Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλησπερα ,χρειαζομαι την πολυτιμη βοηθεια σας !

η μικρη μου 9 μηνων κανει συχνα βρογχιολιτιδες την εχουμε κανει ακτινα θωρακος δεν εδειξε κατι ,βαρος παιρνει κανονικα , παρολα αυτα αρρωσταινει πολυ ευκολα και παιρνει αερολιν πολυ συχνα ..

Επειδη δεν μπορω να την βλεπω αλλο σε αυτην την κατασταση θα ηθελα να μου προτεινετε εναν ΚΑΛΟ ομοιοπαθητικο γιατρο στην θεσσαλονικη για να παω την μικρη μου

σας ευχαριστω!

Καλησπέρα αν θέλεις και ενδιαφέρεσαι μπορώ να σου στείλω τα στοιχεία της δικιάς μου,αν θες στείλε μου πμ.

Πέρσι με τον μικρό μου περάσαμε επιτυχώς την βρογχιολίτιδα και πρόπερσι μέσα στο Πάσχα επίσης ...Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι οικογενειακώς....:wink:

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φυσικα και ενδιαφερομαι να μου στειλεις τα στοιχεια !!!!

Χρειαζομαι αμεσα εναν ΚΑΛΟ ομοιοπαθητικο για να μας λυσει το προβλημα

παιρνει αερολιν την περναει η ιωση ,μετα απο δυο βδομαδες το πολυ ενα μηνα ξανα τα ιδια κουραστικα μα σιγουρα πιο πολυ απο εμενα κουραστικη η μικρη ..... την εχεις καιρο αυτην την γιατρο ???

• 3 εβδομάδες μετά...
Καμμια θεραπεια δεν λυνει δια παντος τα αυτοανοσα προς το παρον, απλα προσφερουν μια ανακουφιση. ...

Αν διάβασες το βιβλίο , ειδικά εκεί που λέει για σκλήρυνση, ίσως τότε μπορείς να αναθεωρήσεις αυτήν την πρόταση.

πᾶν μέτρον ἄριστον

yogini έχεις ένα πρόβλημα με τα πμ δεν μπορείς να τα λάβεις δες το ....

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σε όλους.την Δευτέρα ξεκίνησα ομοιοπαθητική και θα ήθελα αν μπορούσατε να μου απαντήσετε σε κάποιες απορίες που έχω.πήγα σε έναν πολύ γνωστό γιατρό της Αθήνας.αφου πρωτα μου πηρε το ιστορικο μια γιατρος στο τελος μου λεει κλεισε απο τωρα ραντεβου να ερθεις σε εναμιση μηνα παλι για να δουμε αν επιασε η θεραπεια.και σκεφτηκα εκεινη την ωρα μηπως δεν σου δινουν το σωστο φαρμακο εξ αρχης για να σε αναγκασουν να πας κ αλλες φορες για να παρουν τα λεφτα?γενικα ειμαι πολυ καχυποπτη..σας εχει τυχει κατι τετοιο?επισης,τη δευτερη μερα της θεραπεις ξυπνησα με κοκκινο το ενα μου ματι.εχω ακουσει οτι στην αρχη μπορει να υπαρξει επιδεινωση,αλλα μονο με ενα χαπι?κ επισης μπορει το ματι να οφειλεται εκει η ειναι εντελως ασχετο?και τελος οσον αφορα στις ουσιες που επιτρεπονται κ απαγορευονται,μου ειπαν οτι το κακαο απογορευεται αλλα η σοκολατα επιτρεπεται.οι περισσοτερες σοκολατες ομως στα συστατικα τους εχουν κατι σε κακαο μεσα.πχ μια προχειρη που εχω μπροστα μου γραφει κακαομαζα.αυτες επιτρεπονται?ειμαι καινουρια στο "σπορ" και ολο και κατι σκεφτομαι και ψαχνω να βρω απαντησεις στο ιντερνετ αλλα πιστευω αυτο ειναι το πιο καταλληλο μερος καθως οι περισσοτεροι εχετε εμπειρια ομοιοπαθητικης.ευχαριστω..

Διαφημίσεις

Όταν ο οργανισμός μας δημιουργεί φλεγμονές (με πύον, υγρό κτλ) το κάνει γιατί προσπαθεί να αμυνθεί, να καταπολεμήσει τον εισβολέα.

