Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

παντοσ κοριτσια και μενα τρωει πολυ φρουτο σημερα ηταν πανω απο 300 μλ , αλλα αν φαει μεχρι της 11.30 τρωει μετα κατα της 3.30 μετα τον υπνο και το τρωει το μεσημεριανο του αφου τον αναλαμβανει η γιαγια του . Εγω του βαζω οτι εχω στο σπιτι αλλα πιο πολυ καλοκαιρινα φρουτα και λιγοτερο αχλαδια μηλα και πορτοκαλια αυτα το χειμωνα , πχ σημερα ειχε το μενου αχλαδι πεπονι ροδακινο και μπανανα , μετα το μεσημεριανο θα παμε θαλασσα οποτε θα φαει κανενα σταφιλη και κανενα βερικοκο. Αλλα παντος τα 500 ειναι παρα πολλα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

bebaki-eva emas o giatros mas eipe meta to xrono meli kai tou to dinw giati alliws to giaourti xwris meli den paizei na to faei me tipota. Pou tha paei tha toys anoixei i orexi. Ego se antithesi me ton mikro exo ton megalo mou pou na einai kala trwei ta panta, oti toy doseis kai ayta pou den trwei o mikros xaxaxaxa. Sto telos tha paxinei apo ayta pou den trwei o mikros....giati den xero an to kanete eseis polles fores tou vgazo na tou doso diafora na dw ti thelei kai ena ena ta mazevo i ta petao klaps klaps

MLZ0p3.pngpZRYp3.png

Διαφημίσεις

εμεις να δεις τι πεταμε!!!!!!ολα στα σκουπιδια και οσο σκεφτομαι οτι υπαρχουν παιδακια που δεν εχουν τα απαραιτητα τοσο πριζονομαι διπλα τριπλα τριδιπλαααααα!!!!!!

εσυ παλι καλα εχεις και τον σκουπιδοφαγο τον μεγαλο τον γιο σου (χαχαχα πλακα κανω φυσικα....)

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Εγώ να δείτε τι πετάω!! μην μιλήσω για το γάλα που τις περισσότερες φορές το αδιάζω στον νεροχύτη άθικτο! χωρίς να έχει πιεί γραμμάριο...μιλάμε για τόνους...καλά για φαγητά δεν το συζητάω...κρίμα ρε γμτ και υπάρχουν παιδάκια που δεν έχουν ούτε νεράκι να πιουν.:cry:

Διαφημίσεις

Γειά σου anas29, κουράγιο! Κι εμείς περάσαμε δύσκολα στις διακοπές, η κόρη μας είναι 19 μηνών και τις πρώτες 4 μέρες έκλαιγε, ούρλιαζε, γκρίνιαζε, πάθαινε υστερικές κρίσεις σε βαθμό που νόμιζα πως θα χτυπούσε το κεφάλι της στους τοίχους :(:( και φυσικά δεν έτρωγε... (είναι 9300 και 19 μηνών και 87 εκ.) Πάλι καλά που έπινε γάλα (θηλάζουμε και ήταν χειρότερα και από νεογέννητο αυτές τις μέρες) και πού και πού λίγη ντομάτα ή ροδάκινο...Λίγο πρν φύγουμε άρχισε να προσαρμόζεται:roll:

Μας είπαν πως φταίει και το πρόβλημα που έχουν τα παιδιά σε αυτή την ηλικία με τις αλλαγές. Ίσως αυτό να προκάλεσε και το δικό σας ξέσπασμα, αν και πρέπει να ήταν πιο δραματικά με εσάς τα πράγματα :cry:. Το δικό σου ήταν και στην ανάρρωση από ωτίτιδα οπότε θα ήταν ακόμα πιο δύσκολα. Ελπιζω να μην τρέχει κάτι πιο σοβαρό.

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση,πραγματικα περασαμε φριχτα,τωρα ομως ειμαστε μια χαρα.Οι εξετασεις ειναι καλες,εχει ηρεμησει και τρωει κανονικα...που λεει ο λογος

.png

γεια σας κοπελες!τι θα κανω με τον μικρο μου δεν ξερω!!!2.5 ετων 93 εκ και ναι....11.700!!!!!!:evil: και να πω οτι δεν τρωει????δεν εχω παραπονο!που το βαζει ειναι το θεμα:roll:

πηγα Παιδιατρο

πρωτο που του ειχα ηταν η σωματομεδινη

μμμμμ χαμηλη...

