Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

συγκαμα ..μιας εβδομαδας!

Recommended Posts

κοριτσια sos!! ο μπεμπης μου, 10 μηνων σημερα, εχει εδω και μια εβδομαδα συγκαει κα δεν του περναει με τιποτα!! του βαζω την DAKTADOR πρωι-βραδυ και το μεσημερι μελανι (όπως μου ειπε ο γιατρος) αλλα δεν φευγει με τιποτα! αντιθετως, βλεπω οτι προχωραει (απο τον πωπο προς τους ορχεις)! τι να κανω? να χρησιμοποιησω αλλη κρεμα περα απο αυτες που μου εχει δωσει ο γιατρος????

line_flow2_beg_xbliz42_time_1202965200_text_f4e120ebeff5ebeff5e4e9e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

επειδη κι εμενα το ειχε ο μικρουλης μου, οταν γεννηθηκε, βαζε του αυτα που σου ειπε ο γιατρος σου(αυτα μου ειχε δωσει και μενα), αλλα αφηνε τον οσο μπορεις χωρις πανα!!να αναπνεει το δερματακι του!εμενα ετσι περασε....να μην μενει καθολου υγρασια στο ποπουδακι του....

Δοκίμασε ελαιόλαδο αφού στεγνώσεις με σεσουάρ το πωπουδάκι του μωρού, για να εξατμιστεί τελείως κάθε υγρασία.

Συχνό άλλαγμα - κάθε 2 με 3 ώρες - με την παραπάνω διαδικασία και πίστεψέ με.... θα σωθείς.

Φιλικά,

Ηρώ

ΥΓ: Στο φόρουμ εδώ, εχω διαβάσει και για το φαρμακευτικό μελάνι που το απλώνεις στο σύγκαμα, αντί για λάδι ή κρέμα. Έχω ακούσει ενθουσιώδεις κριτικές αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία.

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Βάλε μπλέ μελάνι από το φαρμακείο (λέγεται και μπλε του μεθυλενίου). Είναι κάτι σαν το betadin φαντάσου, αλλά δουλεύει πολύ καλά σε περιβάλλον με υγρασία. Εμάς μας το είχε δώσει η παιδίατρος, είναι πολύ αποτελεσματικό.

επειδη κι εμενα το ειχε ο μικρουλης μου, οταν γεννηθηκε, βαζε του αυτα που σου ειπε ο γιατρος σου(αυτα μου ειχε δωσει και μενα), αλλα αφηνε τον οσο μπορεις χωρις πανα!!να αναπνεει το δερματακι του!εμενα ετσι περασε....να μην μενει καθολου υγρασια στο ποπουδακι του....

ναι αλλα σε ποσο καιρο περασε?? ιδου η απορια! το παιδι υποφερει.. για ποσο ακομα? εν τω μεταξυ, πως να τον αφησω χωρις πανα? και αν μου τα λερωσει ολα??? εσυ τι εκανες όταν τον αφηνες ανοικτο? :roll:

line_flow2_beg_xbliz42_time_1202965200_text_f4e120ebeff5ebeff5e4e9e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας,

αν μπορείτε επιλέξτε κάποιο απο τα θέματα που βρίσκονται εδώ και ξαναδημοσιεύστε την ερώτησή σας σε κάποιο απο αυτά τα θέματα.

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=463&start=0

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=2145&start=

το θέμα κλειδώνεται για να συνεχιστεί η συζήτηση σε κάποιο απο τα υπάρχοντα θέματα.

Παρακαλούμε πριν την δημοσιευση νέων θεμάτων αναζητήστε την ύπαρξη ίδιων θεμάτων στην παρούσα ή στις προηγουμενες σελίδες της κατηγορίας

Με το να είναι συγκεντρωμένες οι δημοσιεύσεις ερωταπαντήσεων ίδιας θεματολογίας, βοηθάτε τα επόμενα μέλη/αναγνώστες στο να βρούν όλες τις πληροφορίες μαζεμένες και με μεγαλύτερη ευκολία.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

ναι αλλα σε ποσο καιρο περασε?? ιδου η απορια! το παιδι υποφερει.. για ποσο ακομα? εν τω μεταξυ, πως να τον αφησω χωρις πανα? και αν μου τα λερωσει ολα??? εσυ τι εκανες όταν τον αφηνες ανοικτο? :roll:

Ντύσε τον κανονικά, βάλτου και πάνα, κοψε την όμως στο σημείο που έχει το σύγκαμα, το ίδιο και το φορμάκι, ώστε να αερίζεται η περιοχή και να θρέψει. Θα θυσιάσεις ένα φορμάκι, αλλά μικρό το κακό, προκειμένου να έχεις το μωρό γυμνό... και θα μαζεύει η πάνα τουλάχιστον τα τσίσα. Βάλτου και ένα σελτεδάκι επιπλεον στο κρεββάτι για να μαζέψει τις διαρροές. Το είχε κάνει μια φίλη και σώθηκε.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

τωρα ειδα γλυκια μου οτι το δικο σου αγορακι ειναι 10 μηνων....εμενα ηταν 2-3 μηνων και τον αφηνα γυμνουλι επανω σε σελτεδακι....αλλα 10 μηνων δυσκολο .....ε???? :roll::roll::roll:

κι εγω αυτη την μελανη εβαζα παντως...........

βοδμαδες ολοκληρες με συγκαματα!!!!!!!!!!!!!προς το παρον εχουμε σωθει με το μπλε μελανι και με την κρεμα deflamol.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Διαφημίσεις

Επί τρεις εβδομάδες ήμασταν με μελάνι στο τέλος πίστευα ότι το ποπουδάκι της θα αποκτούσε μόνιμο tatoo μπλε χρώμα... τελικά ευτυχώς έφυγε αλλά για να είμαι ειλικρινής στο τέλεος της έβαζα Penaten την παλιά κλασσική στο κουτί... και με εκείνη συνεχίζω γιατί ότι άλλο δοκίμασα συγκεγεται α μ έ σ ω ς!!!!

Aso4p2.pngplWtp2.png

Μία φορά μου συγκάηκε μόνο μέχρι τώρα, και του έβαλα την μαγική baby bepanthol για συγκάματα. Θαυματουργή την επόμενη μέρα δεν είχε σχεδόν τίποτα! Για δοκίμασε και αυτή και πολυ σεσουαρ μετα το πλύσιμο.

Δοκιμασε την κρεμα για συγκαματα της Weleda. Εμεις τον πηραμε με συγκαμα απο το μαιευτηριο και με την κρεμα εφυγε σε 1 μερα.

δεν υπάρχει καλύτερη, δρα άμεσα, δεν επηρεάζει, είναι βιολογική χωρίς χημικά και κορτιζόνη ...και σώζει!!!

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...