Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

προωρη ρηξη υμενων στον 5ο μηνα!

Athena

Recommended Posts

καλησπερα επειδη και η αδερφή μου έχασε δυο παιδια μ΄αυτο τον τρόπο το έψαξε και βρήκε ότι είχε θρομβοφιλία αυτό σημαίνει ότι πήζει το αίμα και δεν μπορεί να περάσει μέσα από τον πλακούντα με αποτέλεσμα να σπάνε τα νερά και να χάνεις το μωρό υπάρχουν ειδικές εξετάσεις που γίνονται και το βρίσκεις και όταν είσαι έγκυος κάνεις την κατάλληλη θεραπεία ας το ψάξει και απο κει

Διαφημίσεις

ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΟΥΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Φιλιω τι να πω...πολυ δυσκολες καταστασεις αυτες...η ξαδελφη μου το εκλεισε το θεμα,δεν θελει με τιποτα να ξαναμπει σε τετοιες διαδικασιες,εγω διαφωνω,πιστευω οτι με καποια ψυχολογικη υποστηριξη να το ξεπερναγε και να εκανε αλλη μια προσπαθεια.η περιπτωση σου ειναι λιγο διαφορετικη γιατι εχειςηδη ενα παιδι.Εσυ συνεχισε την προσπαθεια σου και ολα καλα να σου πανε.Καλη δυναμη.

fulio32 πραγματικα σοκαριστηκα, κατι τοσο απλο θα το σκεφτομουν και εγω με τα λευκα...τι να πω, ελπιζω να πανε καλυτερα τα πραγματα την επομενη φορα, τωρα οτι και να πω, δεν ξερω, δεν εχω λογια :oops::oops:

athena οταν διαβασα το αρχικο ειπα "τι χαζα της ειπανε" ασε που και ο δικος μου εσκισε το παιδι οταν το εβγαζε απο την κοιλια μου και εχει ακομα σημαδι, λιγο παραπανω θα του επαιρνε το ματι, αλλα τι να κανεις που δεν ξερεις και δεν μπορεις να πεις κατι....κρεμομαστε απο αυτους τους...γιατρους

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

Athena έυχομαι η ξαδέλφη σου να αλλάξει γνώμη και να προσπαθήσει γιατί πιστέυω πως η καρδία της μόνο έτσι θα βρεί γαλήνη,

Και εγώ θα χρειαστώ κάποια ψυχολογική υποστήριξη και επίσης εναν πολύ καλό γυναικολόγο που πάνω απο όλα θα είναι άνθρωπος.

ngeo23 σε ευχαριστώ.Είναι σίγουρο πως ο καθένας θα το σκεφτόταν ποσο μάλλον ενας γιατρός....

αχ κοριτσακια μου.... ποσο στεναχωριεμαι που σας συνεβει κατι τοσο ασχημο

δε θα πω τιποτα, μονο σας ευχομαι πολυ γρηγορα να ερθει η στιγμη που θα ειστε εγκυοι, στην 39η εβδομαδα και θα γκρινιαζετε οτι βαρεθηκατε και θελετε πια να γεννησετε!!! μακαρι η επομενη στεναχωρια σας να ειναι η μεγαλη σας κοιλιτσα!!!!!

ολα θα πανε καλα!!!!

• 2 χρόνια μετά...

kalispera...opos vlepo to exete stamatisei to thema edo kai 2 xronia peripou...

alla ithela na sas po tin dikia mou periptosi...meta apo 2 apotiximenes prospathies exosomatikis kai meta apo xronia kataferame kai meiname egios...h keramida itan megali ta paidia 3....psaxame rotisame diavasame episkeftikame polous giatrous kai apofasisame na kanoume epilektiki miosi....stin 14 evdomada proxorisame se miosi meta apo 2 meres exase kati ygra....pirame to giatro kai mas eipe oti einai ta ygra tou paidiou pou miothike...pernontas oi 2 evdomades oi epikindines gia apovoli meta tin epilektiki miosi...pigame gia uperixo o opoios edeixe pos to ena apo ta dio enapomeinanta exei ligo amniako ygro....o giatros apofasise na nosileu0toume...

nosileutike h gunaika mou sto gaia 5 meres pire antiviosi...kai vgikame...

olo auton ton kairo den xanei ygra xanakaname uperixo kai pali itan ligo...fisiologiko giati den eixe xekinisei na doulevoun ta nefra tou akoma oste na ftiaxei mono tou amniako ugro apo ta oura tou....mexri pou simera kai eno einai 19 evd kai 2 imeron

xipnisame mesa sta nera leromeni......pirame ton giatro tis eipe na sinexisei tin antiviosi pou eperne kai kata tin nosilia tis(den tin eixe kopsei kai pote) avrio kiriaki telione to teleuteo xapi....uparxei kapoios me analogh periptosi???ego me ta liga pou xero katalavaino pos exei proklithei tripa apo tin miosi kai auto xanei ygra!

euxaristo ek ton proteron!!!

Η κοπέλα είναι στο σπίτι τώρα θες να μου πεις; Νομίζω χωρίς φυσικά να είμαι γιατρός ότι το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε σε ένα νοσοκομείο γιατί αν χάνει υγρά είναι επικίνδυνο για την υγεία της και του μωρού. Η ταπεινή μου άποψη.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...