Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

και με τον Β για την αναπτυξιολογο τα εχω παρει!

οφ τοπικ σορυ

δεν μου εχει γραψει ακομα το χαρτι αξιολογησης!

πηγε αναμεσα 15 μερες διακοπες

και εγω θα εμπιστευτω το χαρτι που θα παρω?

ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

θα κανονισω και με Καραντανα, εστω Δεκεμβρη

και απο του χρονου θα δω

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν πληρώσαμε τίποτα γιατί ο μικρός είναι ασφαλισμένος στο δημόσιο. Πάλι καλά...έξω πάντως που είχα ρωτήσει γύρω στα 260 €!!!

To ξερεις ότι του Δημοσίου τα καλύπτει και το Ιασω??

εμείς κάναμε τα ρας τεστ εκεί, που έξω μας ζήταγαν 500 ευρώ, και εκεί δώσαμε συμμετοχή μόνο γύρω στα 50...

και αποθηλασε επιτελους!

Βρε γατούλα μου αφού καλά πάει ο μικρός με την ομιλία του έτσι δεν είναι; μήπως αγχώνεσαι τζάμπα βρε παιδί μου από τόσο νωρίς για λογοθεραπείες; αφού το παιδί πήρε φόρά πλέον.

To ξερεις ότι του Δημοσίου τα καλύπτει και το Ιασω??

εμείς κάναμε τα ρας τεστ εκεί, που έξω μας ζήταγαν 500 ευρώ, και εκεί δώσαμε συμμετοχή μόνο γύρω στα 50...

Πλάκα κάνεις!! έλα ρε ! δεν το φαντάστηκα γιατί στο ΜΗΤΕΡΑ δεν καλύπτουν τίποτα. Μόνο ραστ καλύπτει;

Διαφημίσεις

g stone ακριβως τις ιδιες εξετασεις καναμε κι εμεις τον Απριλιο (μολις χρονησαμε.....) και ευτυχως ολα καλα! θα δεις ολες καλες θα ειναι και σε εσας!!!!κι εμας ενα μηνα καναν να βγουν και οταν ανεβηκαμε αθηνα τον ιουλιο για το τεστ ιδρωτα εκανα αγωνα δρομου για να παρω τις απαντησεις του Απριλιου σε φωτοτυπια!

παντως επειδη κι εμεις εχουμε αρκετη εμπειρια απο εξετασεις και ενεσουλες την πρωτη φορα ηταν πραγματικη τραυματικη οπως τα περιγραφεις κι εσυ! κι εγω απ κατω στο αυτοκινητο να ψαχνω παρκινγκ και την ακουγα να ουρλιαζει.....ευτυχως δεν βρηκα τελικα να παρκαρω γιατι αν ανεβαινα δεν θα το αντεχα το θεαμα! ο πατερας μας ειναι συνηθισμενος σ αυτα!!!!

την δευτερη φορα σε ενα ιδιωτικο ιατρικο κεντρο ουτε κιχ δεν ακουστηκε! της πηραν το αιματακι μια χαρουλα και δεν το πηρε χαμπαρι.....

τι να πω εχει σημασια σιγουρα το ποσο εμπειρη ειναι αυτη που κανει την αιμοληψια (αν εχει "βαρυ χερι")....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

στο παίδων όσες φορές χρειάστηκε να πάρουν αίμα πάντα ήμουν μέσα, μου το ζήτησαν οι ίδιοι μάλιστα, όπως και σε μεγάλο διαγνωστικό κέντρο, στο Μητέρα πότε δεν με άφησαν τους να μην πω :?:???:

άντε g.stone όλα καλά θα είναι με το καστοράκι μην ανησυχείς !!!

Ευχαριστώ και εσένα φιλεναδούλα!!

