Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

250γρ. φρούτα είναι αρκετή ποσότητα κορίτσια. Και η παιδίατρος αυτό μου έχει πεί.Έχετε δοκιμάσει να φάτε όλη αυτή την ποσότητα; το έκανα μια μέρα και δεν την έφαγα όλη!

Έχω μια φίλη που δίνει κάθε φορά 500γρ. στα δίδυμά της φαγητό!:shock::shock:

12 μηνών είναι τα παιδάκια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

250γρ. φρούτα είναι αρκετή ποσότητα κορίτσια. Και η παιδίατρος αυτό μου έχει πεί.Έχετε δοκιμάσει να φάτε όλη αυτή την ποσότητα; το έκανα μια μέρα και δεν την έφαγα όλη!

να φανταστω οτι εννοεις και στα δυο μαζι 500!!!!

δηλαδη 250 στο καθενααααα!!!!!!:oops::oops::oops::oops:

οχι δεν θελω να μου πεις οτι 500 το καθενα γιατι θα παθω πολυ μα παρα πολυ μεγαλη ηττααααααα!!!!!!:evil::evil::evil::evil:

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

μισό κιλό φαγητό στο κάθε ένα παιδί ??? :shock::shock:

και εγώ έκανα το λάθος και της έδινα αρκετά φρούτα το πρωί και μετά δεν μου έτρωγε αρκετά το μεσημέρι .........εμ μίτσομ :oops::oops:

Και όμως ! μισό κιλό φαγητό το κάθε παιδί!! και το απόγευμα η παιδίατρος της έχει πέι να τρωνε 2 γιαουρτάκια!!!!:shock::shock::shock:

Εγώ της είπα ότι θα τα σκάσεις τα παιδιά!! το στομαχάκι τους δεν χωράει τόση ποσότητα! ελεος βρε κορίτσια! και δεν έχουν πρόβλημα βάρους και ας είναι προωράκια.

Διαφημίσεις

Και όμως ! μισό κιλό φαγητό το κάθε παιδί!! και το απόγευμα η παιδίατρος της έχει πέι να τρωνε 2 γιαουρτάκια!!!!:shock::shock::shock:

Εγώ της είπα ότι θα τα σκάσεις τα παιδιά!! το στομαχάκι τους δεν χωράει τόση ποσότητα! ελεος βρε κορίτσια! και δεν έχουν πρόβλημα βάρους και ας είναι πρωοράκια.

2 το καθένα??

και μετά λέμε για παιδική παχυσαρκία στην Ελλάδα...

και το συμβουλεύει η γιατρός οεο??

και αποθηλασε επιτελους!

στοουν, στα 2 ας τους κανει καμια εξεταση!

Προτιμω την αδυνατουλα μου παρα εκεινη τη θεοχοντρη ανηψουλα που ειχα δει πριν ποσο καιρο! Τα μπουτια της ηταν η κοιλια της δικιας μου

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

αχ, χτες στη θαλασσα, ειπε ενας κυριουλης κοιτωντας τη μαρια 'τι αδυνατο που εισαι πουλακι μου!!!!' :-(:-(

μου ρθε να κλαψω...:(

ρε φιστίκι και εσύ δεν του απάντησε καταλλήλως ???

αι σιχτίρ.......... που είναι αδύνατο το παιδί .......αν θυμάμαι καλά η Μαρία είναι μια χαρά στις καμπύλες

Εμενα γατουλα το δευτερο μου αρεσε περισσοτερο ...

Ευτυχως φαγαμε την φρουτοκρεμα μετα απο πολυ κοπο!!!

Και ναι μπεμπακι ειναι πολυ μικρες οι ποσοτητες για την κορη σου να φανταστεις τωρα ο μικρος εφαγε περιπου 300 και κατι φρουτοκρεμα ...

καλέ πολύ έφαγε,μετά πως θα φάει μεσημεριανό...???

η δική μου που είναι εκτός καμπύλης προς τα πάνω εννοείται...της δίνω 200γρ,όχι παραπάνω...

φαντάζομαι όμως δεν τρώει τόσο κάθε μέρα ε?

pPyfp1.png

IxVpp1.png

αι σιχτίρ.......... που είναι αδύνατο το παιδί .......αν θυμάμαι καλά η Μαρία είναι μια χαρά στις καμπύλες

έχει λίγο αδύνατα ποδαράκια..αλλά από κοιλίτσα πάμε σουπερ!!!

έται ξηροκάρπι??

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

ρώτα τον αντρα της culte... (και υποψηφιο μελλοντα αντρα της κορης μου, καθοτι 'εδωωωωω υπαρχει ενας ερωτας μεγααααααααααααλος')

που ειχε παθει εμμονη να της δωσει ενα τοστ προχτες (το οποιο και εδωσε τελικα!!!)..