Αν εμείς δεν του επιτρέψουμε να κάνει τη δουλειά του και απλά απομακρύνουμε το σύμπτωμα εξαφανίζοντας πχ το υγρό του αυτιού ή ακόμη και τη φλεγμονή του χαλαζίου δεν επιτρέπουμε στον οργανισμό μας να ολοκληρώσει αυτό που άρχισε και το πιο πιθανό είναι ότι το πρόβλημα θα επαναμφανιστεί.

Οπότε όχι, δεν εντυπωσιάζομαι από καμία συμπτωματική θεραπεία, είτε αυτή προέρχεται από το χώρο της ομοιοπαθητικής ή της συμβατικής ιατρικής.

H ομοιοπαθητικη δεν στηριζεται σε συμπτωματικες θεραπείες. Η ομοιοπαθητικη δεν θεραπευει απο μονη της, ο οργανισμος το κανει. Καλο θα ειναι πρωτα να ρωτησουμε πως θεραπευει η ομοιοπαθητική καθως και για λεγεται ομοιοπαθητικη και οχι εναντιοπαθητικη οπως ειναι η κλασσικη ιατρικη.

Καλησπέρα σε όλους.την Δευτέρα ξεκίνησα ομοιοπαθητική και θα ήθελα αν μπορούσατε να μου απαντήσετε σε κάποιες απορίες που έχω.πήγα σε έναν πολύ γνωστό γιατρό της Αθήνας.αφου πρωτα μου πηρε το ιστορικο μια γιατρος στο τελος μου λεει κλεισε απο τωρα ραντεβου να ερθεις σε εναμιση μηνα παλι για να δουμε αν επιασε η θεραπεια.και σκεφτηκα εκεινη την ωρα μηπως δεν σου δινουν το σωστο φαρμακο εξ αρχης για να σε αναγκασουν να πας κ αλλες φορες για να παρουν τα λεφτα?γενικα ειμαι πολυ καχυποπτη..σας εχει τυχει κατι τετοιο?

Αυτή είναι η γενική τακτική, αν και ο Βυθούλκας λέει "παρακολουθούμε στον ασθενή", που σίγουρα είναι κάτι περισσότερο. Αν σου είπε να πάρεις τηλέφωνο για οτιδήποτε περίεργο προκύψει / παρατηρήσεις, ειδικά αν είναι έντονο/ενοχλητικό έχει καλώς.

επισης,τη δευτερη μερα της θεραπεις ξυπνησα με κοκκινο το ενα μου ματι.εχω ακουσει οτι στην αρχη μπορει να υπαρξει επιδεινωση,αλλα μονο με ενα χαπι?κ επισης μπορει το ματι να οφειλεται εκει η ειναι εντελως ασχετο?

Μπορεί, αν σε ενοχλεί τηλεφώνησε, μπορεί να σου δώσει κάποιες οδηγίες.

και τελος οσον αφορα στις ουσιες που επιτρεπονται κ απαγορευονται,μου ειπαν οτι το κακαο απογορευεται αλλα η σοκολατα επιτρεπεται.οι περισσοτερες σοκολατες ομως στα συστατικα τους εχουν κατι σε κακαο μεσα.πχ μια προχειρη που εχω μπροστα μου γραφει κακαομαζα.αυτες επιτρεπονται?ειμαι καινουρια στο "σπορ" και ολο και κατι σκεφτομαι και ψαχνω να βρω απαντησεις στο ιντερνετ αλλα πιστευω αυτο ειναι το πιο καταλληλο μερος καθως οι περισσοτεροι εχετε εμπειρια ομοιοπαθητικης.ευχαριστω..

Δες στο τέλος εδώ http://www.classicalhomeopathy.gr/gr/info.htm

και αν θες μεγαλύτερη ανάλυση ψάξε στα

http://www.homeopathy.gr/homgreek.htm#avoid

http://www.homeopathy.gr/conditions-diseases/dentistry.shtml (δες και τα δόντια)

και γενικά διάβασε http://www.vithoulkas.com/el.html

Νομίζω πως αυτά τα 3 αξιόπιστα sites αρκούν :D

πᾶν μέτρον ἄριστον

Δεν πρόκειται για θεραπεία, το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται και θα επανεμφανιστεί.

