Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

23 μηνών μιλάει κανονικά! Φόβος για φάσμα αυτισμού λόγω εμμονών;

Recommended Posts

Γειά σας. Επέστρεψα για να γράψω την τωρινή κατάσταση μετά απο ένα μήνα περίπου έτσι ώστε και όσοι διαβάζουν να μην ανησυχήσουν, όπως κι εγώ θα ήθελα.να μάθω αντίστοιχα την εξέλιξη μιας κατάστασης.

Λοιπόν το παιδάκι μου έίναι μια χαρά! Απο την τελευταία φορά που πήγαμε στη παιδίατρο, απο εκέίνη τη μέρα είχε αλλάξει τελείως η συμπεριφορά του όπως σας έγραψα. Έριξε απίστευτο κλάμα ενώ δεν του έκανε τίποτα. Ξαφνικά δεν μας άκουγε, ξεκίνησε περίεργες συνήθειες, μονολογούσε, απέφευγε να μας κοιτάει κλπ κλπ όπως είχα γράψει. Όλα σταμάτησαν μετά απο δύο εβδομάδες περίπου. Προφανώς ήταν κάτι ψυχολογικό δεν ξέρω τι ακριβώς από τότε στη παιδίατρο φοβήθηκε. Όχι μόνο μας ακούει αλλά έχει και αίσθηση του χιούμορ! Μας κοιτάει μέσα στα μάτια και μας καρφώνει λέγοντας να τον πάρουμε αγκαλίτσα. Δεν βάζει πια τα αυτοκινητάκια και τουβλάκια στη σειρά. Το κόλλημα μόνο με ότι περιστρέφεται το έχει πάλι αλλά πιο φυσιολογικά. Ο αυτισμός δεν έρχεται και παρέρχεται άρα κάτι τέτοιο δεν είναι. Έίναι αυτό που λέτε, ίσως έδινα κι εγώ πολλή σημασία σε λεπτομέρειες και με άγχωσε ένα άρθρο ότι όποιο δίχρονο μετράει και ξέρει να λέει την άλφα-βήτα έχει άσπεργκερ και όχι ότι απλά μπορεί να τα πιάνει εύκολα. Φάση δύο εβδομάδων ήταν και πέρασε. Βέβαια ακόμη και σήμερα λέει συνέχεια "μην πάμε στην παιδίατλο" όποτε ετοιμαζόμαστε να βγούμε. Δεν ξέρω τι σοκ πέρασε στο μυαλουδάκι του αλλά όλα καλά!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...