Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερούδια στα αδύνατα !!!

g.stone τεστ για αλλεργίες του έχετε κάνει ??? μήπως τον πειράζει κάτι από αυτά που τρώει και τα κάνει τόσες φορές. Θυμάμαι η δικιά μου όσο είχε το θέμα με την αλλεργία στο αγελαδινό τα έκανε αρκετές φορές :)

Όταν λες 4 φορές είναι πάντα "καλή"......... ποσότητα μήπως τα βγάζει λίγα λίγα το παιδί και σου φαίνεται κάπως :lol::lol:

Είχαμε κάνει ραστ για τις πολύ συνηθισμένες αλλεργίες γάλα, που είχε βγεί οριακά, πορτοκάλι, σιτάρι, ψάρι αν θυμάμαι καλά.

Τώρα τις φακές τις έφαγε στο σταθμό. Εγώ δεν του φτιάχνω για να είμαι ειλικρινής γιατί μια φορά που έφτιαξα ούτε καν τις δοκίμασε! Το ξέρω ότι είναι ενεργητικό φαγητό.

Συνήθως 2-3 φορές ενεργείται...αναλόγως και τι θα φάει. Άλλες φορές από λίγα και άλλες μέχρι την μεση!! Το σ/κ που έτρωγε ζυμαρικά δεν ενργήθηκε πολλές φορές. Τα έκανε νορμαλ!:-D

Κορίτσια εμένα ο δικός μου τσακίζει το κρέας!!!!:shock::shock::shock: πάλι καλά!!!

Εντωμεταξύ όλη μέρα μου ζητάει αγκούι (αγκούρι) και πουνένε (ντομάτα). Τα πιο ενεργητικά!! α! και καπούτι (καρπούζι) το οποίο αποφεύγω αλλά μέχρι να πάω στο σπίτι από την δουλειά του δίνει ο άντρας μου ρε γμτ. Τον βρίσκω με ροζ πασαλλημένη μουρίτσα!

Διαφημίσεις

το θεμα ειναι να τρωει φρουτα!!!!!

αυτος ουτως η αλλως ειναι υπερ-ενεργητικος χαχχχαχχα

αχ σε κανα μισαωρο να παρω να δω αν εφαγε η σκατουλα στο σταθμο σημερα

kKZUp2.png

Ναι ρε εννοείται ότι τα φρούτα είναι ότι καλύτερο!!!

Σήμερα θα έφαγε η μικρή έστω και λίγο. Εκεί βλέπει και τα παιδακια οπότε κάτι θα τσίμπησε. Σιγά σιγά θα επανέλθει. Θυμάσαι ο δικός μου τον Μάιο; 2 εβδομάδες έκανε σχεδόν να φάει κανονικά...

Να μας πείς αν έφαγε μόλις πάρεις τηλ.

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα το πρωί πήγαμε για τις εξετάσεις αίματος στο Παίδων...

Αχ κορίτσια πολύ στενοχωρήθηκα. Έκλαιγε τόσο πολύ και μου έσφιγγε το χέρι...στην αρχή έκλαψε λίγο αλλά επειδή σφιγγόταν δεν μπορούσαν να του πάρουν αίμα καλά και του στριφογυρνούσαν την βελόνα κορίτσια...σπάραζε! και του πήρανε και από τα δύο χεράκια γιατί ήταν πολλές οι εξετάσεις.:-(:sad::-( κανά 5 λεπτο το παίδευαν το πουλάκι μου:shock::-(

Ας είναι καλά τα αποτέλεσματα και δεν πειράζει. Τέλος Αυγούστου οι απαντήσεις:shock:

Δυστυχως ολες μας τα χουμε περασει αυτα με τις βρωμοβελονες και σε νιωθω απολυτα..... σιγουρα ήταν μια πολυ δυσκολη στιγμη για σενα!!!! υπομονη και καλα αποτελεσματα!!!!! τι εξετασεις κανανε?????

εμενα παντως με εβγαλαν απο το δωματιο γιατι μαλλον θα σωριαζομουνα......

ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως το αντεξα και τους επετρεψα να με ακυρωσουν ετσι!!!!!

την επομενη ομως φορα που πηγαμε για τεστ ιδρωτα με εβγαλαν ΠΑΛΙ!!! και οταν αρχισε η μικρη να κλαιει ανοιγω πορτα!!!! σου ειπα να μπεις??? οχι της λεω αλλα δοκιμασε να με κρατησεις αν μπορεις!!! να καθομαι απ εξω εγω και μεσα η μικρη να κλαιει???? τελικα βεβαια αποδειχτηκε οτι εχω μια γκρινιαρα κορη και αδικως μυξοκλαιγε!!!!!!

χαχαχαχαχα

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Εμένα ευτυχώς με αφήσανε. Μας είπαν να μπεί ένας από τους δυο γονείς και εννοείται ότι μπήκα εγώ γιατί ο άντρας μου θα λιποθυμούσε!!όχι ότι τις ρώτησα κιόλας...

Ήταν ευγενέστατες δεν μπορώ να πώ. Αναλόγως που θα πέσεις...μας είχε τύχει την πρώτη φορά που πήγαμε στο Παίδων μια νοσοκόμα που έπαιρνε τα ούρα άστα να πανε...αφού δεν την βούτηξα τυχερή ήταν...

Τέσπα κάναμε τις εξής εξετάσεις: γεν. αίματος, Fe ορού, φερριτίνη, CRP, TKE, Σάκχαρο, ουρία, κρεατινίνη, SEPT, SGOT, T3,T4,TSH, IgG, IgA, IgM,

Αντιγλοιανδινικά αντισώματα (για όλα) έναντι τρανσγλαμινάσης.

Όλες αυτές...τουλάχιστον μου είπε η παιδίατρος ότι αν βγούν αυτές καλές δεν χρειάζεται να ψάξουμε κάτι άλλο περί βαρους. Μόνο το τεστ ιδρώτα αλλά είπε αργότερα.

στο παίδων όσες φορές χρειάστηκε να πάρουν αίμα πάντα ήμουν μέσα, μου το ζήτησαν οι ίδιοι μάλιστα, όπως και σε μεγάλο διαγνωστικό κέντρο, στο Μητέρα πότε δεν με άφησαν τους να μην πω :?:???:

άντε g.stone όλα καλά θα είναι με το καστοράκι μην ανησυχείς !!!

Διαφημίσεις

εμείς μια φορά κάναμε εξετάσεις αίματος στο Ιασώ και μπήκαμε και οι δύο μέσα..ο μπαμπάς την είχε αγκαλιά και εγώ ήμουν δίπλα της...

επίσης μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί της βρήκαν φλέβα αμέσως και ούτε που έκλαψε το μανάρι μου...

και αποθηλασε επιτελους!

Αντιγλοιανδινικά αντισώματα (για όλα) έναντι τρανσγλαμινάσης.

αυτο γιατι ειναι?

τη πεμπτη μαλλον θα τα παω ευρομεντικα για αιματακι

και μαλλον καλο θα ειναι να παρω και τη νταντα μαζι εεεεε?

γιατι καλα να κραταω το ενα

το αλλο θα το βρω στο ΑΒ να τρεχει χαχαχχαχχαχχαχχα

kKZUp2.png

Ρε γμτ και το καστοράκι μου είχε μια πολύ καλή φλέβα αλλά τι να πώ ίσως και αυτή που του έπαιρνε να μην είχε πολύ εμπειρία...ξέρω και εγώ.

Το Φεβρουάριο που του κάναμε εξ. αίματος σε ιδιωτικό μικροβιολογικό του πήρε μια κοπελίστα αίμα τσακ μπαμ και δύο μπουκαλάκι από το ένα χέρι. Σήμερα πολύ ταλαιπωρήθηκε το παιδί. Ψάχνανε εσωτερικά να του βρούνε φλέβα με την βελόνα!:twisted:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...