Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αποτρίχωση Laser

iro

Recommended Posts

Ψάχνω μια εγγυημένα καλή λύση για laser αποτρίχωση - δεν εμπιστεύομαι καθόλου τα πολυδιαφημιζόμενα κέντρα αισθητικής....

Μπορείτε να μου συστήσετε κάποιον / κάπου; Η προσωπική σας ικανοποίηση, θα με κάνει να αποφασίσω πιο εύκολα

Για βοηθάτε...

Φιλικά,

Ηρώ

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Διαφημίσεις

εγω πηγαίνω σε μία δερματολόγο κοντά στο μέγαρο μουσικής και είμαι πολύ ευχαριστημένη. εχω αποχωριστεί το μούσι και το μουστάκι που απέκτησα με τις πολυκυστικές. αν θες να σου στείλω πμ.

sq3Zp2.png

εγω πηγαίνω σε μία δερματολόγο κοντά στο μέγαρο μουσικής και είμαι πολύ ευχαριστημένη. εχω αποχωριστεί το μούσι και το μουστάκι που απέκτησα με τις πολυκυστικές. αν θες να σου στείλω πμ.

Καλησπερα και καλη χρονια! :D

Επειδη με ενδιαφερει και'μενα το θεμα αμεσα,μπορεις να μου πεις πως απαλλαχθηκες απο την ανεπιθυμητη τριχοφυια?Ποσο σου κοστησε και σε ποσο χρονικο διαστημα ξεμπερδεψες?Ενημερωσε με σχετικα οποτε μπορεις,

ευχαριστω εκ των προτερων...

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

Καλησπερα και καλη χρονια! :D

Επειδη με ενδιαφερει και'μενα το θεμα αμεσα,μπορεις να μου πεις πως απαλλαχθηκες απο την ανεπιθυμητη τριχοφυια?Ποσο σου κοστησε και σε ποσο χρονικο διαστημα ξεμπερδεψες?Ενημερωσε με σχετικα οποτε μπορεις,

ευχαριστω εκ των προτερων...

χρόνια έκανα ριζική και αποτρίχωση με κερί αλλά το πρόβλημα χειροτέρευε. έκανα κάθε 3 μέρες αποτρίχωση με κερί. από το καλοκαίρι του 2005 και μετά κάνω λεϊζερ και εχω δει απίστευτα αποτελέσματα. στην αρχή έκανα κάθε 2-3 μήνες ( κανονικά έπρεπε κάθε 40 μέρες αλλά δεν προλάβαινα), έπειτα κάθε 4 μήνες και τώρα μια φορά στο τόσο. έχω να πάω από τον Ιουλίο. πηγαίνω όποτε βγαίνουν τρίχες. δεν ξερω αν θα ημουν πιο τακτική αν θα είχα ξεμπερδέψει πιο γρήγορα. Πληρώνεις κάθε φορά την επίσκεψη. από όσο ξέρω είναι μεταξύ 100-150 ευρώ η φορά. ποσες φορές θα χρειαστείς δεν το ξέρει κανείς είναι θέμα οργανισμού. ένα είναι σίγουρο ότι από την πρώτη φορά θα έχεις απίστευτα αποτελέσματα. μετά όταν σου ξαναβγούν ξαναπάς, συνήθως μετά από 1 1/2 με 2 μήνες.

sq3Zp2.png

Διαφημίσεις

Από προσωπική εμπειρία σου λέω καλά κάνεις και δεν εμπιστεύεσαι τα μεγάλα κέντρα αισθητικής.

Εγώ έκανα αποτρίχωση laser στο πρόσωπο σε ένα από αυτά πριν 5 χρόνια.

Στοίχισε τότε γύρω στις 3 χιλιάδες Ευρώ, η θεραπεία κράτησε περίπου 2 χρόνια (κάθε 1,5 μήνα πήγαινα) και τώρα πλέον έχουν επιστρέψει όλες οι τρίχες.

Απʼ ότι έχω καταλάβει η πιο σίγουρη λύση είναι αυτό που κάνουν οι αισθητικοί με κάτι ατομικές βελόνες – υποψιάζομαι όμως ότι πονάει πολύ.

Γνωρίζει κάποια;

choco, η πιο σίγουρη λύση είναι η αποτρίχωση laser που γίνεται από εξειδικευμένους δερματολόγους σε ιατρείο και η παράλληλη θεραπεία τυχόν ορμονολογικού προβλήματος (ιδανικό είναι να επιλύεται το ορμονολογικό πριν από την έναρξη των θεραπειών laser).

