Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Και καλά-εχουμε ξαναπει...ξαναγράψει...- το 15 πεντάποντο τακουνι στις κοριτσάρες...Αμα μου βγει ζουμπάς τι θα κάνω...

Εσωτερικό πάτο σαν τον Σαρκοζί και τον Τριαντάφυλλο;;;

αχαχαχαχαχαχαχα

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια καλε διακοπες σε οσες την κανουν.....σημερα ειχα πολυ δουλεια και δεν μπορεσα να μπω να σας μιλησω!!! ευχομαι να περασετε τελεια και να γυριστε με 2-3 κιλα το καθε παιδακι!!!!!

εγω δεν με βλεπω να φευγω για διακοπες διοτι ξεκινησα μολις δουλεια και η αληθεια ειναι οτι εδω στα Χανια δεν πολυσυνηθιζουμε να πηγαινουμε διακοπες το καλοκαιρι..... εχουμε στα ποδια μας την θαλασσα (ποτε Φαλασερνα ποτε παλαιοχωρα, αγια μαρινα πλατανια κτλ) και το παλιο λιμανι οποτε προτιμαμε να φευγουμε χειμωνα!

εεεεε να εχουμε κι εμεις οι επαρχιωτοπουλες και κατι καλο!!!!

αληθεια μηπως ερχεται καμια χανια????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

αληθεια μηπως ερχεται καμια χανια????

στο εχω ξαναπει οτι ειμαι χανιωτισσα... απο τη μερια της μανας μου.. εχει πεθανει βεβαια εκεινη, αλλα ολο το σοι μου ειναι κατω...

ΠΡΕΠΕΙ να ερθω χανια... αλλα πότε, ειναι το θεμα.....

ξερεις που ειναι το καμπανι?

Διαφημίσεις

στο εχω ξαναπει οτι ειμαι χανιωτισσα... απο τη μερια της μανας μου.. εχει πεθανει βεβαια εκεινη, αλλα ολο το σοι μου ειναι κατω...

ΠΡΕΠΕΙ να ερθω χανια... αλλα πότε, ειναι το θεμα.....

ξερεις που ειναι το καμπανι?

ναι τωρα που το λες το θυμηθηκα......

εσυ λοιπον εισαι η μιση χανιωτισσα!!!!

δεν εχεις ερθει ποτε χανια καλε????

λυπαμαι για την μανουλα σου..... στο καμπανι εχεις το σοι???? το ξερω..... εγὦ μενω στην αντιθετη πλευρα της πολης!!!!! αμα κατεβεις να κανονισουμε συναντηση!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

εχω (σχεδον) μεγαλωσει στα χανια... κουμ καπι, καμπανι, ακρωτηρι..

αλλα τωρα,λογω μωρου, εχω να ερθω 3 χρονια..

και μου λειπει!!!!!!

αχ, μια μπουκιτσα μπουγατσα να χα τωρα.................... και να ριχνα κι ενα βλεφαρο στο παλιο λιμανι...........

και μου λειπει!!!!!!

αχ, μια μπουκιτσα μπουγατσα να χα τωρα.................... και να ριχνα κι ενα βλεφαρο στο παλιο λιμανι...........

εχεις πμ....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

και μου λειπει!!!!!!

αμα τρωει η μαρια σου την μπουγατσα να μου πεις να σου στειλω κανενα ταψι.......τωρα για το παλιο λιμανι δεν μπορω να σου κανω τιποτα κοπελιαααααα......στο δικο σου χερι ειναι αυτο..........

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

μπεμπακι...στειλε και θα βρεθει παραληπτης χαχαχχαχαχαχα!

μας πηρανε στο σταθμο...ουφιιιιιιιιι

2 φιλες που ηθελα, και θα ηταν καινουργια παιδακια στο σταθμο, τζιφος

kKZUp2.png

πυρετος τελος απο χτες το απογευμα!!!!!!

πηγαμε γιατρο και μας ειπε ιωση!!! ο λαιμος κατακοκκινος!!!!!!

αλλα μετα που γυρισαμε καναμε ενα 37,8 και μετα τπτ!!!!!!!

εντωμεταξυ μας εκανε και την καθιερωμενη μας εξεταση.....

της λεω τι θα μας ζυγισετε κιολας????????