στα αλλα δεν εδωσε και πολυ σημασια

διατροφη και πρασινο γαλα για τη χοληστερινη τα γενικα που ηδη κανουμε

εβαλα κατω τις καμπυλες υψους που κραταω

Βασιλης

0μ-47π, 6μ-68π, 12μ-79π, 20μ-87π, 30μ-92π

Αναστασια

0μ-49π, 6μ-66π, 12μ-73π, 20μ-81π, 30μ-86π

η Αναστασια 3μ σταματησε να τρωει και 20 μ ξαναξεκινησε

το βλεπετε το παραδοξο?????

Β 0-6μ....21π, 6-12μ....11π, 12-20μ.....8π, 20-30μ.....5π

Α 0-6μ....17π, 6-12μ.... 7π, 12-20μ.....8π, 20-30μ.....5π

δηλαδη ασχετα με καμπυλες αν το δω σε νουμερα και μονο

η Α εχασε την αναπτυξη του πρωτου χρονου επειδη δεν ετρωγε και ειναι και οι βασικοι μηνες αναπτυξης

ομως τον επομενο 1,5 χρονο ακολουθει σταθερα την αναπτυξη του Βασιλη

μπορει να λεω βλακειες, αλλα τα μαθηματικο-στατιστικα μου λενε οτι ισως πραγματι να χασαμε ενα χρονο αλλα μεχρι εκει!

τι λετε?????

φυσικα ...μου εγραψε και την οστικη ηλικια πλεον!!!!

θα παω να την κανω και αυτη να δω αν θα παρω πικρα η οχι?????

και μαλλον σεπτεμβρη σε παιδοενδοκρινολογο να δω τι θα μου πει με οσα θα εχω στα χερια μου

μου εχουν προτεινει μια του Ιασω που ειναι και στην ομαδα του Χρουτσου (καπως ετσι νομιζω) στο Παιδων

μπορειτε να μου στειλετε σε πμ η να γραψουμε και εδω αλλους που εχουμε εμπειρια και ειμαστε ευχαριστημενοι?????

Φιλακια

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

αντε διαβασε τα φρεσκα νεα

ρε ποσους μηνες εχεις να γραψεις?

τιποτα συνταρακτικο?

εχουμε μεινει στις διαγνωσεις του αναπτυξιολογου

και αποτι βλεπω σε μια προχωρημενη εγκυμοσυνη

τι περιμενεις τωρα?

kKZUp2.png

Γειά σου Dimitra83 ...σε χασαμε...Ολα καλά ευχομαι...

Παιδιά...θεμα ...

Πήγα και ειδα τα παιδιά που κάνουν διακοπές στην Αργολίδα...

Εντάξει...με το μεγάλο εχω αρχισει να εχω θεμα με το βαρος του...Θα το κοιτάξω απο Σεπτέβρη στο Παιδων που εχει ειδικό τμημα...

Ο Μπακαλάρος ειναι το θεμα και εξου και το προσονυμιο...Μπακαλιάρος...λεπτός...

Ειναι 2,5 ετων και στο φαρμακείο τον ανέβασα πάνω στην ζυγαριά και ηταν 13 κιλά...

Φυσικά ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ για να δω αν λειτουργεί...και...ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ!!!!!!-άκουσα κάτι βογγυτά να βγαινουν αλλά σφύριζα αδιάφορα...

Αλλά 13 κιλά;;;Λιγο δεν ειναι ο τσίρος...

Ααααα και αν έχετε να με κατευθύνεται με το θέμα του μεγάλου-περισσότερο βαρος και αυξημένη επιθυμία φαγητού...- σε κάποιο κέντρο αλλά και στο Παίδων με τηλέφωνα, θα σας ήμουν ευγνώμων

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

πηγες γιατρο!καλυτερα να ακους τι εχει να σου πει αυτος και να μην ακους καμια μας σε ιατρικα θεματα εκτος και αν καποια εχει παρομοια εμπειρια..... κομματακι δυσκολο το κοβω αυτο..... ασε να κανεις και εκεινη την ακτινογραφια ή οπως αλλιως λεγετε επιτελους και βλεπεις.....

δυστυχως εγω δεν εχω να σου προτεινω γιατρο καθοτι ειμαστε επαρχιωτακια εμεις.....

