Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

twinmum81 μην πιεζεις και στο λεμε εμεις που εχουμε πειρα στην πιεση!!!!!

ειναι πολυ μικρα!!!! επισης μην συγκρινεις..... με καλυψαν πληρως οι κυριες οι προηγουμενες!!!!!!

γατουλα ειναι οι δικες σου αυτες οι εξετασεις?????

τι εχεις τελικα???θα ζησεις να πας διακοπουλες ή θα μεινεις Αθηνα????

αντε δρομο να παρεις και τα γατονια σου να τα παχυνεις στα εξοχας!!!!!!

twinmum81 κι εγω σε νοσοκομειο δουλευω.... στα Χανια οπως βλεπεις....

ενα το εχουμε.... εσυ σε ποιο αν επιτρεπεται???? εισαι διοικητικο νοσηλευτικό ή ιατρικο προσωπικο???αν θελεις μου απαντας ή μου στελνεις πμ.....

αντε κοριτσακια οσες δεν φυγατε ακομα απο την πρωτευουσα σας ευχομαι με το καλο να σαλπαρετε και να παχυνετε τα παιδακια σας στας εξοχας!!!! χιχιχιχιχιχιχι!!!!!

Δουλευω σε ιδιωτικο νοσοκομειο στην Αθηνα και ειμαι τεχνολογος ακτινολογικου.Παντως απο το νοσοκομειο που δουλειεις εχω περασει πολλες φορες.Ειναι ο ανδρας μου απο Χανια και η θεια του ειναι αποκλειστικη σε σας.Ποσο σε ζηλευω να ξερες :wink:Τα Χανια τα λατρευω.

Λες αμα τα φερω κατω να φαει και η μικρη?Εγω παντως οποτε ερχομαι φευγω με κανα δυο κιλα παραπανω στα καπουλια :mrgreen:

rT3np3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γατουλα τελικα εζησες????

μαλλον ναι!!!! να φανταστω οτι εισαι κι εσυ διακοπουλες με τα γατονια σου!!!!!

καλες διακοπες σ ολες σας.....

με βλεπω μονη μου στο forum ολοκληρο σιγα σιγα!!!!!

χαχαχαχαχ

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

κορίτσια σας σκεφτόμουν στις διακοπές συνέχεια!

Η δικιά μου πέρασε πυώδης αμυγδαλίτιδα και την βγάζαμε με ένα δυο γιαουρτάκια την ημέρα και απεριοριστο βυζάκι!!

τα νεύρα μου!!!!!!!!!!

και αποθηλασε επιτελους!

εγω παλι κοριτσια δεν πηγα διακοπες οποτε σας διαβαζα ανελειπως.... μενω και Χανιά οποτε προτιμω να μενω εντος τον Αυγουστο!!!!!

βλεπω οτι αρχισαμε να επιστρεφουμε σιγα σιγα στις επαλξεις.....

καθε κατεργαρης στον παγκο του...... και να πω καλο χειμωνα????(μου τη δινει αυτη η εκφραση να πω την αληθεια......)

τι ειναι παλι αυτο culte???περαστικα σας.....

ευτυχως που ειναι καλοκαιρι και βρισκει ευκολα το τζιτζι της μανουλας......

αντε ευχομαι οι υπολοιπες να γυριστε με κανενα κιλακι παραπανω.... να σκασει κι εμας το χειλακι μας.....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

φιλακιαααααααααααααααααα

τρωμε κανονικα....αν εξαιρεσω ενα ωραιοτατο ξερναμα εχτες της Α

μας εχουν καταφαει τα κουνουπια, 1 μηνα θα κανουμε να ξαναγινουμε οπως ειμασταν

ζητω το κλεψιμαιικο ιντερνεττττττττ

kKZUp2.png

Γειά σας κοριτσάκια!!!

Επιστρέψαμε από διακοπούλες και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε!

Και ναι έγινε το αναπάντεχο στο χωριό! ο Δημητράκης ζητούσε σαν τρελλός αυγό και όταν τελείωνε ζητούσε και δεύτερο παρακαλώ!:shock: μιλάμε για κλάμα!:shock: όλο ζυμαρικά με κρέας έτρωγε πλυν μιας μέρας που έφαγε γεμιστά και μιας άλλης κεφτεδάκια. Δεν με πείραζε καθόλου αρκεί που έτρωγε. Καλά για γάλα δεν το συζητάμε! το έκοψε τελείως 20 μέρες αλλά του έδινα και του δίνω γιαούρτι για βραδυνό. Να δώ στο σταθμό πως θα το παλέψει το γάλα που θα πίνει στο τμήμα του φέτος...θα μένει νηστικός το πρωϊ την βλέπω την δουλειά.

