Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αποτρίχωση Laser

iro

Recommended Posts

Γνωστή μου έκανε αποτρίχωση σε όλο το σώμα σε ένα κέντρο με δερματολόγους στο Κολωνάκι στην οδό Μέρλιν ,απέναντι από τον Χόντο.Είναι πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα ,βέβαια όπως μου είπε ,επαναλαμβάνει σε κάποια μεγάλα όμως χρονικά διαστήματα την εφαρμογή.Το ποσό που μου είπε δεν το θυμάμαι ,αλλά μου έχει μείνει η ιδεά ότι δεν ήτανε υπερβολικό.

Εγώ το έμαθα όταν πρόσεξα ότι το δέρμα της ήτανε ξαφνικά βελούδινο ,η κοπέλα είναι φαρμακοποιός και συνέχεια με εξυπηρετεί στο κατάστημα.

Διαφημίσεις

Μια φίλη που έκανε λέιζερ στο μπικίνι,δεν είδε κανένα απολύτως αποτέλεσμα.Ξαναβγήκαν όλες οι τρίχες κανονικότατα.Μάλιστα μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι της είπαν να ξυρίζει τις τρίχες που βγαίνουν στο διάστημα από την μία συνεδρία στην άλλη.Έτσι δεν ξαναβγαίνουν πιο σκληρές,οπότε πάει χαμένο και το λέιζερ??

Συνηθως λενε να ξυριζονται πριν την συνεδρια δλδ την ημερα της αποτριχωσης κ οχι στο μεσοδιαστημα γιατι καταστρεφεις ολη την προσπαθεια για ριζικη αποτριχωση!

Το αν βλεπει η οχι η καθε γυναικα αποτελεσμα ειναι κατι πολυ σχετικο γιατι εξαρταται απο πολλους παραγοντες.Εγω χειριζομαι ενα απο τα καλυτερα μηχανηματα αποτριχωσης σε μια δερματολογο που δουλευω,εχω δει εκατονταδες γυναικες να ξεμπερδευουν με τις τριχες κ εγω κανω χρονια κ αποτελεσμα δεν βλεπω!!!Εχουν γινει πολυ μαλακες αλλα δεν εξαφανιζονται.Αλλες γυναικες πανε παρα πολυ καλα κ ξεμπερδευουν!

Το προσωπο(οχι το μουστακι,τα υπολοιπα) ειναι απαγορευμενη περιοχη για το laser εκτος εαν υπαρχει σοβαρο προβλημα γιατι η ακτινοβολια μπορει να ενεργοποιησει τα χνουδια μιας κ η περιοχη ειναι ορμονοεξαρτωμενη!

Το προσωπο(οχι το μουστακι,τα υπολοιπα) ειναι απαγορευμενη περιοχη για το laser εκτος εαν υπαρχει σοβαρο προβλημα γιατι η ακτινοβολια μπορει να ενεργοποιησει τα χνουδια μιας κ η περιοχη ειναι ορμονοεξαρτωμενη!

Οπότε ποιά είναι η καταλληλότερη μέθοδος για αυτή την περιοχή??Μιλάμε για σαγόνι και προς τα κάτω.Το προγούλι,που λέμε!!!

Οπότε ποιά είναι η καταλληλότερη μέθοδος για αυτή την περιοχή??Μιλάμε για σαγόνι και προς τα κάτω.Το προγούλι,που λέμε!!!

Οσο κ αν φαινεται περιεργο ειναι η ηλεκτρολυση ή βελονα οπως την ξερουν ολοι,αρκει να γινει απο σωστη επαγγελματια αισθητικο κ οχι δηθεν αισθητικους!Ο γιατρος που σεβεται τον πελατη του κ τα λεφτα του εαν δεν ειναι εντονο το προβλημα ή χνουδι στο προσωπο ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!Αυτα βλεπω εγω στο ιατρειο εδω κ 5 χρονια!

