Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Το ΣΑΡΔΕΛΑΚΙ μας βαφτίζει τον γιο της!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

σαρδελακι μου να σας ζησει ο μικρουλης σας!!!! :D

εχω χασει μερικα επεισοδια αλλα επανερχομαι σιγα σιγα!!!!

να ειναι παντα ευτηχησμενος και γερος να τον χαιρεστε!!!!!! :D:D

Διαφημίσεις

Γλυκιές μου φιλενάδες σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές.

Η βάφτιση ήταν πολύ συγκινηνιτική και δάκρυσα, αλλά συγκρατήθηκα για να μην πλαντάξω στο κλάμα :lol: ...ο παππούς δε μόλις άκουσε το όνομά του έβαλε τα κλάματα :wink: !

Ο μικρός ήταν άψογος...έκλαψε φυσικά, αλλά ΟΚ. Μόλις τον έβαλε στην κολυμπήθρα ήταν μες την τρελλή χαρά και τσίριζε από ευτυχία που πλατσούριζε στο νεράκι...μετά όμως ήθελε παιχνίδια και φυσικά δεν ήθελε να κάθεται στην κολυμπήθρα. Στεκόταν σαν λαμπάδα κι επειδή ο παππάς τον πίεζε να καθήσει εκεί βάλαμε τα κλάματα. Κατά τ΄άλλα όλα πήγανε καλά!

Φώτο σύντομα!

και πάλι ευχαριστώ πολύ... :D:D

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

Να ζήσει το αγοράκι σου και να είναι πάντα καλοφώτιστο και η ζωή του να είναι γεμάτη απο ροδοπέταλα υγείας και αγάπης. :P:P Περιμένουμε να μας στείλεις φωτογραφίες. Φιλιά πολλά και καλή χρονιά σε όλους

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

840275bkb2qbejdr.gif

σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου! Ήταν μιά πολύ όμορφη και συγκινιτική στιγμή!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

αχ σαρδελάκι μου...

πως το έχασα εγώ αυτό :(

σου ζητώ συγγνώμη που έλειπα αυτό το διάστημα και δεν είδα αυτό το τόσο σημαντικό για σένα γεγονός!

Σου εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου να είσαι πάντα καλά κι εσύ και η οικογένεια σου!

Το νεοφώτιστο μωρό σου να είναι πάντα υγιές κι ευτυχισμένο!

νουφάρο μου σε ευχαριστώ πάαααααααααααααρα πολύ! :D

γλυκιά μου Μαμά του Ωρίων μην μου στενοχωριέσαι...οι ευχές είναι δεκτές και τώρα :lol: σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

Φιλιά!

Διαφημίσεις

εεεε, και εγω πάλι καθυστερημενη ως συνήθως ,τρεχω να προλάβω να απαντησω σε όοοολα αυτά που εχω χάσει τόσο καιρό...

μπουμπου μου, ξερεις ότι σε σκεφτομαι πολύ, να είναι το μωράκι σου καλότυχο, ευτυχισμένο και να σε κάνει πάντα υπερηφανη μαμά...

αυτό το μικρό αστεράκι να είναι το πιό γλυκό φως στη ζωή σου και τ ου αντρούλη σου...

πολλά φιλάκια στο μουτράκι του!!!

Aphrodite_k

εεεε, και εγω πάλι καθυστερημενη ως συνήθως ,τρεχω να προλάβω να απαντησω σε όοοολα αυτά που εχω χάσει τόσο καιρό...

μπουμπου μου, ξερεις ότι σε σκεφτομαι πολύ, να είναι το μωράκι σου καλότυχο, ευτυχισμένο και να σε κάνει πάντα υπερηφανη μαμά...

αυτό το μικρό αστεράκι να είναι το πιό γλυκό φως στη ζωή σου και τ ου αντρούλη σου...

πολλά φιλάκια στο μουτράκι του!!!

ευχαριστώ μάτια μου...κι εσύ πάντα να είσαι γεμάτη χαρές τις οποίες θα σου δίνει ο Γιωργάκης σου....να είσαι πάντοτε ευτυχισμένη με τον αντρούλη σου και τον γιόκα σας...

ξέρω πως με σκέφτεσαι πολύ και μάλιστα πάντοτε...όπως άλλωστε κι εγώ! :D

sardelaki να σου ζήσει το 600453gsma86paxm.gif σου, καλοφωτισμένο , γερό και ευτυχισμένο.

ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου :D

να χαίρεσαι κι εσύ την πανέμορφη κορούλα σου !

πάλι τελευταία ... συγνώμη :oops::oops::oops:

1204651m8o0lgybon.gif

Αστέρη μου, σου εύχομαι να είσαι γερός φωτεινός και να έχεις πολύ πολύ αγάπη στη ζωή σου !!!

sardelaki μου να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε και να έχετε για μία ζωή λόγους να είστε τόσο συγκινημένοι όσο την ημέρα της βάφτισης του !!!

με πολύ αγάπη 1040078pjtfxwjzwi.gif

Υ.Σ. πάλι κανονίζουμε συνάντηση ... κανόνισε ... :D

age.png

Γλυκιά μου Νανό σε ευχαριστώ πάααααααααααααααρα πολύ...σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για σένα και την οικογένειά σου...

Φιλιά! :D

Να σου ζήσει!!!

Να είναι Καλότυχος και Γερός!!!

1197329t2pis5ynk9.gif

ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...