Πολύ σίγουρη δείχνεις, θα δείξει...

Αν ήτανε τόσο εύκολα τα πράγματα θα μας έλυνε όλα τα προβλήματά μας η ομοιοπαθητική.

ο καθένας στο είδος του. σίγουρα όλα δεν τα λύνει! προτείνεις κάποια θεραπεία που τα λύνει όλα; μήπως την κάνει ήδη η vera;

Αντιθέτως δεν έχει λύσει ποτέ κάποιο χρόνιο πρόβλημα, εξαφανίζει απλά τα συμπτώματα για λίγο καιρό, πράγμα επικίνδυνο εάν συμβαίνει συχνά.

πάλι πολύ σίγουρη δείχνεις. συμφωνώ πως αν ο οργανισμός δεν ενισχυθεί θα εμφανίσει πάλι τα συμπτώματα. επικίνδυνο; εξαρτάται με τι την συγκρίνεις :P

πᾶν μέτρον ἄριστον

καλημερα

εχω ενα αγορακι ενος ετους που κολλαει μονιμα απο τη κορη μου (4 ετων η οποια πηγαινει παιδικο σταθμο) και εχει μονιμα μυξουλα, φλεγματα τα οποια δεν μπορει να διαχειριστει και καταληγει σε βηχα μονιμα και βρογχιτιδες...

μεσα σε 1,5 μηνα εχει παρει ποσα φαρμακα και δυο φορες αντιβιωση..

ομοια και η κορη μου περναει τακτικα τετοιες φασεις χωρις να χει φθασει σε βρογχιτιδα ακομη.

επειδη ΔΕΝ συμφωνω με ολη αυτη την ιατρικη τακτικη αναρωτιεμαι αν μπορω να κανω κατι διαφορετικο στο ομοιοπαθητικο κομματι..

μου εχουν πει για την εχινακεια οπου μια φιλη δινει μια φορα το χρονο στα παιδια της (συνομηλικα της κορης μου) σε μορφη βαμματος (14 μερες, 7 μερες διακοπη, 14 μερες και τελος και ξανα τον επομενο χρονο) και μου λεει οτι ειναι αποτελεσματικο για αυτους

σκεφθηκα να το δοκιμασω στη κορη μου (απο οτι ξερω στα μωρα δεν συστηνεται) και ρωταω τα εξης:

α) ειναι ακινδυνη η εχινακεια (ξερω οτι η παρενεργεια ειναι το αναποδο αποτελεσμα δηλαδη την υπερβολικη αυξηση των λευκων αιμοσφαιριων)

β) μπορω να δοκιμασω την ως ανω δοσολογια χωρις να προηγηθει εκτιμηση ομοιοπαθητικου? διαβασα σε ενα site οτι η εχινακεια δεν συνταγογραφειται απαραιτητα απο ομοιοπαθητικο

γ) αν τη δωσω σε περιοδο που η κορη μου εχει συναχι θα υπαρχει εξαρση η δεν παιζει ρολο? διοτι δεν βλεπω ποτε θα ειναι σταθερα καλα..

δ) ο ομοιοπαθητικος ειναι καλο να ειναι και παιδιατρος?

ε) ξερει κανεις ομοιοπαθητικο δοκιμασμενο κοντα στο Περιστερι?

και τελος για τον μικρο τι θα μπορουσα να κανω αλλο περαν της φαρμακευτικης οδου? ειδικοτερα για τον βηχα?

ευχαριστω παρα πολυ

Προσπερνώ ότι δεν έχω άποψη:

...

μου εχουν πει για την εχινακεια οπου μια φιλη δινει μια φορα το χρονο στα παιδια της (συνομηλικα της κορης μου) σε μορφη βαμματος (14 μερες, 7 μερες διακοπη, 14 μερες και τελος και ξανα τον επομενο χρονο) και μου λεει οτι ειναι αποτελεσματικο για αυτους

Έτσι έχει γραφεί και εδώ, μπορείς να ψάξεις σχετικά. Όμως αυτό δεν είναι ομοιοπαθητικό, απλά φυσική τόνωση/ερέθισμα όπως φαίνεται πως έχεις ήδη καταλάβει.

...