Οσο κ αν φαινεται περιεργο ειναι η ηλεκτρολυση ή βελονα οπως την ξερουν ολοι,αρκει να γινει απο σωστη επαγγελματια αισθητικο κ οχι δηθεν αισθητικους!Ο γιατρος που σεβεται τον πελατη του κ τα λεφτα του εαν δεν ειναι εντονο το προβλημα ή χνουδι στο προσωπο ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!Αυτα βλεπω εγω στο ιατρειο εδω κ 5 χρονια!

Η ηλεκτρόλυση όμως είναι σχετικά επώδυνη...τουλάχιστον,καθαρίζεις οριστικά ή μετά από καιρό ξαναβγαίνουν??

Διαφημίσεις

Εγώ έκανα 7 συνεδρίες για μασχάλες και ξεμπέρδεψα. Οριστικά. 3 χρόνια έχω να δω τρίχα.

Έχω λευκή επιδερμίδα, αυτό βοηθάει νομιζω.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Εγώ έκανα 7 συνεδρίες για μασχάλες και ξεμπέρδεψα. Οριστικά. 3 χρόνια έχω να δω τρίχα.

Έχω λευκή επιδερμίδα, αυτό βοηθάει νομιζω.

Η μασχαλη παει παρα πολυ καλα οπως κ τα ποδια κ το μπικινι.Ειναι περιοχες που ανταποκρινονται αρα πολυ καλα!Ειδικα αν ειναι μαυρη τριχα κ ασπρο δερμα ειναι ο ιδανικος συνδιασμος!!

Αρκετές θα έλεγα.Ανάμεσα σε χνούδι.

Το οτι ειναι αναμεσα σε χνουδι ειναι αρκετα επιφοβο να ενεργοποιησει το χνουδι αυτο κ να το κανει εντονες τριχες!!!Εαν ειναι ορμονικο το προβλημα καλυτερα να γινει η αποτριχωση παραλληλα με καποια αγωγη γιατι αυτη η περιοχη ειναι ορμονοεξαρτωμενη κ καθε φορα που θα υπαρχει καποια διακυμανση εκει θα επηρεαζει κ τις τριχες κ δεν θα ανταποκρινεται στην θεραπεια!

Καλο ειναι πρωτα να παρεις μια γνωμη απο εναν γιατρο!Απο αυτα που εχω δει εγω στην πραξη καλυτερα να μην τις πειραξεις με laser.Με την βελονα δεν θα δεις αμμεσο αποτελεσμα,ειναι χρονοβορα κ ποναει αλλα τουλαχιστον δεν θα χειροτερεψει το προβλημα σου!!!

Διαφημίσεις

Το οτι ειναι αναμεσα σε χνουδι ειναι αρκετα επιφοβο να ενεργοποιησει το χνουδι αυτο κ να το κανει εντονες τριχες!!!Εαν ειναι ορμονικο το προβλημα καλυτερα να γινει η αποτριχωση παραλληλα με καποια αγωγη γιατι αυτη η περιοχη ειναι ορμονοεξαρτωμενη κ καθε φορα που θα υπαρχει καποια διακυμανση εκει θα επηρεαζει κ τις τριχες κ δεν θα ανταποκρινεται στην θεραπεια!

Καλο ειναι πρωτα να παρεις μια γνωμη απο εναν γιατρο!Απο αυτα που εχω δει εγω στην πραξη καλυτερα να μην τις πειραξεις με laser.Με την βελονα δεν θα δεις αμμεσο αποτελεσμα,ειναι χρονοβορα κ ποναει αλλα τουλαχιστον δεν θα χειροτερεψει το προβλημα σου!!!

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!Ορμονικό πρόβλημα δεν υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια,όταν ήμουν πιο μικρή είχα λίγο αυξημένη τεστοστερόνη.

Δεν είναι κάτι που φαίνεται,απλά εμείς οι γυναίκες τα προσέχουμε όλα.

