Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα στους αδύνατους!!!

Επανέρχομαι στα χθεσινά, για την ακτινογραφία μας γράφει:"ακτινογραφία αριστερού καρπού άκρας χειρός σε θέση φας"

Όσο για τις μετρήσεις μας: 24 μηνών 9.200 και 84, 2.5 χρονών 9.950 και 86,5

3 χρονών 10.900 και 91,5 δηλαδή ανάπτυξη με το σταγονόμετρο!!!

ουυυυυυυυυ ισα στο υψος δηλαδη αλλα καλαμακι, πωπω!

εχτες φριιιιικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

την εβγαλε με 3 μπουκαλια γαλα ολη μερα

ευτυχως που πινει μονο αυτο

απο την ιωση το γυρισε και αυτη σε στοματιτιδα

εχει σκασει στην ακρη στα χειλακια

την ποναει και δεν ηθελε και πολυ γι ανα το ραψει

απιστευτη

ρε οταν ειναι καλα συνενοησε αλλα αμα το δεσει, απελεκητο σκερπανι

γυρναμε απο γιατρο

μας εγραψε ντακταριν οραλ τζελ

της λεω στο αυτοκινητο

θα σου φτιαξω τα φασολακια πατατουλες, κρεμουλα οπως ησουνα μικρη

ναι ναι ναι

παμε

ραψιμο, σε μια ωρα με απιστευτα κλαμα εφαγε 4(?) κουταλιτσες

να το φας εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....το εφαγα εννοειται, τελειο ητανε!

η νταντα εξαλλη και αυτη, ουτε κρεμα ουτε γιαουρτι

στο σταθμο εφαγε 1 κομματακι μηλο, τιποτα αλλο και ειχαν μακαρονια που τρελλαινεται

και με τη ντακταριν? σοουυυυυυυυυυυυυ

ουρλιαχτα, τωρα θα ξερασωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

το πρωι τα ιδια! το στομαχι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

και ερχεται και ΣΚ, ελεγα να παμε για μπανιο

σκατουλες αααααααααααααααααα σε νευρικη κριση θα ειμαι!

θελω το φαγανο μου πισωωωωωωωωωωωωωωωωω

για την εξεταση στο χερι, ρε να μη θελει να μου τη γραψει!

μου ειπε θα μου τη γραψει το σεπτεμβρη! αντε να το καταπιω και αυτο!

αιματολογικες να δω ποτε θα κανουμε

ληγουν στις 24 αυτες που εχω γραψει απο ΤΕΒΕ

kKZUp2.png

γατούλα και εμείς αυτήν την ίωση με τη στοματίτιδα πάθαμε!

η γιατρός όμως δεν μας έδωσε τίποτα...είπα αφού δεν έχει πυρετό μόνο μύξες, θα περάσει μόνη της...

εσείς κάνατε πυρετό?

και αποθηλασε επιτελους!

για πες??? τι συμπτωματα στοματιτιδας ειχατε????

ο Β εκανε αμυγδαλιτιδα και μετα στοματιτιδα με πυρετο 3 μερες μεχρι 39

ελεγα οτι εφταιγε το προζεφ

αλλα μετα απο μια βδομαδα ξεκινα η Α ιωση , 3 μερες με αντιπυρετικα μονο αυτη και τωρα στοματιτιδα!

καλα ο Β το τι βρωμα εβγαζε το στομα απο τις αμυγδαλες παναγια μου! ηταν 3η φορα φετος!

οσο για τη στοματιτιδα, ενα χαρακτηριστικο που το ειδα για πρωτη φορα ηταν κατακοκκινα ουλα λες και εβλεπα αιμα!

ο Β ειχε βγαλει και εξωγκοματακια απεξω στα χειλια του, χαλια ο κακομοιρης αλλα το παλευε με σουπιτσες , ακουγε και ηταν πολυ πιο χαλια

η στριγλιτσα, εχει απο εχτες και αυτη κατακοκκινα ουλα και εσκασαν στα πλαινα τα χειλια της και ολο λεει ποναει δοντι

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς την ακτινογραφία την κάναμε στα τρια. Τη Δευτέρα είχα άδεια και το έριξα στη μαγειρική. Φτιάχνω κέικ, δοκιμάζει "ου μαμά πολύ ωραίο", να σου βάλω λίγο? (εγώ με χαρά) και τη λέει: "ε όχι βρε μαμά και για να φάω"!!!!

Φανταστείτε την απογοήτευση μου. Ευτυχώς έχω και ένα μικρούλη 17 μηνών που αν και είναι αδύνατος (εντός καμπυλών όμως) σαβουρώνει τα πάντα. Του έβαλα και γω μια κομμάτα και το ευχαριστήθηκα!!!

Διαφημίσεις

Σου λέει μην την απογοητεύσω αλλά μην πάρουμε και θερμίδες!!! Μας περιμένουν οι πλαζ. Γλυκά δεν θέλει καθόλου, μόνο λίγο παγωτό και άντε και κανένα kinder αυτές τις φέτες. Στα γενέθλια της δεν δοκίμασε καν τούρτα ενώ όλα τα άλλα την τσακίσανε.

Η αλήθεια είναι ότι και γω δεν της προσφέρω, αν είναι να πάρει βάρος με φαγητό καλώς αλλά όχι με βλακείες.

α.........εμένα της αρέσει πολύ το κέικ....... όταν είναι άψητο την ώρα που το φτιάχνω.........:?:-? όταν ψηθεί το κάνει ψίχουλακια (για τα μυρμηγκιά) άντε να φάει καμιά μπουκιά .....

Στα γενέθλια της κεράσαμε στο σταθμό cupcakes που έφτιαξα, οι δασκάλες μου είπαν ότι σχεδόν όλα τα παιδάκια τα τσάκισαν μόνο η δικιά μου ήθελε να το κρατήσει για μετά........ :lol::lol::roll:

μανουλες εμπειρες να σας κανω και μια ακομη ερωτηση??

μην αρχισετε τις μπουφλες!!!!!! ειμαι και λιγακι off topic αλλα εσεις που εχετε τα αδυνατα μωρακια με καταλαβαινετε καλυτερα.....

εμεις βλεπετε στο tikeraki μας ποσο ειμαστε......δυστυχως ακομα δεν περπαταει μονη της.... με το ενα χερακι και ισα ισα κραταει το χερι μου και πηγαινει αλλα μολις αφησω το χερι μου κανει ενα ή δυο βηματακια και κολοκαθεται το σκατουλι!!!!!!

τωρα να αρχισω να αγχονομαι και γιαυτο????? εντωμεταξυ βλεπω τα ποδαρακια της και σκεφτομαι πως ειναι δυνατον να στηριξουν αυτα τα καλαμακια το υπολοιπο της σωματακι.....(τα κοκκαλα να λεω καλυτερα!!!!)

τελικα εμεις οι μανουλες θα παψουμε να αγχωνομαστε με τα βλασταρια μας ποτε τελικα?????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...