δ) ο ομοιοπαθητικος ειναι καλο να ειναι και παιδιατρος?

ε) ξερει κανεις ομοιοπαθητικο δοκιμασμενο κοντα στο Περιστερι?

και τελος για τον μικρο τι θα μπορουσα να κανω αλλο περαν της φαρμακευτικης οδου? ειδικοτερα για τον βηχα?

δ) Δεν είναι απαραίτητο, καλό όμως είναι για αρκετά μικρά παιδιά.

ε) Εδώ έχει 2 κοντά σου (η 2η και η 3η):

http://www.homeopathy.gr/doctors-homeopaths.php?specialty=pediatrician

τέλος, μπορείς φυσικά να κάνεις ομοιοπαθητική στον μικρό. :D

όσο ποιό μικρός τόσο ποιό καλά!

πᾶν μέτρον ἄριστον

Διαφημίσεις

Προσπερνώ ότι δεν έχω άποψη:

Έτσι έχει γραφεί και εδώ, μπορείς να ψάξεις σχετικά. Όμως αυτό δεν είναι ομοιοπαθητικό, απλά φυσική τόνωση/ερέθισμα όπως φαίνεται πως έχεις ήδη καταλάβει.

δ) Δεν είναι απαραίτητο, καλό όμως είναι για αρκετά μικρά παιδιά.

ε) Εδώ έχει 2 κοντά σου (η 2η και η 3η):

http://www.homeopathy.gr/doctors-homeopaths.php?specialty=pediatrician

τέλος, μπορείς φυσικά να κάνεις ομοιοπαθητική στον μικρό. :D

όσο ποιό μικρός τόσο ποιό καλά!

ειλικρινα θατο κοιταξω για την οιμοιπαθητικη.. ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

ωστοσο μεχρι τοτε θα δοκιμασω και το βαμα εχινακειας και βλεπουμε..

χιλια ευχαριστω

• 3 εβδομάδες μετά...

κοριτσια θα ηθελα την γνωμη σας.Την ομοιοπαθητικη την γνωρισα τους τελευταιους 7 μηνες και ομολογω οτι ενω ημουν προκατελλειμενη με εξεπληξε ευχαριστα.Καταφερα να θεραπευτω απο ενα χρονιο προβλημα που ειχα στο εντερο.Και εκ των υστερων την χρησιμοποιω για τα παντα ,γλιτωσα δυο φορες μαστιτιδα ,περασα γαστρεντεριτιδα, Τα παντα σας λεω μολις αρχιζουν τα συμπτωματα απο μια ασθενεια και ειδοποιω τον γιατρο μου συνηθως μετα απο ενα-δυο χαπακια συνερχομαι τελειως.Τωρα ομως σκεφτομαι να την χρησιμοποιησω για αδυνατισμα ,το εχει κανει καμμια?Απο τοτε που γεννησα το τριτο μου παιδι με εχει παρει η κατω βολτα.Σκέφτομαι συνεχεια το φαι και η ζυγαρια νομιζω αυξανεται συνεχεια.Το προβλημα μου δεν ειναι ο κακος μεταβολισμος αλλα η υπερβολικη ληψη τροφης.Τ ο ξερω αλλα νομιζω οτι δεν μπορω να κανω τιποτα γι αυτο ,πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο.Αρχισα να φτανω στα ορια της καταθλιψης και οσο πιο πολυ στεναχωριεμαι τοσο πιο πολυ τρωω,νομιζω οτι ειναι ενας φαυλος κυκλος.Ξερω οτι η ομοιπαθητικη αλλαζει πολυ την ψυχολογια και εγω ξερω οτι αυτο εχω αναγκη,η υπερβολικη κλεισουρα ,το να ειμαι μονο μανα 24 ωρες με εχει κανει να ξεχασω την γυναικα μεσα μου.Συγνωμη αν σας κουρασα απλα ψαχνω κατι να πιαστω ,απο καπου πρεπει να κανω την αρχη.Ξεχασα να σας πω οτι ειμαι 1,6 υψος και 75 κιλα. Παντα ημουν 58 ,ακομα και πριν το τριτο.Σας παρακαλω οποια τα εχει καταφερει με αυτον τον τροπο ας μου δωσει λιγη παρηγορια.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