Σίγουρα δεν θα κάνω λέιζερ,αλλά και η βελόνα δεν είναι και το καλύτερό μου!!!:lol::lol:

Μπράβο σου πάντως που ενημερώνεις σωστά.Μια φίλη μου γνωρίζει μια κοπέλα που δουλεύει σε γνωστό δερματολόγο.Της είπε λοιπόν ότι,αν και το πρώτο ραντεβού γίνεται για μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης και για να σε ενημερώσουν αν κάνει το λέιζερ για σένα,στο τέλος δεν διώχνουν καμία,για να μην χάσουν πελάτισσες.Με αποτέλεσμα να πειράζουν και το χνούδι.

Αχ τι πονεμένο θέμα είναι αυτό;

έκανα χρόνια αποτρίχωση με κερί στο πρόσωπο, πολύ σπαστικό γιατί 2 φορές το μήνα τουλάχιστον έπρεπε να επαναλαμβάνω την διαδικασία.

Σε κάποιες πιο έντονες τρίχες έκανα και αποτρίχωση με βελόνα. Πολύ πόνο μιλάμε και αποτέλεσμα μετά από 5 χρόνια δεν είδα.

Τους τελευταίους μήνες κάνω λέηζερ σε δερματολόγο, όχι φωτόλυση. Η αλήθεια είναι ότι οι τρίχες έχουν μειωθεί πολύ και αυτές που χτυπούσα παλιά με την βελόνα τώρα έχουν αδυνατίσει πολύ και φαίνονται σαν χνούδι. Μέχρι στιγμής έχω κάνει 5 συνεδρίες και θεωρώ καλά τα αποτελέσμα για το χρόνο που επαναλαμβάνω τις συνεδρίες κάθε 2,5 περίπου μήνες.

Αγόρασα όμως πακέτο αποτρίχωσης λέηζερ από το ίντερνετ για μπικίνι σε πλαστικό χειρουργό, έχω κάνει ήδη τις 4 συνεδριες και τρίχες δεν υπάρχουν, τι θα κάνω λοιπόν τις επόμενες συνεδρίες οέο;;; Πάντως πιστεύω ότι για περιοχές που δεν είναι ορμονοεξαρτώμενες αξίζει να κάνεις λέηζερ.

O5X4p2.png 

έκανα χρόνια αποτρίχωση με κερί στο πρόσωπο, πολύ σπαστικό γιατί 2 φορές το μήνα τουλάχιστον έπρεπε να επαναλαμβάνω την διαδικασία.

Σε κάποιες πιο έντονες τρίχες έκανα και αποτρίχωση με βελόνα. Πολύ πόνο μιλάμε και αποτέλεσμα μετά από 5 χρόνια δεν είδα.

Τους τελευταίους μήνες κάνω λέηζερ σε δερματολόγο, όχι φωτόλυση. Η αλήθεια είναι ότι οι τρίχες έχουν μειωθεί πολύ και αυτές που χτυπούσα παλιά με την βελόνα τώρα έχουν αδυνατίσει πολύ και φαίνονται σαν χνούδι. Μέχρι στιγμής έχω κάνει 5 συνεδρίες και θεωρώ καλά τα αποτελέσμα για το χρόνο που επαναλαμβάνω τις συνεδρίες κάθε 2,5 περίπου μήνες.

Μου κάνει εντύπωση που δεν είδες αποτέλεσμα με την βελόνα...σκέφτομαι δύο γνωστές μας,που έκαναν το ίδιο όταν ήταν νέες...μιλάμε για αιώνες πριν,γιατί τώρα είναι 70 και κάτι και καθάρισαν εντελώς.Και φαντάζομαι ότι τώρα η τεχνική θα είναι πιο εξελιγμένη.

