Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

ναι βρηκε δικαιολογια, ποναει το δοντι μου, το στομα μου και δεν ηθελε φαι εχτες

ηπιε γαλα παντως, νηστικη δεν ειναι καθολου

αλλα γλυκα 0

Δε τρωω γλυκα!!!!!

ο Β τα τσακιζει! δικο μου παιδι αυτος χαχχαχχαχαχχαχχα

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://health.in.gr/tools/Baby_PrintTest_Flash5.html

Για πειτε μου την γνωμη σας γιαυτες τις καμπυλες!!!

εμεις ειμαστε στο υψος 82 εκ εκτος καμπυλης προς τα πανω.... και στο βαρος 8100 εκτος καμπυλης προς τα κατω!!!!

δηλαδη ενα μακαρονι εχω γεννησει οπως καταλαβατε και δεν εννοω τορτελινι αλλα σπαγγετι τι πιο ψηλο και λεπτο!!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

εγω οταν ελεγα οτι ειχε ποδαρα κατι ηξερα!!!! αυτη η φωτο ειναι για πολλα λεφτα!

δεν θυμαμαι για 15 μηνων αλλα μαλλον ειμασταν τοτε ιδιο βαρος και 74 ποντοι!!!!

καμια σχεση δηλαδη

στο μεταξυ πριν λιγο ειδε το ματι μου

12 π να παρουν στο 2ο ετος και 8 στο 3ο

η Α πηρε 10 στο 2ο και οσο για το 3ο ακομα ειμαστε στους 4,5!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Ο ενδοκρινολόγος που μας παρακολουθεί μας είπε ότι οι 5 πόντοι που πήραμε στον 3ο - 4ο είναι εντάξει, τόσο περίπου είναι ο μέσος όρος από δω και πέρα. Απλά μας λείπουν οι πόντοι των προηγούμενων ετών.

εχει κανεις αλλη διευθυνση για καμπυλες?????? καθε φορα ψαχνω μη χαιρετισω!!!!!!

βρε Γατούλα εσύ την είχες δώσει αυτή την διεύθυνση

http://www.lovebaby.gr/%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1/2010-03-03-16-10-02/-36-.html

α.....και ΣΤΑΜΑΤΑ να την ζυγίζεις συνέχειααααααα :-D:-D περαστικούλια σας !!!

Διαφημίσεις

βρε Γατούλα εσύ την είχες δώσει αυτή την διεύθυνση

http://www.lovebaby.gr/%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1/2010-03-03-16-10-02/-36-.html

α.....και ΣΤΑΜΑΤΑ να την ζυγίζεις συνέχειααααααα :-D:-D περαστικούλια σας !!!

Σύμφωνα με αυτές είμαστε στο 10-25 ύψος και κάτω από το 3 βάρος. Στο βάρος δεν μας σώζει καμία μέθοδος καμπύλης!!!

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια γιατι τοσο κολλημα με τις καμπυλες?? Και μην τα ζυγιζετε συνεχεια, χειροτερο αγχος σας δημιουργειται!

Και μη νομιζετε οτι εγω ειμαι εξω απο το χορο, κλεισαμε τα 4 πριν 3 εβδομαδες και ειμαστε κατι μεταξυ 13,5 με 14, υψος 1,04 αν την δειτε ειναι σαν σπαγγος!

Εγω πια το εχω παρει αποφαση οτι ετσι θα παει, αλλα κι εγω ημουν τρισχειροτερη οταν ημουν μικρη οποτε δεν απορω! Κριμα παντως που δεν πηρε απο τον μπαμπα της που ηταν φαγανος!

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Εμείς τώρα πια ζυγιζόμαστε κάθε 4μηνο. Αλλά με το μάτι φαίνεται ότι δεν. Αν χάσει και λίγο όπως τώρα απλώς μετράμε περισσότερα πλευρά!!!

Για το ύψος ελπίζω γιατί σύμφωνα με την ακτινογραφία αριστερού καρπού η οστεϊκή μάζα είναι ένα εξάμηνο πίσω, άρα αυτό το ύψος κάποια στιγμή θα το πάρει. Το βάρος είναι πονεμένη ιστορία

Παντως να σας πω την αληθεια προτιμω να ειναι λιγο αδυνατη, παρα να ειναι στο αλλο ακρο οπως ο ανηψιος μου που ειναι 6 ετων 26 κιλα και τον κυνηγουν για να μην τρωει....

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Ο άντρας μου πάντα ήταν (και είναι) φαγανό παιδάκι :P:p...........ο αδελφός του από την άλλη, ήταν από τα ποιό κακόφαγα παιδάκια που έχω ακούσει ακόμα και σε μεγάλη ηλικία.

Η πεθερά μου έλεγε πάντα, όταν ήταν η ώρα του φαγητού αν περνούσες έξω από το σπίτι θα νόμιζες ότι είμαι τρελή. Φώναζα στον έναν ΜΗΝ τρως άλλο και αμέσως μετά στον μικρό, ΤΡΩΓΕΕΕΕ χαχαχαχαχα

αυτη την ακτινογραφια θελω να τη κανω και εγω...δε μου την εγραψε ο παιδιατρος

με κυνηγαει παντα!

που την κανουν?

Σε οποιοδήποτε ακτινολογικό. Εμείς την κάναμε στο ΜΗΤΕΡΑ, γίνεται στο ΠΑΙΔΩΝ αλλά μάλλον με αναμονή. Τα Χριστούγεννα θα κάνουμε επαναληπτική και μάλλον θα την κάνουμε στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ γιατί έκανε σύμβαση με το ΤΣΜΕΔΕ που την έχουμε ασφαλίσει.

ST 77

στα χνάρια σου και εμείς , την ηλικία μας τη βλέπεις στο τικεράκι

βάρος 12100 ύψος 95 απογοητεύτηκα

κορίτσια τα φωτα σας κάναμε και εχτές τα δερματικά τεστ για αλλεργίες αρνητικά όλα αλλά η ΙgE παραμένει υψηλά (περίπου 209 με ανώτατο το 50) Για αυτή την ανοσοσφαιρίνη μου είπαν ότι δείχνει ένα αλλεργικο υπόβαθρο

Η παιδοενδοκρινολόγος μου λέει απλά να συνεχίσουμε να τον παρακολούθουμε και ότι ελπίζει ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα

Κορίτσια βοήθεια και στο ύψος είμαστε πολύ οριακά και φοβάμαι

wWPdp2.png

Και μας τα ίδια λέει ο παιδοενδοκρινολόγος, ελπίζουμε. Τις αλλεργίες τις ξεπεράσαμε σταδιακά μέχρι κάπου στην ηλικία σας, αλλά στο βάρος δεν επανήλθαμε. Βέβαια τώρα έχει γίνει κακόφαγη με όλες τις αηδίες που έτρωγε για ενάμιση χρόνο και. Με το ύψος όσο ζω ελπίζω!!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...