1μανούλα πήγα στον ομοιοπαθητικό μου τον Δεκέμβριο γιατί είχα κολλήσει πολλούς μήνες στα 62 κιλά έτρωγα δεν έτρωγα και εχοντας δοκιμάσει τα πάντα για να πεσω λίγο...μέσα σε ενα μήνα πήγα 58.5! Το θέμα μου όμως ήταν μάλλον ο μεταβολισμός. Μπορεί και το πρόβλημα που περιγράφεις εσύ να λυθεί αν είναι αποτέλεσμα κάποιου άλλου κολλήματος του οργανισμου. Ούτε εγω περίμενα να μου ξεκολλήσει το μεταβολισμό :)

Οσον αφορά την εχινάκεια που λέγατε όμως....πριν γεννήσω είχα κρυώσει και έπαιρνα εχινάκεια και όταν πηρα τον ομοιοπαθητικό να τον ρωτήσω μου είπε να την σταματήσω....τώρα γιατί δεν ξέρω....δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω τηλεφωνικά. Πάντως κι εγώ την έχω πάντα στο σπίτι και οταν με τριγυρνάει κάτι την παίρνω αμέσως.

Έχει και παιδική στο IHERB http://www.iherb.com/Gaia-Herbs-Echinacea-for-Children-Alcohol-Free-1-fl-oz-30-ml/11602

1μανουλα θα σου πω αυτό ,εμένα ο άντρας είναι σαν το ακορντεον ανοίγει και κλείνει (αν με καταλαβαίνεις).Όταν ήμουν έγκυος στο 1 μας παιδί αποφάσισε να κάνει δίαιτα με την βοήθεια της όμοιοπαθητικού,τα κατάφερε έπεσε στα 71 κιλά από τα 87 σε 1,5 μήνα ,βέβαια μετά από 1 χρόνο τα ξαναπήρε όχι γιατί έφταιγε η δίαιτα αλλά γιατί δεν έχει φραγμό στο φαϊ ,κάνει κακούς συνδυασμούς και τρώει σαν να είναι τελευταία φορά της ζωής του,τώρα ξανακάνει και τα πάει καλύτερα......

Αυτό που αναφέρεις για την κατάθλιψη με είχε πιάσει και εμένα, το βράδυ όταν επιτέλους κοιμόντουσαν τα παιδιά ήμουν συνέχεια ντουλάπι -ψυγείο και τούμπαλιν από γλυκό σε αλμυρό και ξανά γλυκό ότι βλακεία είχα στο ντουλάπι αυτά ήθελα(πατατάκια κτλ) ήθελα ζάχαρη πολύ ζάχαρη γιατί ως γνωστόν δίνει ενέργεια και προσωρινή ευφορία για να χαλαρώσω.με τον καιρό κάπως κάλμαρε η κατάσταση και απ'ότι μίλησα με την ομοιο ήταν και είναι θέμα ψυχολογίας.Το 24 ώρες μαμά δεν παλεύεται σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Πάντως κάνε μία προσπάθεια.....

1μανουλα θα σου πω αυτό ,εμένα ο άντρας είναι σαν το ακορντεον ανοίγει και κλείνει (αν με καταλαβαίνεις).Όταν ήμουν έγκυος στο 1 μας παιδί αποφάσισε να κάνει δίαιτα με την βοήθεια της όμοιοπαθητικού,τα κατάφερε έπεσε στα 71 κιλά από τα 87 σε 1,5 μήνα ,βέβαια μετά από 1 χρόνο τα ξαναπήρε όχι γιατί έφταιγε η δίαιτα αλλά γιατί δεν έχει φραγμό στο φαϊ ,κάνει κακούς συνδυασμούς και τρώει σαν να είναι τελευταία φορά της ζωής του,τώρα ξανακάνει και τα πάει καλύτερα......

Αυτό που αναφέρεις για την κατάθλιψη με είχε πιάσει και εμένα, το βράδυ όταν επιτέλους κοιμόντουσαν τα παιδιά ήμουν συνέχεια ντουλάπι -ψυγείο και τούμπαλιν από γλυκό σε αλμυρό και ξανά γλυκό ότι βλακεία είχα στο ντουλάπι αυτά ήθελα(πατατάκια κτλ) ήθελα ζάχαρη πολύ ζάχαρη γιατί ως γνωστόν δίνει ενέργεια και προσωρινή ευφορία για να χαλαρώσω.με τον καιρό κάπως κάλμαρε η κατάσταση και απ'ότι μίλησα με την ομοιο ήταν και είναι θέμα ψυχολογίας.Το 24 ώρες μαμά δεν παλεύεται σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Πάντως κάνε μία προσπάθεια.....

