Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποσο γεννηθηκε?γτ αποτι καταλαβα ειναι φυσιολογικο αυτα που γεννιουνται πιο μικρα να ειναι σε χαμηλοτερες καλπυλες,εμενα γενηθηκε 3870 και κανονικα με λεει η γιατρος με αυτο το ρυθμο αναπτυξης θα επρεπε να ειναι τωρα τουλαχιστον 12 κιλα,παντως οπτικα ειναι μια χαρά!

εμεις γεννηθηκαμε 3000 αλλα το ανωτερο που πηραμε σε γραμμ ηταν 600 τους δυο πρωτους μηνες και μετα αρχισαμε να πεφτουμε..... η μεγαλη πτωση εγινε τον 7ο μηνα που παθαμε ωτιτιδα και εγινε η εισαγωγη στερεων. περιορισαμε τους θηλασμους (την εβαζα και δεν ηθελε ....) οποτε θεωρουσα οτι χορταινε κι αυτη μαλλον υποσιτιζοταν.....:(:(:(:(

τωρα ειναι μερες που τρωει κατι και ειναι μερες που δεν ανοιγει το στομα της για κανενα λογο!!!!παντως απο δοντια ειμαστε αρκετα καλα.... εχουμε και 4 τραπεζιτες και δεν αγχομαι παρα πολυ γιατι προς το παρον παμε πολυ καλα στο υψος!!!! 82 εκ και ειναι στο 90-97% οποτε δουλευει το "εργοστασιο"

χαχαχαχχαχα!!!!!:P:p:p

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

καπου καποια ειχε γραψει τη σωματομεδινη, δε θυμαμαι περισσοτερα

Ζεν στο Ευρομεντικα ειχαν αναλυση ανα ηλικια, τωρα το εφαρμοσαν

αλλα πες εχεις οριο 20 και εσυ 15, σου ειπε κατι ο γιατρος?

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

καπου καποια ειχε γραψει τη σωματομεδινη, δε θυμαμαι περισσοτερα

Ζεν στο Ευρομεντικα ειχαν αναλυση ανα ηλικια, τωρα το εφαρμοσαν

αλλα πες εχεις οριο 20 και εσυ 15, σου ειπε κατι ο γιατρος?

για ριξτε μια ματια εδω.....

ειναι ενα θεμα που διαβασα χτες.......

αντε παλι με εξετασεις......:evil::evil::evil:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=27887&page=2

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

σε ρωταω γτ και οι εξετασεις της δικιας μου ηταν αρνητικες,μα αλλεργια εχει τελικα ,και ξερω και αλλα παιδακια ,δεν θορυβηθηκε καθολου η παιδιατρος? σε ρωταω γτ και η VENETIA ενα αλλο μελος ετσι την πατησε που ακουγε τη γιατρο με τα μην αγχωνεσαι και τελικα διαπιστωσαν την αλλεργια μετα απο 19 μήνες ,και ηταν και θετικες οι εξετασεις..σκεφτηκες ποτε οτι μπορει να μην τρωει διοτι αισθανεται καποια ενοχληση με το φαγητο?

NJMAp3.png

αειιιιιιιιιιιιιιιιιι και δε θυμαμαι το νουμεροοοοοοοοοοοοοο

σελιδα 21 εχει ποσοστιαια για να γελασουμε

εκει που λες ποσοστιαια αν εισαι εκτος καμπυλων που κοιτας??????

να φανταστω οτι στην σελιδα που λες γιατι κι εγω αυτην κοιταζω στην μια μερια ειναι η ηλικια και στην αλλη η καμπυλη αναπτυξης του τεκνου????

και ποια καμπυλη???? αφου εμεις ειμαστε 95% στο υψος και εκτος σε βαρος???χαχαχα εδω γελαμε......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

αααα....δεν φαίνεται και τόσο κακό...

θα το πάρω για μένα που δεν τρώω φρούτα καθόλου! χαχα...

Μια φορά δοκίμασα και παραλίγο να κάνω εμετό! ο μικρός το πέταξε μόνος του στα σκουπίδια όπως πάντα αφού το μύρισε πρώτα!:shock:

Διαφημίσεις

σε ρωταω γτ και οι εξετασεις της δικιας μου ηταν αρνητικες,μα αλλεργια εχει τελικα ,και ξερω και αλλα παιδακια ,δεν θορυβηθηκε καθολου η παιδιατρος? σε ρωταω γτ και η VENETIA ενα αλλο μελος ετσι την πατησε που ακουγε τη γιατρο με τα μην αγχωνεσαι και τελικα διαπιστωσαν την αλλεργια μετα απο 19 μήνες ,και ηταν και θετικες οι εξετασεις..σκεφτηκες ποτε οτι μπορει να μην τρωει διοτι αισθανεται καποια ενοχληση με το φαγητο?

η αληθεια ειναι οτι δεν το χω σκεφτει ποτε αυτο αλλα τι ενοχληση να νιωθει???και τι μπορω να κανω να δω αν εχει αλλεργειες???? υποτειθεται οτι γιαυτους τους λογους ανεβηκαμε αθηνα τον απριλιο και η γιατρος μας καθως και η Αθηναια γιατρος εν ολιγοις με εβγαλαν και τρελη γιατι ψαχνομαι αφου το μωρακι μου ειναι μια χαρα!!!(μωρε μακαρι να ειμαι εγω τρελη και το παιδι μου να μην εχει τιποτα!!! εννοειται!!!!!)

καναμε τις κλασσικες εξετασεις που κανεις για τις αλεργιες.... δεν αρκει αυτο για να δεις αν το παιδι σου εχει αλλεργιες???? απο την στιγμη που δεν εμφανιζει κατι εξωτερικα πχ σπυρακια

μενω Χανια και δεν υπαρχουν εξειδικευμενα κεντρα τουλαχιστον εδω περα....ισως κατι να υπαρχει Ηρακλειο......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

εκει που λες ποσοστιαια αν εισαι εκτος καμπυλων που κοιτας??????

να φανταστω οτι στην σελιδα που λες γιατι κι εγω αυτην κοιταζω στην μια μερια ειναι η ηλικια και στην αλλη η καμπυλη αναπτυξης του τεκνου????

και ποια καμπυλη???? αφου εμεις ειμαστε 95% στο υψος και εκτος σε βαρος???χαχαχα εδω γελαμε......

Πείτε και εμένα βρε κορίτσια! δεν καταλαβάινω τι διαβάζω! το καστοράκι που βρίσκεται δηλαδή; 11.400 89 εκ. που;οεο;

savropiguinos

εσεις που ειστε αλλεργικοι??????

Γατουλα μηπως το 01 ειναι για τα παιδια που ειναι εκτος καμπυλων (οπως εμεις....) και τα υπολοιπα κατα τα γνωστα... εννοω παντα οτι εχουμε σαν μπουσουλα την καμπυλη βαρους.......

g stone

κι εμεις ακρη προσπαθουμε να βγαλουμε.....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

άντε βρε αφήστε τις βλακείες και φτιάξτε στο μουλτι smouthies για τα πιτσιρίκια άμα έχετε αποχυμωτή ακόμα καλλίτερα άλλα εγώ βαριέμαι να τον καθαρίζω :D:D

Είχα φτιάξει εχτές ένα ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι και αντί να πιεί απο αυτό μου ζητούσε φραπέ!:shock: έλεος πια αυτό το παιδί! χτυπιόταν μια ώρα μαμά αέ(καφέ)!!ουαααα!!! έλα Χριστέ και Παναγία!!:shock::shock:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...