λοιπον χαλαρα και οχι πανικος..... βαθιες ανασες μεχρι να δεις τι θα σου πουν.....

αν κι εγω πιστευω οτι ειναι μια χαρουλα τα γατακια σου....... ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!

εμεις σημερα εχουμε πυρετο..... ειναι δυνατον τα δοντια να κανουν 38 πυρετο ή δεν παιζει τοσο ψηλο πυρετο για δοντια????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Παιδιά...θεμα ...

Εντάξει...με το μεγάλο εχω αρχισει να εχω θεμα με το βαρος του...Θα το κοιτάξω απο Σεπτέβρη στο Παιδων που εχει ειδικό τμημα...

Ειναι 2,5 ετων και στο φαρμακείο τον ανέβασα πάνω στην ζυγαριά και ηταν 13 κιλά...

Φυσικά ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ για να δω αν λειτουργεί...και...ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ!!!!!!-άκουσα κάτι βογγυτά να βγαινουν αλλά σφύριζα αδιάφορα...

Ααααα και αν έχετε να με κατευθύνεται με το θέμα του μεγάλου-περισσότερο βαρος και αυξημένη επιθυμία φαγητού...- σε κάποιο κέντρο αλλά και στο Παίδων με τηλέφωνα, θα σας ήμουν ευγνώμων

τι τσίρος μωρέ ........στην 25-50 είναι ντάξ λίγο αδύνατος άλλα δεν είναι και για κλάματα

δες εδώ http://www.lovebaby.gr/%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1/2010-03-03-16-10-02/-36-.html και ηρέμησε :D:D

αντε διαβασε τα φρεσκα νεα

ρε ποσους μηνες εχεις να γραψεις?

τιποτα συνταρακτικο?

εχουμε μεινει στις διαγνωσεις του αναπτυξιολογου

και αποτι βλεπω σε μια προχωρημενη εγκυμοσυνη

τι περιμενεις τωρα?

κοριτσακι περιμενουμε! ααα ο μικρος αρχισε να μιλαει αποτομα εδω και 2 μηνες περιπου και δε βαζει γλωσσα μεσα πλεον...επισης δε βαζει ουτε γραμμαριο...:evil:

Παιδιά...θεμα ...

13 κιλα μια χαρα ειναι!!!τι υψος εχει?τι να πω και εγω που ειναι 2.5 ετων και 11. 700????οι εξετασεις του βγηκαν ολες μια χαρα!!!τι αλλο να κανω πλεον???σαν ακτινογραφια ειναι!!!μονο λιγα μαγουλακια εχει...ολο το υπολοιπο ειναι σκελετος!!

εμεις σημερα εχουμε πυρετο..... ειναι δυνατον τα δοντια να κανουν 38 πυρετο ή δεν παιζει τοσο ψηλο πυρετο για δοντια????

οι κυνόδοντες μου κάναν τόσο πυρετό, εμείς κάνουμε πυρετό σε όοολα τα δόντια συνήθως όμως δέκατα

Περαστικά όπως και να έχει :-D

οι κυνόδοντες μου κάναν τόσο πυρετό, εμείς κάνουμε πυρετό σε όοολα τα δόντια συνήθως όμως δέκατα

Περαστικά όπως και να έχει :-D

ευχαριστουμε......

οι κυνοδοντες ειναι πανω ή κατω μωρε..... (ειμαι εντελως μα εντελως ασχετη......) εχει βγαλει τα τεσσερα κατω και νομιζω οτι παει για το 5ο κατω.... αυτος ειναι ο κυνοδοντας αραγε????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

αγγελουδια εμεις που ειμαστε ιδια ηλικια, ο Β ειναι 14 και ειναι ακριβως στο ΜΟ μια χαρα τελειος! Οποτε 13 ειστε λιγο κατω αλλα σιγουρα δεν ειναι κατι το τρομερο? Αρκει να τρωει και να μη σε σκαει το βασικο και τα αλλα ξεχνατα!

Για αυτο εγραψα το..."παραδοξο"

Το οτι η Α ακολουθει πιστα τον Β σε π αναπτυξης τον τελευταιο 1,5 χρονο, μου δινει ελπιδες να μη τρεχει κατι και απλα να μειναμε πισω....μακαρι

kKZUp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...