Από την άλλη λες ότι τώρα που κάνεις λέιζερ είδες βελτίωση.Το χνούδι δεν πειράχτηκε καθόλου??Μήπως τελικά το αποτέλεσμα διαφέρει σε κάθε περίπτωση και είναι λίγο ρίσκο να βασιζόμαστε στο τί έκαναν οι γνωστοί μας??Μπορεί δηλαδή να έχουμε καλύτερο ή χειρότερο αποτέλεσμα,αλλά δεν θα το μάθουμε αν δεν το κάνουμε.:lol:

Μου κάνει εντύπωση που δεν είδες αποτέλεσμα με την βελόνα...σκέφτομαι δύο γνωστές μας,που έκαναν το ίδιο όταν ήταν νέες...μιλάμε για αιώνες πριν,γιατί τώρα είναι 70 και κάτι και καθάρισαν εντελώς.Και φαντάζομαι ότι τώρα η τεχνική θα είναι πιο εξελιγμένη.

Από την άλλη λες ότι τώρα που κάνεις λέιζερ είδες βελτίωση.Το χνούδι δεν πειράχτηκε καθόλου??Μήπως τελικά το αποτέλεσμα διαφέρει σε κάθε περίπτωση και είναι λίγο ρίσκο να βασιζόμαστε στο τί έκαναν οι γνωστοί μας??Μπορεί δηλαδή να έχουμε καλύτερο ή χειρότερο αποτέλεσμα,αλλά δεν θα το μάθουμε αν δεν το κάνουμε.:lol:

ακριβως! εγω το εκανα κ εμαθα:evil: πειραξα το χνουδι στο προγουλι ή (παρειές) κ εγινα μουσατος.....:twisted::twisted::twisted: μιλαμε για μουσι κανονικο! αφου η μανα μου ηθελε να τους κανουμε μυνηση. ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ! εννοειται οτι αλλαξα κεντρο μετα απο 3-4 χρονια ομως:rolleyes:κ παω σε ενα πισω απο το χιλτον πολυ καλο. ΟΜΩς ριζικη αποτριχωση δεν εχω δει κ δεν υπαρχει, οσον αφορα το προσωπο τουλαχιστον,παω αραια πια καθε 3 μιση μηνες περιπου κ χτυπαω το χνουδι πλεον που εχει μεινει.

στο πρωτο κεντρο ενω τους ειχα ενημερωσει για ορμονικες διαταραχες, ποτέ δεν μου ανεφεραν την εκδοχη του να βγαλω μουσι. ειπαν οτι εννιοτε συμβαινει αλλα δεν το θεωρησαν απαραιτητο να με ενημερωσουν.....:twisted::twisted::twisted:

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Διαφημίσεις

στο πρωτο κεντρο ενω τους ειχα ενημερωσει για ορμονικες διαταραχες, ποτέ δεν μου ανεφεραν την εκδοχη του να βγαλω μουσι. ειπαν οτι εννιοτε συμβαινει αλλα δεν το θεωρησαν απαραιτητο να με ενημερωσουν.....:twisted::twisted::twisted:

Μα αν σε ενημέρωναν,θα σε έχαναν από πελάτισσα...

Άκου μούσι...τί να την κάνεις την μήνυση,αν σου έκαναν τέτοια ζημιά?

Τους χρειαζόταν βέβαια,αλλά τί να το κάνεις??

Τί το διαφορετικό έκαναν στο άλλο κέντρο που πήγες?Γιατί κατάλαβα ότι τώρα πια έχεις μόνο λίγο χνούδι,οπότε το πρόβλημα ευτυχώς λύθηκε.

Αχ,όλα οι γυναίκες τα τραβάνε...

Αν είμασταν άντρες,θα ήταν γοητεία τα γένια των τριών ημερών!!:lol::lol:

Μα αν σε ενημέρωναν,θα σε έχαναν από πελάτισσα...

Άκου μούσι...τί να την κάνεις την μήνυση,αν σου έκαναν τέτοια ζημιά?

Τους χρειαζόταν βέβαια,αλλά τί να το κάνεις??

