Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Catering για cocktail buffet σε προαύλιο χώρο εκκλησίας

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα σας και χρόνια σας πολλά! Σκεφτόμαστε να κάνουμε την βάφτιση του μπέμπη μας σε ξωκκλήσι τέλη Ιουνίου. Μήπως γνωρίζετε (αν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμη καλύτερα) κάποιο catering για μπουφέ -όχι καθιστό- για να μην ψάχνω άδικα δεξιά αριστερά? Ψάχνω επίσης κι ένα καλό εστιατόριο (ή ακόμη και μια καλή ταβέρνα) για τους γονείς και τους κουμπάρους στα βόρεια προάστεια (μετά την Κηφισιά)... θα ήθελα σε εξωτερικό χώρο..όσα γνωρίζω εγώ είναι κλύτερα για τον χειμώνα.... Σας ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

Κρις κανε ενα κοπο και ψαξε λιγο τα τοπικ.......υπαρχουν αρκετα που λενε για το κειτερινγκ που ψαχνεις...... :wink:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Εγω δουλευω στον Πλατή αλλα θεωρειτε το καλυτερο στην Ελλαδα οποτε δεν στο συστηνω.Πριν δουλευα στο alfa catering οπου ειναι πιο προσιτο.Αν θες να μαθεις οτιδηποτε στειλε πμ.

Kalimera sas! Vera, exo koitaksei ta topics..epeidi omos exo ksanakanei buffet alla kathisto kai ektos Athinon ithela sugkekrimenes, dokimasmenes apopseis :wink: mia kai den exo apopsi.. tha ta ksanakoitakso omos! Gnorizei kammia sas kanena estiatorio gia to trapezi meta????

Kalimera sas! Vera, exo koitaksei ta topics..epeidi omos exo ksanakanei buffet alla kathisto kai ektos Athinon ithela sugkekrimenes, dokimasmenes apopseis :wink: mia kai den exo apopsi.. tha ta ksanakoitakso omos! Gnorizei kammia sas kanena estiatorio gia to trapezi meta????
τελικα catering θες ή ταβερνα;;; :roll:

Διαφημίσεις

Ena catering thelo gia olous meta to mustirio ekso apo tin ekklisia kai ena estiatorio i taverna gia goneis-koumparous meta..... ektos an exete na proteinete kati allo...ego skeftika auto gia na apofugo to gnosto mperdema me tous kalesmenous...arketa traviksa ston gamo... :?

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Κοριτσια μου καλησπερα κι απο μενα..!

Στον ενα χρονο που παρακολουθω στο συγκεκρημενο forum πραγματικα εχω λυσει πολλες αποριες μου και με εχετε βοηθησει σε πολλα..

Μεσα του ιουνη εχω κανονησει την βαπτιση του μικρου μου πριγκιπα και σκεφτομαι επειδη στο τραπεζι θα καλεσω τα πιο κοντινα προσωπα να κανω ενα μπουφε στην εκκλησια.

Εχω μιλησει με τα¨"παιχνιδοκαμωματα" οπου μου εδωσαν προσφορα για μεζεδες και αναψυκτικα καθωσ και τιμη για ηρωα οπου θα μοιραζει τις μπομπουνιρες, αλα το προβλημα μου ειναι στο οτι μου ειπε μια πολυ καλη μου φιλη οπου θα αναλαβει στολισμο οτι ο κοσμος δεδομενου οτι εχει και επομενη βαπτιση η εκκλησια δεν θα προλαβει καθολου να φαει..με την ψυχη στο στομα ειπε για την ακριβεια. :roll:

Εχει καποια απο εσας παρομοια εμπειρια ?θα προλαβουμε να τα κανουμε η θα τα πληρωσω τσαμπα?

Α και κατι επιπλεον.. εχει καποια συνεργαστει με τα παιχνιδωκαμωματα? Κανουν καλη δουλεια?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!!!!ελπιζω να μην σας κουρασα :)

bERvp2.png

Εγω δουλευω στον Πλατή αλλα θεωρειτε το καλυτερο στην Ελλαδα οποτε δεν στο συστηνω.Πριν δουλευα στο alfa catering οπου ειναι πιο προσιτο.Αν θες να μαθεις οτιδηποτε στειλε πμ.

Εισαι πολύ τυχερη που εργάζεσαι στον κορυφαιο των κορυφαιων...