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις,και εγω πιστευω οτι μπορει να με βοηθησει .Μου εδωσε μεγαλη επλιδα το μηνυμα σου.Ξερω οτι δεν ειμαι η μονη που τα περναω αλλα καμμια φορα μοιαζει να με πλακωνει ο ουρανος για πραγματα τελειως ασημαντα και ξεσπαω εκει .Παντως την πρωτη κινηση την εκανα εκλεισα ραντεβου για να παω στο ομοιοπαθητικο και απο το λιγο που συζητησαμε απο το τηλεφωνο μου ειπε οτι εχω βουλιμικες τασεις ,και οτι αυτο μπορει να το θεραπευσει η ομοιοπαθητικη.Αντε να δουμε.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

καλή αρχή και καλή δύναμη....

Καλησπερα!

Ειχα την πρωτη μου εμπειρια με ομοιο και θα ηθελα τη γνωμη σας.

Εχω μια κορη που ειναι σχεδον 12 μηνων. Εχει ιστορικο βρογχιολιτιδας σε μικρη ηλικια (45 ημερων) με 10ημερη παραμονη στο νοσοκομειο, ατοπικη στα μαγουλα και βαρυ εκζεμα στην περιοχη της πανας. Αρχιζουμε και παιδικο και γι' αυτο απευθυνθηκα σε ομοιοπαθητικο να μας βοηθησει. Της πηρε ιστορικο και της εδωσε το ιδιοσυγκρασιακο της σε 200ch.

Δυστυχως, ουτε μια εβδομαδα μετα επαθε την πρωτη ιωση στον παιδικο. Η κλασσικη μας παιδιατρος εδωσε aerolyn και flixotide. O ομοιο μου ειπε να παρει το aerolyn (δεν του το ζητησα, απο μονος του το ειπε) και να παρει και ομοιοπαθητικο φαρμακο. Εκανα ο,τι μου ειπε ο ομοιο. Δυο μερες μετα, τον πηρα γιατι εβλεπα καποια βελτιωση αλλα μικρη. Μου ειπε να ξαναπαρει το επειγον ομοιο (mercury 200ch) και, αν δεν βελτιωθει αισθητα, να παρει μετα απο 24 ωρες sulfur 200ch. Ετσι και εγινε. Το sulfur το πηρε Κυριακη πρωι. Σημερα, στο ραντεβου με την κλασσικη παιδιατρο, βρηκε την μικρη πολυ χειροτερα και πλεον μας εδωσε και κορτιζονη απο το στομα.

Το εκζεμα στην περιοχη της πανας ειχε μια πολυ μικρη επιδεινωση 2-3 μερες μετα το ραντεβου με τον ομοιο (μπορει και να ετυχε, ηταν μικρη επιδεινωση για να πω με σιγουρια οτι οφειλεται στην ομοιο) και απο εκει και περα επιδεινωνεται κι αλλο αλλα αργα. Παντως, βελτιωση δεν εχω δει.

Το ιδιοσυγκρασιακο το πηρε πριν 2 εβδομαδες.

Τι μπορει να πηγε στραβα? Η διαισθηση μου λεει οτι ή ειναι λαθος το ιδιοσυγκρασιακο ή ηθελε μεγαλυτερη δυναμοποιηση. Μπορει να συμβαινει κατι αλλο?

Τι να πω στον ομοιο? Να την ξαναδει? Εχω πολυ καλες συστασεις γι' αυτον και δεν θα ηθελα να τον αλλαξω, τουλαχιστον οχι ακομη.

