Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

εμεις ακομα δεν εχουμε εντρυφησει στην ενοια του ντιβιντι οποτε χαζεψαν

και μετα που τελειωσε η δικη τους παρασταση και εδειχνε τα αλλα παιδακια

ο βασιλης να φωναζει, ΦΙ που??????? (βασιλης το ΦΙ)!!!!

και η Αναστασια δεν πηγαινε για υπνο φυσικα αν δεν επεφταν και οι τιτλοι!

:-D:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όντως είναι αδυνατούλικο ,κοίταξα και εγώ το βιβλίο μας { και τα δικά μου παιδιά αδύνατα είναι} αλλά εμείς αυτή την ηλικία ήμασταν 14

2 χρονών - 12kg

3 χρονών - 13kg

4 χρονών – 14 kg

5 χρονών - 16kg

Και τώρα που είμαστε 6 -20kg. Yes!!!! Μέσα σ΄ένα χρόνο 4 κιλά!!!!

Αλλά και πάλι αδύνατος είναι:-(

μαραγκ εσυ εχει αγορακι (14) η st77 κοριτσακι(12)

και τα δυο αδυνατα!!!! ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

20!!!!!!!! χοχοχοχοχοοχο το επομενο παρτυ μας μετα τα 15 κιλα!

αλλα δε ξερω ποτε θα ειναι αυτο!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Δεν με πειράζει να είναι αδύνατη ίσα-ίσα. Αλλά ας πάρει τουλάχιστον κανένα κιλάκι (τι ζητάω!!) και κανένα πόντο ύψος για να σταματήσουν οι εξετάσεις και οι γιατροί. Είναι πολύ κουραστικό και για κείνη και για μας. Όχι και να χάνει από τα λιγοστά, αυτά τα 400γρ κάναμε εξάμηνο προσπάθειας να τα πάρει.

ποια το εχει τικερακι αυτο??? πολυ σωστο

και πραγματικα δε μου αρεσε που εβλεπα καποια αλλα παιδακια με κατι μπουτες να

προτιμω το σαμιαμιδακι μου που ηταν ολο ζωντανια και ναζι!

kKZUp2.png

Για το μικρό μου (γιος 17 μηνών) που είναι αδύνατος (9.500) δεν αναφέρω καν γιατί τρώει κανονικότατα και ξέρω ότι κάποια στιγμή θα πάρει τα πάνω του. Αλλά για την κόρη μου ανησυχώ γιατί τρέφεται με αέρα και νερό.

Μόνο την ώρα του φαγητού εύχομαι να είχα ένα παιδάκι που να τρωει!

Κάθε μεσημέρι η ίδια δουλειά

Έχω και το μικρό {15 μηνών} που μόλις το βάζω στο καρεκλάκι αρχίζει να φτύνει χωρίς να του δώσω ακόμα τη 1η μπουκια!!1

Διαφημίσεις

Μόνο την ώρα του φαγητού εύχομαι να είχα ένα παιδάκι που να τρωει!

Κάθε μεσημέρι η ίδια δουλειά

Έχω και το μικρό {15 μηνών} που μόλις το βάζω στο καρεκλάκι αρχίζει να φτύνει χωρίς να του δώσω ακόμα τη 1η μπουκια!!1

Εμένα αυτό που τρώει με ευχαρίστηση είναι το κρέας και τα ζυμαρικά τύπου βίδες και πένες γιατί τα πιάνει μόνος του. Τα περισσότερα φαγητά δεν του αρέσουν. Ενώ στο σταθμό το σκατό τα τρώει. Κατάλαβες;

Τώρα είναι 11450 (καλά μου έκλεψε και 50 γραμ η γιατρός άλλα χαλάλι της):lol::lol: και ύψος 87,5 ανεβαίνουμε ταχύτατα προς την 50 και η ψυχή μου σγα σγα πάει στην θέση της :D

Δεν τρώει κάτι περίεργο ειδικά το απόγευμα τις περισσότερες φορές δεν μου τρώει

γενικά το πρόγραμμά μας είναι κάπως έτσι

πρωί 1 κούπα γάλα με μέλι περίπου 230 γρμ είναι

στο σταθμό το πρωί τρώνε είτε φρουτόκρεμα ή κρέμα 2 φορές την εβδομάδα τους δίνουν και αυγό

το μεσημέρι φαγητό + 1 φέτα ψωμί (δεν ξέρω γιατί αλλά το ψωμί τον θεωρεί έξτρα δωράκι για όταν φάει το φαγητό της ):D

κατά της 3-3:30 τους δίνουν γιαούρτι ή κρέμα

Αυτά στο σχολείο στο σπίτι όταν γυρίζουμε της φτιάχνω αν θέλει χυμό βασικά βάζω τα φρούτα στον αποχυμωτή ή στο μπλέντερ και γίνεται σαν smoothies το πίνει με καλαμάκι ή καφέ (δηλαδή εγώ πίνω καφέ αυτή πίνει αφρόγαλα με φράουλες ή) :lol::lol: ή αν δεν θέλει τις δίνω λίγες σταφίδες

Άμα έχει όρεξη κατά της 6 που τρώμε όλοι μαζί κάτι τσιμπάει και αυτή :? ή της φτιάχνω τραχαναδάκι και το βράδυ πάλι 1 κούπα γάλα με μέλι

Διαφημίσεις

Μια χαρά!