Τί το διαφορετικό έκαναν στο άλλο κέντρο που πήγες?Γιατί κατάλαβα ότι τώρα πια έχεις μόνο λίγο χνούδι,οπότε το πρόβλημα ευτυχώς λύθηκε.

Αχ,όλα οι γυναίκες τα τραβάνε...

Αν είμασταν άντρες,θα ήταν γοητεία τα γένια των τριών ημερών!!:lol::lol:

στο κεντρο που παω ως τωρα καταρχην δεν με ξυρισανε ποτε! ενω στο προηγουμενο επεφτε ξουρα:evil:

επισης στο πρωτο κεντρο μετα απο 15 ημερες περιπου απο την συνεδρια ξαναπηγαινα κ μου εβαζαν ενα υγρο κ το αλοιφαν με εναν μεταλικο κυλινδρο που εβγαζε σαν ρευμα (ηλεκτρολυτες νομιζω δεν θυμαμαι κ καλα μετα απο τοσα χρονια:rolleyes:) στο τωρινο κεντρο αυτο δεν το κανουν.

κ γενικα εχει πλαστικους χειρουργους κ δερματολογους ενω στο αλλο ελεγε πως ειχε γιατρους αλλα επρεπε να κλεισεις ραντεβου επειδη ερχοντουσαν 1-2 φορες την εβδομαδα!

επισης εχει εξελιγμενα λειζερ αφου συνεχως τα ανανεωνουν. τωρα αν ηθελα θα μπορουσα να σταματησω αλλα δεν μου ειναι κ τιποτα να πηγαινω καθε 3μιση μηνες, το κοστος πια για εμενα ειναι πολυ μικρο (45ε full face)αφου η τιμη ειναι παγωμενη εδω κ χροooooνια!!!!;)

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

στο κεντρο που παω ως τωρα καταρχην δεν με ξυρισανε ποτε! ενω στο προηγουμενο επεφτε ξουρα:evil:

Σε ξύρισαν στο πρόσωπο???:shock::shock::shock:

Είναι δυνατόν??Αυτό απαγορεύεται δια ροπάλου...

Ξεκίνησα laser το 2005 σε: πόδια, μπικίνι, μασχάλες. Πηγαίνω στην δερματολόγο μου και την συναντώ σε γνωστό κέντρο αισθητικής στην περιοχή χίλτον, όπου χρησιμοποιεί τα μηχανήματα εκεί. Εννοείται ότι ένας δερματολόγος δεν μπορεί να έχει τα μηχανήματα που έχει ένα κέντρο αισθητικής.

Στην αρχή πήγαινα κάθε 2 μήνες, μετά από 1,5 χρόνο έγινα σπανή :D και αραίωσα τόσο τις επισκέψεις που πλέον πηγαίνω 1-2 φορές τον χρόνο για ελάχιστες τριχούλες στο μπικίνι, στις μασχάλες και 10-20 στα πόδια :D και πλέον πληρώνω 90-130 ευρώ την φορά.

Στην αρχή βέβαια πλήρωνα απίστευτα ποσά. Ενδεικτικά να σας αναφέρω πως πόδια-μπικίνι πλήρωνα 600 ευρώ την φορά (φιλική τιμή καθώς είμαι πελάτισα της δερματολόγου μου χρόνια), η συνεδρία βέβαια διαρκούσε 2 ώρες.

Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη επένδυση που έχω κάνει, αλλά την ξεκίνησα όταν δεν είχα υποχρεώσεις και τότε μπορούσα να δίνω αυτά τα χρήματα. Όντως είναι οριστικό το αποτέλεσμα, δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό.

Άποψή μου: πηγαίνετε σε κάποιον δερματολόγο που εμπιστεύεστε και αυτός λογικά θα συνεργάζεται με κάποιο κέντρο αισθητικής. Μην πιστεύετε προσφορές-κράχτες, τα laser είναι πανάκριβα και βέβαια έχουν οριστικό αποτέλεσμα! Απλά να έχετε έμπιστο δερματολόγο για να μην σας κοροϊδέψει.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...