Οσο για τον προηγουμενο που εργαζοσουν...(!!!)... :roll:

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Xaroulita, auto pou sou eipe i fili sou isxuei... emena mou to eipe papas otan epairna tilefono gia na kleiso imerominia kai na sunennoitho gia to catering.... eipe oti apo tin empeiria tou osoi to exoun kanei petaksan ta lefta tous.. :( ase pou mperdeuontai oi kalesmenoi kai kinduneueis na taiseis kai tous kalesmenous apo to epomeno mustirio... :shock: i tha eksasfaliseis na einai i vaftisi sou teleutaia gia ekeini tin imera i prosanatolisou gia na kaneis trapezi ektos.....

Xaroulita, auto pou sou eipe i fili sou isxuei... emena mou to eipe papas otan epairna tilefono gia na kleiso imerominia kai na sunennoitho gia to catering.... eipe oti apo tin empeiria tou osoi to exoun kanei petaksan ta lefta tous.. :( ase pou mperdeuontai oi kalesmenoi kai kinduneueis na taiseis kai tous kalesmenous apo to epomeno mustirio... :shock: i tha eksasfaliseis na einai i vaftisi sou teleutaia gia ekeini tin imera i prosanatolisou gia na kaneis trapezi ektos.....

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω πολύ Chris για την απαντηση σου.. και εγω αυτο φοβαμαι μην πανε χαμενα τα λεφτα. Μετα απο εμενα εχει γαμο η εκκλησια οποτε καταλαβαινεις θα γινετε και χαμος.

Μαλλον θα μεινω στο γλυκο μονο , λεω να φτιαξω ενα τραπεζι ευχων με διαφορα γλυκισματα για να ικανοποιηθουν μικροι - μεγαλοι.Και μετα τραπεζι μονο σε κουμπαρους και κοντινους συγγενεις σε ταβερνα - μεζεδοπωλειο.

bERvp2.png

• 8 months later...
Εισαι πολύ τυχερη που εργάζεσαι στον κορυφαιο των κορυφαιων...

Οσο για τον προηγουμενο που εργαζοσουν...(!!!)... :roll:

Επειδή σκέφτομαι να κλείσω το alfa catering με προβλημάτισε το post σου πολύ. Μήπως θα μπορούσες να διευκρινίσεις τι σημαίνουν τα θαυμαστικά? Ευχαριστώ πολύ!

Τον γάμο μας τον κάναμε στο island όπου το catering είναι από το Intercatering . Την βάπτιση του γιού μας την κάναμε σε ιδιώκτητο κήπο με Catetring από το μουσείο Μπενάκη! Και τα δύο αποδείχθηκαν εξαιρετικές επιλογές , πληρώσαμε βέβαια κάτι παραπάνω αλλά άξιζε πολύ !!

όμως αυτές είναι επιλογές για πολλούς καλεσμένους και κυρίως να μείνουν να φάνε με την ησυχία τους.Έτσι στο όρθιο δεν αξίζει , θα μπεις σε έξοδο που δεν θα φανεί καθόλου καλύτερα ένα γλυκό΄και ένα ποτήρι κρασί ή σαγκρία απλά ! Και αν σε αφήσουν από την εκκλησία γιατί πια δεν αφήνουν παρά μόνο γλυκό και μπομπονιέρες :wink:

• 2 months later...

τελικά το κοίταξες τι τιμές έχει αξίζει σαν χώρος και γιατί η κοπέλα έβαλε θαυμαστικά για το κετερινγκ μήπως υπάρχει πρόβλημα. Σε παρακαλώ εαν το κο΄πιταξες στείλε μου μήνυμα γιατί ΄χω πελαγώσει και μου φαίνεται πολύ ωραίος ο χώρος εαν και η ιτμή είναι καλή...

Ok! Se euxaristo polu Athena!Tha to koitakso.....

k4xS.jpg

• 2 χρόνια μετά...

Γεια σας κορίτσια! Έχει χρησιμοποιήσει κανένας την Intercatering για κοκτέιλ βάφτισης σε προαύλιο εκκλησίας; Μπορείτε να μου πείτε εντυπώσεις; Ή έχετε κάποια αλλη εταιρία να προτίνετε;

Ειναι πολύ καλό.Εχω φαει σε βαπτιση συναδελφου αλλά θυμαμαι οτι ειναι ακριβοι.Ενα καλό και οικονομικο το ειχε στο πατρυ - βαπτιση που ειχα παει προ μηνων και μου ειχε κανει εντυπωση που παρολο που ερχοταν απο επαρχια ηταν απο τα πιο οικονομικά που ειχε βρει η μανα.Το σχολιάζαμε και το θυμαμαι.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...