Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Γατόνι του Δημητράκη είναι αυτά;;;σκατααααά!!!!!

ρε κοριτσια ειστε εντος!!!!

και στο υψος ειστε αρκετα καλα!!!!!

εγω τι να λεω.....????

γατονι δε μου λες κι εμενα σε παρακαλω

15 μηνων 8100 και 82εκ να δω γιατι ειμαι ολιγον βλημα σ αυτες τις βρωμοκαμπυλες.......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

savropiguinos

εσεις που ειστε αλλεργικοι??????

Γατουλα μηπως το 01 ειναι για τα παιδια που ειναι εκτος καμπυλων (οπως εμεις....) και τα υπολοιπα κατα τα γνωστα... εννοω παντα οτι εχουμε σαν μπουσουλα την καμπυλη βαρους.......

g stone

κι εμεις ακρη προσπαθουμε να βγαλουμε.....

καναμε και εμεις ολες τις εξετασεις που ανεφερες με αρνητικα αποτελεσματα,αποφασισαμε οτι μαλλον ειναι αλλεργια στο γαλα καθως υπήρχε στασιμοτητα αναπτυξης,ναι ειναι ενδειξη αλλεργιας στο γαλα και αυτο,καθώς και οτι τα ραστ τεστ δεν ειναι αξιοπιστα,οταν λεω ενοχληση εννοω πχ καουρες φουσκωμα,το πρωτο βραδυ που το δοκιμασε το ειδικο γαλα η δικια μου ειπιε 240 μλ ,δεν το ξαναεκανε ποτε!σε ενα μηνα ειχε βαλει 400 γρ ενω μεχρι τοτε δεν ειχε βαλει ποτε πανω απο 200 σε ενα μηνα,ειχα πει λογω των αρνητικων εξετασεων οτι θα δωσω περιθοριο ενα μηνα και αμα δεν δω αποτελεσμα θα πεισθω οτι δεν ειναι αλλεργια ,τελικα υπηρξε αποτελεσμα,βεβαια υπηρξε κ μηνας που δεν εβαζε οταν ηταν αρρωστη,αυτο που λεω ειναι οτι μπορει οι εξετασεςι να ειναι αρνητικες και το παιδι να ειναι αλλεργικο στο αγελαδινο γαλα...εχω βεβαια φιλες που τα παιδια τους ζυγιζουν οσο η δικια μου κ δεν ανυσηχουν και δεν κανουν τπτ,προσωπικα πλεον χαιρομαι που αρχισε να παιρνει τα πανω της

NJMAp3.png

Είχα φτιάξει εχτές ένα ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι και αντί να πιεί απο αυτό μου ζητούσε φραπέ!:shock: έλεος πια αυτό το παιδί! χτυπιόταν μια ώρα μαμά αέ(καφέ)!!ουαααα!!! έλα Χριστέ και Παναγία!!:shock::shock:

και η δικιά μου .............την ώρα λοιπόν που φτιάχνω το αφρόγαλο για τον φρέντο μου βάζω λίγο παραπάνω γάλα στο κύπελλο λίγα φρούτα πεπόνι, φράουλες, κεράσια μπανάνες ότι έχω ή στην χειρότερη αν δεν έχω στην μύτη του κουταλιού κακάο (αυτό που φτιάχνω τα γλυκά) το ξαναχτυπάω το βάζω σε ποτήρι και καλαμάκι και το σερβίρω με ύφος.............πάμε να πιούμε καφεδάκι αγάπη μου στην βεράντα ...........:mrgreen::mrgreen: αυτής της περνάει το γινάτι και εγώ ξέρω ότι ήπιε λίγο γάλα παραπάνω + τα φρούτα .............

α........απολαμβάνω και εγώ για λίιγο τον καφέ μου γιατί είναι απασχολημένη με το δικό της:mrgreen::mrgreen:

μια μια! παω για μπεμπακι τωρα! στο παιδιατρο ΘΑ τις παω να τις δει

τησωματομεδινη ΕΓΩ επεμενα να τη γραψει

του ειπα για την ακτινογραφια οστικης ηλικιας και μου λεει αστην μετα απο σεπτεμβρη

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Καλα age ολα τα λευτα η μικρη και ο καστορακος επισης!!!!