Μην αφήσεις κανέναν να σε πείσει για το αντίθετο. Εχω καεί.

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Το θέμα είναι ότι εγώ σπατάλησα ένα κάρο λεφτά και αποτέλεσμα τελικά δεν είδα

Ισχύει ότι μετά την πρώτη γέννα εξαφανίζεται εντελώς το πρόβλημα των πολυκυστικων;

Γιατί σκέφτομαι όταν βρω λίγο χρόνο να ξανακάνω προσπάθεια.

Λες λοιπόν να το ψάξω για laser ξανα;

Θέλω και εγώ pm

choco, η πιο σίγουρη λύση είναι η αποτρίχωση laser που γίνεται από εξειδικευμένους δερματολόγους σε ιατρείο και η παράλληλη θεραπεία τυχόν ορμονολογικού προβλήματος (ιδανικό είναι να επιλύεται το ορμονολογικό πριν από την έναρξη των θεραπειών laser).

Μην αφήσεις κανέναν να σε πείσει για το αντίθετο. Εχω καεί.

Συμφωνώ κι εγώ!!!!!!!

Αυτό που έκανες εσύ λέγεται φωτόλυση.Είναι κάτι τελείως διαφορετικό!

Στην γιατρό που πηγαίνω όσο περιμένω συζητώ με κοπέλες που έχουν κάνει φώτόλυση και όχι μόνο δεν είχαν αποτέλεσμα παρά οι τρίχες φούντωσαν κι από πάνω. Άσε που σε αυτά τα κέντρα τύπου αδυνατίσματος δεν ξέρεις και ποιος σου κάνει θεραπεία.....

sq3Zp2.png

• 1 χρόνο μετά...

Διαφημίσεις

Choco αποτριχωση με βελονες εκανα παλια στο ΄΄μουστακι''. Νοιωθεις ενα δυνατο καψιμο στο σημειο αλλα το κακο ειναι οτι μου εμεναν σημαδακια στο σημειο που εμπαινε η βελονα (μικρες τρυπουλες) και γι αυτο σταματησα. Ασε που μου εδιναν τη βελονα στο χερι να τη φυλαξω εγω και φοβομουν μην μολυνθει. Εκανα λιγες επισκεψεις (ηταν δωρο σε προγραμμα αδυνατισματος) σε γνωστο κεντρο αδυνατισματος και πρεπει να ομολογησω οτι ΟΥΤΕ αδυνατισα ΟΥΤΕ το μουστακι εφυγε.. Τωρα σκεφτομαι κι εγω για laser αλλα εχω ακουσει και κατι ιστοριες γι ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ απο κακη χρηση και απογοητευομαι. Νομιζω οτι αυτο που εχει σημασια ειναι να πας καπου με καλες συστασεις και να εχεις και ζωντανο παραδειγμα (φιλη σου η γνωστη σου).

πηγαινα με βελονα κ την τελευταια φορα μου αφησε σημαδια.δοκιμασα lazer κ ολα καλα.πηγα στο περιστερι σε δερματολογο.πολυ καλη.οταν ομως παω στην πολη μου το κανω με τα μισα λεφτα

Καλη σου μερα! Επειδη με ενδιαφερει πολυ το θεμα (λογω μυστακιου!) ξερεις αν το laser αντιμετωπιζει και το χνουδι;(εχω αρκετο στο πηγουνι και στους κροταφους). Επισης, ηταν μονιμο το αποτελεσμα, ξενοιασες;

• 4 months later...
  • 2 months later...

καλημερα κοριτσια κι απο εμενα! Εγω θα ξεκινησω φετος αποτριχωση στο μπικινι και στις μασχαλες (μουστακι το βγαζω με κρεμα-μια φορα το μηνα- και δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα) στο νοσοκομειο ΥΓΕΙΑ. Με επεισαν αρκετες φιλες μου που εχουν κανει εκει αποτριχωση και πλεον πανε περιπου 1-2 φορες το χρονο! Οποια θελει παραπανω πληροφοριες, στη διαθεση σας! Περιμενω να τελειωσει το καλοκαιρι και θα ξεκινησω!!!!

4usdp3.png

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Επαναφέρω το θέμα. Ενδιαφέρεται η ξαδέλφη μου.

Της είπαν 8 επισκέψεις με 200 ευρώ τη φορά για μπικίνι σε δερματολόγο.

Μου είπε να το ψάξω και απευθύνομαι σε εσάς.

Εμπειρίες? Ξαναβγάλατε τρίχες?

