Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

το παιδακι μου ειναι!!!!! το δικο μου!!!! εγω το γεννησα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

χαχα ολόκληρη η φώτο είναι καλλίτερη, μια κούκλα είναι το βασανάκι σου :D(ζήλευε γατούλα) :lol::lol:

edit Γατούλα κάτι σε έχω ρωτήσει στο Internetikes αγορές

ξανά :edit εννοώ που δεν έχεις φεις στο γραφείο ε.........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το θέμα είναι ότι μου βγάζει το λάδι για να φάει και ότι πάιρνει πολύ λίγο βάρος.

Τώρα τελευταία έχουμε βρεί άλλο παιχνίδι. Ανεβαίνει στο αγαπημένο του αυτοκινητάκι και στο άλλο βάζει εμένα να καθήσω :shock: και να τον κυνηγάω για να τρώει! :shock: όχι το φαντάζεστε αυτό;;;; πως δεν έχει σπάσει ακόμα με την γομάρα επάνω απορώ!!!!

Διαφημίσεις

Το θέμα είναι ότι μου βγάζει το λάδι για να φάει και ότι πάιρνει πολύ λίγο βάρος.

Τώρα τελευταία έχουμε βρεί άλλο παιχνίδι. Ανεβαίνει στο αγαπημένο του αυτοκινητάκι και στο άλλο βάζει εμένα να καθήσω :shock: και να τον κυνηγάω για να τρώει! :shock: όχι το φαντάζεστε αυτό;;;; πως δεν έχει σπάσει ακόμα με την γομάρα επάνω απορώ!!!!

μπορω να εχω αυτο το βιντεακι σε παρακαλω??? θα σου στειλω χρηματα με paypal... ποσα θες? οσα θες, πουλαω τιμαλφη αμα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπορω να εχω αυτο το βιντεακι σε παρακαλω??? θα σου στειλω χρηματα με paypal... ποσα θες? οσα θες, πουλαω τιμαλφη αμα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Α!!!!φιλέναδα αυτά τα κομμάτια είναι συλλεκτικά!!!δεν πωλούνται!!!

Καλημέρα σας,

εμείς τις καραγκιοζιές για φαγητό τις έχουμε κόψει από καιρό. Κι εγώ βαρέθηκα 4 χρόνια να κάνω τον καραγκιόζη και η μικρή να με βλέπει!! Τώρα είμαστε πολιτισμένες, εγώ ρωτάω "θέλεις να φάς πχ κοτόπουλο με πατάτες?" και αυτή μου απαντάει "ε, όχι" και γω "α καλά εντάξει" και από μέσα μου βράζωωωω!!!

Διαφημίσεις

Ο δικός μου ειναι 21 μηνων και 11 κιλα με το ζορι. Δεν ειναι τραγικο αλλα ειναι τσιχλα το παιδι με κατι μπρατσακια πετιτ :cool: Δεν εχει ορεξη για φαγητο, μονο για τρεξημο και αλλο τρεξημο ( δεν περπαταει, τρεχει).

Αφου περασαμε μηνες που δεν ηθελε να φαει τιποτα ( την εβγαζε με γαλα και λιγες μπουκιες απο εδω και εκει ) αποφασησα να ξεκινησω το εντελως αντιπαιδαγωγικο να τον ταιζω καθως βλεπει αεροπλανα στο youtube ( πιλοτος μαλλον θα γινει τι να πω ) :? Ετσι κατεβαζει πιατα φαγητου με τιμημα βεβαια να κινδυνεψει να αποβλακωθει αλλα πραγματικα δεν πηγαινε αλλο.

Ποσο ζυγιζουν και τι υψος εχουν τα λιγοφαγα βλασταρια σας κοντα στα 2 χρονια?

Ο δικός μου ειναι 21 μηνων και 11 κιλα με το ζορι. Δεν ειναι τραγικο αλλα ειναι τσιχλα το παιδι με κατι μπρατσακια πετιτ :cool: Δεν εχει ορεξη για φαγητο, μονο για τρεξημο και αλλο τρεξημο ( δεν περπαταει, τρεχει).

Αφου περασαμε μηνες που δεν ηθελε να φαει τιποτα ( την εβγαζε με γαλα και λιγες μπουκιες απο εδω και εκει ) αποφασησα να ξεκινησω το εντελως αντιπαιδαγωγικο να τον ταιζω καθως βλεπει αεροπλανα στο youtube ( πιλοτος μαλλον θα γινει τι να πω ) :? Ετσι κατεβαζει πιατα φαγητου με τιμημα βεβαια να κινδυνεψει να αποβλακωθει αλλα πραγματικα δεν πηγαινε αλλο.

Ποσο ζυγιζουν και τι υψος εχουν τα λιγοφαγα βλασταρια σας κοντα στα 2 χρονια?