Ο δικός μου τρώει τα εξής : κάθε μέρα στο σταθμό το πρωϊ γύρω στις 9.15 φρουτόκρεμα και ψωμί. Καλά ο δικος μου απο ψωμι τρώει το γύρω γύρω και το υπόλοιπο το πετάει:shock: οπότε δεν το μετράω. Το μεσημέρι γύρω στις 12:30 ένα μπωλ φαγητό και το μεσημέρι 2.30 περίπου γιαούρτι. Το χειμώνα κανα 2 φορές την εβδομάδα τους έδιναν και κρέμες τώρα δυστυχώς δεν τους δίνουν. Το απόγευμα που είναι στο σπίτι του δίνω γύρω στις 5.30 ένα danette των 150γρ. και το βράδυ ένα γιαουρτι advance. Όταν δεν του δίνω danette ου φτιάχνω κρέμα γύρω στα 230γρ. και το βράδυ αν πιεί που συνήθως δεν πίνει γαλατάκι ελάχιστο.:-( Ενδιάμεσα μπορέι να τσιμπήσει ψωμιά, αγγούρι ή και κανένα πακοτίνι τώρα τελευταία:lol:

Κορίτσια ο μεγάλος μου είναι πολύ της υγιεινής διατροφής !

Δεν του αρέσουν τα κοκκινιστά ,προτιμά τα ψάρια ψητά και όχι τηγανιτά

Δε του αρέσουν τα fast food

Το βράδυ τρωει μόνο τοστ ή βραστό αυγό και τρελαίνεται για ψωμί με ταχίνι και μελί!

Α εσείς τρώτε!! Εμείς το πρωί 2-3 κουταλιές γάλα με corn flakes, στις 10:00 μια φέτα ψωμί (αν είναι σπίτι μπορεί κανένα φρούτο), στις 12:30 φαγητό στον παιδικό (αν είναι σε καλή μέρα θα φάει, ποσοστό 1 στις 3 θα το φάει όλο), στις 16:00 που τρώμε όλοι μαζί μπορεί και να τσιμπήσει λίγο. Το απόγευμα ή γιαούρτι ή μισό τοστ (ο μικρός τρώει ολόκληρο!!!) ή φρούτο και το βράδυ το πολύ 100γρ γάλα. Αυτά τρώμε τις καλές μέρες, τις δυο τελευταίες βδομάδες άστα!!

Μια χαρά!

Ο δικός μου τρώει τα εξής : κάθε μέρα στο σταθμό το πρωϊ γύρω στις 9.15 φρουτόκρεμα και ψωμί. Καλά ο δικος μου απο ψωμι τρώει το γύρω γύρω και το υπόλοιπο το πετάει:shock: οπότε δεν το μετράω. Το μεσημέρι γύρω στις 12:30 ένα μπωλ φαγητό και το μεσημέρι 2.30 περίπου γιαούρτι. Το χειμώνα κανα 2 φορές την εβδομάδα τους έδιναν και κρέμες τώρα δυστυχώς δεν τους δίνουν. Το απόγευμα που είναι στο σπίτι του δίνω γύρω στις 5.30 ένα danette των 150γρ. και το βράδυ ένα γιαουρτι advance. Όταν δεν του δίνω danette ου φτιάχνω κρέμα γύρω στα 230γρ. και το βράδυ αν πιεί που συνήθως δεν πίνει γαλατάκι ελάχιστο.:-( Ενδιάμεσα μπορέι να τσιμπήσει ψωμιά, αγγούρι ή και κανένα πακοτίνι τώρα τελευταία:lol:

:shock::shock::shock:

εντυπωσιαστηκα!!!!! μπραβο βρε!!!!!!!!

η δικια μου..

πρωι

τιποτα

μεσημερι

φαι (στον νεροχυτη, πλενουμε τα πιατα... γινομαστε και οι 2, και η κουζινα.... χαλια μαυρα)

απογευμα

κατι...

(γιαουρτι? τσουρεκακι? κανα κουλουρακι? αυτα..)

βραδυ

φαγητο..

στο τραπεζι, ολοι μαζι.... θελει να φαει, θελει να μη φαει... δεν ασχολουμαστε... συνηθως ψιλοτρωει..

αργα τη νυχτα

κανα 250 μλ γαλα

ξημερωματα (αν ξυπνησει κανεις μας)

κανα 200αρι ακομα γαλα....

σταματησα να τρελαινομαι κοριτσια.... δε βγαινει ζωη ετσι.... θα ψοφησω, και τοτε δε θα με νοιαζει οντως, αν εφαγε ή δεν εφαγε!!! :rolleyes:

:shock::shock::shock:

σταματησα να τρελαινομαι κοριτσια.... δε βγαινει ζωη ετσι.... θα ψοφησω, και τοτε δε θα με νοιαζει οντως, αν εφαγε ή δεν εφαγε!!! :rolleyes:

είσαι σε καλό δρόμο ................για να γλυτώσεις το εγκεφαλικό :lol::lol: κατά πάσα πιθανότητα όσο χαλαρώνεις εσύ τόσο θα σαβουριάζει αυτή !!!

Έτσι για να παίρνεις θάρρος

απόγευμα τρώω (γεμιστά) δεν της δίνω, βάζω στο πιάτο μου, μαμά μαμ, της βάζω στο πιάτο της, όχι δεν θέλω (μικρή υστερία για το αν θέλει πιρούνι κουτάλι να φάει από το πιάτο της ή από το δικό μου από το δικό μου πιρούνι κλπ) στα όρια του εγκεφαλικού εγώ, αυτή δεν τρώει ............το πιάτο πάνω στο τραπέζι (το ξεχνάω):oops::oops: φεύγουμε για π. χαρά, επιστρέφουμε μετά από καμιά ώρα μέχρι να ξεζαλόσω είχε κάτσει μόνη της και έτρωγε (αφού το επεξεργάστηκα κατά πόσο θα μπορούσε να χαλάσει το ρύζι εκτός και το τι θα γινόταν αν της έπαιρνα το πιάτο από το τραπέζι είπα να το αφήσω ..........)

Άβυσσος η ψυχή του δίχρονου :-(:sad:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...