Από κιλά φύγαμε 11.400 και γυρίσαμε με πρωϊνό ζύγισμα 11.500 και βραδινό ζύγισμα (μάλλον αυτό θα κρατήσω:-D) 11.700-11.800. Αυτές τις μέρες θα πάρω και τις απαντήσεις των εξετάσεων. Ακόμα να βγούν...

γειά σας και από εμένα !!!

culte περαστικά και αγύριστα κοριτσάκι μου :P

g.stone μπράβο στον Δημητράκη ελπίζω αυτή την συνήθεια να την κρατήσει και τον Χειμώνα !!!

Ρε Γατούλα !!! κλεψιμέκο ιντερνετ τσ τσ :-D:grin: ζηλεύω .....τι να πω εγώ που ούτε ως ιδέα δεν υπάρχει η λέξη ιντερνετ εκεί που διακοπεύουμε ........ευτυχώς πιάνουν τα κινητά και κανα 2 κανάλια στην τβ πουφφφφφ

bebaki-eva........ σε μισώ ..........χεχεχε που μένεις επαρχεία και μάλιστα στα Χανιά γρρρρρρρρ :lol::lol:

Εμείς δεν επιστρέψαμε ακόμα όλοι η μικρή βγάζει την πίστη στην γιαγιά της στας εξοχάς το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι εχθές που έφυγα το πρωί τα κακά της είχαν αίμα πάλι και φοβάμαι μην ξανακυλήσαμε με την αλλεργία (θα σκάσω) :(

μπραβο στον καλο μας δημητρακη!!!!

αντε με το καλο να ζητησουν κι αλλα αδυνατα μωρα αυγο!!!!

εμεις προς το παρον ουτε να το φτυσουμε!!!!

αφου στο τελος θα την πατησει οπως ο βοσκος ο ψευτης......

θα ζηταει φαγητο και δεν θα την πιστευουμε......

χαχαχαχαχα!!!!!!

εμεις μια απο τα ιδια!!οπως μας αφησατε απλως τωρα κανουμε και διαρροιες!!!!

θα παω απογευμα γιατρο να μας δει και θα σας πω νεοτερα!!!

οι εξετασεις σας θα βγαινανε στις 20 Αυγουστου εεεε????

υπομονη λογω αδειων και διακοπων ολοι υπολειτουργουμε τελικαααα.....

να μας ενημερωσεις g stone......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

AGE τι αλλεργία είχε για θύμισε μου. Μην στενοχωριέσαι μήπως έφαγε καμιά ντοματούλα και σου φάνηκε για αίμα βρε παιδί μου; την πάτησα και εγώ έτσι για αυτό στο λέω. Τι έφαγε την προηγούμενη η μικρή;

Διαφημίσεις

bebaki-eva........ σε μισώ ..........χεχεχε που μένεις επαρχεία και μάλιστα στα Χανιά γρρρρρρρρ :lol::lol:

Εμείς δεν επιστρέψαμε ακόμα όλοι η μικρή βγάζει την πίστη στην γιαγιά της στας εξοχάς το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι εχθές που έφυγα το πρωί τα κακά της είχαν αίμα πάλι και φοβάμαι μην ξανακυλήσαμε με την αλλεργία (θα σκάσω) :(

;););););););) καλα ειναι μωρε τα Χανια μας αλλα τον Αυγουστο δεν ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!! γινεται πανικος ... χιχιχιχιχιχιχιχι

(να στε καλα που ερχεστε αλλα ΕΛΕΟΣ) ουτε σπιτι μου δεν βρισκω να παρκαρω.... δεν ειμαστε και συνηθισμενοι στην κινηση, καυσαεριο, μποτιλιαρισμα, ουρες κτλ κτλ κτλ!!!και καπως μας ερχεται ολο το πακετακι....

αλλα εσεις να ερχεστε Χανιααααα!!!!! επισης οι μηνες οπως Ιουνιος και Ιουλιος ειναι πιο ομορφοι στα Χανια μας!!!!να τους προτιματε και να αποφευγετε τον πανικο του 15αυγουστου!!!!

AGE που εχετε αλλεργια??????δεν θυμαμαι.....:oops:

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

bebaki-eva μου περαστικούλια σας. Αυτό σας έλειπε τωρα η διάρροιες. Υπομονή... δίνε της ρυζάλευρο...

20 Αυγούστου θα έβγαιναν οι εξετάσεις μας καλά θυμάσαι αλλά αυτές που είναι και οι πιο σημαντικές αντισώματα θυροειδή και αντισώματα κοιλιοκάκης δεν βγήκαν ακόμα. Αύριο μάλλον θα πάει ο άντρας μου να πάρει όσες βγήκαν την γενική αίματος δηλαδή, σίδηρο κ.λ.π. θα σας ενημερώσω...