Εγω παντος δεν του κανω καμια εξεταση μια χαρα ειναι το παιδακι μου , και τρωει τελος μονο γενικες αιματος και ουρων θα του κανω καποια στιγμη και τελος αφου τρωει μια χαρα και το γαλα του το τσακιζει!

Για πες και για μας γατονι 15 μηνων 9.800 και 78 ποντους?

Διαφημίσεις

και εμεις?17 μηνων,9700 κ 83 εκ , δωσε το λινκ να μην σε παιδευουμε!

ρε παιδια δεν ειναι ιδιες με τις καμπυλες στα βιβλιαρια

στο βιβλιαριο μας ειμαστε στην 25η...εδω μας ριχνει πολυ....

NJMAp3.png

καναμε και εμεις ολες τις εξετασεις που ανεφερες με αρνητικα αποτελεσματα,αποφασισαμε οτι μαλλον ειναι αλλεργια στο γαλα καθως υπήρχε στασιμοτητα αναπτυξης,ναι ειναι ενδειξη αλλεργιας στο γαλα και αυτο,καθώς και οτι τα ραστ τεστ δεν ειναι αξιοπιστα,οταν λεω ενοχληση εννοω πχ καουρες φουσκωμα,το πρωτο βραδυ που το δοκιμασε το ειδικο γαλα η δικια μου ειπιε 240 μλ ,δεν το ξαναεκανε ποτε!σε ενα μηνα ειχε βαλει 400 γρ ενω μεχρι τοτε δεν ειχε βαλει ποτε πανω απο 200 σε ενα μηνα,ειχα πει λογω των αρνητικων εξετασεων οτι θα δωσω περιθοριο ενα μηνα και αμα δεν δω αποτελεσμα θα πεισθω οτι δεν ειναι αλλεργια ,τελικα υπηρξε αποτελεσμα,βεβαια υπηρξε κ μηνας που δεν εβαζε οταν ηταν αρρωστη,αυτο που λεω ειναι οτι μπορει οι εξετασεςι να ειναι αρνητικες και το παιδι να ειναι αλλεργικο στο αγελαδινο γαλα...εχω βεβαια φιλες που τα παιδια τους ζυγιζουν οσο η δικια μου κ δεν ανυσηχουν και δεν κανουν τπτ,προσωπικα πλεον χαιρομαι που αρχισε να παιρνει τα πανω της

οταν λες στασιμοτητα αναπτυξης εννοεις μονο για βαρος ή και για υψος.....

εμεις ηταν φορες που πηραμε 100 γραμμ και ηταν φορες οπως απο 13 σε 14 μηνες που πηραμε 400!!!! το ανωτερο μας ηταν 600 γραμμ το μηνα αλλα αυτο εγινε μοναχα τους δυο πρωτους μας μηνες!!!:D:D

εκτοτε καθε μηνα παιρνει βαρος και ποτε μεχρι τωρα δεν εχει χασει βαρος (καλα δεν την περνει και να χασει ουτε γραμμαριο....) περνει εστω και 100 γραμμ.....:oops::oops::oops:

να σου πω την αληθεια ορισμενες φορες μετα που εχει πιει γαλατακι (πινει advance τωρα ....) ειναι φουσκωμενη η κοιλιτσα της αλλα δεν δινω σημασια γιατι κι εγω οταν πιω γαλα ετσι ειναι η κοιλια μου!!!! τι καουρες δεν μπορω να τις καταλαβω.....

κι εμενα η δικια μου με το που σταματησε τον θηλασμο και αρχισε το advance εβαλε 400 γραμμ σε ενα μηνα!!!!:o:o:o:o

ξεκινησε και επινε μονο 50-60 γραμμ γαλα την φορα και επινε δυο φορες το βραδυ και κοιμησμενη.... και σημερα πινει δυο με τρεισ φορες και φτανει 400 με 500 !!!!!!!:D:D:D:D

βεβαια της το δινουμε με .......... ΣΥΡΙΓΓΑ:oops::oops::oops:

ΕΜΕΙΝΕΣ ΞΕΡΗ?????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

Η Φαρίν λακτέ εισάγεται στη διατροφή στον 8ο μήνα λόγω της αλλεργίας που μπορεί να προκαλέσει το σιτάλευρο. Πιστεύω ότι θα της αρέσει. Και η μπισκοτόκρεμα στον 7ο -8ο. Της έχεις αλλάξει μάρκα; δοκίμασε τες όλες αν και την πιο ωραία γεύση την έχει η νουνού και η γιώτης. Της δίνεις βανίλια ρυζάλευρο η σκέτο;

Επίσης θα σου έλεγα να δοκιμάσεις στο ρύζάλευρο το σκέτο να λειώσεις λίγη μπανάνα και να ρίξεις 2-3 σταγόνες εκχύλισμα φυσικής βανίλιας (έχει στα σούπερ μάρκετ σε μπουκαλάκι). Εμάς μας έσωσε αυτό. Α, η δικιά μου 6 μηνών ήταν 5400...

GJMap2.png

καπου το ειχα διαβασει οτι το εδινες με συριγγα,οχι καλε ολα επιτρεπονται χαχαχα παντως να ξερεις και οτι η φουσκωμενη κοιλια υποδυκνειει αλλεργια ,δεν θελω να σε αγχωσω,μπορει να ειναι ολα τυχαια,μιλαω γ στασιμοτητα βαρους,το παιδι αρχισε να πεφτει καμπύλες,απο υψος δοξα το θεο...

NJMAp3.png

παιδια για τα δημητριακα κ η δικη μας παιδιατρος στον 8ο μας ειπε ,αλλα οοολοοοιιι οι αλλοι γιατροι λεγανε απο 6 μηνών ,μα απορω που εχουν σπουδασει κ λενε αλλα ο ενας αλλα ο αλλος?

NJMAp3.png

savro

τωρα αγχωθηκα παλι.....

λες να εχει αλλεργια το παιδι γιαυτο να μην τρωει?????

και τελικα πως το ανακαλυψατε εσεις οτι εχετε αλλεργια στο γαλα??????

εμεις μεχρι που χρονισαμε θηλαζε και μετα τις εξετασεις που ηρθα και εκανα στο παιδιων με ξεχεσ.... να κοψω θηλασμο και ετσι κι εγω η ερμη το κανα!!!!!!

το αυτο μου ελεγαν και εδω ορισμενοι ασχετοι αλλα δεν εδινα σημασια......

και πριν που θηλαζε αποκλειστικα απο βαρος μια απ τα ιδια.....

τι να πω....... αγχωθηκα και μπερδευτηκα!!!!!!

παω σπιτι γιατι σχολασα και σας μιλαω απο το laptop........

ουφφφφφφφ!!!!!!!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

savro

τωρα αγχωθηκα παλι.....

λες να εχει αλλεργια το παιδι γιαυτο να μην τρωει?????

και τελικα πως το ανακαλυψατε εσεις οτι εχετε αλλεργια στο γαλα??????

εμεις μεχρι που χρονισαμε θηλαζε και μετα τις εξετασεις που ηρθα και εκανα στο παιδιων με ξεχεσ.... να κοψω θηλασμο και ετσι κι εγω η ερμη το κανα!!!!!!

το αυτο μου ελεγαν και εδω ορισμενοι ασχετοι αλλα δεν εδινα σημασια......

και πριν που θηλαζε αποκλειστικα απο βαρος μια απ τα ιδια.....

τι να πω....... αγχωθηκα και μπερδευτηκα!!!!!!

παω σπιτι γιατι σχολασα και σας μιλαω απο το laptop........

ουφφφφφφφ!!!!!!!!!!!

αποδειξεις δενε χω απτές γτ οι εξετασεις ηταν αρνητικες,αποδειξη ομως ειναι το γεγονος οτι μολις αφαιρεσαμε ολα τα γαλακτοκομικα απο τη διατροφή της αρχισε να παιρνει τα πανω της,μπορει ρε να ειναι κ το σκαρι της ρε συ τετοιο ,αφου λες οτι βαζει καθε μήνα ,και οταν θηλαζεις παλι μπορει να εχει αλλεργια απλα εκει κοβεις εσυ τα γαλακτοκομικα,μην αγχωνεσαι ομως τωρα γτ εχω τυψεις που στα ειπα

NJMAp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...