Ευχαριστω!

yleap2.png In10p2.png

alex74 με βάση την εμπειρία μου και αυτά που περιγράφεις η επιδείνωση είτε στο εκζεμα είτε στους βρόγχους είναι απόρροια των ομοιο φαρμάκων.Το ίδιο συμβαίνει και στα δικά μου μωρά στην αρχή επιδεινώνονται γιατί ο οργανισμός προσπαθεί να τα αποβάλλει και μετά από 3-4 μέρες υπάρχει βελτίωση.Στην δική σου περίπτωση ξεκίνησε να δουλεύει το ανοσοποιητικό σύστημα αλλά θέλει περισσότερη ενίσχυση .Προτροπή μου είναι να ξαναμιλήσεις με τον ομοιοπαθητικό άμεσα και να του περιγράψεις όσο πιο αναλυτικά γίνεται την εικόνα του παιδιού,μήπως και χρειάζεται να αλλάξετε φάρμακο ή την δυναμοποίηση του φαρμάκου.

Συμφωνώ με Bobolinos, το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι πως αν η επιδείνωση είναι τέτοια που καταντά ανυπόφορη τότε χρειάζεται αλλαγή η δυναμοποίηση προς το ελαφρύτερο, ώστε να περάσει ποιο σταδιακά η φάση (πχ αντί 200ch 30ch).

Όπως και να είναι μην διστάζεις να παίρνεις τηλέφωνο, ακόμα και συχνότερα από μια φορά την ημέρα. Δεν πληρώνονται μόνο για την επίσκεψη και το γνωρίζουν αυτό!

πᾶν μέτρον ἄριστον

κοριτσια θα ηθελα να με βοηθησετε.ο γιατρος μου εδωσε θεραπεια για 40 μερες συνολικα και τωρα ειμαι στην 30η μερα αλλα δεν εχω δει καποια βελτιωση στα θεματα που με απασχολουσαν.φανταζομαι οτι ουτε στις 10 μερες που υπολοιπονται θα δω.τι μπορει να φταιει?το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι δεν πετυχε ο γιατρος το σωστο φαρμακο.μου ειχε πει μετα το περας της θεραπειας,δλδ τις 40 μερες να παω παλι για να δουμε αν εχει πετυχει,αλλα αδυνατω να πληρωσω παλι επισκεψη.και περα απο αυτο μου φαινεται λιγο κοροιδια να πηγαινω να πληρωνω και τελικα να μην εχω αποτελεσμα.για το μονο που μπορει να φταιω εγω ειναι οτι 4-5 μερες εφαγα καποια μπισκοτα που ειχαν μεσα κακαο,αλλα κ παλι ποσο να επηρεασε?εσας ποια ειναι η αποψη σας?

σημειωση: ο γιατρος που πηγα θεωρειται κορυφη γενικα αλλα κ απο πολλα ατομα μεσα στο φορουμ.οποτε μου κανει εντυπωση που μαλλον δεν πετυχε το φαρμακο

συμβαίνει καμιά φορά και αυτό, άνθρωποι είναι. Συμβαίνει επίσης για κάποιο λόγο να μην σε πιάνει εσένα η ομοιοπαθητική, π.χ. υδράργυρος http://www.homeopathy.gr/conditions-diseases/dentistry.shtml

δες και εδώ μήπως σου ξέφυγε κάτι : http://www.homeopathy.gr/homeopathy/homeopathy-attention.html (αλλά για να γράφεις για το κακάο δεν νομίζω)

επίσης υπάρχει περίπτωση με την δεύτερη επίσκεψη και την ανάλυση των τωρινών συμπτωμάτων να συνειδητοποιήσεις ότι κάτι έχει αλλάξει αλλά λίγο και το κυριότερο με τρόπο που δεν το κατάλαβες.

και φυσικά ο χρόνος για την θεραπεία έχει να κάνει με το πόσο χρόνιο είναι το θέμα σου.

τέλος, μην διστάσεις να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις αν μπορεί να κάνει κάτι για το οικονομικό.

πᾶν μέτρον ἄριστον

συμβαίνει καμιά φορά και αυτό, άνθρωποι είναι. Συμβαίνει επίσης για κάποιο λόγο να μην σε πιάνει εσένα η ομοιοπαθητική, π.χ. υδράργυρος http://www.homeopathy.gr/conditions-diseases/dentistry.shtml

δες και εδώ μήπως σου ξέφυγε κάτι : http://www.homeopathy.gr/homeopathy/homeopathy-attention.html (αλλά για να γράφεις για το κακάο δεν νομίζω)

επίσης υπάρχει περίπτωση με την δεύτερη επίσκεψη και την ανάλυση των τωρινών συμπτωμάτων να συνειδητοποιήσεις ότι κάτι έχει αλλάξει αλλά λίγο και το κυριότερο με τρόπο που δεν το κατάλαβες.