Κάθε απάντηση πολύτιμη

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Believe76, δεν έχω κάνει λέιζερ, κάνω ριζική στο πρόσωπο και κερί σε όλα τα υπόλοιπα, αλλά πλέον θέλω να κάνω κάτι μόνιμο, στο σώμα, να ξεμπερδεύω. Δεν ξέρω για αυτό που ρωτάς, αν για αποτρίχωση στο μπικίνι ενδείκνυται το λέιζερ..... Έχω την εντύπωση ότι προτείνουν τη φωτόλυση για πιο μόνιμο αποτέλεσμα. Το λέιζερ (διορθώστε με αν κάνω λάθος), νομίζω ότι το προτείνουν για χνούδι, όχι για κανονικές τρίχες. Για να δούμε τι θα πουν και οι άλλες κοπέλες, που κάποιες σίγουρα θα ξέρουν.

Φωτόλυση έχουν κάνει κάποιες συνάδελφοι μου, στην αισθητικό που πάω και εγώ για ριζική και κερί, η οποία έχει ινστιτούτο στους Αμπελοκήπους (Αθηνών). Έμειναν πολύ ευχαριστημένες, λένε ότι από πόδια, μασχάλες, μπικίνι, καθάρισαν από τρίχες και πέταξαν ξυράφια, κεριά κλπ κλπ.

Και εγώ στο δικό της ινστιτούτο θα πάω. Δεν είναι μεγάλο κέντρο, είναι ένα μικρό, οικογενειακό ινστιτούτο, το οποίο έχει μία κοπέλα που έχει τελειώσει ΤΕΙ. Παλιά πήγαινα σε μία άλλη κοπέλα στο Μαρούσι, επίσης πολύ καλή, αλλά επειδή δεν με βόλευε η περιοχή, σταμάτησα να πηγαίνω εκεί. Έχω και εκείνης τα στοιχεία όμως.

Believe76, δεν έχω κάνει λέιζερ, κάνω ριζική στο πρόσωπο και κερί σε όλα τα υπόλοιπα, αλλά πλέον θέλω να κάνω κάτι μόνιμο, στο σώμα, να ξεμπερδεύω. Δεν ξέρω για αυτό που ρωτάς, αν για αποτρίχωση στο μπικίνι ενδείκνυται το λέιζερ..... Έχω την εντύπωση ότι προτείνουν τη φωτόλυση για πιο μόνιμο αποτέλεσμα. Το λέιζερ (διορθώστε με αν κάνω λάθος), νομίζω ότι το προτείνουν για χνούδι, όχι για κανονικές τρίχες. Για να δούμε τι θα πουν και οι άλλες κοπέλες, που κάποιες σίγουρα θα ξέρουν.

Για μονιμο αποτελεσμα ενδεικνυται το λειζερ!!!Το λειζερ δεν καταπολεμα το χνουδι γιατι δεν το ανιχνευει καν.Ανιχνευει τις κανονικες μαυρες τριχες.Εγω εκανα στο μπικινι με 100ε περιπου 2-3 συνεδριες σε διαστηματα 2 μηνων περιπου και μετα σχεδον εξαφανιστηκαν.Κανω 2 φορες το χρονο και φανταζομαι οτι σε λιγους μηνες δεν θα κανω καθολου...Επιτελους!:DΕπισης,επειδη η επιδερμιδα μου ειναι σταρενια κανω και στο προσωπο λειζερ.Εδω ομως ειναι λιγο ποιο δυσκολα γτ σε εμας τις μελαχρινες γυναικες λογω υπερβολικης μελαμινης δεν μπορει ο δερματολογος να ανεβασει την επιθυμητη ακτινοβολια καθως υπαρχει κινδυνος εγκαυματος.Οποτε κανω με την χαμηλοτερη ταχυτητα ανα 2 μηνες στο προσωπο.Πρεπει καθημερινα να χρησιμοποιω αντηλιακη κρεμα προσωπου με τον υψηλοτερο δ.π και το καλοκαιρι το αποφευγω γτ με εχει "πιασει" ο ηλιος απο πολυ νωρις τον Μαιο!!!!!

Τα μωράκια είναι εκεί ψηλά και διαλέγουν σε ποιά κοιλίτσα θα μπούν....!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια φίλη που έκανε λέιζερ στο μπικίνι,δεν είδε κανένα απολύτως αποτέλεσμα.Ξαναβγήκαν όλες οι τρίχες κανονικότατα.Μάλιστα μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι της είπαν να ξυρίζει τις τρίχες που βγαίνουν στο διάστημα από την μία συνεδρία στην άλλη.Έτσι δεν ξαναβγαίνουν πιο σκληρές,οπότε πάει χαμένο και το λέιζερ??

