ότι ποτέ δεν τα είχα κολλήσει κάτι όταν θήλαζαν. Ίσα ίσα τους δίνεις και αντισώματα έτσι.

Τώρα για την αντιβίωση, δεν ξέρω, αλλά απλά παυσίπονα, όπως ντεπόν και παρόμοια, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά και πάλι ό,τι πει ο/η παιδίατρος!

Καλό χειμώνα εύχομαι, με τις λιγότερες ιώσεις για όλους! 🙂

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...