και φυσικά ο χρόνος για την θεραπεία έχει να κάνει με το πόσο χρόνιο είναι το θέμα σου.

τέλος, μην διστάσεις να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις αν μπορεί να κάνει κάτι για το οικονομικό.

σ ευχαριστω για την απαντηση..οσον αφορα στις απαγορευμενες ουσιες ειμαι πολυ προσεκτικη.μονο το κακαο μπορει να θεωρηθει σαν παρασπονδια αλλα κ παλι το χαρτι γραφει οτι επιτρεπεται καθε ειδους σοκολατα.αρχικα θα προσπαθησω τηλεφωνικα να βρω καποια ακρη με τον γιατρο.να ρωτησω μηπως ξερει καποιος, η δυναμοποιηση 6χ ειναι απο τις δυνατες η απο τις πιο ηπιες?

σ ευχαριστω για την απαντηση..οσον αφορα στις απαγορευμενες ουσιες ειμαι πολυ προσεκτικη.μονο το κακαο μπορει να θεωρηθει σαν παρασπονδια αλλα κ παλι το χαρτι γραφει οτι επιτρεπεται καθε ειδους σοκολατα.αρχικα θα προσπαθησω τηλεφωνικα να βρω καποια ακρη με τον γιατρο.να ρωτησω μηπως ξερει καποιος, η δυναμοποιηση 6χ ειναι απο τις δυνατες η απο τις πιο ηπιες?

καλησπέρα να ξέρεις ότι είναι σε ch είναι από τις ήπιες ,ότι είναι σε Μ είναι από τις κανονικές αλλά καμιά φορά όταν σου δίνουν 10Μ είναι από τα δυνατά και ότι είναι σε Χ είναι από τις πλέον δυνατές (αν θυμάμαι καλά τις δίνουν σε χρόνιες καταστάσεις ).

Όσο για το κακάο που γράφεις δεν έχω διαβάσει πουθενά ότι απαγορεύεται μόνο για τον καφέ ξέρω.

Πάντως μην διστάζεις να παίρνεις τηλ και να ρωτάς στο κάτω-κάτω χρήματα του δίνεις δεν κάνουν αγαθοεργία θέλεις μία πληροφόρηση και ένα αποτέλεσμα.

Προσπάθησε να ψαχτείς όσο το δυνατόν και μόνη σου για να μάθεις κάποια πράγματα.

κοριτσια τη βοηθεια σας για ακομη μια φορα..σημερα ειναι η 26η μερα του κυκλου μου κ εχω καφε,οχι κανονικη ροη αιματος αλλα σαν σταγονες στο εσωρουχο κ στο σκουπισμα καφε..αυτο δεν μου εχει ξανασυμβει.κ γενικα ο κυκλος μου λογω πολυκυστικων δεν ειναι σταθερος και συνηθως ειναι 30-34 ημερων.αλλα ποτε νωριτερα των 28 ημερων.λετε αυτο να οφειλεται στα ομοιοπαθητικα χαπια?δεν ανησυχω γιατι εκανα προσφατα υπερηχο κ τεστ παπ για να ειναι κατι σοβαρο,αλλα αν αδιαθετησω ακριβως στις 28 μερες θα ειναι θαυμα..απλα αν αυτο οφειλεται στα χαπια τοτε σημαινει οτι τελικα δουλευουν στον οργανισμο μου,ασχετα αν δεν εχω δει βελτιωση καπου αλλου.ισως θελει περισσοτερο χρονο.τον γιατρο θα τον παρω τηλ σε 10 μερες που τελειωνει η θεραπεια να μιλησουμε.απλα για να μην περιμενω μεχρι τοτε,αν καποιος εχει αποψη επι του θεματος θα με βοηθουσε.:lol:

εδώ χρειάζεσαι την άποψη του ειδικού και όχι τη δική μας,μπορεί να είναι προειδοποιητικό σήμα και ο κύκλος σου να γυρίσει στις 28 μέρες ,απλά περίμενε να δεις ...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...