Επίσης,δύο γνωστές μου κάνουν λέιζερ στο πρόσωπο σε δερματολόγο.

Μου κάνει εντύπωση ότι,μετά από 2 χρόνια που πηγαίνουν,όταν τις πετυχαίνω στον δρόμο είναι μέσα στην τρίχα.Δεν θα έπρεπε να έχουν αραιώσει αρκετά μετά από τόσο καιρό??

Πάντως,η κοπέλα ενός φίλου μου που δουλεύει σε μεγάλο και γνωστό ινστιτούτο αισθητικής,πάει η ίδια σε δερματολόγο και παραδέχεται ότι ποτέ δεν τελειώνεις οριστικά με το θέμα.Το αποτέλεσμα μπορεί να κρατήσει δύο χρόνια το πολύ,μετά όμως θα πρέπει να ασχοληθείς ξανά.Μήπως τελικά είναι πεταμένα λεφτά??Προσπαθώ να βρω μια άκρη,γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ.

Μια φίλη που έκανε λέιζερ στο μπικίνι,δεν είδε κανένα απολύτως αποτέλεσμα.Ξαναβγήκαν όλες οι τρίχες κανονικότατα.Μάλιστα μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι της είπαν να ξυρίζει τις τρίχες που βγαίνουν στο διάστημα από την μία συνεδρία στην άλλη.Έτσι δεν ξαναβγαίνουν πιο σκληρές,οπότε πάει χαμένο και το λέιζερ??

Σιγουρα...Η δερμτολογος μου με ταραξε με την συγκεκριμενη φραση!"Δεν θα ξαναχρησιμοποιησεις ξυραφι και τιποτα αλλο αποτριχωτικο"

Μια φιλη μου που πηγαινει σε αλλο δερματολογο επειδη δεν την βολευει η περιοχη,της ξυριζουν πρωτα την περιοχη και υστερα λειζερ...Μονο εκεινες την ξυριζουν κι αυτο πριν το λειζερ.ΜΟΝΟ τοτε.Και εκεινη εχει καθαρισει επισης.

Τα μωράκια είναι εκεί ψηλά και διαλέγουν σε ποιά κοιλίτσα θα μπούν....!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σιγουρα...Η δερμτολογος μου με ταραξε με την συγκεκριμενη φραση!"Δεν θα ξαναχρησιμοποιησεις ξυραφι και τιποτα αλλο αποτριχωτικο"

Μια φιλη μου που πηγαινει σε αλλο δερματολογο επειδη δεν την βολευει η περιοχη,της ξυριζουν πρωτα την περιοχη και υστερα λειζερ...Μονο εκεινες την ξυριζουν κι αυτο πριν το λειζερ.ΜΟΝΟ τοτε.Και εκεινη εχει καθαρισει επισης.

Τότε μάλλον η δική μου φίλη έπεσε σε άσχετες.Εγώ δεν είμαι του επαγγέλματος,αλλά η λογική μου λέει ότι αν χρησιμοποιήσεις ξυράφι, καταστρέφεις όλη την δουλειά που έχει γίνει.Και της το είχα πει,αλλά τους είχε εμπιστοσύνη και την πάτησε,αφού πρώτα πλήρωσε ένα σκασμό λεφτά.

Άλλη περίπτωση:φίλη πάει στην ίδια δερματολόγο με τα δυο κορίτσια που ανέφερα πιο πάνω,για αποτρίχωση στο μπικίνι.Την ώρα που εφάρμοζε το λέιζερ,της είχε βάλει και παγωμένο αέρα με ένα μηχάνημα,προφανώς για να μην νιώθει τόσο το κάψιμο.Την φυσούσε ακριβώς στο επίμαχο σημείο και αν και παραπονέθηκε,η δερματολόγος δεν έδωσε σημασία.Το αποτέλεσμα ήταν να γυρίσει με αφόρητους πόνους,οι οποίοι κράτησαν όλη την νύχτα και την άλλη μέρα και να τρέχει σε γυναικολόγο.Έτσι πρέπει να γίνεται??Ή ήταν λάθος της γιατρού??

Απο αυτά που διαβάζω αναφέρω...

1. πόσες φορές θα χρειαστείς δεν το ξέρει κανείς, είναι θέμα οργανισμού

2. η φωτόλυση δεν έχει το αποτέλεσμα που μπορεί να έχει το λέιζερ

3. η ακτινοβολία είναι επιικίνδυνη για τους αδένες (μασχάλες,μπικίνι)

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...