Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Οι καμπύλες ανάπτυξης δημιουργούνται αφού γίνουν μετρήσεις σε χιλιάδες φυσιολογικά μωρά. Θα ακούσετε από τον παιδίατρο σας να σας λεει ότι το παιδί βρίσκεται στην 50η εκατοστιαία θέση (μέσος όρος), στην 10η, 25η, 75η ή 90η εκατοστιαία θέση.

Τι σημαίνει το παιδί σας βρίσκεται στην 50 εκατοστιαία θέση;

Αυτό σημαίνει ότι αν πάρουμε 100 υγιή παιδιά στην ίδια ηλικία με το παιδί σας, τα 50 θα έχουν βάρος μικρότερο από το βάρος του παιδιού σας και τα άλλα 50 θα έχουν βάρος μεγαλύτερο.

Τι σημαίνει το παιδί σας βρίσκεται στην 10 εκατοστιαία θέση;

Αυτό σημαίνει ότι αν πάρουμε 100 υγιή παιδιά στην ίδια ηλικία με το παιδί σας, τα 10 θα έχουν βάρος μικρότερο από το βάρος του παιδιού σας και τα άλλα 90 θα έχουν βάρος μεγαλύτερο.

Τι σημαίνει το παιδί σας βρίσκεται στην 25 εκατοστιαία θέση;

Αυτό σημαίνει ότι αν πάρουμε 100 υγιή παιδιά στην ίδια ηλικία με το παιδί σας, τα 25 θα έχουν βάρος μικρότερο από το βάρος του παιδιού σας και τα άλλα 75 θα έχουν βάρος μεγαλύτερο.

Τι σημαίνει το παιδί σας βρίσκεται στην 75 εκατοστιαία θέση;

Αυτό σημαίνει ότι αν πάρουμε 100 υγιή παιδιά στην ίδια ηλικία με το παιδί σας, τα 75 θα έχουν βάρος μικρότερο από το βάρος του παιδιού σας και τα άλλα 25 θα έχουν βάρος μεγαλύτερο.

Τι σημαίνει το παιδί σας βρίσκεται στην 90 εκατοστιαία θέση;

Αυτό σημαίνει ότι αν πάρουμε 100 υγιή παιδιά στην ίδια ηλικία με το παιδί σας, τα 90 θα έχουν βάρος μικρότερο από το βάρος του παιδιού σας και τα άλλα 10 θα έχουν βάρος μεγαλύτερο.

Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τις καμπύλες ανάπτυξης ύψους και περιμέτρου κεφαλής.

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια χαρα τα λεει! εγω αναφερομαι παντα γυρω απο το 50% και το ΜΟ και αυτος βαζει παραδειγματα διαφορα

πχ λεει

Τι σημαίνει το παιδί σας βρίσκεται στην 10 εκατοστιαία θέση;

Αυτό σημαίνει ότι αν πάρουμε 100 υγιή παιδιά στην ίδια ηλικία με το παιδί σας, τα 10 θα έχουν βάρος μικρότερο από το βάρος του παιδιού σας και τα άλλα 90 θα έχουν βάρος μεγαλύτερο.

εγω αντιστοιχα λεω

το 10% και το 90% δειχνει οτι 10+10% απο αυτα βρισκονται πανω και κατω απο αυτα τα ορια, μιλωντας πιο γενικα και οχι συγκεκριμενα ακριβως στο 10%

kKZUp2.png

το ρεζουμε....ειναι πολλα αυτα που μας περνανε χαχαχχαχα

λοιπον ξανακοιταξα τη σωματομεδινη της Α απο εδω

http://www.mediagnost.de/content/e/pdf/igfr22_e.pdf σελιδα 21

και με το 41 τη βαζει καπου στο 5-10 % δηλαδη παλι στα ιδια

αντε να κανω και την οστικη να δω τι θα δουμε και απο αυτο

ισως τη παω σημερα

kKZUp2.png

ε το ίδιο λέμε...

επομένως επειδή εμείς είμαστε στο 25% ύψος 75 από τα 100 παιδάκια που θα μετρηθούν θα είναι πιο ψηλά από εμάς...

αρα εμείς τι είμαστε???

κοντές!!!!!!!!!

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

Αυτό σημαίνει ότι αν πάρουμε 100 υγιή παιδιά στην ίδια ηλικία με το παιδί σας, τα 25 θα έχουν βάρος μικρότερο από το βάρος του παιδιού σας και τα άλλα 75 θα έχουν βάρος μεγαλύτερο.

δηλαδή 25 θα έχουν βάρος μικρότερο, 25 βάρος μεγαλύτερο και το 50 στον μέσο όρο?????

απαπαααααααααα αυτό που λέει η γατούλα το καταλαβαίνω καλλίτερα :roll::roll:

ειναι λιγο η Στατιστικη και λιγο η πραγματικοτητα

το 50% ειναι ο ΜΟ αλλα οχι οτι το 50% ειναι ακριβως σε αυτο το οριο εννοειτε.