Τι αλλεργία είχε για θύμισε μου. Μην στενοχωριέσαι μήπως έφαγε καμιά ντοματούλα και σου φάνηκε για αίμα βρε παιδί μου; την πάτησα και εγώ έτσι για αυτό στο λέω. Τι έφαγε τις προηγούμενη η μικρή;

όχι βρε 2 χρόνια τώρα έχω γίνει εξπερ στο θέμα αίμα στην πάνα με αυτό το άγχος ζω :oops::oops: είχε και σήμερα μου είπε η μητέρα μου, ήταν λιγότερο βέβαια

είχε αλλεργία στο αγελαδινό, ίδωμεν, απλά ελπίζω ότι επειδή τις προηγούμενες μέρες είχε μια δυσκολία με τα κακά να είναι κάποιο τραύμα και όχι από κάτι που έφαγε γιατί με τόσα που δοκίμασε αυτές τις μέρες δεν θα ξέρω από που να αρχίσω :roll:

Ε δεν πιστεύω να επανήλθε. Εκτός και αν έφαγε κάτι καινούριο που να της προκάλεσε αλλεργία. Αν και είναι πολύ πιθανόν να είναι απο την δυσκολία που είχε στα κακάκια της. Μην σου μπαινουν πάλι ιδέες, σκέψου θετικά...

bebaki-eva ήρθα εδώ να σου γράψω ότι πέρασε η αμυγδαλίτιδα..

έχουμε ξαναβρει και τους ρυθμούς μας στο φαγητό...

τρώμε στον παιδικό σταθμό, και βυζαίνουμε στο σπίτι...χαχα

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

bebaki-eva οι διάρροιες είναι από αλλεργία ή είναι αρρωστούλα? περαστικά και γρήγορα !!!

G.STONE προσπαθώ αλλά ο πανικός .......τες πάντων. Πές μας για τις εξετάσεις του Δημητράκη όλα καλά θα είναι σκέψου θετικά άντε:-D οι εξετάσεις για την κοιλιόκάκη πότε θα βγούν?? πάντως αφού το παιδί τρώει τόσα ζυμαρικά και παίρνει έστω και λίγο βάρος δεν είναι αυτό, θα δείς μια χαρά είναι ο μικρός

culte βυζαίνουμε ε?? χαχα έτσι το έλεγε ο μπαμπάκας μου :lol::lol: ξεκίνησαν οι παιδικοί από τώρα ή δεν κλείσατε καθόλου ?? (και μην σε στεναχωρούν οι πεθεροπα%#ρολογίες αυτοί χάνουν)

αμα ειναι πρασινες ειναι μαλλον ιωση καπου διαβασα....

εκανε μια φορα πρασινες την Τεταρτη και μετα αλλες δυο νερακι αλλα οχι πρασινες ποτε ξανα......εκτοτε εχει κανει και κανονικα τουλαχιστον αλλες δυο ή τρεις φορες αλλα απο χτες το βραδυ ξανα διαρροια αλλα οχι νερακι.....εγω με το φτωχο μου μυαλο για αρρωστουλα την κοβω.... να δω τι θα μου πουν οι "επιστημονες "μας γιατι η δικια μας λειπει σε διακοπες........

θα παω σε αλλη παιδιατρο και ο θεος βοηθος!!!!

την προηγουμενη φορα που ελειπε ξανα η γιατρος μας με τρεχανε για υπερηχο εγκεφαλου ..... οι ανεγκεφαλοι "Επιστημονες" της πολης μας.....

και κατεληξα Αθηνα να κανουμε τις που περιμενει και η Gstone....

δεν πειραζει φυσικα γιατι μου εφυγε η ιδεα αλλα μην τρεχω και αγχονομαι αδικα ξανα γιατι δεν την παλευωωωωωω.......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

bebaki eva ελπίζω να είναι μία ιωσούλα

gstone πολύ καλά νέα άντε και από εδώ και εμπρός κάθε μήνα να βάζει και 300γραμμάρια

πραγματικά χάρηκα πολύ μπορώ να σου πω ότι μου έδωσες θάρρος παρόλο που εγώ φαβάμαι να τον ζυγίσω γιατί έχω ψιλοαπογοητετεί

wWPdp2.png

Άντε να δούμε στο σταθμό φέτος τι θα γίνει...ελπίζω να μην χάσει και αυτά τα λίγα γραμμαριάκια που πήρε τις πρώτες εβδομάδες της ξαναπροσαρμογής. Θα τρώνε και άλλοιωτα λογικά φέτος οπότε...δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα χάσει πάλι βάρος.Θα μου στρίψει...

AGE ήταν να βγούν 20 Αυγούστου και ακόμα τίποτα. Μου είπαν να παιρνω από εβδομάδα σε εβδομάδα τηλέφωνο...καταλαβαίνεις...έλεος πια με τα δημόσια νοσοκομεία! 1 μήνας πέρασε!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...