Ο δικός μου είναι τα ίδια κιλά με τον δικό σου (22 μηνών) και έχει ύψος 87 πόντους. Πάντως δε τον λες αδύνατο. Καλός είναι.

κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι εγώ η χαζή μάνα και απελπισμενη... το μουρουνέλαιο υπάρχει περίπτωση να προσφέρει κάτι (σε κιλά εννοώ); διάβασα για ένα της seven seas με γεύση πορτοκάλι, έχει νόημα ή κακώς το σκέφτομαι;

wWPdp2.png

γεια σασ κοριτσια,τι κανετε?

καναμε τεστ ιδρώτα προχθές και δεν εχει κυστική ίνωση! δοξα το θεο ,οποτε λεει η γιατρος ειναι μαλλον αλλεργια στο γαλα , εβαλε 400 γρ αυτο το μηνα κ εφτασε αισιως τα 9700 ,εβαλε κ 2 ποντους κ εφτασε τους 83 ... ακολουθουμε πιστα την 25 καμπύλη , μολις πιασουμε την 50η κατα το Δεκέμβρη λεει η γιατρος ,προσωπικα την θεωρω πολυ αισιοδοξη,τεσπα θα κανουμε προκληση στο γαλα,αντε να δουμε...φιλια!

NJMAp3.png

γεια σασ κοριτσια,τι κανετε?

καναμε τεστ ιδρώτα προχθές και δεν εχει κυστική ίνωση! δοξα το θεο ,οποτε λεει η γιατρος ειναι μαλλον αλλεργια στο γαλα , εβαλε 400 γρ αυτο το μηνα κ εφτασε αισιως τα 9700 ,εβαλε κ 2 ποντους κ εφτασε τους 83 ... ακολουθουμε πιστα την 25 καμπύλη , μολις πιασουμε την 50η κατα το Δεκέμβρη λεει η γιατρος ,προσωπικα την θεωρω πολυ αισιοδοξη,τεσπα θα κανουμε προκληση στο γαλα,αντε να δουμε...φιλια!

Τέλεια νέα :D:D η αλλεργία είναι βρε, και η δικιά μου μόλις ξεπέρασε τις αλλεργίες, είχε και στο αγελαδινό, άρχισε να παίρνει βάρος !!!

Μια χαρά είναι η 25 μην το συζητάς καθόλου

Διαφημίσεις

ασε εμεις θα φωναξουμε μαζι.......

μα μην τα λετε ετσι αποτομα ρε κοριτσια!!!!.

ακου 9700!!!!!!! εγω ποτε θα ακουσω τετοια νουμερα καλε?????

οταν γινει τριων ετων το βλεπω......

μπραβο σας για το τεστ ιδρωτα!!!!!

εσενα εκλαιγε καθολου κατα την διαρκεια που γινοταν?????εμενα πλανταξε το σαμιαμιδι μου..... σε ποσες μερες σας εδωσαν το αποτελεσμα????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Eγω κοριτσια εχω προβλημα με τη μικρη, μονο το γαλα της πινει κι αυτο οχι παντα.Ο μικρος ειναι μια χαρα φουσκας και πολυ φαγανος :D.Η μπεμπα ομως εχει υψος 73 ποντους και βαρος 6.300, σε 2 μερες κλεινουμε τους 6 μηνες.Αν και off topic τι κρεμουλα να αρεσει πιο πολυ στα μικρα σας γιατι το ρυζαλευρο ουτε να το δει :?

rT3np3.png

Eγω κοριτσια εχω προβλημα με τη μικρη, μονο το γαλα της πινει κι αυτο οχι παντα.Ο μικρος ειναι μια χαρα φουσκας και πολυ φαγανος :D.Η μπεμπα ομως εχει υψος 73 ποντους και βαρος 6.300, σε 2 μερες κλεινουμε τους 6 μηνες.Αν και off topic τι κρεμουλα να αρεσει πιο πολυ στα μικρα σας γιατι το ρυζαλευρο ουτε να το δει :?

Η Φαρίν λακτέ εισάγεται στη διατροφή στον 8ο μήνα λόγω της αλλεργίας που μπορεί να προκαλέσει το σιτάλευρο. Πιστεύω ότι θα της αρέσει. Και η μπισκοτόκρεμα στον 7ο -8ο. Της έχεις αλλάξει μάρκα; δοκίμασε τες όλες αν και την πιο ωραία γεύση την έχει η νουνού και η γιώτης. Της δίνεις βανίλια ρυζάλευρο η σκέτο;

