Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ

antigoni84

Recommended Posts

γεια σας και από μένα!και εγώ με τον καλό μου έχουμε 13 χρόνια διαφορά και είμαστε μαζί 3 χρόνια!Δεν μας απασχολεί καθόλου το θέμα αυτό, για μας δεν υπάρχει διαφορά, οι "τρίτοι" ενοχλούνται!!Βλέπετε δεν "παίζει" αυτό το θέμα στον δικό μου κύκλο και σε όλους φαίνεται περίεργο,παράλογο αν σκεφτείτε ότι ζούμε στο 2010!!!!Το μόνο που με απασχολεί είναι το θέμα ενός παιδιού, ναι σε λίγους μήνες θα μείνουμε μαζί και εγώ θέλω παιδάκι αμέσως!!!Αλλά πραγματικά κορίτσια το τι έχω ακούσει για αυτή τη διαφορά......έλεος!!ότι θα πεθάνει πιο γρήγορα από μένα-γιατί?ποιος το υπέγραψε αυτό?ότι θα παντρευτώ τον μπαμπά μου,άσχετο βέβαια που με τον μπαμπά μου έχουμε 35 χρόνια διαφορά!!και η άλλη φοβερή ατάκα από έναν δήθεν φίλο του...."μα σοβαρά τώρα το κάνετε?μπορεί ακόμα ο τάδε?έλεος και πάλι έλεος!!!ευτυχώς άκουσα και τις δικές σας ιστορίες και σταμάτησα να νοιώθω σαν το alien!!!!σημασία έχει να είμαστε καλα με τον άνθρωπο μας, να περνάμε υπέροχα και να υπάρχει σεβασμός και εμπιστοσύνη!!φιλάκια σε όλες!!

σιγα την διαφορα βρε fairy μου...αστους να λενε μια χαρα ειστε..

ο φιλος του ειναι κακοηθεις που κανει τετοιες ερωτησεις...επρεπε να του πεις οτι το κανει οπως δεν φανταζεται...ελεος δηλαδη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 126
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον οι γονεις μου 11 χρονια διαφορα και ειναι 30 χρονια μαζι και παρα πολυ αγαπημενοι και οπως λεει η μαμα μου και πολυ ερωτευμενοι (και πολυ τους χαιρομαι). Εγω απτην αλλη με τον αντρουλη μου εχουμε 4 χρονια διαφορα μονο που εγω ειμαι η μεγαλυτερη και οχι ο καλος μου!Περναμε πολυ ωραια ο Θεος μας εχει χαρισει μια ευλογημενη οικογενεια και αυτο πουχω καταλαβει ειναι πως ρολο δεν παιζουν τα χρονια αλλα να ταιριαξεις με τον ανθρωπο σου και να αγαπαει πολυ ο ενας τον αλλο!Οποτε μη μασατε!

2xgIp3.png1RTwp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...