οχι οχι της λεω καλυτερα αστο!!!!!!

λοιπον παρολες τις ποσοτητες που σας εγραψα σε προηγουμενο ποστ το σκα@#$@#% ειχε παει 250 γραμμ σε 20 ημερες!!!!! 8300 ειμαστε αισιως!!!!! αλλα 500 γραμμ και μπαινουμε στις καμπυλες!!!!!!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ...... ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ

ΥΓ:Δ

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

εμείς θα φύγουμε την Δευτέρα κοριτσάκι...:)

το ΣΚ πάντως το φόρουμ αραιοκατοικείται....

το εχω παρατηρησει αυτο το ΣΚ

που πατε διακοπες αν επιτρεπεται βεβαια.....?????

εμεις μενουμε χανια οποτε το καλοκαιρι συνηθως δεν το κουναμε απο κρητη. παμε εκδρομουλες κοντινες και χαλαρωνουμε... ειδικα μετα την γεννηση της κορης μας περιοριστηκαμε.... καναμε και την βαπτιση της τον Ιουλιο και ειμαστε λιγακι στριμωγμενοι οικονομικα για διακοπες...... λεμε να παμε καπου χριστουγεννα.... για να δουμε θα το καταφερουμε??????

ελπιζω να γυριστε 2 κιλα πιο πανω!!!!!!αν και νομιζω οτι εσεις ειστα καλα απο κιλακια ετσι??????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

πηγαίνουμε Σάμο..πρώτη φορά...

είχαμε πάει Χανιά το 2007 και περάσαμε τέλεια!

Ο άντρας μου σπούδασε στο πολυτεχνείο στα Χανιά και τα αγαπά πολύ...

εμείς από κιλά δεν έχουμε πρόβλημα...ίσως επειδή θηλάζει ακόμη...

αλλά στο φαγητό μου βγάζει την πίστη..σήμερα της έκανα ψάρι με λαχανικά και έβαλε μια κουταλιά στο στόμα της και το έφτυσε...

την βγάλαμε με γιαουρτάκι και ψωμάκι...:(

και αποθηλασε επιτελους!

και καλα κανει και τα αγαπαει ο αντρας σου.....μαλλον θα περασε καλα.....

ομορφα ειναι τα χανια μας και νομιζω ευκολα περνας καλα εδω.......

κι εμεις θηλαζαμε μεχρι 13 μηνων αλλα μετα λιγακι αποτομα την εκοψα γιατι μου το ειπαν και απο το παιδων οι διατροφολογοι που πηγα για να μου δωσουν διατροφη!!!!

για να μην σου πω ποσοι και ποσοι προσπαθησαν να με πεισουν οτι αν δωσω ξενο θα γινει πιο παχουλα.... αλλα εγω βραχος ηθελα αποκλειστικο θηλασμο!!!!!!τελικα δεν ξερω ποιος ειχε δικιο.....

μεχρι εκει που καναμε αποκλειστικο θηλασμο καλα τα πηγαιναμε.... με την εισαγωγη στερεων αρχισαν τα δυσκολα..... παθαμε και ωτιτιδα τοτε και μειναμε πισω αρκετα....τωρα προσπαθουμε να πιασουμε την καμπυλη μας αλλα δεν το βλεπω.... και γεννηθηκε 3000 ρε γμτ!!!!!! αλλα εμενα δεν τρωει τπτ και επειδη δεν υπαρχει καμια σωτηρια εχω παψει να την πρηζω να φαει..... οποτε και οσο θελει!!!! τι να κανω κι εγω η ταλαιπωρη.....

σημερα πχ της κανω φρουτοκρεμα... ουτε να την φτυσει!!!! για κανενα λογο δεν ανοιξε το στομα της!!!!!! της δινω γραβιερα στο πατωμα.... της δινω νεκταρινι στο πατωμα.... της δινω μπανανα στο πατωμα!!!! την βουταω κι εγω και την παω βολτα μπας και ξεμπλοκαρει.... ηταν μεσα και αρκετες μερες...... στο καροτσι μου εφαγε ενα μικρο κομματι γραβιερα (κρητικο τυρι) και λιγο παξιμαδι!!!! τι κολλημα κι αυτο με το παξιμαδι.... και δεν προσφερει τιποτα ετσι???? το μεσημερι παλευαμε με τον αντρα μου και εφαγε καμια 100 μοσχαρι αλεσμενο ........ ασε ασε εμενα το δραμα μου δεν εχει τελειωμο ρε γμτ!!!!!