ναι μεν, 'μια χαρα ειναι το παιδακι' αλλα... 'ελα μαρια μου, ελα εγω που σ αγαπαω!! φαε αυτη τη μπουκιτσα, για να σ αγαπαω ακομα πιο πολυ!!!'

ρώτα τον αντρα της culte... (και υποψηφιο μελλοντα αντρα της κορης μου, καθοτι 'εδωωωωω υπαρχει ενας ερωτας μεγααααααααααααλος')

που ειχε παθει εμμονη να της δωσει ενα τοστ προχτες (το οποιο και εδωσε τελικα!!!)..

ναι μεν, 'μια χαρα ειναι το παιδακι' αλλα... 'ελα μαρια μου, ελα εγω που σ αγαπαω!! φαε αυτη τη μπουκιτσα, για να σ αγαπαω ακομα πιο πολυ!!!'

εσύ της λες βρε ότι την αγαπάς όταν την ταϊζεις??

πάει ο αντρούλης μου......

και αποθηλασε επιτελους!

να αγχωθώ?? φτου στα παιδάκια σας που τρώνε τόσο πολύ. Εμένα στα καλά του

πίνει το πρωι 200 Ml γάλα μπορεί και μόνο 100 ml,

μετά την φρουτόκρεμα με μισά μήλο, αχλάδι, μπανάνα

το μεσημέρι το φαγητό όπου δεν τρώμε αλεσμένα οπότε το μενού έχει ένα μπιφτεκάκι ή ένα πιατάκι κριθαράκι ή ριζότο ή το μέσα μιας γεμιστής ντομάτας κλπ,

το απόγευμα ένα γιαούρτι με μέλι και

το βράδυ 2 με 3 μπουκιές από ένα τοστ και το πολύ 180ml γάλα.

καμιά φορά μπορεί ενδιάμεσα να φάμε και κανένα μπισκοτάκι, αγγουράκι, ντοματούλα κλπ.

Πολλές φορές ομώς του βάζεις το φαι τρώει 5 κουταλιές και μετα τα φτήνει όλα, το ίδιο με το γιαούρτι αλλά πως είναι δυνατόν να το ταίσεις αμα δεν θέλει. Μόνο όσο τον θήλαζα για ένα χρόνο ήταν θρεφτάρι μετά πέσαμε.

MLZ0p3.pngpZRYp3.png

να αγχωθώ?? φτου στα παιδάκια σας που τρώνε τόσο πολύ. Εμένα στα καλά του

πίνει το πρωι 200 Ml γάλα μπορεί και μόνο 100 ml,

μετά την φρουτόκρεμα με μισά μήλο, αχλάδι, μπανάνα

το μεσημέρι το φαγητό όπου δεν τρώμε αλεσμένα οπότε το μενού έχει ένα μπιφτεκάκι ή ένα πιατάκι κριθαράκι ή ριζότο ή το μέσα μιας γεμιστής ντομάτας κλπ,

το απόγευμα ένα γιαούρτι με μέλι και

το βράδυ 2 με 3 μπουκιές από ένα τοστ και το πολύ 180ml γάλα.

καμιά φορά μπορεί ενδιάμεσα να φάμε και κανένα μπισκοτάκι, αγγουράκι, ντοματούλα κλπ.

Πολλές φορές ομώς του βάζεις το φαι τρώει 5 κουταλιές και μετα τα φτήνει όλα, το ίδιο με το γιαούρτι αλλά πως είναι δυνατόν να το ταίσεις αμα δεν θέλει. Μόνο όσο τον θήλαζα για ένα χρόνο ήταν θρεφτάρι μετά πέσαμε.

ΠΕΣ ΤΑ ΒΡΕ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ!!!!!!!:D:D:D:D

που κοντευω να πηδηχτω απο το παραθυρο με τις ποσοτητες που τρωει η δικια μου η σκατ &^%$!@#$ :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

λες να της δωσω κι εγω μελι??? εμας μας ειπε η γιατρος μετα τους 18μηνες το μελι...... και ξερεις ποσο θελω να την γλυκανω μπας και αρχισει να τρωει τιποτα επιτελους!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

στοουν μαθε διαστασεις και πες μας!!!

Το βάρος τους είναι 10.600 το ένα αγοράκι και 10.400 το άλλο αλλά μου είχε πέι ότι στο ύψος είναι λίγο κοντά από ότι της λέει η παιδίατρος. Όρθια εντωμεταξύ τα μετράνε από 11 μηνών που περπατήσανε :shock: μα είναι δυνατόν; είναι πολύ ψηλοί και η κοπέλα και ο άντρας της δεν νομίζω να έχουν κατι.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...