Διαφημίσεις

Ας ξέρουμε ότι όλα είναι καλά γατούλα μου και ας λένε ότι θέλουν!! θα ηρεμήσουμε κιόλας...ο άντρας μου όλο με πρήζει! τσάμπα το ταλαιπωρείς μου λέει το παιδί...καλά δεν περιμένω και οι άντρες να ψάχνονται όσο εμείς...τα θεωρούν όλα τέλεια!στην κοσμάρα τους ρε παιδί μου.

Καλημέρα σας.

Εμείς διανύουμε τη δεύτερη εβδομάδα αυστηρής δίαιτας!!! Χθές στον παιδικό έφαγε μια φέτα ψωμί για δεκατιανό και .....μια φέτα ψωμί για μεσημεριανό!!! Παρόλο που είχαν κοτόπουλο και της αρέσει. Το απόγευμα μόνο ένα kinder και αυτό με το ζόρι, ούτε φαγητό ούτε φρούτα τίποτα. Τι θα την κάνω, πως να της ανοίξω την όρεξη??

Γενικά τα γλυκά δεν της αρέσουν και δεν τρώει, αλλά εχθές ήταν ή kinder ή τίποτα και προτίμησα το kinder. Δεν της κόβεται η όρεξη γιατί δεν έχει όρεξη. Χθες ήταν από τις χειρότερες μέρες αφαγίας.

Διαφημίσεις

Από υγεία είμαστε μια χαρά. Τα κόλπα για φαγητό δεν πιάνουν πια. Αν πει δεν θέλω δεν ανοίγει το στόμα με τίποτα. Έχει χάσει 400γρ (από 12.000 πήγε 11.600!!!!). Προσπαθώ να μην αγχώνομαι γιατί όλοι με κράζουν και εγώ έχω κουραστεί αλλά δεν έχει τα περιθώρια για να χάνει.

εχτες πηραμε το ντιβιντι απο τη παιδικη παρασταση του σταθμου μας!

Πιστευω οτι οτι και να τους εχωνα θα το καταπιναν χαχαχχαχα

Το γαλατακι πηγε μονορουφι και νανι χωρις ξυπνημο!

Σημερα να τους βαλω τη βαφτιση??????:D :D :D

kKZUp2.png

καλή ιδέα !!! θα την κρατήσω για καμιά μέρα τρελής αφαγίας :lol::lol:

st77 είναι και η ζέστη στη μέση μην στεναχωριέσαι θα επανέλθει :)

Χθές πήγαμε παιδίατρο (όπως λέμε πάμε πλατεία) για εμβόλιο, ζυγιστήκαμε κιόλαααα

μέσα σε 1,5 μήνα πήρε 750 γραμ. και 1,5 πόντο μιλάμε ούτε εγώ που τον τελευταίο καιρό ξεμεσιάζομαι για να την σηκώσω δεν το πίστευα :lol::lol:

εμεις ακομα δεν εχουμε εντρυφησει στην ενοια του ντιβιντι οποτε χαζεψαν

και μετα που τελειωσε η δικη τους παρασταση και εδειχνε τα αλλα παιδακια

ο βασιλης να φωναζει, ΦΙ που??????? (βασιλης το ΦΙ)!!!!

και η Αναστασια δεν πηγαινε για υπνο φυσικα αν δεν επεφταν και οι τιτλοι!

kKZUp2.png

καλή ιδέα !!! θα την κρατήσω για καμιά μέρα τρελής αφαγίας :lol::lol:

st77 είναι και η ζέστη στη μέση μην στεναχωριέσαι θα επανέλθει :)

Χθές πήγαμε παιδίατρο (όπως λέμε πάμε πλατεία) για εμβόλιο, ζυγιστήκαμε κιόλαααα

μέσα σε 1,5 μήνα πήρε 750 γραμ. και 1,5 πόντο μιλάμε ούτε εγώ που τον τελευταίο καιρό ξεμεσιάζομαι για να την σηκώσω δεν το πίστευα :lol::lol:

Μπράβο σας!!! ρε πως τα πήρε 750γρ.; για πές το ημερήσιο διατροφικό της πρόγραμμα...φτού σας!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...