Για αυτο θα ελεγα οτι οσα ειναι μεταξυ 25 και 75 % αυτα αποτελουν το 50% του πληθυσμου και δεν ασχολουμαστε ΚΑΘΟΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

δηλαδή 25 θα έχουν βάρος μικρότερο, 25 βάρος μεγαλύτερο και το 50 στον μέσο όρο?????

απαπαααααααααα αυτό που λέει η γατούλα το καταλαβαίνω καλλίτερα :roll::roll:

το δηλαδη...ειναι λαθος!

25 ειναι πιο κατω και 74 πιο πανω!

1 το δικο σου χαχαχχαχαχχα

τελος το μαθημα για σημερα!

kKZUp2.png

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

μανουλες του ΠΑΝΩ απο 25% αφηστε τα καμαρια σας στην ησυχια τους και ηχομωνοστε γιαγιαδες και φιλους που λενε το καυμενο ....αδυνατουλη ειναι...δεν εχει 100 διπλες στα ποδαρακια του

kKZUp2.png

Μα τι στατιστικές αναλύσεις πιάσατε καλε???

Και οκ. το ύψος το λύνουμε με τα 12ποντα..το βάρος? Υπάρχουν μαξιλαράκια? :lol:

Εγώ ένα ξέρω αν κόψουμε την πάνα ούτε τα παντελόνια 3-6 μηνών δεν θα της κάνουν!

Γατούλα επειδή έχω χάσει λίγο επεισόδεια. Τις εξετάσεις αυτές τις κάνεις γιατί δεν έχουν ύψος? Η συμβαίνει κάτι άλλο? Πάντως αυτό με την ακρινογραφία το είχε κάνει η ανηψιά μου 3 1/2 χρονών και δεν βγήκε πολύ καλή αλλά ήταν ψηλή. Μόλις είπε ο γιατρός στην κουνιάδα μου το παιδί έχει πρόβλημα, του λέει ''για δεν την λίγο καλύτερα..κοίτα το μποι της..'' εκείνος είπε ''έχεις δίκιο..ας το αφήσουμε..'' Τώρα θα πάει δευτέρα δημοτικού και στην τάξη της ξεχωρίζει στο ύψος.

Με αυτο το σάιτ που βάλατε εμείς είμστε στο 3% στο βάρος και στο 50-75 στο ύψος. Εγώ πάντως αν πήγαινε στο 25% στο βάρος θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη.

Άσχετο φαντάζεστε αυτά τα παιδιά που τώρα μιλάμε και αγχωνόμαστε όταν φτάσουν στην εφηβεία να γίνουν παχουλά??? Το έχω δει πολλές φορές το έργο..εγώ πάντως αν γίνει κάτι τέτοιο σας το λέω...θα πηδηχτώ!!!!! (από το παράθυρο καλέ..)

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια βλέπω πιάσατε τις αναλύσεις...

Dimitra που είσαι βρε ψυχή και ανυσηχήσαμε όλες;;;;;;ε;;;;; τέσπα αρκεί που είσαι καλά και σε συγχωρούμε!!!!!

Κοριτσάκια μπήκα σήμερα να σας αποχαιρετίσω γιατί το μεσημερι φεύγουμε για το χωριό ΔΙΑΚΟΠΕΣ και δεν θα έχω pc.Περιμένει η μάνα μου ετοιμοπόλεμη τον μικρό...

Σας εύχομαι όσες δεν φύγατε ακόμα καλες διακοπές να έχετε και όσες δεν πάτε δεν πειράζει...του χρόνου να είμαστε καλά. Θα μου λείψετε:-(:sad:

Να γυρίσουμε όλες με τα ζουζούνια μας αφράτα και με κανένα πόντο!!!

Φιλιά πολλα φιλεναδούλες μου και στα ζουζουνάκια σας επίσης!

α! φιλάκια έχετε και απο το καστοράκι μου!!!:-D:grin:

η δικια μου παντως, εκτος απο καλαμοποδαρη, ειναι και κεφαλας... εχω καιρο βεβαια να την μετρησω/ζυγισω/τσεκαρω κεφαλα...

αλλωστε, χωριο που φαινεται......

παιδι μακαρονι....... μακροποδαρια-κεφάλα-μαλλούρα-κοκαλα....

σαβρο.....εγραψες!!!!

αυτο το κεφαλι δε το μετραμε και ποτε εμεις

αλλα ως καλλιτεχνοφλεβα βλεπω οτι εχει τελειες αναλογιες!!!!!

αχ να πιανει το χερακι τους να ξαναρχισω τα μαθηματα ζωγραφικης και αυτα να λερωνουν χαρτακια χαχχαχαχχαχαχχαχα

kKZUp2.png

Και καλά-εχουμε ξαναπει...ξαναγράψει...- το 15 πεντάποντο τακουνι στις κοριτσάρες...Αμα μου βγει ζουμπάς τι θα κάνω...

Εσωτερικό πάτο σαν τον Σαρκοζί και τον Τριαντάφυλλο;;;

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...