γιαυτο θελω απο Σεπτεμβρη να την παω εστω δοκιμαστικα σταθμο μηπως και αλλαξει μυαλα.......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

να την πας...εμένα στο σταθμό μου λένε ότι τρώει..αλήθεια ή ψέμματα, παίρνει πάντως κανονικά βάρος...

κρίμα που σου είπαν έτσι στο Παίδων..εγώ νομίζω ότι λόγω του θηλασμού την έχω κρατήσει στο 50%..γεννήθηκε 2400 μόλις...

και αποθηλασε επιτελους!

βρε κορίτσια δεν έχω καταλάβει, εσεις τους δίνετε αλεσμένα ή κομματάκια? μιλάω εννοείται για παιδάκια που είναι κοντά στο μικρό μου. Εμεις είμαστε 16 μηνών και από 14 τα έχω κόψει τα αλεσμένα εκτος από τη φρουτόκρεμα. Τα έκοψα τότε γιατί είχε αρχίσει να θέλει να φάει από το δικό μας φαι και για το δικό του ούτε να το φτύσει, τον δοκίμασα και δεν τα πηγαίναμε άσχημα για αρχή, αλλά αυτό δεν έχει βελτιωθεί για να μην πω ότι κατα καιρούς χειροτερεύει σε ποσότητες. Εμένα εντωμεταξύ ψηλώνει αλλά δεν παίρνει βάρος οπότε φανταστείται το αποτέλεσμα τα μαγουλάκια μπαίνουν μέσα και αρχίζουν να εμφανίζονται κοκαλάκια........

MLZ0p3.pngpZRYp3.png

Αδυνατομανούλες σας χαιρετώ!

Όχι καλέ δεν έγινε η Εύα μου 15 κιλά!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τρίτη πρωί πρωί φεύγουμε για διακοπούλες και επειδή τώρα βρήκα χρόνο είπα να σας χαιρετήσω!

Να περάσετε όλες υπέροχα ό,τι κι αν κάνετε, να είναι τα παιδάκια μας γερά πάνω απ'όλα ε και αν βάλουν και κανα γραμμαριάκι, πάρουν και κανα ποντάκι δεν θα μας χαλάσει!

Φιλιά σε όλες!

2303856ycwoxq08j1.gif

DoUwp3.png

Γεια σας κοριτσια!

Καταρχην να σας διευκρινισω πως ειμαι απο τις τυχερες που το παιδακι της τρωει τα παντα και σε μεγαλη ποσοτητα. Απλα ειπα να ζητησω τη συμβουλη σας στο θεμα "γαλα" γιατι το εχουμε κοψει απο 5 μηνων σχεδον.

Το τελευταιο διαστημα το επινε σε ποτηρι με κακαο και καλαμακι αλλα τα δυο τελευταια βραδυα ουτε να το φτυσει.. Εχω αλλαξει ΟΟΟΟΟΟΛΕΣ τις μαρκες που κυκλοφορουν και εχουμε καταληξει στο neslac.

Κατα τα αλλα δεν εχω παραπονο. Και φρουτοκρεμα θα φαει και αυγο και μεσημεριανο απο ολα (δεν κανει εξαιρεσεις) και γιαουρτι/κρεμες/ ρυζογαλο.. Απλα το γαλα δεν θελει ουτε να το δει..

Μηπως εσεις εχετε βρει καποιο κολπο να ξεγελατε τα δικα σας?

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Μηπως εσεις εχετε βρει καποιο κολπο να ξεγελατε τα δικα σας?

αμα τον βρειτε πειτε μου κι εμενα! ημαστε 10 μηνων 7400. απο 5 μηνων που αλλαξε γαλα σχεδον ενα με 2 μπουκαλια τη μερα δε τα πινε. οταν ξεκινησε και το φαι? πινει γυρω στα 200 τη μερα με το ζορι. εχω καταληξει 12 τη νυχτα να της ριχνω κρεμα μεσα κ να της το ταιζω!!!!!!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...