γεια σας κι απο εμενα.Η τελευταια βδομαδα ηταν μια κολαση.Ο μικρος μου ειναι 23 μηνων και 10,3 κιλα.Καλα ως εδω...που λεει ο λογος.Την περασμενη Κηριακη και αφου ειχε περασει μια ωτιτιδα πηγαμε διακοπες και συνεχιζαμε εκει την αντιβιωση.Ειδα ξαφνικα ενα αλλο μωρο,απιστευτα ξεσπασματα,υστερικη συμπεριφορα πραγματικα.Η γκρινια ξεκινουσε με το που ξυπναγε και οταν πηγαιναμε να τον ταισουμε χτυπιοταν και κοκκινιζε ολοκληρος.Ποτε δεν ετρωγε ευκολα αλλα αυτο ηταν το κατι αλλο.Αποτελεσμα εμενε θεονηστικος,δεν επινε ουτε γαλα,μολις το εβλεπε αφινιαζε.φυγαμε πριν το προγραμματισμενο γιατι η κατασταση ηταν δραματικη.Μολλις γυρισαμε πηγαμε στην παιδιατρο και αφου εξηγησαμε τι συνεβη καναμε εισαγωγη στο νοσοκομειο για αιματολογικες και ουρολογικες,επιπλεον του βαλαν ορο γιατι αλλιως θα αφυδατωνωταν.Ηταν ενα δραμα.Η γιατρος τον ταισε με το ζορι δυο φορες.Αισιως οι εξετασεις βγηκαν καλες και γυρισαμε σπιτι.Εδω και 2 μερες τρωει κανονικα αλλα με απιστευτο κλαμα.Του χωνω τις πρωτες 2,3 μπουκιες με το ζορι και μετα τον ξεγελω,οπως εκανα πανυα.Φοβαμαι μη μισισει το φαι και δει σαν τιμωρια.Απελπισια κοριτσια

.png

ωχ μωρε .....

ξεκινας να πας διακοπες να χαλαρωσεις λιγακι και τελικα τρεχεις και δεν φτανεις.....

ευχομαι να ειναι κατι παροδικο.....

εισαι στο σωστο μερος για κουραγιο παντως....

εμεις οπου ναναι φτανουμε τους 16 μηνες και ειμαστε 8100!!!!!! τουλαχιστον ειναι ψηλη (82εκ....) !!!!!

καλη δυναμη και χαλαρααααααααα!!!!!

εγω εχω δει διαφορα παντως..... οταν την πιεζω να φαει κατι δεν..... και οταν της το δινω στο ξεκουδουνο το καταβροχθιζει....πχ σημερα της δινω στο καρεκλακι της (το βασανο....) καρπουζι στο χερακι και μου το πεταει κατω..... τα νευρα μου!!!!!την βαζω καροτσι και πηγαμε λιμαναδα και να δεις πως το εφαγε το καρπουζακι!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Εμένα αυτό που τρώει με ευχαρίστηση είναι το κρέας και τα ζυμαρικά τύπου βίδες και πένες γιατί τα πιάνει μόνος του. Τα περισσότερα φαγητά δεν του αρέσουν. Ενώ στο σταθμό το σκατό τα τρώει. Κατάλαβες;

χαχα κ ο δικος μου τα ιδια!!!!!!!στο σπιτι επιλεκτικος πενες η αρακα η πατατουλες αντε κανενα τοστ παριζακι κ τωρα θυμηθηκε να φαει μπανανουλα μετα απο 4 μηνες!!!!!!στο σχολειο τα τρωει οοοοοολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ οοοοολο!!!!!!!!!!!!!ο Μιχαλης μου ειναι 25 μ κ κατι παραπανω απο 11 κιλα.δε με πειραζει που ειναι αδυνατος,ετσι ημουν κ εγω κ δεν ειχα κανενα προβλημα!!!!!ΑΣΧΗΜΕΣ αναμνησεις μια ζωη να με κυνηγανε να φαω,ειδικα να μου δινουν γαλα με το ζορι,δε μπορω ουτε να το μυρισω!!!!!!!

Καλησπερα και απο μενα ! Εμενα ευτυχως τρωει αλλες φορες πολυ και ευκολα και αλλες φορες λιγο και πιο δυσκολα τον δινω και στην πεθερα μου τα μεσημερια και αν δεν εχει ο μικρος δεν τον αφηνει οποτε ολο το μεσημεριανο , και χθες ανακαλυψαμε οτι τρελενεται για τα σταφυλια αλλα παρα πολυ τον ενθουσιασαν τρομερα εχει δοκιμασει και περσι λιγα στην φρουτοκρεμα αλλα ηταν μικρουλης , του τα εδινα στο χερι και περιμενε να του δωσω και αλλα και σημερα του πηρε ο πατερας του μια ταιραστια σακουλα να εχει να τρωει το παιδι!

Εμεις ειμαστε 9,800 και 77 με 78 ποντους και ναι φαινετε κοντος και αδυνατουλης αλλα οκ δεν ανχωνομαι πια!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...